Contains affiliate links

Ännu en dag då jag vaknade upp med feber. Så himla tråkigt med feber och förkylningar eftersom man inte kan göra någonting. Det gäller bara att ha tålamod. Snart är det i alla fall dags att äta lunch och tror det får bli någon rest vi har i kylen. Hoppas verkligen att jag kan gå i skolan imorgon så att jag inte missar för mycket.

Eftersom jag ändå inte har någonting att göra tänkte jag inspirera med lite höstkläder. Regnet öser ned utanför, så kanske man kan få känna lite pepp med ett höstkläder-collage. Jag länkar alla plagg nedan!


1:an //2:an //3:an //4:an //5:an //6:an //7:an (sorry missade siffran i collaget:)

Hoppas ni hittade någon i er smak! Ha en fortsatt bra dag<33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links
Något jag på senaste tider har fått upp ögonen för är byxor med en rand på sidan av benet! Det är verkligen något som kan kombineras med olika toppar och väskor, till olika tillfällen. Älskar liksom hur stilrena och sportiga de är på samma gång! Nedan kommer lite inspiration och även var du kan köpa dem.
6:an / 7:an / 3:an / 1:an / 2:an / 5:an / 4:an

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag tycker verkligen att den viktigaste belysningen i ett sovrum är sänglampan. Men det kan vara ganska svårt att hitta den rätta för just sitt rum. Nedan kommer lite inspiration och två collage med lyx-och budgetvarianter när det kommer till belysning bredvid sängen. Enjoy! :)

Älskar dels den mörka och lite mysiga känslan med sammet och växter. Samtidigt som jag tycker att ljusrosa och grått absolut inte får underskattas! Grått är verkligen en snygg färg på sovrumsväggen!

1:an //2:an //3:an //4:an

Allt är ifrån Clas Ohlsson, men tycker verkligen de har bra budgetalternativ när det kommer till belysning!

1:an //2:an //3:an //4:an

Väldigt snygga och lite mer speciella lampor! Hade inte direkt tackat nej till 3:an eller 4:an :)

Likes

Comments

Jag heter Selma och är som sagt 16 år. I den här bloggen tänker jag att ni ska få följa mina idéer och trendspaningar samtidigt som ni kanske får reda på något om mitt liv då och då också. Vi får se hur det utvecklar sig!

Nu är det (som ni kanske ser) lördag, och jag är just nu sjuk! Woho. Har hela veckan sett fram emot helgen för att jag hade en del planerade saker, men nu har jag behövt ställa in alla. Jaja, det kommer väl nya tillfällen. Som det ser ut nu ska jag göra några matteuppgifter och ta det väldigt lugnt. Hoppas jag är frisk på måndag! Vi hörs!

Likes

Comments