Denna veckan har C varit jättefin (som vanligt), schemat som har/skall ha varit har vart så här:

Måndag: Skogstur i skogen, lite lättare joggning.

Tisdag: Skogstur igen, samma som ovan.

Onsdag: Jag hade match så Emelie red C i skogen då.

Torsdag: Då blev de bommar i ridhuset på både rakt och "böjtspår", han var jättefin!

Fredag: Longering i ridhuset.

Lördag: Antagligen ridning i ridhuset eller en skogstur.

Söndag: Vila.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I 1 vecka har caddy nu fått vila och från och med idag så har jag börjat med "igångsättningen". C har inte varit skadad eller så utan han har bara fått en kort sommarvila. Och dagens lugna ridpass var han jättefin på, enklare joggning i skogen. Imorgon så vet jag inte riktigt var det blir för typ av ridpass, men antagligen något lite lugnare så han får en lugn start efter vilan. Nu så är det ju ibland ganska varmt ute så då är det ju jättemysigt att ta en skogstur.

Måste bara också säga att min ponny är så himla snäll i alla lägen, liksom ställer upp för mig även om det blir fel ibland så försöker han alltid ändå!!


3 dagar (2dagars meeting) har jag varit med mamma på hennes första tävling med hennes "nya" häst Arezzo. Eller mamma har haft han i 3-4år (6år nu) men det var hans första tävling någonsin och han var jätteduktig. Inte ett dugg rädd för staket eller någonting utan allt bara flöt på inne på banan.


Likes

Comments

Tävlingen i Ånge gick bra och debuten gick överförväntan.

I LA:1 så var Caddy jättefin och han gjorde allt jag sa även om jag gjorde lite fel ibland.

I LA:P1 debuten så var det bara två startande. Debuten gick bra men vi fick några missar pgr av mig. Men i debuten räckte ändå mina procent till vinst, vilket jag inte trodde? Liksom vinst i debuten?!?!Men superkul var det iaf och jag är så glad att jag får äga denna fantastiska ponny

Likes

Comments

Just nu så sitter vi i bilen Påväg till tävlingen i Ånge. Jag håller på att plugga in det sista i programmet (var lite osäker på LA:P1) och jag hoppas att jag kommer komma ihåg det. Outfiten idag består av marinblått, vitt och silvrigt. Skriver nog lite mer imorgon om resultaten efter tävling osv...

Likes

Comments

Den första outfiten är väldigt mycket i min smak, dock så tror jag att detta settet hade varit snyggare på en svart eller brun häst. Om jag fick välja att byta ut något så hade det varit stigbyglarna. Då hade jag valt istället ett par guldiga jin stirrups, för att jag tycker att dem är snyggare.

Nu till en outfit åt det lite mer "dressyriga" hållet. Jag dööör för schabraket först och främst från PS of Sweden. Det hade suttit så snyggt på Caddy tror jag och hela outfiten hade jag bara velat ha till honom och mig. Denna outfiten är inte lika mycket i min smak som den andra men den är inte ful för de. Annars så tror jag att denna outfiten på en svart häst hade varit ursnyggt!! Här kan man även se jin stigbyglarna fast i silver.

Likes

Comments

Min uppdatering här på de senaste har varit såå dålig!! Och tyvärr så har jag ingen anledning till det.

Men iaf nu när jag skriver detta så håller jag på att skritta fram C till dagens markarbete.

På söndag närmar det sig tävling i Ånge,såå kul!! Där rider vi LA:1 och debuten i LA:P1 blir även där, ska bli så himla kul för C är så fin!! Stadig och bara gör allt jag ber om, världens bästa ponny❤️❤️

Likes

Comments

Alltså idag var Caddy helt FANTASTISK, positiv till allt som vanligt och bara gick som en "klocka". Jag gjorde så att jag satte upp en studs som var bom,räcke,bom,räcke och bom. Samt så satte jag upp en oxer,tre travbommar och en vattenmatta som ja drog ut så att den blev ganska bred. Men ja satte också två sockerbitar och en bom över vattenmattan. Har kanske inte hoppat honom på ca 2v och han gör bara det så enkelt!Film finns på Instagram iaf så in och kolla-selmanordins heter jag där😃

Ser ni frambenen?!?!

Likes

Comments

Denna veckan har en så länge sett ut så som att jag har ridit mån,tis och ons, sedan fick caddy en vilodag igår. Men idag så blir det en skogstur. Btw så är det snart dags för tävling för oss igen!!

Gjorde två outfits som jag tror att jag och Caddy skulle passa jättebra i, ett för träning och ett för tävling.

Bild nr 1 för träning och 2 för tävling.

Likes

Comments

Nu efter ca 7dagar så är vi Påväg hem från Gotland. Jag längtar såå himla mkt efter Caddy så imorgon så ses vi äntligen igen!!

Men nu så tänkte jag visa hur mitt schema kommer se ut i veckan ungefär

Måndag: eventuellt en liten lugn "joggingtur". Mest för att få honom mjuk och fin liksom bara ett allmänt lösgörande pass.

Tisdag: Antagligen så blir det då en skogstur eller ett bom/markarbetspass.

Onsdag: Konditionspass i skogen, backträning mm.

Torsdag: Vila eller någon form av promenad/longera.

Fredag: Longera eller nått lösgörande pass blir det då, eller så byts denna dagen ut mot torsdagen. Så att han får vila eller mm då.

Lördag: Tror att Caddy får gå ett bom/cavallettipass. Eller en uteritt med mamma.

Söndag: Promenad/vila.

Redan nu så vet jag att schemat kommer att ändras, vilka dagar han ska vila ex. Samt att några dagar ska jag rida ut med mamma men jag vet inte vilka.

Likes

Comments

Tills imorgon(söndag) är vi på Gotland, sen när vi flyger hem imorgon så kommer lite roligare inlägg igen. Så jag är "tbx" på måndag igen!!

Btw så flyger även en kompis hit imorgon, vi ska nog då försöka träffas en stund innan jag flyger hem.Likes

Comments