Asså det var det sjukaste jag har varit med om. Beyonce ägde. Det var så sjukt mycket folk, när man kollade runt var det nästan inte en ända sittplats ledig.

Jag och min kompis var i Solna ca 13, då vi gick i mall of Scandinavia i ett par timmar innan vi åt, vi åt pasta carbonara båda två, vilket vi alltid gör när vi är där. Den är så sjukt god.

Det var insläpp i arenan vid 5, men då vi hade sittplatser gick vi in vid 6 istället. Kl 19:10 ungefär körde. Förbanden igång. INGRID och Chloe X Halle, jag hade ingen aning om vilka det var innan, men båda två var jätte bra, men min favorit var nog INGRID, hennes låt fun var sjukt bra.

Ca kl 9 körde Beyonce igång men hennes formation, oh herregud va bra hon är. Hela kvällen var sjukt grym och stämningen i arenan var sjuuuuk. Tycker lite synd om alla som inte Kunde va där å uppleva det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon ska jag till Stockholm och ska få se BEYONCE, sjuuuukt taggad, ska åka tillsammans med en kompis och hennes mamma ska hämta oss sen på kvällen.

Det ända som är synd är ju att henens album inte finns på Spotify än, så man måste köpa låtarna vilket jag inte har gjort, förutom 2-3st, så man kan ju inte alla så bra. Men vad jag vet ska hon ju köra några av de äldre också så nåt ska man väl kunna sjunga med i.

TJOHOOO :)

Likes

Comments

Japp, nu är jag alltså hemma i Sala igen, kom hem i tisdags natt. Så igår va jag bara med några kompisar å ska göra detsamma idag.

Jag måste också passa på å säga att hudvårdsprodukterna jag köpte på Öland har funkat hur bra som helst. Det var Absolut värt att köpa de. :)

Likes

Comments

Hej!
Igår var vi in till Borgholm hela familjen och jag lyckades få med mig lite hem, en "avkopplande målarbok" + pennor för 99kr st och två hudvårdsprodukter. En face wash (154kr) och en dag kräm(99kr), så dessa ska bli roliga att testa då jag inte testat de innan. Båda hud produkterna är köpta på en life butik.

Borgholm är såå mysigt, och igår när det var fint väder är det ännu mysigare.

Sen på kvällen så köpte vi pizza ifrån bykrogen så det va väl gott (även om jag inte är nåt stort pizza fan).

Likes

Comments

Hej!
Igår märkte jag att ett spel har blivit rätt populärt, Pokémon Go, jag googlade lite om det och det har redan fler användare än Twitter. Och det har inte ens släppts i Europa än. Så jag tänkte att jag skulle försöka ladda ner det via ett speciellt konto som är ifrån Australien där spelet finns.

Jag spelade spelet och måste säga att det var kul och riktigt beroendeframkallande, gick 1,5+ mil igår och letade Pokémons och kläckte ägg.

Jag trodde ärligt att spelet skulle va mer för 6-7 åringar, men det var det verkligen inte. Enligt min åsikt iaf.

Har även hört att det redan är populärt bland ungdomar i Sverige. Jag rekommenderar verkligen att ni testar detta för det är ett jätte smart spel då man på samma gång går massor, alltså motion?

Likes

Comments