Okej så snart börjar skolan för mig ( jag börjar den 12 ).
Och jag känner verkligen inte för att vakna upp tidigt och ta bussen till skolan. Men om man ska typ tänka positivt så är vi då några dagar närmre sommarlovet haha. Men aja så jag har inte saknat skolan ett litet dugg och jag känner verkligen inte för att börja en ny lång termin. Aja man behöver ju nya skolböcker och sånna saker som man då måste köpa, lite boring. Tillbaka till det positiva. Man träffar ju sina vänner och kan äta tillsammans med dem på lunchen. Och berätta om vad man har gjort på lovet. Jag ska iallafall satsa på bloggen denna termin, för liksom varför inte. Men aja jag hoppas att ni fortsätter att ha ett bra lov, om ni nu inte redan har börjat.

Likes

Comments

Hej igen!
Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg men här är jag igen och ska försöka igen. Jag har funderat ett tag och jag känner för att börja om, helt ny start! Jag kommer att börja blogga då och då inte jätte ofta men så ofta jag kan. Jag kommer antagligen börja skriva om allt som har hänt o.s.v. Jag kommer nog också att försöka ha med lite mode mer och pinsamma händelser. Det viktigaste är nog att ha kul, jag vill att folk ska gilla det jag skriver och bli uppmuntrade. Jag vill bara försöka göra någons dag lite bättre. Och om ni är nya på min blogg tjena halloj jag är en knasboll som gör sina saker på sitt eget sätt haha. Men vi ses säkert snart.

Likes

Comments

Hej! Asså jag har inte bloggat på länge men jag har en anledning. Skolan ( självklart ) och så har vi fått nya datorer, Think Pad.

Men jaja nu ska man väll inte kolla bakåt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om...... vi har fått nya datorer... inte det bästa ;I men den får väll duga. Skola igen jag känner verkligen inte för att börja skolan jag är helt slut jag vill bara dö men man får väll resa sig igen och bara va helt ok med det som händer. Kan inte vänta tills nästa lov  :3 Har redan laddat ner

                                                                                              

Likes

Comments

Skolan har börjat :( Asså jag är så jävla trött så det är inte sant. Har haft ett rättså okej lov men det kunde blivit bättre ;) jag har börjar sakna simningen, vissa kanske inte vet att jag går i simning men.......nu vet ni iallafall det. Idag fick vi också veta att vi ska få några nya datorer som inte är de bästa men det är väll ok det dåliga däremot är att vi kommer få de den 13 ( kan inte vänta så länge )
Men jaja man får väll bara gilla läget.

~Selma

Likes

Comments

LOL! Jag vet att jag är lite sen men bättre sent än aldrig.
Glöm inte att följa mig
@selma_rostam


Likes

Comments


Kan inte fatta att 2014 är snart över, det här blir det sista inlägget för i år:) hoppas att ni har fått ett bra år för det har jag. Just nu så håller jag på att välja hur jag ska ha mitt hår 😂.
Vad ska ni göra idag?
Hejdå och hoppas ni har haft ett bra år!

~ Selma


Likes

Comments

Äntligen har det börjat snöa. Egentligen trodde jag inte att det skulle börja snöa efter nyår men ja ja. Ska snart bestämma mig vad jag ska ha på mig till nyår är inte riktigt säker än men vi får se.

~Selma


Likes

Comments