Header
VARDAG, VEGO

Sitter på en av mina arbetsplatser just nu. Måndag-Onsdag har jag haft introduktion för ett personlig assistent-jobb. Jag kommer att vikariera som det medan den ordinarie assistenten är sjukskriven. Men nu i helgen Fredag-Söndag jobbar jag på "gamla" stället i Luleå. Mitt dygn är så felvänt för att jobba natt just nu. Har liksom klivit upp före klockan 6 hela veckan (inklusive idag... eller ja igår) och nu ska jag helt plötslig vaka... inte så passande kanske.

Nattpassen är inte fyllda av massa liv och rörelse direkt så jag sitter här framför datorn. Har nyss lyssnat klart senaste avsnittet av en pod och har nu dragit igång en ljudbok. Ja jag har blivit en såndär person som lyssnar på ljudböcker. Men varför läsa själv när någon annan kan göra det åt en? 😁

Eftersom min mobil har fått för sig att göra halva kameraalbumet svart, alltså ca hälften av alla bilder har förvandlats till svarta fyrkanter har jag knappt några nya bilder att lägga ut... så ni får se lite bilder på vad jag ätit senaste tiden för det är ju väldigt intressant. Hehe. Den där pizzan var jävligt god i alla fall och hade mer än gärna satt tänderna i den här och nu.

Likes

Comments

VARDAG, VEGO

Har ni testat dessa? jag köpte dom första gången för ett par veckor sedan och dom är verkligen svingoda! Lite annorlunda och inte alls som "vanligt" godis vilket inte är så konstigt med tanke på att dom är gjorda av bland annat mango och ingefära. Både den sega lite kladdiga konsistensen och smaken får en stor tumme upp från mig! 👍 Enda minuset är att dom tyvärr är rätt dyra men ni borde absolut köpa hem en påse i alla fall!

Likes

Comments

VARDAG

För ett par helger sedan stod det utflykt på schemat. Vädret bjöd på sol och ett par plusgrader. Hade med varm choklad, mackor och godis. Att cykla dit var dock ingen större hit, tacka vet jag barmark. Med det var mysigt att komma ut i vårvädret i alla fall!

Likes

Comments

VARDAG

Veckans bästa? Oj. Jag har nästan bara jobbat, ätit och sovit den här veckan... hm... jag vet inte riktigt. Men har hämtade ut ett paket från Lyko idag med lite nytt smink vilket jag verkligen var i behov av, så jag säger väl det då!

Veckans godaste? Åh... jag vet inte. Men idag blir det "nachoplåt" till middag och det blir nog gott!

Veckans tråkigaste? Hushållssysslor. Alltså hur tråkigt och jobbigt är det inte att diska, städa, laga mat osv. När man dessutom jobbat hela dagen är det rövtråkig (fint ort jag vet) att man inte bara kan inta soffläge när man kommer hem.

Veckans tuffaste? Att ha med Kommunals jävla skit a-kassa och deras sadistfasoner att göra. Varenda gång jag hör något från dom får jag hejda mig själv från att slita av mig håret. Usch.

Veckans längtan? Det enda jag riktigt längtar efter är sommaren. Dock tror jag den kommer arbetas bort som så många gånger förr. Men jag ser ändå fram emot den galet mycket.

Helgens planer? 30 h nattjobb. Sova. Mer än så vet jag inte men jag hoppas på go´väder!

Likes

Comments

VARDAG

Trots min längtan efter ny årstid har jag försökt ta vara på dagens fina väder. Solen skiner faktiskt och det är ju ändå endast positivt!

Jag har både tagit en långpromenad (en slaskig sådan) och suttit ute på balkongen en stund idag. Jag är för tillfället less på typ all musik så istället för att lyssna musik lyssnar jag på poddar. Både på promenader, gymmet osv. Ett tips! 😊


Likes

Comments

VARDAG

Jag vill ha sommar. Jag vill ha sommar nu. Direkt.

Förutom att snön börjat tina lite extra mycket senaste tiden så känns det som att tiden stått still alldeles för länge nu. Årstiden alltså. Försvinn. Främst vill jag ha bort all snön. Förutom att den blir extremt tråkig att se efter flera månaders existens så ställer den till det så mycket på så många sätt. Jag vill kunna ta en promenad (utan att skorna blir blöta av slask) och sätta mig på valfri bänk (åter igen utan att bli blöt). Jag vill kunna cykla utan att däcken slirar. Jag vill lämna mina jobbiga kängor, varma vinterjacka och tråkiga mössa inne när jag går ut. Jag vill se lövbeklädda träd, öppet vatten och torr asfalt. Jag vill ångra att jag tog på mig svarta kläder för att solen värmer för mycket. Jag vill äta grillad mat, bada, ha picknick och fara ut på äventyr. Jag vill ha sommar.


Likes

Comments

INKÖP, VARDAG

Contains affiliate links
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Senaste månaderna har jag enbart lagt pengar på hyra, inredning och mat. Eller okej jag köpte en tröja för under 30:- på mellandagsrean, icke att förglömma. När jag städade/rensade/sorterade bland mina kläder tidigare insåg jag hur galet less jag är på nästan allt jag äger i klädväg. Jag har liksom plagg kvar jag köpt i högstadiet och jag fyller 23 år detta år.Hittade hur som helst en del fint!

Inlägget innehåller adlinks


Likes

Comments

HEMINREDNING

Contains affiliate links

Hittade lite tjusiga svartvita grejer jag gärna hade haft i mitt kök. "Salong Betong-muggarna" såg jag första gången för långt mer än ett år sedan (tror jag?) och har önskat mig dom ända sedan dess. Någon gång ska jag allt unna mig dom, om ingen vill ge mig dom i present vill säga? 😚

inlägget innehåller adlinks

Likes

Comments

VARDAG

Ooops! över en vecka har gått sen sist. Dagarna går utan att en märker av det, så att säga. Kan tyckas att jag borde ha massor att skriva efter såhär pass många dagars torka... men nja. Inte direkt. Livet har inte direkt varit superspännande denna vecka.

För tillfället befinner jag mig, precis som sist, mitt i ett nattpass. Lustigt nog är dessa tillfällen några av det tyvärr för få stunderna då jag verkligen sätter mig ner och känner att jag har tid att blogga... problemet idag är bara att jag inte har inspiration alls. Men jag jobbar natt veckan ut så ett eller annat inlägg ska jag lyckas få ihop innan veckans slut!

I brist på annat bjuder jag på några bilder från veckan. Inte varit någon god bloggare fotomässigt heller tyvärr...

Likes

Comments