Hej alla! Idag har det varit en trött dag. Jag hade som sagt två prov idag (spanska och NO) som var en ganska stor faktor till att jag har varit lite off. Spanskan gick sådär men NOn gick faktiskt bättre än vad jag trodde!

På matten så spelade vi ett spel som heter Kahoot.se som faktiskt är ganska roligt. Det är olika quiz så loggar alla in på sina mobiler så tävlar man mot varandra. Det finns quiz om allt möjligt, Disney sånger, matte, NO så det funkar både på fritiden och i skolan.
Men som vanligt så kom jag på andra plats, vilket jag ALLTID gör, det har liksom blivit lite av min grej tror jag haha.

Förutom skolan så har jag idag umgåtts lite med två av mina fina vänner. Dom hängde med mig hem och sen gick vi till fotbollsträningen tillsammans. Idag var sista träningen innan cupen som vi spelar på lördag i Brastad (som ska bli jättekul) så det var mest spel idag.

Efter träningen har jag inte gjort så mycket, jag har duschat, tagit en snabb tur till Ica och pratat lite med min kära mamma. Annars har det inte hänt något mer, men nu är nog maten klar så nu är det nog dags att gå (det är hemmagjort pizza!).

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Nu har jag pluggat i drygt en timma så jag kände att jag behövde en liten paus.
Jag tänker att ni inte vet nästan något om mig så om ni vill så kan ni ju ställa lite frågor i kommentarerna så kan jag kanske svara på det i något inlägg. Det har faktiskt hänt ganska mycket genom mitt liv hittills. Och det händer relativt mycket just nu också, mest beroende på att jag går i 9:an, som jag tycker är ett ganska händelserikt år.

Men om man bortser från skolan så kan jag berätta att jag är med i årets luciatåg. Det är väldigt kul att man har något som får en att glömma all skola för en stund och bara få umgås med sina vänner och sjunga.
På tisdag ska vi även lotta fram årets lucia! Jag är jätte spänd för det är något som jag kanske inte har drömt om men något som jag otåligt har väntat på sedan jag var liten. Jag har alltid tyckt att lucian är så vacker, och att jag genom åren endast har fått gå i knattetåg och fått föreställa tärna eller åsnebak som jag ett år fick vara, har fått längtan att växa ännu mer.

Jaja nu får jag väll försöka fortsätta med pluggningen antar jag.

Puss

Här är årets luciagäng där jag bor!

Jag står på mellersta raden, andra från vänster om någon undrar:)

Likes

Comments

Hej, det här blir mitt första inlägg på den här bloggen men jag tänkte prata lite om skolan. Jag går i årskurs 9 och den här veckan har vi haft vårt första nationella prov (vilket var engelska - muntligt). Jag hade dock mitt i måndags men de sista gjorde sina idag. Det gick väldigt bra iallafall och man fick betyget direkt så jag vet redan vad jag fick.
Nästa nationella prov blir vecka 50/51 i svenska och matte, muntligt det med tror jag. Dom ligger på samma dag tror jag dessutom.

Idag i skolan hade vi spanska prov, det gick sådär tror jag, jag är inte alls lika bra på spanska som på engelska. Och innan provet så hade vi hemkunskap och då bakade vi lussekatter. Jag trodde att det skulle bli gott men det blev det tyvärr inte, jag tror inte att jag tycker om saffran, så jag fick bara ont i magen av dem:(

Men nu ska jag iallafall sätta mig och plugga lite, för imorgon så har vi hör- och läsdelen av spanska provet, plus ett NO prov som handlar om genetik.

Likes

Comments