Header

Juldagen fick jag spendera med de två finaste vänner jag har här i livet och nyår fick jag skåla in med en av dem också, guld värt! Så tacksam för mina fina vänner, dom ger mig så mycket här i livet! ❤️

2017 - har varit en berg- och dalbana utan dess like! Jag har träffat min bästa vän (Miriam), jag har varit på konsert, varit utomlands, jobbat, spenderat mycket tid med familjen, börjat ta tag i mitt mående och förstå vad jag behöver, börjat uppskatta livet, se livet från andra perspektiv och synvinklar, träffat människor jag är evigt tacksam över som lärt mig så mycket om mig själv och om livet, vågat ta steget till att börja plugga.. men det har också funnits mycket människor kring mig som mått väldigt dåligt, som förlorat nära och kära, som har kämpat och andra faktorer som påverkat mig väldigt negativt från olika håll!

2018 - Motivation, självsäkerhet, fokus på mig och mina nära, nya upplevelser och äventyr, fortsätta utmana mig själv, göra saker jag mår bra av och umgås med människor jag bryr mig om och som bryr sig om mig och mycket mer! Nu ser jag framemot ett händelserikt, hälsosamt, kärleksfullt 2018!

/E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen var jag hemma hos mina syskon och min låtsas mamma! Fyllde på en hel del ny energi, verkligen! Att få vara med familjen ger mig så himla mycket och gör vardagen mycket lättare!

På lördagen åkte vi och handla och gjorde god mat, sen slappade vi hela kvällen!
På söndagen hjälptes alla åt att julstäda! Sen käkade vi tillsammans. Sen drack jag och min låtsas mamma äppelglögg och bakade pepparkakor! Julgranen åkte också in 🌲

Nu är energin påfylld och jag är redo för julruschen på jobbet och egentligen redo för allt som har med julen att göra!
Alla julklappar är inköpta och inslagna.. jag brukar alltid vara i sista sekunden, men i år är jag klar 1 vecka innan jul, så jag slipper stå och köa och trängas! Jippie!

/E

Likes

Comments

Idag är en sådan där ”klaga på livet” dag.. även om jag känner mig hyfsat okej liksom så har denna dag varit känslomässigt jobbig och mentalt jobbig.
Jag älskar mitt jobb, men när man har sådana här dagar, när man bara vill krypa under täcket och låtsas att man inte finns, så är det väldigt jobbigt att jobba inom serviceyrket. När ångesten tränger igenom så är det så jobbigt med så mycket människor och man ska vara glad och trevlig och hjälpa alla och göra alla nöjda osv.
Alltid några dagar inpå Pms:en så blir ångesten lite starkare och den är svår att hantera ibland, även om det blivit lättare på senare tid.. men det känns ungefär som att varje människa jag ser in i ögonen, ser att jag mår dåligt och kan se igenom mig. Vilket jag verkligen vet inte är sant men känslan finns där ändå..
Jag tillåter ändå mig själv att få känna såhär ibland, så som idag. Det måste få vara okej!
I helgen åker jag hem till familjen och laddar batterierna lite!

/E

Likes

Comments