Njöt av årets första glass utomhus idag. Fantastiskt gott med sol i ansiktet och trevligt sällskap.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger och tittar på den vackraste jag vet.
De mjuka dragen och de små andetagen. Hur mycket kan man älska någon?

Likes

Comments

En helg fylld av kärlek kryddad med solsken. Spenderade dagen igår med vänner och släkt som alla generöst delade med sig av sin kärlek till vår dotter. Känner mig lyckligt lottad. Idag skiner solen och vi njuter av närheten i den lilla familjen.

Likes

Comments

Vi ska döpa vår dotter. För oss kändes det självklart och vi hade aldrig någon direkt diskussion om saken även om vi inte är aktiva i kyrkan någon av oss. Har precis varit och hämtat hem en dopklänning som vi får låna från kyrkan. Blev förskräckt när jag såg vad de kostar nya så det kändes skönt att det gick att låna.

På tal om vad saker kostar så fick jag idag även hem två kassar med kläder som en bekants dotter vuxit ur. Använder mer än gärna begagnade grejer, framför allt kläder när de är i den här åldern eftersom de växer så fort. Men jag får väl villigt erkänna att det ibland är svårt att stå emot när man ser allt nytt och fint som finns så ibland slinker det ner lite sånt också.

Och föresten, solen skiner idag också. På tal om absolut ingenting.

Längtar efter varmare och ljusare tider, känns som om det är nära nu.​

Likes

Comments

Solen värmer i ansiktet och fåglarna kvittrar. Staden liksom vaknar till liv och allting rör på sig igen. Som vi har längtat!

Likes

Comments

Knack knack.. 

Det var många år sedan sist och jag var övertygad om att jag nu för tiden nöjde mig med att läsa bloggar. Inte skriva. Men så fick jag plötsligt ett infall att varför inte. Men varför?

Vill någon läsa vad jag skriver och vad vill jag egentligen att andra ska läsa?

Nyfikenheten tog överhanden, prova kan jag ju alltid. Så får vi se hur det blir, om det blir och vad.

Likes

Comments