Nu kmr ett riktigt jävla deep talk, så känneru för att läsa om ett inlägg med tips om mode eller ett regular inlägg om en vardag - klicka dig bort!

det Suger just nu!! och inte för att jag har de dåligt, jag har börjat plugga och de går bra har A i allt och jag njuter. jag har börjat gymma och har en grym PT som hjälper mig med kosten och peppar mig varje dag. Jag har nära och kära som ÄGER!!! jag har börjat fixa mig liv det är på toppen just nu.

MEN, de äckliga "men":et. käkar ångest mediciner, ingen big deal så men hmm...för ett år sen hade jag precis tagit studenten hade ingen inkomst nykär och fortf ganska trasig och ingen direkt stabil vardag med inkomst och vägriktningar på de sättet. året innan vägde jag över 100 kg hade precis flyttat hem igen och börjat gymnasium igen och året innan de va jag djupt deprimerad och stack hemifrån. inget mer om de - way to personal.

psykiskt är jag inte 2 år ifrån den där tiden ibland är jag exakt där igen. Alla minnen och allt orsaker är där - färska och tydliga. patetiskt, i know. praktiserat i 3 dar nu och de känns som att de gått....4 v? är så tveksam på hur jag ska fortsätta utan att bli en zombie igen eller vad jag nu var. juste VAR men aa jag venne....ett hopplöst inlägg som jag ej tänker avsluta.

tjolahopp en cigg och sen sova!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

UH!!! Hade fortf värsta träningsvärken imorse 😔 men drog te gymmet iaf, måste få ordning på den här jävla vikten Asso. ligger och gosar med min kattonge nu, fortf lite små svettig så jävla äcklig.

ska åka te syrran sen lämna kiira och visa lite övningar man kan göra med hantlar sen äre hopp i säng - börjar kl 7 imorn 😴 så åker härifrån halv och går upp....halv 6. hövva men men!

aja ska gosa med precious och spela candy crush tjooooo


Likes

Comments

Ååååh har världens träningsvärk värsta färskingen asso. 😂 så jädrans skönt och va ledig idag, ska städa och bara softa järnet - hoppa in i ett bad och tvätta. MUMS!

ska gymma imorn och dra iväg på lite möten sen på lördag och söndag äre jobb igen sen har första veckan gått - soft!!!


aja vi hörs sen blir inga barn gjorda här inte! 😉

Likes

Comments

Började min 4 v praktik i måndags! så haft fullt upp, men de e kul. Gamlingarna är så söta och snälla, framför allt roliga. skratta så mkt med dom idag, haha 😄

ska te curves ikv och gymma! sen ska jag tagga te Willys och köpa lite mat, ska kolla egenom lite nyttiga recept och så!

glömt och äta jätte mkt nu när jag jobbat, aja baja. fått jätte mkt blodsockerfall och blivit svag. så typiskt mig och tro att man kan vara utan mat som innan.

ska se på en film nu efter jobbet sen börja med maten 😪😪😪

Likes

Comments

Tror de flesta som känner mig vet hur min lägenhet eller hus skulle se ut..


Likes

Comments

aaaaaah, vill flytta hemifrån och ha mitt eget. sure har pappas gamla meckarbod på tomten jag bor i, inrett and so on men vill ha mitt eget....totally eget. så jädrans frestande och bah jag venne, finns inte mkt to do. 😔

börjar iaf praktisera på måndag och även första gym passet då, skönt. fått ordning på så jädrans mkt men inte där än - alls. varit jätte depp idag också. Ska snart börja ny behandling oxå, nån special på PTSD. jaja de blir nog praa.

Likes

Comments

varit i skolan heeeeeela dagen! hade prov 1 i kommunikation ska ha prov 2 imorn i hygien och hela skiten 😪 blir så trött....somnade 3 ggr i skolan men blev helt flummig i slutet pga överenergi hade skit kul med idun och josefine och Linnéa haha...ååååh..

för övrigt fick vi lära oss ta blodtryck och bädda sängar idag 😊 börjar praktisera på måndag - as nervös....

imorn äre fitnessprofil! inte alls taggad to be honest. vägde mig nyss och fick värsta nedslaget så skrev te min pt och bah wajna så känns bättre nu, sitter tröst äter banan till BB och sen ska jag fan sova!!! är såååå trött. imorn äre plugg och gym som gäller! 😠


Likes

Comments

Pluggat så jääääädrans mycket så har inte haft tid och skriva någonting!
 Fick som sagt kostchemat och är sååååå nöjd. Skräddarsytt efter min GBP op och allt är as gott, njuter som en tok 😂.
Eftersom jag fortfarande är så förkyld så fick fitnessprofilen på Curves vänta tills på tisd! Är såååå taggad. Så tills dess om jag kryar på mig blir det prommisar. 

Idag käkade jag b.la. en ometlett med äggvita och en äggula med paprika till frukost. As gott! Sitter nu med lätt yoghurt och russin, banan och wasa sport och taggar till BB! Har precis lämnat in en uppsats på 10 sidor.....jaaa jag överarbetar. Men fick A i slutbeytg i medicin 1 kursen så det är sooooft! 

Ska umgås med min raring nu och käka vidare, tjolahopp! 


Likes

Comments

Kom till Göteborg igår, hos älsklings morbror och han är verkligen världens snällaste asso.

va nere i nordstan idag och köpte en kortlek i blåvitshoppen till svärmor (jag är djurgårdare) sen så drog vi köpte lite mat och sånt. älskar verkligen Göteborg!! 😍

ska snart spela lite kort sen ska vi börja med maten, alla pumpor va slut så vi skippar att skära en kör på nått eget istället.
imorn drar vi hem sen äre skola på måndag och sen hem och handla mat - nya kostschemat börjar på måndag. Så jädrans nervös 😔

Likes

Comments