God morgon alla!

Nu har man kommit till jobbet och har börjat med dagen att skrapa ruterna på bilen. :(
Trodde inte att man skulle göra det i april månad men vad ska man förvänta sig.?

Får se hur dagen blir, kanske man åker iväg och göra något eller bara ta det lugnt.!

Just nu sitter jag och kollar på en av min favorit program.

Vi hörs senare :)
Be happy and enjoy life
❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej

Idag har man bara jobbat en halv dag. Det är bra att starta veckan med en lugn dag och imorgon blir det som vanligt. Känns bra att kunna jobba i samma tempo som innan påsk.

Varför jag inte har skrivit på ett tag är för att det har varit mycket i mitt privat liv samt med jobbet. Jag kan inte berätta något än men kanske om några dagar så kan jag berätta. :)

När man sitter med dator i knät och har börjat att tänka lite på hur man ska klara av nya saker samt en ny stan utan att ha någon av min familj i närhet om det behöv. Känns konstigt men samtidigt spännandet, jag vet om att man klarar av det.

Jag kan berätta att jag ska flytta till Göteborg om två månader. Jag kommer att hyra ett rum hos en kvinna men vet inte än hur länge det kommer att bli då det är svårt att få en lägenhet. Så om ni känner någon som har en lägenhet att hyra ut så säg till mig (tacksam för er hjälp)

Men nu hittade jag en gamla film ifrån 1991 som går på 8:an och ni kan inte gissa vad den heter :) Den heter Hook!!! Älskade den när jag var liten. Så nu tänker jag sitta och njuta av min barndom.

Ska försöka att skriva något varje dag. Kanske inte så mycket men något i alla fall :P

Be happy and enjoy life
<3<3<3


Likes

Comments

buzzador

Hejsan.

Då har få testa en ny produkt. Den heter frödinge frysta protionsdesserter.

Jag kan bara säga WOW. Det var väldigt god men det var för lite i portionen. Jag kommer att köpa den flera gånger, den är bra när man vill bara ha något liten eller har inte så mycket plats i frysen.

Testa den, ni kommer att missa något bra och gott annars. :)

Likes

Comments

Hej alla snyggingar :)

Igår så blev den här tjej 26år... Känns helt okej med att bli 26år. Vad ni inte vet är att igår så var jag i Göteborg på ett nytt jobb och testa.!

Kan säga att jag älskade det jättemycket så jag hade en väldigt bra dag. Samt så fick jag ett att hyra i Göteborg medan jag söker efter en lägenhet som blir min och Helena som ska dela lägenhet med mig. :) Helena är min bästa vän och blev det för några år tillbaka.

Mer om hur det nya jobbet är blir när jag skrev på anställningen :)

Idag är det torsdag men för mig är det fredag :) det gillas väldigt mycket för imorgon så ska jag och kickan kolla på fast8 som man har väntat på denna filmen. <3

vad händer hos er?? Vad ska ni göra under påsken?

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Likes

Comments

Hejsan!

Då har det blivit söndag. samt hunnit att bli den 2 April. Vilket som betyder att jag fyller år snart!!!! Yes Yes :)

Jag älskar att fira mig själv på en heldag. Hur denna dagen/kvällen blir får vi se. Om det blir som jag har planerat så blir det att fira min dag uppe i Göteborg. men jag har inte än fått ett svar om det blir så än. Så jag får vänta ett tag till.

Igår så var jag på min syster och hennes man kalas. Vilket var jätterolig och trevlig. Hennes man har redan fyllt 30 och min syster ska fylla 30 i maj. Vilket de valde att fira tillsammans på en dag/kväll/natt.
Jag själv drack en hel del så man mår väl inte så bra idag men ändå helt okej.

Undrar bara hur de mår, men jag kan tänka mig fram svaret :P
Idag har man mest tagit det lugnt och kollat på tvn samt sovit länge.

Jag glömde att ta bilder ifrån igår men jag ska försöka att bli bättre på det, jag lovar. Jag glömde att berätta att jag har börjat att träna igen. vilket känns jobbigt men roligt och bra.

Hur har er helg varit? Hade varit roligt att höra det :)

Tills imorgon

Be happy and enjoy life.
<3<3<3


Likes

Comments

Hejsan!

Idag har man åkt en del tåg och spårvagn. Men det har varit värt det. Kan inte berätta varför än men lovar att göra det när allt är klart. :)

Jag lovar att det är värt att vänta på när jag berättar vad som har hänt idag.

Kan bara säga att jag är helt överlycklig och längtar.

Hur har er dag varit.?

Be happy and enjoy life
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan

Idag så vaknade man av jobbet som behövde mig. Så snabbt som möjligt. Så det blev att gå upp och ta på sig och hinna att äta en macka innan man körde till jobbet.

Men jag fick mycket gjort på jobbet och väldigt bra och trevlig sällskap medan jag jobbade. :)

Nu sitter jag och kollar på mitt favorit serie Navy CIS och det är de första avsnitt. Konstigt att se dem i början av serien.

Imorgon så blir det en träning och tvättning samt städning. :)

Be happy and enjoy life
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej :)

Då har man jobbat i dag och kändes väldigt skönt förutom att jag blev utlåst ifrån vår dator på jobbet. Det var inte så roligt att ringa till it och förklara att man inte kommer in. det händer inte så ofta så de kände inte ens till mig :(

Men det löste sig men sedan kom jag inte in i vårt system där vi skriver in vad jag har gjort. då istället för att ringa till dem igen så skriv jag ett mail till dem. Asjobbigt.!!

Men nu ska man tänka om lite inför sommaren då jag kommer att jobba i Göteborg. Vilket ställe det blir det får vi se nästa vecka. Då jag har en ny intervju på måndag som är i 3timmar.

Men en sak som jag vet om är svårt är att få en lägenhet. Jag och min bästa vän ska ha en 3:an tillsammans någonstans i Göteborg. :) Längtar till vi får vår egen lägenhet. :)

Men nu tänkte jag se om jag kunde hitta flera jobb att söka och har en väldigt bra sällskap bredvid mig.

Samt så måste man betala sina räckningar som aldrig är roliga.

Bye Bye

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Likes

Comments

Hejsan

Det var ett tag sen jag skriv sist. det var innan jag åkte till Stockholm och jag sa att jag skulle skriva medan jag var där. Men man var så trött när man kom till hotellet. men jag ska försöka att skriva om upplevelsen.

Men kan berätta om en sak som händer i fredags. och det var att jag var på en intervju i Kungälv och var där med min mamma och bästa än Helena. Jag och mamma körde väldigt tidigt hemifrån och det var väldigt tidigt. Klockan 6:30 var vi påväg till Kungsbacka för att hämta Helena.

Jag var på min intervju i nästan 1 timme. Man var nervös hela vägen upp till Kungälv men efter några minuter på möte så släppte det. TUR att det gjorde det.

Nu är det bara att vänta och se hur det blir. Jag har en till intervju om en vecka. Då blir det att åka upp igen och det blir en intervju på 3timmar istället för 1. sen blir det att se vilket det blir.

Nu ska jag äta min nybakade kladdkaka.

Hörs senare, Bye

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Likes

Comments

Hejsan

Jag vet om att jag skriv i mitt sista inlägg att jag skulle skriva om Stockholm men har inte hunnit för det har hänt mycket och sen har man varit så trött på kvällarna.

Men jag kommer att uppdatera när jag har sagt mig vid en data och lagt in alla bilderna.

Just nu sitter jag på mitt allra sista tåg innan jag är hemma. Jag älskar att åka tåg men det har blivit för mycket tåg dessa dagarna. Så det kommer att bli ett bra tag innan jag åker tåg igen :)

Vi hörs senare

Be happy and enjoy life
❤️❤️❤️

Likes

Comments