Jag har provat många olika recept på Chiapudding, men det här är absolut det bästa hittills. Som topping valde jag min favorit topping vilket är banan och kokos. Receptet hittar ni nedanför. En del mått är skrivna i cup vilket motsvarar 2,2 dl.


Chiapudding med hallon

1 cup frysta hallon

1 cup havremjölk

3 msk chiafrön

1 msk honong eller annan sötning

1/2 banan till topping


Värm hallonen i mikron tills de har smält. Mosa dem med en sked och häll sedan i dem i ett glas tillsammans med havremjölk, chiafröna och honungen. Rör om och se till så att alla chiafrön är blöta.

Likes

Comments

Frukost är min absoluta favorit måltid, men på senaste tiden har jag tröttnat mycket på att bara äta samma frukost varje dag vilket det lätt brukar bli. Därför har jag nu börjat göra min frukost från grunden vilket resulterar i mycket gott och veganskt. Idag gjorde jag en smoothie bowl med det jag hade hemma. Här kommer receptet på den:


2 dl hallon

1/2 fryst banan

1 dl havremjölk

2 msk chia frön

Bär, kokosflingor m.m till topping


Mixa alla ingredienser (inte toppingen).

Häll upp smoothien i en skål och lägg på toppingen som du vill.


Hoppas ni gillar receptet. Som topping använde jag hallon och vinbär från vår trädgård vilket blir extra gott. Man kan såklart byta ut ingredienser om man tycker det är för mycket eller för lite av något, men jag rekommenderar verkligen den här kombon!

Likes

Comments