Jag älskar känslan när man bara mår bra, man känner fjärilarna i magen för att man är så lycklig för stunden. Den stunden må vara i några sekunder/minuter/timme men det är något!

Justnu har det varit svårt att hitta en skön stund, har flertal motgångar dessa veckor men känns ändå ljust, att man kommer förbi detta.
Men kampen om att försöka ändra sin livsstil till något hälsosammare eller direkt svänga mot det ohälsosamma är hårfin. Är i detta dilemma i denna stund, har pågått ett tag, att försöka göra något för att hjärnan skulle sluta snurra när man ser en chans att vara förjävlig mot sigsjälv.

Hoppas att det skulle funka, det återstår att se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Här har ni mitt försök till att dela med mig av det som cirkulerar i min hjärna. Så dethär är ingen blogg om kläder, smink och gulligullande. Utan dethär är mitt försök att leva med att vara psykiskt sjuk.

Det är inte många personer i min närhet som vet att jag mår dåligt utan jag måste erkänna att jag är en otroligt bra skådespelare stundvis och en bra översättare från min hjärna till vad som ska sägas ur min mun. Tro mig, det är otroligt annorlunda i hjärnan.

Men denna blogg existerar även för att när jag påbörjade detta för 8 år sedan med anorexia till början som nu resulterar i långlivad psykiskt jävla helvete, dag ut och dag in.

Så ska du veta att du är inte ensam, jag skulle verkligen behövt haft någon när jag var i tonåren och ville verkligen ta livet av mig. Men nu försöker jag med detta för att en dag bli någorlunda frisk i huvudet.

Likes

Comments

Du kör din bil påväg från en fest mot en ny fest du är inbjuden till, känner sig ganska tom då du åkte från din sambo på den andra festen och de blev besvikna när du åkte men där kände du dig redan bortkommen och att du inte riktigt passar in. Så i bilen är du ganska trött och känner att du nästan kan somna vid ratten, och där slår tanken in.

Här är din chans, kör av vägen och förhoppningen att dö.

Tur så tog det dig 5 sekunder efter det att tänka på alla i din familj, allt som får dig att vilja leva.

Väl framme på nya festen så är det tyst och känner dig inte välkommen i alla fall. Tanken slår till igen. Varför lever du, varför passar du inte bara in, varför är du så fet, varför är du så svullen och äcklig.

Resten av kvällen blir en pest, klämmer dig på magen ständigt, känner dig så galet fet, känner låren gå ihop, vill bara bli full, slippa tänka.


Likes

Comments