Hejsan alla snyggingar. :D

Idag är det en sådär dag för man vaknade kl 06,00 och spårvagnen går 06,12 så man missade det tack vare min mobil inte ringde och väckte mig så i helgen blir det nog att åka och handla en väckaklocka som är bra. Om ni har några tips vart jag kan hitta en bra klocka och billig så kommentera gärna till mig :P

Men när jag väl kom till jobbet så blir det inte bättre för jag började att göra små fel hela tiden som jag vet om att jag kan och det ska inte hända.
Får bara hoppas på att imorgon blir bättre eftermiddag/kväll på jobbet än idag. :P

Men nu får vi gå lite tillbaka till tisdags då jag var ledig och hade en sf-bio Marathon med Helena på filmstaden här i Göteborg. Det kan jag säga att det var hur bra filmer som helt och jag kan lätt säga att ni måste se dem. Vi började med King Arthur: legend of the sword sedan så gick vi och åt lite god middag. Därefter så kollade vi på Guardians of the galaxy vol,2 och sen slutade vi med att kolla på Baywatch.

Jag tänkte skriva om dem och vad jag tyckte om dom men det gör jag i helgen då jag är ledig vilket är väldigt skönt :)

Njut av er torsdags kväll så skriver jag mer på lördag :)

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan

Då har man jobbat sin första lördag och det gick väldigt bra. Berättade innan att jag hade två handledare, så nu har jag jobbat med min andra handledare. Hon är väldigt snäll och duktig på sitt jobb samt förklarar väldigt bra också. :)

Men nu när man kom hem så duschade man och nu väntar man bara på att Helena ska komma med maten efter att hon har slutat jobbet. Börjar att bli hungrig, så blir man nog för att man väntar på sin mat. eller hur??

Efter att vi har ätit så ska vi åka och bowla ute i Majorna. Har aldrig varit där så det ska bli roligt att få testa något nytt ställe att bowla på. :) fast man är dåligt på att bowla så ska det bli roligt att göra min andra helg i Göteborg :P Jag ska försöka att vinna men jag tror att jag kommer att förlora ganska så stort.

En sak till, jag har läst ut min bok så nu får man vänta tills man kan få låna tvåan på bibblan. Men som tur är har jag lånat en annan bok som jag hinner nog att läsa ut innan min tvåa kommer. Men man kan aldrig veta om man hinner eller inte så man får nog läsa snabbt :P

Hur ser er lördag ut?

Hörs kanske senare om jag orkar eller hinner innan jag går och lägger mig i natt.

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Likes

Comments

Hejsan

Då har man börjat på sin nya anställning. Jag kommer att jobba på Östra sjukhus i Göteborg på IVA/UVA.
Jag tyckte det var skönt att jag fick börja med en kvällspass för då kunde man hinna med lite saker innan jobb samt kunde åka tidigare så man kunde få sitt skåp och kläder osv.

Jag kan lätt säga att jag har ont i fötterna och i huvudet. :P Men de sa om jag inte hade haft det så gjorde de inte rätt :P Jag har en jättebra handledare men sen kom jag ihåg att jag har två st. så jag får träffa den andra i helgen. Längtar att få träffa henne samt få se hur hon jobbar.

Men nu blir det att lägga sig i sängen och börja att läsa en ny bok som jag har lånat på bibblan. Hoppas att den är bra :)

Hoppas att ni har haft en bra måndag och vi hörs imorgon.!!

Be happy and enjoy life
<3<3<3


Likes

Comments

Nano på Liseberg!!

Hejsan

Då har man varit på Liseberg och kollat på Nano, vilket jag inte var så säker på om jag skulle gilla hans låtar. Men kan lätt säga att jag är fan av honom nu efter att sett honom live. Hans låtar var mycket bättre live än på spoftiy men det kanske blir bättre nu efter denna kvällen.

Men kvällen kunde ha varit bättre om det inte regnade men tur så har man paraply. Men tror att jag får åka och köpa regnkläder på tisdag när man är ledig. :) de säger att Göteborg är en regnstad så då måste man nog ha regnkläder hemma.

Då ska man snart gå och lägga sig för imorgon så börjar min första dag på det nya jobbet. Är VÄLDIG nervös men det ska man nog vara, eller kanske inte? Hur kände ni er på er första dag på ett nytt jobb eller ny stad? Berätta gärna det till mig. :)

Hörs imorgon om jag orkar efter jobbet. Jobbar kvällspass så slutar kl 21:30 men annars så hörs vi på tisdag.


Likes

Comments

Göteborg

Hejsan

Måste fråga er som bor i Göteborg en sak. Det är ju i hela friden klarar ni av alla olika spårvagnarna? igår så åkte jag ner till stan och skulle kolla lite runt men kom inte rätt ändå. Men efter ett tag så kom jag rätt men att veta vilken man ska ta och vart det går ifrån är ett lite problem just nu.
Har ni någon tips?

Men vi får se hur det går idag när jag ska ta mig till Liseberg med spårvagnen. :) som tur är att jag vet vilken spårvagn jag ska ta till jobbet och hem. Den var den första som jag kollade upp när jag hade skrivit på min anställning. :)
Men nu ska jag gå och äta lite frukost och sedan får jag se vad som händer innan jag ska iväg och möta Helena.

Vad händer hos er idag på en söndag?

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Likes

Comments

Göteborg

Ska försöka att följa hela men jag måste ut och röra mig själv lite. Men lycka till alla som ska springa :)

Tur att man kan kolla på tvn :)

Jag sitter här och tänker hur man ska orka att springa en sådan lång sträcka! Lätt avis att man har den styrka och vilja att göra detta loppet men det sagt så kan alla som är med i loppet känna sig stolta och starka.

Själv hade jag aldrig ens haft en orka att göra något liknade men kanske någon tid i livet så ändrar jag mig men då tar man ett MYCKET mindre lopp :P

Lycka till alla loppare och funktionärna som hjälper till längs loppet samt med loppet. :)

Hörs senare, nu måste jag kolla lite på loppet och sedan kolla lite runt i Göteborg :)

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Likes

Comments

Göteborg

Hejsan!!

Då har man blivit en göteborgare. :) det ska bli spännande och lite rörigt nu i början men det får man vänta sig. :/

Nu ligger jag i sängen och kollar på film. Innan idag så var man och kollade på wonder women.
Jag kan lätt säga att man går gå och kolla på den för den var hur bra som helt. GÅ OCH KOLLA DEN!

Det har varit en väldigt lång dag för nu får mina fötter ledigt för resten av fredagen :p Hahah
Imorgon blir det en del att gå igen om mina fötter mår bra:)

Hoppas att ni har haft en bra fredag :)

Hörs imorgon ;)

Be happy and enjoy life
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan alla härliga människor <3

Nu börjar min känslor komma fram som jag inte har haft innan. Men jag tror att det beror på att jag slutade på mitt jobb i fredags och nu är man hemma denna veckan för att hinna att städa och packa.
Det är nog därför jag känner av det nu att jag ska flytta till Göteborg på fredag och sedan börjar att jobba på ett nytt jobb på måndag. Som tur är att jag börjar med en kvällspass.

Jag längtar efter något nytt men kommer att sakna att inte kunna köra till mina systrar när vi vill umgås. Det kommer jag att sakna väldigt mycket. Samt att kunna träffa min syskonbarn. men det tar bara ca 3h att åka hemma till min mamma eller systrar, det gillas att det inte är längre bort.

Men en annan sak som jag gillar med att flytta till en annan stad där ingen känner en, är att man kan börjar om på nytt samt lära känna mig bättre. Både i jobb med kanske i kärlek.

Jag såg precis att det en till bonde ska vara med i årets bonde söker fru. Allt som jag kan säga om denna bonden är HET HET HET, WOW. Han ser verkligen snygg och har ett söt/snygg leende.
Hade lätt skickat in ett brev men nu när jag börjar ett nytt jobb så kan jag inte vara ledig under inspelningen. Så det är väl inte meningen att jag ska skriva in och träffa någon på det sättet.

Men men jag får leta i Göteborg istället, eller så kanske ni känner någon som är singel och letar efter en bra tjej så säg till då. :)

Nu ska jag fortsätta att packa och städa.

Be happy and enjoy life
<3<3<3


Likes

Comments

Såhär gör man när man har en liten stund för sig själv innan man ska fortsätta att städa. :)

Likes

Comments

Hej

Jag vet om att jag inte har skrivit på länge men det har inte varit så mycket tid för att skriva här men nu känner jag att jag måste skriva av mig lite. Så sorry om det blir ett långt inlägg :)

Det första är att jag ska flytta till Göteborg om mindre än tre veckor. Känns bra men väldig konstigt. detta började med en intervju i april och en dag på det nya jobbet på min födelsedag. Jätteroligt var det så jag tackade ja till jobbet. :)

Men nu när det börjar att närma sig så börjar jag att tänka om det är rätt beslut att flytta och börja något helt nytt som jag aldrig ha jobbat med. Och jag hyr ett rum hos en kvinna, medan jag och en vän letar efter en lägenhet i Göteborg eller i närheten. Men detta är helt normal att känna samtidigt så undrar man om man gör ett rätt beslut.

Men i slut ändan så har man nog gjort rätt beslut för när man satt och tänkte på det så kändes rätt i magen och jag kände att jag behövde byta jobb och stad. aldrig trodde jag att det skulle bli så långt ifrån min familj och vänner.

eller har jag gjort fel??

Ha en bra kväll så hörs vi snart igen.

Be happy and enjoy life
<3<3<3

Likes

Comments