Dagen

Igår var jag ju hemma hos Emma och firade min födelsedag, de hade hissat flaggan, köpt tårta och presenter och gjort fint för min skull... jag blev så rörd även om jag inte sa det eller om det inte syntes. Födelsedagar har aldrig varit en stor grej i min familj, man har bjudit över de vuxna i släkten på kaffe, bullar och tårta. That's it. Så var det när jag var barn också, jag hade bara ett barnkalas och det var när jag fyllde 11 av alla gånger.

Hur som helst, det var jättekul! När jag kom dit så satte vi oss och drack lite te och bara pratade i typ en timme, sen började jag och Emma med maten, grön köttfärssås! Mitt i allt så kom Emmas mamma Lotta hem och hon hade med sig en hög med presenter och en picknick korg med ännu fler presenter från deras familj. Jag tror att de bästa presenterna var en metalliclila termos, kakorna och ett te med smak av choklad. Om nån undrar vad resterande presenter var får väl kommentera så svarar jag!

Efter det så fortsatte jag och Emma med maten och Lotta dukade och gjorde fint. När vi satte oss ner och åt av den gröna köttfärssåsen så satt jag där väldigt nervös över att de kanske inte skulle tycka om det, men både Lotta och hennes man Åke tog mera! Sen sa de ju såklart att de tyckte om det också men handlingen att man vill ha mer är mer tydlig för mig.

När vi ätit klart så satt vi och pratade en stund och filmen Avatar kom på tal och vi alla skrek rakt ut att det var jättelängesen vi såg den så vi gick raka vägen in i vardagsrummet och startade filmen och bänkade oss framför TVn! Riktigt bra var den, en bra film tål att ses många gånger.

Vid filmens slut så bestämde vi att jag skulle sova kvar och vi alla gick och la oss då klockan var rätt mycket. Sen åkte jag hem idag 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen, Tankar

Idag fyller jag 20 år, det känns sådär.

Jag har aldrig varit mycket för födelsedagar faktiskt, speciellt inte mina egna. Men idag ska jag fira med min kompis Emma och hennes familj, jag tror att det blir riktigt trevligt! Först fattade jag inte varför de ville bjuda hem mig den här tisdagen men jag kopplade när de frågade om jag tyckte om Williamstårta haha.

Så vi ska laga lite mat, grön köttfärssås! Innehållande purjolök, gul lök, köttfärs, grädde, en helvetes massa curry, buljong och gröna äpplen! Det låter äckligt, det ser äckligt ut, men det är gudomligt gott enligt mig. Sen efter det blir det tårta och mys framför TVn och en helt allmänt trevlig kväll. Det ska bli kul!


Men jag ska vara ärlig, jag är lite ledsen över att min mamma inte kommer att vara en del av den här födelsedagen, jag saknar henne redan. Men som sagt så tror jag att det här är bäst just nu. Förhoppningsvis hör hon av sig någon dag och ber om ursäkt och då kan vi börja bygga på en ny relation byggd på ömsesidig respekt, kärlek och omtanke.

Likes

Comments

Tankar

Allt det här med mamma börjar verkligen kännas nu... det känns som att jag inte har någon mamma lite och det gör ont. Men jag vet ju själv vad hon har gjort mot mig och med tanke på det så vill inte jag ha henne i mitt liv. Men det är klart att jag är ledsen... det känns verkligen som att hon inte bryr sig det minsta.

Senaste gången vi pratade var när jag satt på akutpsyk i Örebro och hon bad mig dra åt helvete. När jag blev inlagd ringde hon inte och frågade hur det gick för mig eller hur det var. Hon fullständigt skiter i mig när jag mår skit men jag ska alltid komma springande så fort det är någonting. Relationer fungerar inte så, det handlar om att ge och att ta och tills mamma har lärt sig det så tänker jag inte höra av mig eller svara på hennes samtal.

Likes

Comments

Dagen, TankarLilla mamma... nu var det fan sista gången...

Sista gången du kallade mig värdelös, dum i huvudet, och det var framförallt sista gången du bad mig dra åt helvete.
Nu får det fan räcka, du kan inte be mig gå och dö och sedan två minuter senare låtsas som att det aldrig har hänt! Du ber aldrig om ursäkt, aldrig någonsin och du skiter i hur jag känner och mår. Det är bara du som spelar roll och är viktig.

När du ringde till mig dagen efter att jag hade tagit en överdos, och kallade mig dum i huvudet och bad mig gå och dö var det sista gången. Jag tänker inte fortsätta bli behandlad såhär. Du vill säkert inte ha nåt att göra med mig heller så som du beter dig, sådär säger och gör man inte mot sitt barn.

NU DRAR JAG ÅT HELVETE, LYCKA TILL.

Likes

Comments

Musik

I torsdags så var jag på äventyr i Stockholm! Jag var nämligen och såg Avenged sevenfold och Disturbed! Det var helt fantastiskt och fan vad jag har längtat efter det. Jag köpte biljetterna nån gång i höstas tror jag haha.

Likes

Comments

Mående

Nu var det sådär längesen jag skrev igen, men det är bara så det har blivit. Ibland har man lust att skriva och ibland så har man helt enkelt inte det!

Förra torsdagen så skadade jag mig och tog en överdos hemma hos Clara, jag skämdes som en hund men jag sa som det var och dagen efter så skjutsade hennes man Thomas mig till min behandlare på psykiatrin, Linda. Jag berättade allting för henne och hon skjutsade mig till akutpsyk och satt med mig där i en timme ungefär tills hon hade nåt möte hon skulle på. Sen satt jag där själv i ungefär 4 timmar innan jag fick träffa läkaren och bli inlagd.
Dagen efter så träffade jag en annan läkare som var jättebra och som sa att jag skulle flyttas till Lindesberg för att det var lugnare där och lite mindre folk och det kändes jättebra enda tills jag kom fram dit och upptäckte att det inte var lika strikta regler och att man fick ha snören inne på rummet och sladdar och grejer. Det kändes väldigt otryggt av den anledningen att jag kände att jag i det tillfället inte riktigt kunde lita på mig själv.
Jag skadade mig tre gånger när jag var inlagd, första gången på en CD skiva som jag tog sönder, det var inte så effektivt men man tar vad man har... de andra två gångerna slog jag nävarna i betongväggar så de vart blåa. Jag kan bara säga att jag fortfarande har ont i knogarna, ingen bra idé.

När jag var inlagd så fick jag två nya mediciner, Nozinan mot sömnen då jag vaknar otaliga gånger varje natt och får därmed ingen långvarig vila. Sen fick jag Lyrica mot ångesten, den tycker jag har funkat jättebra. Det känns som att ångesten är nästan som bortblåst, iallafall den där konstanta ångesten som kommer med Generaliserat ångest syndrom. Det är klart att man blir nervös för vissa saker och får ångest, men jag slipper det eviga trycket på bröstet, svårigheterna att andas, svettningarna osv. Det känns så jävla befriande!

Likes

Comments

Dagen

Helgen har varit så jävla mysig, i fredags kom Clara över och vi bara tog det lugnt och kollade på film och göttade oss i massa chips och cola. Sen på lördagen så kom Jimmie och vi gjorde i princip samma sak fast vi bakade chokladbollar och käkade nuggets haha. Vi har pratat så mycket och bara umgåtts och myst.

Igår kom Thomas och Freja och hämtade Clara så hon åkte hem och jag och Jimmie fick en kväll för oss själva, det var jättetrevligt.

Likes

Comments

Är så jävla stolt över mig själv!

Idag har jag inte rökt någonting alls, klockan är snart 18.00 och snart är dagen över. Om en halvtimme så är jag officiellt 24 timmar rökfri! JÄVLAR VAD BRA DET KÄNNS!

Likes

Comments

Dagen, Rökning

Jag har inte känt lika starkt röksug idag som igår, det kanske är för att min kropp vet att oavsett hur mycket sug jag har så kommer jag inte kunna röka idag då jag inte ska träffa någon som har cigaretter. Jag vet inte men det känns lite så. Sen har jag ju hållit mig själv rätt så sysselsatt också haha, druckit tre koppar kaffe, dammsugit, diskat, sminkat mig, bokat tvättid, tränat lite (bara situps) och skrivit i min gamla dagbok haha.

Hursomhelst så känns det som att denna dag kommer att vara framgångsrik rökningsvis!

Nu sitter jag och lyssnar på Sabaton och taggar inför mars då jag har köpt biljetter till att se dem den 19 i Örebro! Så sjukt glad haha. Jimmie kanske ska följa med på det men tror inte riktigt att han har bestämt sig än eller om det var att han inte hade pengar, kommer inte ihåg men jag hoppas att han kommer kunna följa med för det skulle vara kul att ha lite sällskap.

17 timmar och 35 minuter rökfri!

Likes

Comments

Dagen, Rökning

Holy fuck alltså... bakslag som in i helvete idag alltså!

Först rökte jag en cigg hos mamma imorse så det var kört redan då. Sen gick det bra i typ 6 timmar men sen träffade jag ju Tolle och Nattis och där rökte jag jag vet inte hur många cigaretter. Det känns helt förjävligt... men imorgon så ska jag inte träffa någon alls så jag kommer inte ens kunna röka imorgon. Det känns jävligt lovande för då kanske jag inte är lika sugen på fredag när jag ska träffa mamma och Lasse. Men å andra sidan så kanske suget är lika starkt då! Så jag sa till mamma att hon inte fick ge mig några cigg när jag kom på fredag och hon gick med på det. Det känns rätt så lovande faktiskt! I helgen så vet jag inte om jag kommer att träffa någon som röker men troligtvis inte om det blir som alla andra helger. Men vem vet, om jag känner mig själv rätt så kanske jag umgås med någon som röker bara för att kunna tigga cigg... jag vet inte! Hoppas inte att jag tänker i de banorna bara. Jag vill fan lyckas denna gång.

Likes

Comments