View tracker

Hej! Den här veckan har varit hur skön som helst. I måndags gick vi vanlig dag men sen i tisdags hade vi studiedag. I onsdags stod jag & Hilda i skolans caféet hela dagen så då hade vi inga lektioner. Och igår var vi på Vadsbo (ett gymnasium här i Mariestad) för att kolla på tre linjer för att få lite mer information. Idag hade vi vanlig dag igen men det gick bra för att jag verkligen ÄLSKAR fredagar.

Ikväll är jag & Axel hemma själva & vi har ätit räkmacka precis & sak snart kolla på Idol.

I helgen har jag inget planerat så vi får se vad som händer.

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Det var den här jag köpte igår som jag också skrev om i ett tidigare inlägg. En juledition i smaken White Chocolate Mocha från Starbucks. Det här var absolut den godaste som jag har testat utav dom man kan köpa på t.ex ICA. Den var sjukt god & jag tipsar den starkt.

Kram!

Likes

Comments

//We Heart It//
Eftersom att jag är på julbord just nu så har jag fixat ett inlägg till er. Då tänkte jag att det passade perfekt med ett julinspirerat inlägg. Blev verkligen så himla taggad på julen när jag satt & fixade det här.

Likes

Comments

Hejhej! Nu är ännu en skolvecka slut & denna vecka har varit så himla rolig. Vet inte varför men det har bara varit extra kul. Efter skolan åkte jag & mamma & handlade & då köpte jag en foundation & en annan grej som det kommer ett litet inlägg om imorgon. Ikväll kommer min faster & hennes man hit för dom ska sova här i helgen för i helgen ska vi äta julbord med pappas sida som vi gör varje år. Jag ÄLSKAR julbord så det ska bli sjukt gott även fast det är ganska långt kvar till jul. Vi får se om jag tar med kameran dit eller inte.

Ikväll ska jag & Axel göra tacos, kolla på Idol & äta godis & dipp med grönsaker & chips såklart.

Kram!

Såhär fin var himlen när jag kom hem från skolan.

Likes

Comments

Hejhej! Igår var jag hemma från skolan för att jag fick feber. Jag är även hemma idag med lite mindre feber men värre huvudvärk. En sak som gör att jag märker att jag är sjuk är att jag ställde klockan på åtta för att jag skulle bada och lite sånt på förmiddagen. Sen när den ringde stängde jag av den & somnade om & vaknade halv tolv vilket typ aldrig har hänt tidigare. Jag behövde iallafall sova.

Igår fick jag ett paket från Nelly.com som jag beställde förra veckan. Jag beställde en tröja & en nyårs klänning faktiskt. Jag tänkte att det är lika bra att kolla nu för när det närmar sig nyår ska ju alla köpa & då finns det inte så många storlekar. Jag har dock inte testat den än men jag hoppas att den passar för den är så himla fin.

Kram!

Likes

Comments