Varit ute på ön hela dagen, nästan helt själv! Har såklart Forrest med mig också då pappa och låtsasmamma tyckte det passar honom bättre, känns även skönt att ha lite sällskap!

Har så svårt att slappna av och ge tid för mig själv, att andas och varva ner och ta hand om mig själv, prioritera mig själv. Det är jättesvårt!
Idag har jag näckat i havet, solat, ätit mat och vilat! Tog några kort också. Har bara varit hela dagen, så välbehövligt!

Hoppas ni haft en fin dag och helg!

/E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är helt färdig som människa.. jag förstår inte hur trött man kan vara!? Jag tycker inte att jag gör annat än att sova men jag blir inte piggare. Usch! Slut på gnället nu!

Tog mig en dag på stan idag och shoppade bl.a. En klocka på rean, 199:- på Ur&penn, är faktiskt riktigt nöjd! Har letat en klocka länge nu!
Köpte även ett par jeans på H&M, har jag också letat hur länge som helst men har inte hittat någon modell som passar mig, men nu hittade jag dom! Och dom är såå snygga!

Sen blev det en och annan top, en skjorta på MQ (som man ser skymten av på bilden) och en hoodie på rean!

Nu ska jag dega resten av kvällen och gå och köpa mig något mumsigt, men nyttigt att äta!

Ha en fin torsdagkväll!

/E

Likes

Comments

Har varit och hälsat på mamma idag och fått träffa hennes små misseungar! Är så sugen på att skaffa en till hösten, vi får se hur det blir! Fastnade för en speciell liten kille, den minsta i kullen. Sådär låg han i min hand i över 1 timme och sov. Mitt hjärta smälter!!

Nu är det nattinatti, upp kl 6 imorgon och jobba!
Godnatt!

/E

Likes

Comments

Haft sån tur att få vara ledig större delen av juni månad! Jag är så nöjd över allt jag hunnit göra. Varit på resa till Magaluf, varit på Coldplay, träffat lite släkt, varit ute i stugan, suttit på uteserveringar och umgåtts med fantastiska vänner och min fina familj! Imorgon går vi tillbaka till verklighet och vardag, men det känns helt okej! Nu har jag fyllt på massor av ny energi och det känns till och med rätt kul att börja jobba igen.

Mitt mående har blivit så himla mycket bättre det senaste halvåret och jag börjar trivas mer och mer med livet! Och det är ju sommar ett tag till också dessutom, så kommer att hinna fylla på med så mycket mer!

Kram på er alla!

/E

Likes

Comments