Header
HEMINREDNING, VARDAG

Idag har jag påbörjat ett litet projekt, nämligen en lastpallssoffa. För några år sedan gjorde varenda kotte sådana till sina balkonger och uteplatser... åtminstone kändes det så om man var/är medlem i gruppen "återbruka mera" på facebook.

Jag har alltid tyckt att det verkar som ett smart, helt okej snyggt och kanske främst billigt alternativ till att köpa utemöbler - som snabbt kan göra slut på ens plånbok. Jag har haft tur och fått en hel drös med lastpallar så det enda jag faktiskt behöva betala för är dynor. Perfekt 👍

Så idag har jag sågat och haft mig för fulla muggar 😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Sommarväder och två balkonger gör det svårt att inte vilja plantera och odla både det ena och det andra. Idag köpte jag mig i alla fall 6 stycken smultronplantor, ett gäng hinkar och jord. Så nu är dom ute på balkongen och jag sitter inomhus och väntar på att få plocka smultron 😉

Likes

Comments

VARDAG, VEGO

Förra veckan gjorde jag en så fantastiskt grym burgare. Gjorde seitanburgare, bakade hamburgerbröd, slängde ihop en hamburgerdressing och picklade rödlök. Har definitivt aldrig lagt ner så mycket tid på en burgare men då smakade den också därefter - p e r f e k t. Detsamma kommer att göras flertalet gånger igen!

Likes

Comments

VARDAG, VEGO

Är det bara jag som får ett riktigt toksug efter frukt ju närmare sommaren vi kommer?

Jag äter rätt mycket frukt och bär året runt men det är nåt speciellt med att sitta i solen, på balkongen eller gården, med ett fat med fräsch frukt. Skulle typ kunna leva på det såhär års.

Likes

Comments

TRÄNING, VARDAG

Hur mycket bättre blir inte allt när solen skiner?

Efter frukosten imorse hoppade jag i träningskläderna och begav mig ut på cykeltur. Strålande sol och mycket nära äkta sommarvärme. Så härligt. Eftersom jag flyttat hit i januari och snön legat tät på marken finns det för mig fortfarande massor av oupptäckta platser... det kan ju knappast vara bara jag som drar mig för att ta mig ut på några längre äventyr och promenader vintertid. Eller? 

Hittade flera mysiga platser som jag definitivt kommer besöka soliga och lediga dagar. Avverkade även ett träningspass på gymmet när jag ändå var igång ☺

Nu har jag precis kommit hem men känner redan ett sug efter att bege mig ut igen.


Likes

Comments

VARDAG, INKÖP, TRÄNING

Tjoho!

Det är fredag, helg och jag är ledig. Så härligt! Boden bjuder dessutom på sol och blå himmel dagen till ära... dock ingen direkt sommarvärme men man kan inte få allt här i världen. Är ju åtminstone fint att titta ut genom fönstret.

Jag har gjort trista saker som diskat, dammsugit och storhandlat idag. Men även varit ut på en cykeltur och kört ett axelpass på gymmet. I tisdags fyndade jag ett par nya träningstights som jag passade på att inviga. Ska jag vara ärlig köpte jag dom mest för priset, ynka 49:- på Gina Tricot´s rea. Vem kan motstå det liksom? Till min förvåning visade dom sig idag inte bara vara det billigaste tightsen jag någonsin köpt utan dessutom dom skönaste! Mjuka, tighta, höga i midjan och håller sig på plats. Enda felet är väl att dom är sisådär en decimeter för långa men det är jag rätt van vid, kort i rocken som jag är.

Likes

Comments

HEMINREDNING

Jag inser själv hur löjligt det låter men jag tror bestämt att jag har världens snyggaste diskmedelspump. Jag köpte den förra veckan i en inredningsbutik här i stan som har svinmycket fina grejer. Endast 69 kr. Visserligen är en diskmedelspump en sjukt onödig grej - men det är ju så guldig och fin. Aj löv it.

På dollarstore hittade jag denna charmiga ljusslinga. Har sett liknande tidigare och alltid tyckt att dom är himla söta! Just nu är den bara slarvigt upphängd på en vägghylla i köket, den ska få en värdigare plats tids nog 😁

Likes

Comments

VARDAG, VEGO

Sitter på en av mina arbetsplatser just nu. Måndag-Onsdag har jag haft introduktion för ett personlig assistent-jobb. Jag kommer att vikariera som det medan den ordinarie assistenten är sjukskriven. Men nu i helgen Fredag-Söndag jobbar jag på "gamla" stället i Luleå. Mitt dygn är så felvänt för att jobba natt just nu. Har liksom klivit upp före klockan 6 hela veckan (inklusive idag... eller ja igår) och nu ska jag helt plötslig vaka... inte så passande kanske.

Nattpassen är inte fyllda av massa liv och rörelse direkt så jag sitter här framför datorn. Har nyss lyssnat klart senaste avsnittet av en pod och har nu dragit igång en ljudbok. Ja jag har blivit en såndär person som lyssnar på ljudböcker. Men varför läsa själv när någon annan kan göra det åt en? 😁

Eftersom min mobil har fått för sig att göra halva kameraalbumet svart, alltså ca hälften av alla bilder har förvandlats till svarta fyrkanter har jag knappt några nya bilder att lägga ut... så ni får se lite bilder på vad jag ätit senaste tiden för det är ju väldigt intressant. Hehe. Den där pizzan var jävligt god i alla fall och hade mer än gärna satt tänderna i den här och nu.

Likes

Comments

VARDAG, VEGO

Har ni testat dessa? jag köpte dom första gången för ett par veckor sedan och dom är verkligen svingoda! Lite annorlunda och inte alls som "vanligt" godis vilket inte är så konstigt med tanke på att dom är gjorda av bland annat mango och ingefära. Både den sega lite kladdiga konsistensen och smaken får en stor tumme upp från mig! 👍 Enda minuset är att dom tyvärr är rätt dyra men ni borde absolut köpa hem en påse i alla fall!

Likes

Comments