Hej på er! Tänkte på en grej förut, man behöver inte köpa extremt dyra kläder för en snygg outfit till vardags så därför letade jag upp två outfits som ligger under 1000 lappen.

Vi börjar med den första, svart och enkel men ändå lite stiligare.

Byxor/ Thailand 50 kr Jacka/kappahl ca 300 kr t
Tisha/chindamanee ca 100kr (ärvd från mormor)

Här har jag lagt ner 350 kr eftersom tishan är ärvd från min mormor. Erkänn fett cool outfit, med rätt väska och skor är den verkligen komplett.

Blus, skjorta/ H&M 249 kr
Kjol/ Vintage affär ca 40 kr

Älskar verkligen denna blus/skjortan!! Så fint med den stora rosetten och så luftig, rosa är den ju oxå så det gör den bara så somrig.

Jeanskjolen köpte jag på myrorna inne i stan och älskar den, hur bra är det inte att kunna återanvända kläder? Billigt och sött.

Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jacka/Replay tröja/h&m yogapants/ Victoria Secret plånbok/Louis Vuitton

Godmorgon klockan är 11.11, make a wish.
Vi har 2 h lektion som snart är över och sedan har vi lunch.

Xoxo

Likes

Comments

Jacka/Filippa K jeans/ Rare Tröja/kappahl Skor/ugg australia Väska/ mullberry

Godmorgon!

Idag tog jag inget svart alls faktiskt utan körde på jeans och jeansjacka. Sitter på bussen in till stan och börjar om 6 minuter. Lycka till idag för er som börjar nya skolor.

Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!

Sommaren har gått mot sitt slut och imorgon börjar skolan kl 09.40 . Ska ha på mig något svart med matchande fluff, inte göra för stort intryck de första dagarna, jag börjar ju gymnasiet, såå kul!

Var och köpte lite skolmaterial idag och har egentligen bara gjort det. Slappat med Majken och hennes kille en stund på morgonen i och försäg.

Im back BTW :)

Likes

Comments

Snart åker majk till Paris och fyfan va kul hon ska ha det. Blev inspirerad så gjorde en snabb polyvore :)))

Likes

Comments

Sitter på fönsterkarmen och tar en cigg klockan är 23.29 och jag har högsta volym på Swan song (lanadelrey). Behöver sova för att orka upp imorgon bitti men fan jag ska sova tills jag vaknar av mig själv.

Ärligt

Jag hade en vän för ett bra tag sedan vars föräldrar väckte dem kl 8 varje helgmorgon. Jag som är van att vakna när jag vill känner mig obekväm med att man måste ha klocka på helger som är oplanerade, äta godis på vardagar tillexempel är självklart för mig, ha på mig vad jag vill, sminka mig hur jag vill och pierca mig när jag vill, vara borta hemifrån utan att tvingas hem. Vet inte ens varför i bring dis upppp?? Kanske för jag inte har sådana regler eller måsten medan folk jag känt/känner har sådana. Skit samma godnatt.

Likes

Comments

Ser ni hur snyggt man kan matcha Gucci's nya mönstrade byxor med gula accessoarer !

Jeanskjol och man vet att våren är påväg, till det en snygg vintage Chanel bag.

Likes

Comments

Vakna upp med "Sergels torg" i lurarna, hade lyssnat på repeat i 8 timmar. Drack min varma oboy och ville somna om igen. Ligger så jävla efter med allt shit i skolan, speciellt matten. Känns hopplöst att komma in på hvit ekonomi när alla mina B & C tagits ifrån mig. Kan såklart jobba tillbaka dem men då får jag sitta 24/7 i plugget.

Hur ska jag kunna umgås med vänner, träna, äta, sova och samtidigt vara avslappnad för mina betyg ordnar sig. Jag är på helspänn även om det ej märks för jag degar skiten ur mej.

Önska fan jag kunde relaxa och dricka kaffe och ta min cigg ifred, palla va stressad och ej kunna styra över det, hade g.

Likes

Comments

Om 20 år föreställer jag mig att jag festat loss på olika nattklubbar i Ibiza och varit på varenda strand i världen med ett glas vitt i handen, fått mitt halva hjärta helt igen, badat med sköldpaddor, fikat med halva världen och insett att jag bara vill fika med Majken, flyttat härifrån, haft romans efter romans tills jag funnit personen vars läppar jag alltid kommer minnas.

Det kanske låter som att jag vill växa upp, men jag vill förevigt vara ett barn, sommarromanser, krossade hjärtan, näseblod och alltid se mamma ung. Jag kommer att gå förbi mitt hus utanför Göteborg en dag och blicka tillbaka till pojken som kysste mig när jag satt på fönstergaveln, alla gånger jag blåst ut farlig rök och varje gång jag dansat runt på gräsmattan en sommarkväll och ramlat omkull, jag och min bästavän springa runt och lyssna på "Comptine d'un Autre" barfota på vinternätter när snön ligger som ett vitt täcke och våra fötter blir blåa.

Jag är så rädd för att glömma

Men när jag går förbi mitt fönster är det en svart betongvägg och istället för gräs är det grus och busken som jag ramla i finns inte längre där.

Jag vill stanna tiden och förevigt vara ung och vacker. Men istället växer man upp, lär sig saker som man sket i och se Drake och Rihanna dö ut och mamma och pappa blekna bort som blåa jeans bleks i tvätten.

Jag är 15 och vill förbli 15

Likes

Comments

Vinyler, Lana, Majken säger att Yung Lean ej kan rappa men vill inte inse det, rosor och choklad, blöda näsblod, platt hår och mörk ögonskugga, sova under stjärnhimlen, bada i en främlings pool utan lov, springa topless på sommarnätterna och dricka varm choklad.

Hasta la vista bby

Likes

Comments