Postad i: Inredning & Design

Hemmet ären förlängning av personen eller personerna som bor där och ofta går det attsätta likhetstecken mellan hemmets personlighet och ägare. Här följer några brainredningstips för att skapa din egen personlighet i ditt hem.

Vitt är smart. En ljus,enkel bas gör det lätt att förändra och variera med tuffa prylar och färger.

Var personlig. Leta roliga föremålpå resor och auktioner för en mer egen stil.

Satsa på bra förvaring. Ordning och reda är viktigt för att man skatrivas.

 

Lycka till!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mat & Hälsa

Håll dig frisk med ingefära: Superroteninnehåller antioxidanter och har använts mot åkommor i tusentals år tack varedess hälsoeffekter. Det allra bästa är om du använder upp till fyra gram färskaingefära i en måltid om dagen. Det kan vara i smoothie , juice och soppa ellerså kan du riva det över maten.

Likes

Comments

Postad i: Inredning & Design

Sommaren är inte alltidbara vila och drinkar. Ibland vill man ändra i sitt hem, här är några bra tipsoch råd för den som vill måla om i hemmet.

Det är viktigt atttänka på rummets funktion och vilken upplevelse, känsla och energi färgen skage. Trender kommer och går, medan väggarna består, och det är viktigt att tänkafrämst på vilken upplevelse man vill skapa med sin färgval.

Ta hänsyn till rummetsstorlek, väderstreck och ljusinsläpp, faktorer som också inverkar påupplevelsen av färgen i rummet. Ett litet rum vänt mot söder klarar rätt mörkafärger och plockar upp det varma i kulörerna medan ett norrfönster ger mindre ljusoch förstärker de kalla kulörerna.

Se till att du väljerfärg som du känner dig hemma i, som speglar vilken personlighet du har. Trenderi all ära, men när det handlar om hemmets färgval, bör du lyssna på dig självoch hur du vill att färgen ska påverka dig.

Välj färg somunderstödjer den känsla du vill skapa i rummet; lugn, energi, glädje,kontemplation, kreativitet eller annat.

Ett hus med många ifamiljen kan rymma olika personligheter, låt alla välja färg i sina rum, menhåll gärna en röd tråd så blir hemmet inte för ”stökigt”.

Likes

Comments

Postad i: Relation, Kärlek & familj

Ifredags var det dags för avslutningen för stora pojken som gick ut ettan!

För ett år sedan fick vi en ny kultur här i vårt lilla samhälle, och att ha skol avslutningen i kyrkan, detta har varit så välkommen i vårt lilla ort. För iår och till det bästa var att vi har fått egen kyrk klockslag där det medlas att sommarlovet börjar.

Min stora pojk börjar tvåan och lille bror börjar på förskole klass. Vad tiden går fort.

Dagens avslutades med en härlig tårtkalas i skolan


Likes

Comments

Postad i: Inredning & Design

Då var Juni här!

Denna helg är inte vilken helg som helst. Jag kommer att vara på kurs hela helgen. Inredning och homestaging kurs. Jag är klart med allt och om jag gör en bra presentation av ex-arbete som jag har gjort hos Svenska fastighetsmäklarna nedan;

 http://www.svenskfast.se/bostadsratt/vastra-gotaland/kungalv/kungalv/korpvagen-293/133588

Då är jag färdig utbildad inredare och hemstylist.

På söndag fyller min älskade man år, det ska vi fira efter kursen på söndag. Dubbelfiranden

Likes

Comments

Postad i: Mat & Hälsa, Relation, Kärlek & familj

Sitter här och undrar hur ska jag börja? Det här ju min första blogg inlägg, så måste jag väl börja någonstans.
För några år sedan när jag träffade min man och på den tiden för att lära känna varandra, berättade jag väldigt mycket om hur mitt liv har varit (både som barn och vuxen) detta på min mans intresse då han ställde väldigt många frågor.
När jag väl hade berättat massor , frågade jag varför pratar inte han så mycket om hur han har haft det, då fick jag för svar att han har haft en helt normalt svenssons liv som inte var alls lika spännande och intressant som det livet jag haft.
Så jag lever än idag med denna man (Två underbara pojkar 5&7) och tycker att han är så spännande människa, att lära känna honom och fortfarande upptäcka nya sidor hos han berikar vårt liv med ännu mera kärlek.

Likes

Comments