View tracker

Likes

Comments

nahhhh, NU är jag tillbaks, på riktigt! har lagt skolan före allt de första 3 veckorna, och kommer alltid lägga skolan först, men jag älskar att blogga oh känner att de måste bli av.

igår så var jag i skolan på mina 4 lektioner, därefter åkte jag direkt in till stan för att möta Enrika, träffade även Adam en snabbis, bättre än inget! vi käkade på Vapiano och tog sedan en sväng till Starbucks, favvo ställena.

Hoppas att ni har det bra så hörs vi!

Likes

Comments

hej, nu var det ett tag sen igen, men ibland förtjänar man en paus från allt typ. och eftersom jag är SÄMST på att blogga så glömmer jag hela tiden bort det. just nu ligger jag i min säng då jag varit hemma ifrån skolan av olika anledningar, men imorgon blir det nya tag och en ny dag, har två lektioner och börjar klockan 12 så det duger liksom, en rätt så bra fredag liksom.

jag hoppas ni har haft det bra

Likes

Comments

6 dagar kvar tills skolan börjar igen, fyfan. lovet har gått för fort enligt mig, skulle gärna ha det i några månader till. jobbigaste kommer vara att behöva gå upp tidigt på morgonen 😭😭
har inte uppdaterat på ett tag nu och har egentligen ingen anledning till det, förutom att jag inte känt för det. ska försöka vara så online här fram tills skolan börjar iallafall, sen får vi se hur det blir
hoppas ni har haft det bra iaf så höra vi!

Likes

Comments

View tracker

hej! idag har varit en hemma och göra inget dag typ, har ätit och sovit, inget mer med det.
men för en timma typ sen kände jag att jag borde få något gjort idag så bestämde mig för att gå ut på altanen och köra ett styrkepass! skit skönt faktiskt
hoppas ni har haft det bra idag så hörs vi imorgon!!

använde den här appen, kom först upp när jag sökte på "workout" i app store. just idag körde jag rumpa och armar! rekommenderar verkligen!

Likes

Comments

Solglasögon - Zara
Tröja - GinaTricot
Jeans - GinaTricot
Kappa - Vero Moda
Skor - Adidas Stan Smith

Likes

Comments

Alltså börjar skolan om 2 veckor? Hur sjukt, så jobbigt också. Min ångest har kommit tillbaka men är glad över att jag ska börja med mina terapi samtal igen, tack och lov.
Idag har jag bara varit hemma, och en liten sväng till Arninge. Behövde underkläder och så fixade jag mina naglar igen, efter min brutna nagel från Beyonce.
Hoppas ni haft det bra så höra vi väll snart

Likes

Comments