Tjenis

Vaknade kl 6 imorse i vanlig ordning, mmm jetlag<3
Igår åkte vi till en outlet för lite shopping men det var såna sjuka köer så det blev inte så mkt shopping, kanske bra det. Stod inne på VS med en bh och en jättefin pyjamas för typ 18 dollar (?!) men såg kön och ba äeh..

På eftermiddagen var det bal för Willes del och massa andra fina seniors. Det var mingel och sedan åkte dem iväg mot nyc för att åka båt på Hudson river med utsikt över Manhattan!! Han hade nog en treevlig natt så att säga. Vi åkte in till Princeton och käkade middag. Nu ska jag äta frukost!
POK

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhejhej

Vi kom fram igår eftermiddag och åkte från NY flygplats till Princeton/lawrenceville där vi bor. Vi hämtade Wille och åkte in till stan och käkade middag. Vi var pisströtta och gick och la oss vid typ 7 tiden hehe.

Idag tog vi tåget in till NYC och tog oss först till Brooklyn och kollade på skolan jag ska vara på i sommar, blev positivt överraskad, jättefint område och mycket treevligt! Sedan åkte vi till midtown och åt lunch och strosade. Lite classic underklädsshopping hann jag även med på Victoria's secret. Naiz. Slänger in lite bilder så får ni se!

Fullkomligt älskar Brooklyn!!! Kommer leeeva lyfe där i sommar och vill lätt bo där när jag pluggar. Mycket lugnare än på Manhattan men ändå stadsmiljö, perfekt!

Likes

Comments

hejhej,


Idag har jag bockat av massa grejer som jag har haft på min to do lista som jag haft sedan en månad tillbaka! Kvar har jag att ringa till ambassaden för att fixa tid för intervju för visum eftersom jag ska på sommarskola i sommar! Sen ska jag skriva lite på en historia-inlämning också. Packa ska jag göra också!! Imorgon bär det av :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hey guys bloggerskan är back in business så ni kan vara lugna


Det är fredag den 19maj och jag får  sommarlov på Måndag eftersom jag åker bort på Tisdag och kommer hem typ dagen innan skolavslutningen! HÖR NI vad underbart <3 Ska bli kul att få träffa mina kära storebror igen efter några månader och skönt att han kommer hem igen. Måste tillägga!!! Kan vi prata om vädret?? 24 grader idag och igår och jag leeever 

POK


Likes

Comments