Snart åker majk till Paris och fyfan va kul hon ska ha det. Blev inspirerad så gjorde en snabb polyvore :)))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter på fönsterkarmen och tar en cigg klockan är 23.29 och jag har högsta volym på Swan song (lanadelrey). Behöver sova för att orka upp imorgon bitti men fan jag ska sova tills jag vaknar av mig själv.

Ärligt

Jag hade en vän för ett bra tag sedan vars föräldrar väckte dem kl 8 varje helgmorgon. Jag som är van att vakna när jag vill känner mig obekväm med att man måste ha klocka på helger som är oplanerade, äta godis på vardagar tillexempel är självklart för mig, ha på mig vad jag vill, sminka mig hur jag vill och pierca mig när jag vill, vara borta hemifrån utan att tvingas hem. Vet inte ens varför i bring dis upppp?? Kanske för jag inte har sådana regler eller måsten medan folk jag känt/känner har sådana. Skit samma godnatt.

Likes

Comments

Ser ni hur snyggt man kan matcha Gucci's nya mönstrade byxor med gula accessoarer !

Jeanskjol och man vet att våren är påväg, till det en snygg vintage Chanel bag.

Likes

Comments

Vakna upp med "Sergels torg" i lurarna, hade lyssnat på repeat i 8 timmar. Drack min varma oboy och ville somna om igen. Ligger så jävla efter med allt shit i skolan, speciellt matten. Känns hopplöst att komma in på hvit ekonomi när alla mina B & C tagits ifrån mig. Kan såklart jobba tillbaka dem men då får jag sitta 24/7 i plugget.

Hur ska jag kunna umgås med vänner, träna, äta, sova och samtidigt vara avslappnad för mina betyg ordnar sig. Jag är på helspänn även om det ej märks för jag degar skiten ur mej.

Relax tjejen

Kan ej, vill ej

Ok

Vill ha bra betyg och lyckas

Du kan lyckas ändå

Nej

Jo

Okej

Deg

Fast nej

Önska fan jag kunde relaxa och dricka kaffe och ta min cigg ifred, palla va stressad och ej kunna styra över det, hade g.

Likes

Comments

Om 20 år föreställer jag mig att jag festat loss på olika nattklubbar i Ibiza och varit på varenda strand i världen med ett glas vitt i handen, fått mitt halva hjärta helt igen, badat med sköldpaddor, fikat med halva världen och insett att jag bara vill fika med Majken, flyttat härifrån, haft romans efter romans tills jag funnit personen vars läppar jag alltid kommer minnas.

Det kanske låter som att jag vill växa upp, men jag vill förevigt vara ett barn, sommarromanser, krossade hjärtan, näseblod och alltid se mamma ung. Jag kommer att gå förbi mitt hus utanför Göteborg en dag och blicka tillbaka till pojken som kysste mig när jag satt på fönstergaveln, alla gånger jag blåst ut farlig rök och varje gång jag dansat runt på gräsmattan en sommarkväll och ramlat omkull, jag och min bästavän springa runt och lyssna på "Comptine d'un Autre" barfota på vinternätter när snön ligger som ett vitt täcke och våra fötter blir blåa.

Jag är så rädd för att glömma

Men när jag går förbi mitt fönster är det en svart betongvägg och istället för gräs är det grus och busken som jag ramla i finns inte längre där.

Jag vill stanna tiden och förevigt vara ung och vacker. Men istället växer man upp, lär sig saker som man sket i och se Drake och Rihanna dö ut och mamma och pappa blekna bort som blåa jeans bleks i tvätten.

Jag är 15 och vill förbli 15

Likes

Comments

Vinyler, Lana, Majken säger att Yung Lean ej kan rappa men vill inte inse det, rosor och choklad, blöda näsblod, platt hår och mörk ögonskugga, sova under stjärnhimlen, bada i en främlings pool utan lov, springa topless på sommarnätterna och dricka varm choklad.

Hasta la vista bby

Likes

Comments