Header

Vet ni?
Jag är rädd. Rädd för all möjligt, ibland. Rädd för att prata med folk, men bara ibland. Rädd för att synas, men bara ibland. Rädd för att träffa nya människor, men bara ibland.

Ja, ni fattar väl grejen. Jag är rädd för saker, men bara ibland. Till exempel när jag är i USA pratar jag engelska hela tiden, för de förstår inte svenska. Men på lektionerna, då sitter jag tyst som en mus för jag skäms över hur dålig engelska jag pratar. Borde det inte vara tvärt om? Jag tycker att det är märkligt, mycket märkligt. Och nej, det har inte med betyget att göra, utan det känns som att jag pratar bättre engelska när jag är i USA.

Jag älskar att stå på mässa och sälja saker, om det är gymnasiemässan eller UF-mässan kvittar för det är så roligt att prata med nya människor. Om jag däremot ser någon person som verkar intressant på bussen eller på ett café eller dylikt skulle jag aldrig komma på tanken att prata med den, det är ju läskigt att prata med människor.

Förra veckan köpte jag ett nytt läppstift från Kat von D i en färg jag tycker är SÅ snygg och helst skulle vilja ha varje dag för att jag känner mig snygg i det. Men blotta tanken på att ha det i skolan får mig att kallsvettas, tänk att synas så mycket och få blickar. Ändå hade jag det på IKEA i Miami.

Förstår ni?
Jag har satt upp personliga mål som inom kort kommer att komma ut här på bloggen, hur jag ska jobba med mina rädslor som bara är rädslor ibland. Jag kanske till och med utvärderar här så småningom också. Vi får helt enkelt se. Men en sak som är säker är att jag ska bli mindre rädd, jag ska våga!


Fina ponny, vad jag saknar dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God kväll!
Dagen spenderades i soffan framför Netflix, vid 3 tog jag tag i livet och åkte till Skånes djurpark där jag ska börja jobba. Det var en kurs av en av sysslorna jag ska göra. Lagom roligt att hosta sig igenom hela föreläsningen...

Nu är jag i alla fall på sista bussen hem, det som väntar hemma är en uppsats som ska skrivas klart och sedan kallar sängen på mig.

Puss på er :*

Likes

Comments

Det finns mycket få saker jag hatar så mycket som att vara sjuk. Att inte riktigt kunna göra något för att kroppen säger ifrån, det är sämst. Har i princip legat nerbäddad sen i fredags och ändå måste jag vara hemma från skolan idag. Ugh.

Nu ska jag sova vidare, godnatt :*

Detta var däremot en mycket rolig dag.

Likes

Comments

Är med mamma på terrängbanan, borde bara ligga och sova och bli frisk. Äh. Hörs :*

Likes

Comments

Godmorgon! Som jag skrev igår bokade jag och en av mina bästa kompisar en resa igår, det blev sunny beach i Bulgarien. Jag har varit på ganska många ställen men aldrig där så det ska bli spännande. Hotellet har fått bra recensioner, ligger 50 meter från stranden och en promenad på 10 minuter in till stan.

Detta blir även min första resa utan min familj (bortsett från språkresa) vilket gör det hela ännu mer spännande. Låt tiden gå fort nu då!

Likes

Comments

Och helt plötsligt har jag en punkt till att lägga till i förra inlägget.... Jag bokade precis min första resa utan min familj (undantag för språkresa), och med ska ingen annan än en av mina bästa kompisar.

Berättar mer imorgon, nu ska jag sova. Godnatt :*

Likes

Comments

1. STUDENTEN!!!
Det birde inte behövas någon förklaring för detta. Att slippa gå till skolan, slippa plugga och all betygspress kommer vara guld!

2. Körkort
Behöver väl inte heller en sådär lång förklaring. Att få lov att vara fri, kunna köra till stallet, kör till jobbet osv kommer vara guld. Snart är jag där!

3. USA
Min pappa och bror har ju flyttat till Florida så jag och mamma ska hälsa på om 2 veckor. Saknar dem här hemma, så att både få träffa dem och få lite sol ska bli underbart!

4. Flytta hemifrån
Amen hallå! Vem vill inte flytta hemifrån? Längtar som tusan till jag har råd att flytta hemifrån, kanske 2017 blir det året? Vi får väl se, men attan vad jag längtar!!

Likes

Comments

Amen nej, jag ORKAR inte. Detta är 4:de gången jag har feber, hosta, halsont osv sedan i början av december. Låter ju fullt normalt ":-)".

Så dagen idag spenderas inomhus, min älskade mamma ska ta hand om, och rida Chelsea medan jag dricker te och kollar på film.

Hörs senare :*

Likes

Comments

Är lite krasslig idag tyvärr men trots det tog jag mig till stallet och skrittade ut min pärla i skymningen. De stunderna är jag i nuet, jag är i min mindfullness och det är underbart.

Likes

Comments