Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är så jävla skoltrött asså, känner att jag behöver syre och spinna fram tiden så ja vaknar dagen jag tar studenten. Längtar som fan. Får psykos när jag tänker på gymnasiearbetet, d är ba 26 dagar kvar tills deadline å ja har inte ens börjat ordentligt med resultatet. Hur ska det här gå... 🤦🏽‍♀️

Å d roligaste är att ja e så fkn chill HAHAHAHA, asså börjar seriöst tänka att om jag inte stressar, vem fan gör d då?

195 dagar left till studenten atm, d äre enda som motiverar mig. Take care readers å ha en fortsatt trevlig måndag. Första dagen i veckan, ja hatar måndagar.

Likes

Comments

To be a scorpio... 🙄

Likes

Comments

Först och främst vill jag säga hej och välkommen till bloggen! Kul att du är här och besöker min absolut första blogg. Om du undrar vad syftet är med den är det att kunna uttrycka mina tankar, känslor och åsikter - därför bör du som person vara medveten om att jag mestadels kommer att publicera quotes här och inte vad jag sysslar med under dagarna, men det kan också förekomma.

Jag har många gånger velat starta en blogg, men det har hittills aldrig blivit av, då jag antingen startat och lagt ner lika fort eller allmänt inte orkat med själva processen. Men just nu sitter jag framför datorn och skriver mitt allra första inlägg och det känns ganska coolt hahaha. Hursomhelst har jag inte så mycket mer att säga, utan kommer förmodligen att göra fler inlägg framöver. Igår fyllde jag 18 hehe, det kanske är något jag bör ta med här innan jag avslutar. Det kändes faktiskt inte så speciellt, snarare lite konstigt när man ändå tänker sig ha levt ut sina 18 första år... wow asså. Både sjukt och sorgligt att man lämnat så många dagar och minnen bakom sig och aldrig kommer få återuppleva dem igen. Whatevz, behöver lägga mig nu innan jag fördjupar mig i det deppiga. See u readers, take care!

Bye ✨

Likes

Comments