Header
VARDAG

Vet ni vad jag gjort idag? jag har varit på två arbetsintervjuer och båda gick bra! Ska provjobba på ena stället redan på fredag kväll vilket mest var för att jag ska lära känna delar av personalstyrkan. Känns spännande. Mest troligt kommer jag även att få jobba på andra stället då allt lät och verkade väldigt positivt 😊

Och för tillfället befinner jag mig på "gamla jobbet" i Luleå. Här ska jag sitta till 7:30 imorgon bitti.

Likes

Comments

HEMINREDNING, VARDAG

Den här byrån är ett pågående projekt. Jag har fyndat den för hela 0 kronor och mina planer för den är att måla den svart. Hade gärna bytt ut knopparna till kopparfärgade för att passa extra bra in i tv-rummet. Har börjat kleta färg på den men har fortfarande ett varv kvar att måla innan den är färdigmålad och fin!

Likes

Comments

VARDAG

För några dagar sedan såg jag ett recept på kladdmuffins i en Facebook-grupp. Kladdiga med en knäckig yta var vad som utlovades. Bestämde mig för att baka dom men efter bara några minuter i ugnen började smeten i muffinsformarna att koka och miljontals små små bubblor bildades. Smeten började i rasande takt att svämma över formarna, ner på plåten, över kanten på plåten och ner i själva ugnen. SUPERKUL. Nåja, det utlovades kladd och kladd blev det.

Tog i alla fall revansch igår och bakade nya kladdmuffins med ett helt annat recept. Blev mycket bättre. Bildbevis ovan👆

Likes

Comments

VARDAG, VEGOMAT

På middagsbordet idag - halloumi, rösti, sallad och hemmagjort tzatziki! Första gången i mitt liv jag ätit rösti, men det var faktiskt riktigt gott. Har ni tänkt på hur mycket mer meningslöst livet hade varit utan potatis? Inga pommes, chips, potatisgratäng, mos osv. Hemsk tanke 😜

Likes

Comments

VARDAG, VEGOMAT

Go´dagens!

Idag är det ingen pigg Sandra som vandrar runt i Boden. Har jobbat ett 10 timmars nattpass och inte sovit fullt två timmar efter det. Härliga tider. Snart vankas det middag i alla fall och jag håller tummarna att det kanske piggar upp mig någon procent i alla fall. Det blir thyme & garlic-oumph och sallad idag! Det är rätt intressant hur man förändras med tiden. Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag frivilligt skulle ösa ner bönor i min sallad skulle jag mer eller mindre garvat den i ansiktet. Jag har verkligen avskytt bönor och typ dumförklarat alla som valt att mätta magen med dessa små baljväxter. Tur en blir klokare med åren.

Likes

Comments

HEMINREDNING

Contains affiliate links

Jag vet inte hur det är med er men jag längtar enormt mycket till våren och sommaren. Trots att vi haft en rätt mild vinter längtar jag bort från snö, minusgrader och mörker. Jag vill ha solsken, värme och mysiga sommarkvällar på balkongen. Jag har två balkonger, en liten och en stor. På den stora vill jag ha en mysig hörnsoffa med massor av fina kuddar och mysiga filtar. Vill ha en riktigt färgglad balkong att dricka svalkande smoothies på med bra musik eller en pod i öronen. Kan jag snälla få det?

inlägget innehåller adlinks

Likes

Comments

VARDAG

Jag har samlat vuxenpoäng i morse. Har nämligen gjort sånt jag skjutit upp hela veckan. Dels har jag uppdaterat mitt cv och gjort det lite finare och bättre än det varit. Sen har jag gjort en riktigt trist utbildning för att förnya min delegation. Enormt skojig start på söndagen må jag säga, men skönt att det är gjort.

En tredje sak jag skjutit upp (längre tid än bara denna vecka) är att måla om en byrå. Vill göra det när det är ljust, när jag är pigg, när jag har tid, när inget annat lockar mer... rättare sagt hittar jag bara på anledning efter anledning att skjuta upp det lite till. Målandet och fixandet med köksmöblerna har kanske bidragit lite till att jag inte känner mig sådär jättesugen att svänga runt med penseln igen. Om jag inte hittar ytterligare anledningar och skäl till att låta bli ska jag dock försöka få även det gjort idag.


Likes

Comments

VARDAG, VEGOMAT

Jag är ingen fantast av hemmagjord pizza. Det smakar liksom inte pizza utan mer... bröd med massa tjafs på? Igår blundade jag dock för detta faktum och gjorde pizzan ändå. Med oumph och champinjoner på, blev helt okej! Till det rörde jag ihop en pizza sallad och vitlökssås. Viktigt med sås.


Likes

Comments

VARDAG

Ibland kommer sånadär dagar då en är extra sugen att göra nåt annat än "det gamla vanliga". Därför har förmiddagen spenderats på Nordpoolen. Har myst i bubbelpoolen, badat bastu och svalkat mig i utepoolen.

Sen tog jag en "ny" promenadväg hem och lagade böntacos till middag 😀

Likes

Comments

Jag fick typ en chock när jag gick ut i morse. Sjukt varmt var det. Eller okej, kanske inte, men nästan. Har världen bjudit på vårkänslor tidigare i vinter var det inget emot idag. Strålande sol och flera plusgrader, svettades som ett as både till och från gymmet. Men jag gillar det, fler dagar som denna tack. Helst skulle jag befinna mig ute i skogen med en brasa och grillpinne!

Likes

Comments