Ledig dag!!

Då har man en ledig dag efter 4dagar på jobbet. vet inte varför men när jag är ledig så sover jag mest och gör inget annat än att kolla på tvn eller läser en bok när jag måste göra andra saker.

Idag ska man söka om sjukpenning ifrån försäkringskassan och jag måste säga att deras ansök är hur jobbig som helst och massor med frågor som man har ingen annan om hur man ska fylla in. Men jag har börjat men orkade inte mer och fattade inte hur jag skulle fylla i det. Få höra med någon om hjälp på jobbet. eller kanske ni kan hjälpa mig??

Nu när jag sitter här och tänker lite som måste jag skriva en matlista för att sedan gå och handla. Inget roligt men ett måste. :P

Vad har hänt i dag hos er??

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan :)

Då har man precis kommit hem ifrån jobbet. Jag vet om att det är måndag idag men tack vare jag har jobbat fre-sön så blir det fredag för mig för jag är ledig imorgon. Får nog gå ner och se om jag kan få någon tvätttid men tror inte att det finns någon men jag kan alltid hoppas :P

Jag har pratat med Sandra ifrån jobbet i dag och hon har börjat att blogga så följ gärna henne @SandraArleback
Hon är en härlig, underbar person som jag jobbar med. Han finns där för en när man behöver att prata eller bara vara där. Är så glad att vi började på jobbet (nästan) samtidigt.Du hade lite försprång men jag kom senare :P

Nu när jag sitter här så lyssnar man på musik och äter lite gott. :) Så får se vad jag känner för att göra senare men just nu så blir det att ta lugnt :)

Hur har ni haft det i helgen och idag?? hoppas att ni har haft det bra :)

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Ni måste lyssna på honom, han är helt unik och VILKEN röst.

Likes

Comments

Hej snyggingar :)

Idag har man haft en ledig dag från jobbet. Känns helt okej men ändå konstigt.
Jag har tagit det lugnt och bara gått igenom en del bilder på min mobil och hade glömt bort att jag skulle berätta om min dag/kväll med kickan när hon var här och kollade på Magnus på Liseberg :) hon gillar honom så vi var tvungen att kolla på honom :D

Innan vi gick till Liseberg så tog vi en drink och den var god men den som vi tog efteråt sög verkligen mkt. Samt så fick jag betala 130kr för den och jag kunde inte ens dricka upp den. Tänker aldrig gå dit igen:(

Vad har ni gjort idag?

Be happy and enjoy life
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Då är det dags att berätta lite om min operation:)
Jag hade väntat på den i 1 1/2 år på detta och nu är det gjort.

Jag tog bort min körtel för jag hade giftstruma som de hette och tog en del medicin för det men det gick inte så bra :( så man tog ett beslut att att jag skulle ta bort den och sedan får man äta en tabell medicin livet ut.

Men jag tog heller bort den än att få mer problem med det senare :)
Idag efter tre veckor så bytte jag förbandet och tvättade det men det får ni se senare :)

Jag hade min första dag tillbaka på jobbet och det kände hur bra som helst:)

Be happy and enjoy life
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan alla snyggingar!

Då har man kommit hem till göteborg som bara regnar och regnar. Men det har det gjort i hemma hos min mamma oxå ;(

Men det är inte så mycket som man kan göra utan att klä sig efter väder som man har lärt sig när man var liten och gick i dagis/förskola/skola. Så nu sitter jag med datan i knäet och skriver upp olika saker som jag måste göra i veckan samt så försöker jag kolla upp olika utbildningar som jag har tänkt på väldigt längre. Då har jag sett att jag måste läsa matte 2a som de heter nu. Jag är inte så bra på matte men jag måste bli bättre för att kunna plugga senare i livet. :)

Hur gjorde ni när ni pluggade och jobbar samtidigt? eller ni bara pluggade? Ge mig gärna tips :)

Tänkte berättar om min operation och efteråt imorgon när jag orkar samt har fått in bilderna på datan.

Be happy and enjoy life
<3<3<3


Ikväll så blir det bio med Helena :)

Likes

Comments

Hej!

Då har man åkt hem till min mamma för att imorgon bli operad imorgon! Har inte varit så nervös inför det men kommer väl bli det imorgon när man har skrivit in sig och byter om.

Men nu ska jag äta lite mat innan jag får vänta tills imorgon eftermiddag/kväll för jag får äta fram til 24 idag :)

Har någon av er opera? Hur kände ni er inför det samt vad gjorde ni?
Berätta gärna för mig om ni vill :)

Hörs imorgon när jag har vaknat efter narkosen!


Be happy and enjoy life
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan

Idag var det lite roligt och skönt att komma upp för att åka till jobbet. För när man drog upp för fötterna så fick man en härlig syn! Solen påväg upp och bra väder. :)

Men nu sitter man och ha lunchrast som är väldigt behaglig för man har inte alls haft en lugn stund för att ens sitta en stund men nu sitter man i soffan och njuter.

Medan jag sitter här så är kickan påväg upp till mig ;) det ska bli hur roligt som helt detta helgen. Frågan är bara hur länge hon blir här. Hela eller bara en natt. Det är frågan?

Vad händer för er ikväll?
Vad vi ska göra, berättar jag senare! :)

Hörs alla snyggingar :)
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Tjenare

Idag har jag haft en lång och bra dag för man fick en liten sovmorgon tack vare att man har haft utbildning hela dagen.
Man har lärt sig om transporter både inom intern och exterrntransport samt hur man kan hjälpa en människa som behöver kylas ner eller värmas. Det var jättebra att få lära sig det i lugn och ro innan man ska göra det helt själv. Jag vet om att det kommer att gå bra när de väl kommer att användas :)

En dag på min semester så var jag och min mamma på spa och hade det VÄLDIG skönt samt behövs att göras. Mamma älskade det också för nu vill hon göra det igen, ett bra tecken på att det var skönt :)
Men en sak som jag inte fattade var hur mitt hår kunde färga av efter nästan 4månader. Kan någon förklara det för mig? Hade varit mkt tacksam för det för jag fattar inget.

Men nu ska jag städa samt laga middagen för mat behöver man alltid :P

Hörs senare
<3<3<3


Likes

Comments

Hejsan snyggingar :)

Då har det blivit måndag och en ny vecka på jobbet samt sista dagarna i augustimånad. Alltså är sommaren slut och nu ska man börja att längta till jul och nyår :)

Men nu måste jag berätta om min lördagskväll som innehåll en tidig morgon på jobbet och sedan ´skynda sig hem och duscha samt packa väskan för att åka till Kungsbacka och möta Helena och hennes mamma för att sedan åka till Diggiloo. Vilket som man hade vilja åka till i par år nu så det var roligt att få komma iväg och se det i verkligheten.

Vi hade kollat upp vädret innan i veckan samt på fredagen och där stod det att det skulle regna genom hela showen. MEN det gjorde inte det :D
Regnet kom i slutet av andra akten som var tur. men det kom inte så mycket ändå. Man bliv lite kall och blött, men när vi gick till bilen som började det komma mer och vi hann att sätta oss i bilen innan de började att vräka ner som F**. samtidigt som vi skulle ut därifrån så märkte vi att jag skulle missa min pendel och då bestämde Helena och hennes mamma att de körde mig hem för att jag skulle upp kl 5 på söndagen och jag var hemma kl 00:30 så TACK så mkt.

Men om ni inte har varit på Diggiloo tidigare så måste ni åka och kolla på det nästa år. Det var en härlig och mycket bra musik samt så var det väldigt roligt att man kunde nästa alla låtarna så man satt och sjöng med och skrattade väldigt mkt.

Nä nu ska jag kolla lite på Chicago fire och sen måste jag göra lite mat och matlådor :)

Hörs senare
<3<3<3

Likes

Comments

Hej

Nu måste jag skriva av mig hur arg jag är och hur jag känner.

Jag har börjat att prata med en kille och det började bra. Samtalet var bra och intressant men sen idag så kom sanningen fram. Han trodde att man kan börja ett förhållande med sex och sedan om det kändes bra då kunde men träffas och prata. Därefter ser man om det uppstår känslor och då inleder man ett förhållande eller inte beroende på hur man känner.
Säger bara VA? Hur fan tänker man då? med ord så är du bara ute efter att vara kk.

I början av detta samtalet så frågade vi varandra vad vi var ute efter så sa vi båda att vi ville ha ett förhållande. Men när sanningen kommer fram så är det inte alls så.

Nu känns det jättejobbigt för detta blir inte bättre utan bara sämre. Då börjar jag undra, gör jag något fel? gör jag något som gör att folk tror att jag är bara ute efter att ligga runt?

Så min fråga är.
Hur träffade ni er kille/man/sambo?
Har ni någon som ni känner som är singel? Säg gärna till. :)

Hörs senare
<3<3<3

Likes

Comments