Tjena snyggingar!

Då har det blivit MÅNDAG :)
Vet ej hur jag tycker om det, hade varit roligare om man hade haft en längre semester men ska bli roligt att komma tillbaka till jobb igen:)

Vaknade idag och behövde gå och handla, så tänkte jag att jag skulle ut och gå en snabb runda innan jobb så det gjorde jag innan gå till lidel!
Sol och varmt blev det och men kändes skönt när jag kom hem och gjorde mina matlådor till jobbet ;)

Nu ska jag bara byta om och snart åka till jobbet och jobba till 21:30 och sedan hem och lägga sig för jag börjar kl 06:45 imorgon :D

Hoppas att ni får en underbar dag samt kväll 😄

Hörs imorgon
❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla härliga människor. :D

Då har det blivit söndag och då var min tanke att jag skulle åka och kolla på rixfm göteplatsen men vädret ser inte alls bra ut samt så ville man inte gå själv. ;/

Men då får man kolla igenom filmerna som man filmade igår på Göteborgsdansfestival. Vilket jag och Helena gick på både förra året och detta, kan säga att vi kommer att gå på det varje år. Varför? Jo för det är hur roligt som helst samt så får man se olika typer av dansstil och hur folk tolkar musiken.
De som har anordnat detta bjuder hit olika dansare från olika länder som dömer och visar upp vad de kan också. ÄLSKAR DET.

Men tack vare det inte bliv någon rixfm så sitter jag här och lyssnar på Icona pop som jag bara älskar. men en sak som jag ska börja göra är att träna här hemma innan det blir ett gymkort. Jag följer Annica både på hennes blogg och hennes youtubekanal. Tycker ni ska göra det också för hon ger bra tips på olika saker.

Nu när jag tänkte träna hemma så kollade jag in hennes youtubekanal där jag hittade ett bra inlägg. Måste testa det :)

Hörs senare snyggingar!!
<3<3<3

Likes

Comments

Hej

Jag kan börja med att säga att jag har haft två veckor semester och detta är min sista helg på den semestern. Och jag haft det hur skönt och bra som helst, bra väder men inte hela tiden. Ska inte direkt klaga på det för jag kunde ha haft det värre.

Men en sak som jag måste bara berätta för er som jag fick veta hos en vän är att JAG har GÅTT NER 3kg på 88 dagar. Inte mycket men det är alltid något. :) Nu har jag fått upp lite mer vilja att börja att träna för att visa upp min nya och härliga kropp till jul och nyår. (hoppas jag på i alla fall)

Nu när jag har haft semester så var tanken att jag skulle börja att skriva mer här om sakerna som jag har gjort på dagarna under de två veckorna men det hann jag inte med. så jag får ta det i efterhand istället. :)¨

Så nu får ni olika dagar ifrån min semester här i veckan samt vad jag har gjort under dagen. Då det blir mycket att berätta så kan mina inlägg bli långa eller korta beroende på vad jag har gjort.

Tänkte börja på måndag med detta.

Hörs ikväll efter en rund på stan!! :)

Puss o Kram
<3<3<3

Likes

Comments

Hejsan!

Tänker att skriva ett längre inlägg senare men känner för att skriva lite.

Har precis kommit hem ifrån två härliga veckor hemma hos mamma. Med sol och regn :)

Men nu när man kommit hem så ska man packa upp allt som man hade med. Inte alls roligt men det är ett måste.

Hörs senare!

Likes

Comments


Då är snart sommaren över och det känns konstigt då jag inte har haft min semester än utan att jag ska ha det v 32,33 så det ska bli skönt. Ska åka hem till Skåne och försöka att umgås med min familj innan de börja jobba igen.

Men nu när sommaren börjar att gå mot sitt slut så ska man börja att ta hand om sig själv och börja att träna och äta bättre. Men det är lättare att säga än att göra. Men nu när jag ska kollar på olika gym så finns det för många.

Så nu behöver jag er hjälp med tips om olika gym samt om ni tränar på ett gym, hur trivs ni på det företaget.?

Ska snart fixa mig för att möta Helena för att kolla på bio!! berättar mer om filmen när jag kommer hem.

Hörs alla snyggingar <3<3<3

Likes

Comments

Sitter och kollar på Stcc på 1:an och tänker på hur det skulle kännas att sitta i en sådan bil under en tävling men samtidigt så vill man inte vara med i sättet när man kör i vägarna eller vad de kallas för.

Jag hade vilja känna farten och känslan som de berättar om när de ska förklara hur det känns att tävla. När de ska interjuvas så berättar de ofta att de kunde inte vinna utan deras team och det är bra att de är så tacksam för de personerna som hjälper de att kunna tävla samt vinna.

En dag som denna är ingen inplanerat utan mest ta det lugnt för imorgon är det en väldigt nervös dag. Berättar mer om det imorgon. :)
Hade varit bra om vädret är bättre men man kan inte ha allt eller hur? :P

Får se vad jag ska göra men nu ska man fixa lite lätt lunch :)

Vi hörs senare <3


Likes

Comments

Hej

Jag sitter här och kollar efter en resa till mig och min mamma. Inte alls lätt att hitta en billig resa samt till ett bra ställe. Än så långe har jag inte hittat en resa som jag vill åka till. Har ni någon bra ställe att åka till??

jag hoppas på att man kan hitta någon för vi båda behöver en härlig mor och dotter resa för jag har inte varit iväg så med mamma på flera år :(
Kollar igenom en del olika flygbolag och ser vilket som är bäst ställe och bäst pris. :) Hade inte väntat mig att det skulle finnas så många olika bolag inom resor. så det är inte så lätt att veta vilket bolag man ska boka hos. TIPS?

vad händer hos er idag?? hoppas att ni får en härlig eftermiddag :)


Likes

Comments

Hejsan

Det var ett tag sen sist jag skriv och det beror på att jag har varit tvungen att komma in i jobbet och när jag väl har kommit hem så är man helt slut i kropp och huvudet.! :)

Men det gör inget för jag trivs väldigt bra med jobbet och mina kollegor :)
Man märker mer och mer att sommaren är här för folk går på semester samt värmen har kommit. :D

Som de flesta av mina kollegor så har de familj att ta hand om medan jag är ensam i kärlek samt har ingen egen familj. :)

Men fråga är till er alla som läser min blogg. Hur träffade ni er man/sambo/kille?
Genom vänner eller någon sida. Berätta gärna :)

Hörs senare! Gillar er alla 😊

Likes

Comments

Hejsan alla snyggingar. :D

Idag är det en sådär dag för man vaknade kl 06,00 och spårvagnen går 06,12 så man missade det tack vare min mobil inte ringde och väckte mig så i helgen blir det nog att åka och handla en väckaklocka som är bra. Om ni har några tips vart jag kan hitta en bra klocka och billig så kommentera gärna till mig :P

Men när jag väl kom till jobbet så blir det inte bättre för jag började att göra små fel hela tiden som jag vet om att jag kan och det ska inte hända.
Får bara hoppas på att imorgon blir bättre eftermiddag/kväll på jobbet än idag. :P

Men nu får vi gå lite tillbaka till tisdags då jag var ledig och hade en sf-bio Marathon med Helena på filmstaden här i Göteborg. Det kan jag säga att det var hur bra filmer som helt och jag kan lätt säga att ni måste se dem. Vi började med King Arthur: legend of the sword sedan så gick vi och åt lite god middag. Därefter så kollade vi på Guardians of the galaxy vol,2 och sen slutade vi med att kolla på Baywatch.

Jag tänkte skriva om dem och vad jag tyckte om dom men det gör jag i helgen då jag är ledig vilket är väldigt skönt :)

Njut av er torsdags kväll så skriver jag mer på lördag :)

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Likes

Comments

Hejsan

Då har man jobbat sin första lördag och det gick väldigt bra. Berättade innan att jag hade två handledare, så nu har jag jobbat med min andra handledare. Hon är väldigt snäll och duktig på sitt jobb samt förklarar väldigt bra också. :)

Men nu när man kom hem så duschade man och nu väntar man bara på att Helena ska komma med maten efter att hon har slutat jobbet. Börjar att bli hungrig, så blir man nog för att man väntar på sin mat. eller hur??

Efter att vi har ätit så ska vi åka och bowla ute i Majorna. Har aldrig varit där så det ska bli roligt att få testa något nytt ställe att bowla på. :) fast man är dåligt på att bowla så ska det bli roligt att göra min andra helg i Göteborg :P Jag ska försöka att vinna men jag tror att jag kommer att förlora ganska så stort.

En sak till, jag har läst ut min bok så nu får man vänta tills man kan få låna tvåan på bibblan. Men som tur är har jag lånat en annan bok som jag hinner nog att läsa ut innan min tvåa kommer. Men man kan aldrig veta om man hinner eller inte så man får nog läsa snabbt :P

Hur ser er lördag ut?

Hörs kanske senare om jag orkar eller hinner innan jag går och lägger mig i natt.

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Likes

Comments