Hey skønneste læsere, så blev det efterårsferie. Jeg skal desværre ikke ud og rejse, men bare blive hjemme i dk og være sammen med mine savnede venner og familie. Jeg glæder mig sådan til en helt masse. Med min efterskole skal vi i år til L.A og Østrig. Og efter efterårsferien har vi V.R uge som står for virtuel reality som vi så skal arbejde med. Jeg ved ikke helt præcis hvad der kommer til at ske, men jeg kunne forestille at vi skal lære mere om det og prøve det. Indtil videre så har jeg bare slappet af og set min bedstemors nye hund. Den er overdrevet cute!!😍🐩

Selma

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen, så har vi haft Photoshoot igen. Det var lidt inspireret af vores linje weekend hvor vi skulle have taget billeder af lærerne til den nye linje der kommer til næste år på Højer design efterskole. Det er en blogger linje hvor man kommer til at lære lidt om stilling af tøj og miljø på billeder og en helt masse andre spændende ting. Linjen kommer til at hedde so Me, og hvis jeg skulle gå her et år til, så ville jeg nok gå på den linje for at prøve noget nyt.

Så kom de to lærer der kommer til at styrer den nye linje og photograferede os. De har taget billeder til Moss chopenhagen og for bladet dansk. Det var dog ikke de her billeder de tog af os, men nogle andre. Vi blev så inspirerede og havde lyst til at tage endu et shoot da nogle af billederne ikke blev så gode. Her kan i se lidt af det jeg går og laver på min efterskole når jeg hygger mig i fritiden.📸

Likes

Comments

Hey bloggen, jeg tenkte jeg lige ville opdatere jer her om efterskole livet og hvad der sker for tiden. I sidste weekend havde vi vores første elevfest, den var super fed og mega hyggelig totalt over forventningerne. Det foregik sådan at vi gjorde os klar på efterskolen, derefter tog vi en masse offentligt transport hen til Tønder hvor vi så købte pizza. Så skulle vi gå 4 kilometer hen til lokalerne vi havde lejet, men heldigvis mødte vi nogle forældre på vejen som så kørte os derhen. Vi blev og sov i festlokalerne. Næste dag tog nogle af os hjem til København og jeg skulle så videre til Hobro hvor Jeg og nogle af vennerne fra efterskolen skulle hjem hos vores gode veninde Mille som desværre lige er stoppet på efterskolen. Hun holdt en fødselsdagsfest, og den var også super hyggelig.

Så blev der en aften afholdt pigehygge hvor der kom en makeup artist og gav os gode tips til at lægge vores hverdags makeup anderledes. Så fik vi renset vores hud og fik nogle prøver på de forskellige ting. Der var både Chips og smoothies og musik i baggrunden. Det var ekstremt hyggeligt og ser frem til endu en af slagsen snart..💄💋

Så tog jeg og min veninde Clara til Tønder som er den nærmeste by op til Højer. I Tønder var vi rundt i de lokale butikker og fik købt ting vi manglede. Vi var i genbrugen og gik ca. 4,5 kilometer for at komme hen til McDonalds. Det var skønt og dejligt også at have fået set lidt af Tønder.🍔🍟🛒🛍

Likes

Comments

Contains affiliate links

hey bloggen, her fortiden har jeg siddet og kigget meget på weekdays hjemmeside, og har fundet en del tøj som jeg nok ender med at købe på et tidspunkt.

jeg er blevet helt vild med de her mande jakker med små fede detaljer med den her markeredekrave og en lomme i siden. derudover fandt jeg de to hvide skjorter som egentligt er ret enkelte men alligevel har de det her oneshoulder ofshoulder snit som jeg er ret vildt med. så har jeg kigget lidt på en masse forskellige nederdele og faldt lidt for de to specielle, jeg kan stadig ikke helt finde ud af om den med det sort hvide mønster er lige mig, men jeg syntes den er ret cool på den måde at den minder lidt om et tæppe med frynserne i kanten.

selma ; )

Likes

Comments

Hey bloggen, jeg bliver enormt meget inspireret af streetstyle og engang imellem hvis jeg ser nogen jeg syntes har en cool stil eller har noget sejt og inspirerende på, kan jeg godt finde på at tage et billede af outfittet.
da vi var på studietur i Berlin var der særligt mange der havde mega cool tøj på som jeg lige nåede at få taget et par billeder af. Jeg håber at belliderne jeg har taget kan være med til at give noget inspiration.🚶🏼‍♀️Selma🚫

Likes

Comments

Hey bloggen, i et af mine tidligere indlæg skrev jeg om at vi på min efterskole var gået igang med et projekt om ismer. Vi blev færdige med projektet og var derfor igår til efterskolernes dag, hvor vi skulle gå catwalk i det tøj vi havde syet. Det var enormt fedt og mega sjovt.

Der blev taget en masse billeder og filmet en del og der kom også omkring 200 mennesker og så showet hvilket jeg slet ikke havde regnet med.


Selma🚶🏼‍♀️

Likes

Comments

Hey bloggen, jeg har i lang tid bøvlet med uren hud. Ikke sådan slemt så man kunne se det meget, men jeg syntes selv at det var lidt slemt og jeg ville gerne have en pænere og renere hud. Så jeg gik hen og fik en hudbehandling hvilket virkelig hjalp til at starte med, men efter lidt over en uge så var det hele det samme som før. Så nu er jeg begyndt selv at rense min hud, så her er min hud routine.🌊🔥

Først damper jeg min hud, derefter skrubber jeg min hud med en skrub der hedder filorga. Den er ekstremt god og dybt rensende og det smarte ved den er at efter man har skrubbet, så lader man den sidde i 2 sek. Også bobler den op som en ansigtsmaske.
Derefter vasker jeg den af, tører mit ansigt og fugter min hud med kildevand som gør din hud afslappet og mindre irriteret. Derefter lader jeg det tørre og tager en cilcalfate cream på som også forebeholder rødme og irriteret hud.

Jeg syntes ihvertfald at det har hjulpet min hud meget at bruge de her produkter og rense den.

Selma✨

Likes

Comments

Hey bloggen, jeg tænkte jeg lige ville opdatere jer om hvad vi går og laver på min efterskole fortiden. Og jo jeg går jo på Hoejerdesign efterskole på linjefaget mode & beklædning. Vi har lige fået en ny opgave til det næste projekt og det handler om ismer og stilperioder. Der er jo mange forskellige slags ismer og mange stilperioder at vælge.

vi har fået til opgave at vi skal vælge en
isme/stilperiode,også kreere noget tøj der går ind under den kategori. Der er eks. Minimalisme som er typisk klassiske enkelte snit. Så er der også sådan noget som nyklassicismen og en masse andre.

Jeg ved dog endu ikke om jeg vælger ismer eller en stilperiode og hvad for en, men jeg har noget i tankerne.

Selma🎨

Likes

Comments

Hey bloggen, så var det den sidste dag i Berlin.

Vi tog ud og spiste sushi og det var simpelthen fantastisk, jeg havde længdes efter miso suppe i et stykke tid og det var rart endelig at få igen.
Audien i Berlin er bare så meget billigere end den er i Danmark.🍣🍲

Selma❤️

Likes

Comments

Hey bloggen, så har vi været til Bread & butter workshop. Og hvis ikke i ved hvad det er så er det en workshop som zalando har lavet sammen med en masse mærker eks. Topshop Gstar Nike m.m.
Det var super spændende og hyggeligt og vi fik hamstret nogle goodiebag og en masse gratis ting. Vi så også en spændende udstilling som vivienne westwood havde lavet. Så var der også to fede modeshows som gstar og selected havde lavet. Det var et mega fedt setup, men jeg syntes at tøjet var lidt kedeligt.👖

Det var bare en superfed og spændende dag

Likes

Comments