Dagen

Helgen har varit så jävla mysig, i fredags kom Clara över och vi bara tog det lugnt och kollade på film och göttade oss i massa chips och cola. Sen på lördagen så kom Jimmie och vi gjorde i princip samma sak fast vi bakade chokladbollar och käkade nuggets haha. Vi har pratat så mycket och bara umgåtts och myst.

Igår kom Thomas och Freja och hämtade Clara så hon åkte hem och jag och Jimmie fick en kväll för oss själva, det var jättetrevligt.

Likes

Comments

Är så jävla stolt över mig själv!

Idag har jag inte rökt någonting alls, klockan är snart 18.00 och snart är dagen över. Om en halvtimme så är jag officiellt 24 timmar rökfri! JÄVLAR VAD BRA DET KÄNNS!

Likes

Comments

Dagen, Rökning

Jag har inte känt lika starkt röksug idag som igår, det kanske är för att min kropp vet att oavsett hur mycket sug jag har så kommer jag inte kunna röka idag då jag inte ska träffa någon som har cigaretter. Jag vet inte men det känns lite så. Sen har jag ju hållit mig själv rätt så sysselsatt också haha, druckit tre koppar kaffe, dammsugit, diskat, sminkat mig, bokat tvättid, tränat lite (bara situps) och skrivit i min gamla dagbok haha.

Hursomhelst så känns det som att denna dag kommer att vara framgångsrik rökningsvis!

Nu sitter jag och lyssnar på Sabaton och taggar inför mars då jag har köpt biljetter till att se dem den 19 i Örebro! Så sjukt glad haha. Jimmie kanske ska följa med på det men tror inte riktigt att han har bestämt sig än eller om det var att han inte hade pengar, kommer inte ihåg men jag hoppas att han kommer kunna följa med för det skulle vara kul att ha lite sällskap.

17 timmar och 35 minuter rökfri!

Likes

Comments

Dagen, Rökning

Holy fuck alltså... bakslag som in i helvete idag alltså!

Först rökte jag en cigg hos mamma imorse så det var kört redan då. Sen gick det bra i typ 6 timmar men sen träffade jag ju Tolle och Nattis och där rökte jag jag vet inte hur många cigaretter. Det känns helt förjävligt... men imorgon så ska jag inte träffa någon alls så jag kommer inte ens kunna röka imorgon. Det känns jävligt lovande för då kanske jag inte är lika sugen på fredag när jag ska träffa mamma och Lasse. Men å andra sidan så kanske suget är lika starkt då! Så jag sa till mamma att hon inte fick ge mig några cigg när jag kom på fredag och hon gick med på det. Det känns rätt så lovande faktiskt! I helgen så vet jag inte om jag kommer att träffa någon som röker men troligtvis inte om det blir som alla andra helger. Men vem vet, om jag känner mig själv rätt så kanske jag umgås med någon som röker bara för att kunna tigga cigg... jag vet inte! Hoppas inte att jag tänker i de banorna bara. Jag vill fan lyckas denna gång.

Likes

Comments

Dagen

Åkte ju till Tolle och Nattis och umgicks med dem ett tag, hade förväntat mig att det skulle vara skitkallt i husvagnen men nej. Det var så varmt att jag höll på att smälla av! Det plus lite vin gjorde så att jag svettades som en jävla gris haha.

Sen har de ju två valpar också, Mufasa och Zira. Jag satt och busade lite med Zira och skällde på henne som en hund och hon skulle putta på mig men råkade riva mig i ansiktet... halva jävla ansiktet så det kom blod. Så nu har jag tre avlånga sår i ansiktet som är otroligt vackra!

Hursomhelst så var det en trevlig kväll och vi pratade mycket, det var så längesen jag träffade dem så det här behövdes verkligen :)

Likes

Comments

Dagen, Tankar

Det så förbannat kallt i lägenheten så jag har vantar på mig inomhus! Tror det kan bero på rökstoppet men jag vet inte... troligtvis för så kallt kan det fan inte vara här!

Sitter och väntar på att bli hämtad av Tolle och sen umgås med dem ett tag för att jag är så jävla uttråkad så jag vet inte vad jag ska ta mig till fan haha. Jag har tvättat och diskat, varit hos mamma och Lasse. Bytt gardiner och duk i köket och lagt ut tallriksunderlägg eller vad fan det nu heter. Fint blev det iallafall! Sen har jag målat naglarna också men sen förstörde jag det så nu vettefan vad jag ska göra med mitt liv. VÄNTA VÄNTA VÄNTA.

Likes

Comments

Tankar

Jag och Jimmie blev tillsammans igår, det känns helt underbart! Jag har en pojkvän... det har jag inte haft sen nån gång 2014. Jimmie känns som en jävligt stabil och härlig kille dessutom, jag hoppas att vi kommer att vara lyckliga tillsammans.

Likes

Comments

Dagen, Rökning

Jag åkte till ICA lite snabbt förut idag och jag var så förbannat röksugen så jag var nära på att köpa cigaretter. Men jag gjorde inte det! I och med det så hade jag råd att köpa en bättre kattsand till Lady, istället för den som är klumpbildande. Det är någon som jag aldrig har testat förut som Clara använder till sin katt, den har som kristaller i sig som dels luktar gott och som dels suger kristallerna upp kisset utan att klumpa det. Så när du rensar kattlådan så behöver du bara ta bort bajset men efter 6 veckor så ska du byta ut all sand. Jag är jättetaggad på att testa den här sanden och jag tror inte att Lady kommer att sprida ut lika mycket i lägenheten heller eftersom att kornen är större och fastnar inte lika lätt mellan hennes tår.

Nu måste jag vara ärlig och skriva att jag faktiskt rökt en cigarett, alldeles nyss för en halvtimme sen. Nisse kom över och skulle hämta pengarna som jag var skyldig och jag bad om en cigg av honom... känns skitdåligt. Men samtidigt så är det bara en cigg. Det är inte 17 som jag brukar röka. DET ÄR FRAMSTEG.

Likes

Comments

Dagen, Tankar, Rökning

Jaa... jag har varit rökfri i 8 timmar när jag skriver denna mening. Men det är ju ungefär som en natt så det känns inte speciellt skönt att ha varit rökfri, men jag har ändå varit vaken i två timmar och inte rökt en enda cigarett! I vanliga fall skulle jag ha rökt tre cigg ungefär fram tills nu. Det känns faktiskt väldigt bra.

Det jobbigaste hittills var väl att följa med Jimmie ut när han skulle röka, men jag ville vara social och sen ville jag helt ärligt känna lukten av röken.

Hursomhelst! Jag har inte rökt på 2 timmar och fem minuter!!!

Likes

Comments

Tankar

​I fredags så träffade jag ju en kille som jag hade pratat med ett tag, och det gick skitbra! Han hämtade upp mig här hemma sen åkte vi till Örebro och käkade pizza och gick runt på stan och bara pratade. Efter det så åkte vi hem till mig och drack lite kaffe och pratade lite till och sen sov han kvar! Det var så mysigt och sågs igen igår.

Längtar tills jag får träffa honom igen.

Likes

Comments