Men asså?? Hur länge sen var det jag ens bloggade? Inte ens jag vet det ärligt talat. Men jag kände att det var dags nu. 2017 känns som ett bra år för mig att blogga. Mest för att kunna skriva ner känslor och vad som händer i mitt liv. På den senaste tiden har jag för det mesta bara koncentrerat mig på skolan. Som dom flesta kanske vet ligger jag efter ca 2 år i skolan. Och att få ihop minst 9 betyg på två terminer är ju inte det enklaste. MEN jag har hittils fått 5 betyg, vilket gör mig otroligt glad och lättad. Jag har även slutat helt med socker och allt jag kan säga är att jag börjar att känna mig som en helt ny person. Märker verkligen att mitt psykiska mående har blivet såååå mycket bättre. Nu ska jag leta efter min batteriladdare till min kamera som verkligen har varit borta i 100 år. Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

nahhhh, NU är jag tillbaks, på riktigt! har lagt skolan före allt de första 3 veckorna, och kommer alltid lägga skolan först, men jag älskar att blogga oh känner att de måste bli av.

igår så var jag i skolan på mina 4 lektioner, därefter åkte jag direkt in till stan för att möta Enrika, träffade även Adam en snabbis, bättre än inget! vi käkade på Vapiano och tog sedan en sväng till Starbucks, favvo ställena.

Hoppas att ni har det bra så hörs vi!

Likes

Comments

hej, nu var det ett tag sen igen, men ibland förtjänar man en paus från allt typ. och eftersom jag är SÄMST på att blogga så glömmer jag hela tiden bort det. just nu ligger jag i min säng då jag varit hemma ifrån skolan av olika anledningar, men imorgon blir det nya tag och en ny dag, har två lektioner och börjar klockan 12 så det duger liksom, en rätt så bra fredag liksom.

jag hoppas ni har haft det bra

Likes

Comments

hej! idag har varit en hemma och göra inget dag typ, har ätit och sovit, inget mer med det.
men för en timma typ sen kände jag att jag borde få något gjort idag så bestämde mig för att gå ut på altanen och köra ett styrkepass! skit skönt faktiskt
hoppas ni har haft det bra idag så hörs vi imorgon!!

använde den här appen, kom först upp när jag sökte på "workout" i app store. just idag körde jag rumpa och armar! rekommenderar verkligen!

Likes

Comments

Solglasögon - Zara
Tröja - GinaTricot
Jeans - GinaTricot
Kappa - Vero Moda
Skor - Adidas Stan Smith

Likes

Comments

Ny blogg, förhoppningsvis mycket mycket mycket bättre uppdatering! Kände för att ja, som sagt, börja om på nytt.
Hoppas det här går bättre och att ni gillar bloggen!
// Selma

Likes

Comments