OPTUR Om 5 dage bliver jeg halvt hundeejer (i hvert fald i min egen optik). Min mor får på fredag den skønneste lille franske bulldog hjem, ved navn Carl. Følger I mig på Instagram, har I måske fået ham introduceret. Kort sagt er han købt og betalt af min kære mor og skal bo hos hende, dog er min kæreste og jeg blevet udnævnt til førstevalg, så snart en pasning skal forekomme - lad os håbe det bliver snart!

OPTUR Zaras nye løsning på det største problem, når det kommer til onlineshopping, nemlig funktionen "Hvilken størrelse er min?". Her kan man indtaste højde og vægt, samt om man ønsker fittet stramt, perfekt eller løsere, derefter udregner de en anbefalet størrelse. Hvor smart er det lige? Krydser fingrer for, at konceptet vil udbrede sig til andre kæder og onlineshops.

OPTUR Trods kæmpe tandlægeregning i denne måned, opdagede jeg i onsdags, at jeg havde penge til gode stående hos "Danmark - sygeforsikring". Så rart, når det går denne vej, fremfor hvis man skylder fx skat - århh, det er irriterende!

OPTUR Jeg fik refill af eyelash-extensions i torsdags, wuhu. Jeg kan kun anbefale dette, da det giver så meget mere overskud i hverdagen, i hvertfald for mit vedkommende - kald mig bare overfladisk.

OPTUR Jeg er startet i Fitness, what the fuck tænker de fleste nok, som kender mig privat og det er nok ikke helt uden grund. Jeg har aldrig været den sporty type eller hende, som blev valgt først i rundbold, til gengæld har jeg faktisk hele to gange været tilmeldt et fitness center uden nogensinde, at sætte mine ben der, dumt, det ved jeg! Derfor besluttede jeg mig sidst, da jeg meldte mig ud, at hvis jeg nogensinde skulle abonnere på dette igen, så skulle det også benyttes og det er det blevet - hele 3 gange i denne uge! Dog skal det lige understreges, at jeg ikke har meldt mig i fitness, fordi jeg har en illustration om, at jeg skal tabe mig, men fordi jeg ganske enkelt skal have rørt mig motionsmæssigt, omend jeg har lyst eller ej.

NEDTUR Pga. fitness har jeg så fået sindssygt ondt i hele kroppen, orrhg.. Som nogen siger "gør det ikke ondt dagen efter, så er det spildt arbejde", men seriøst også fem dage efter?? Min krop skal forhåbentlig nok bare lige vende sig til at blive brugt på en anden måde, end hvad den er vant til, det håber jeg i hvert fald, ellers bliver det en noget stram proces ;)

NEDTUR Regn, på regn, på regn. Hvor har vejret været øv den sidste uge, måske lige pånær en dag eller to. De sidste par år har vejret i august, da været primært bestående af solskin og varme grader, eller husker jeg forkert?

NEDTUR Min allergi er helt ude af kontrol for tiden, specielt når jeg sidder på kontoret. Jeg har alverdens former for allergi - støv, pollen, langhåret husdyr, you name it. Vi har gulvtæpper på kontoret, hvilket jeg måske tror er begrundelsen for mine vandede øjne og nysen, øv.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

1/ RAIINE x hjerteforeningen t-shirt - Raiine har simpelthen lavet de fineste statement T-shirts, jeg er vild med de super fede prints, men også budskabet om kampen mod hjerte-kar-sygdomme hos kvinder.

2/ Jimmy Choo bag - Denne smukke taske har jeg længe gået og sukket over. Den ville være perfekt både til en festlig anledning, samt fungere til et casual hverdagslook. Dog må jeg nok indse, at pengene ikke lige er til det pt.

3/ Weekday sunglasses - Weekday har lavet nogle rigtig lækre solbriller, som jeg er vilde med, dermed koster de næsten ingen penge, win win.

4/ Cartel chair - Den klassiske Ghost stol fra Kartell designet af Philippe Starck har stået på min ønskeliste I årevis og må indrømme, at det gør den I høj grad stadigvæk.

5/ Wassily chair - Denne lækre stol har mine forældre eget i årevis, hvilket nok kun har gjort ønsket større. Mon de opdager, hvis jeg snupper dem når jeg flytter?

6/ RAIINE jacket - Jeg har længe kigget på denne lækre denim jakke fra Raiine og trods prisen, må jeg stadigvæk bare eje den, årh.

7/ New Balance sneakers - Disse lækre sneakers har jeg været på udkig efter længe og de ender nok snart med at være en del af min skosamling.

8/ House Doctor lamp - Lampen fra House Doctor er et must i min kommende lejlighed og har stået på ønskelisten i snart et års tid nu.

9/ Au Maison trolley - Dette skønne barbord er simpelthen så fint og bliver forhåbentlig snart en del af min kommende bolig.

10/ Lovestories bathing suit - Denne fine leopardbadedragt er perfekt til et dyp i poolen eller en tur på stranden og jeg ville ikke have noget imod, at iføre mig denne snarest muligt, så længe vejret er efter det.

11/ Jane Kønig earrings - Så fine øreringe, jeg længe har ville have I min smykkesamling.


Se forrige ønskelister, Rikke M.

Likes

Comments

1 H&M 2 Mango 3 H&M 4 Zara 5 &OtherStories 6 H&M 7 Mango 8 Munthe 9 Mango 10 &OtherStories 11 Ganni 12 Mango 13 Mango

De klassiske polkaprikker og den karakteristiske stribe er blevet en tilbagevendende tendens, som vi pt. ser overalt i gadebilledet. Mønstrene kommer til udtryk i alverdens farver og materialer, omend det er på sommerjakken, bikinien eller sæsonens sandal.

Jeg har ovenfor samlet 13 forskellige fund, med en ting fælles - mønstret. Alle items er holdt i rolige farver, da mønstret efter min mening "larmer" nok i sig selv.
Jeg er specielt vild med nr. 4, 6, 7! Hvad er jeres favorit?

Likes

Comments

Billeder fundet på Pinterest

Er jeg den eneste, som pt. drømmer om sydens sol, havets brusen og kolde drinks? Jeg har for første gang i nogle år, tilbragt stort set hele sommeren i Danmark, på nær lige en tur til Mallorca tilbage i Maj og forlænget weekend til Paris, men årh hvor jeg dog savner varmen! Mest af alt, er det nok også grundet vejret i Danmark, som i år desværre ikke er til at prale af. Slog solens stråler ellers igennem herhjemme, ville trangen til at komme syd på, nok være langt mindre. Intet slår de lune sommeraftner på altanen med grill, hvidvin og skønne venner. Lad os krydse fingre for bedre vejr her i August!

Likes

Comments