.. & även nytvättade borstar. Det är något som inte händer alls ofta men som kan vara fräscht att göra, haha! Jag har även rensat garderoben vilket är skönt.

Nu ska jag kolla på Mello & äta godis. Har höga förväntningar för denna deltävling så det ska bli kul. Imorgon väntar en dag full av fotboll eftersom att Axel ska spela Vadsbocup. Sen på kvällen ska jag iväg till gymmet & träna efter några veckors uppehåll. Ska bli jätteskönt att äntligen komma igång igen. Nu måste jag sluta skriva för nu har det börjat.

Kram!

Likes

Comments

Förmiddagens fika!

Hejhej! Nu börjar sportlovet lida mot sitt slut & det känns faktiskt inte så jobbigt. Det var ju ett bra tag sedan jag var i skolan så det ska nästan bli skönt att komma tillbaka. Dock kommer jag nog inte känna så på söndagkväll när söndagsångesten smyger fram.

Idag har jag, Axel & pappa varit i Skövde för att spela lite bowling. Det gick riktigt bra för mig idag vilket var kul. Jag var även inne på Ginatricot men hittade tyvärr inget men nu hoppas jag dock på att hitta något fint på Nelly.com.

I helgen har jag inga planer vilket är lite tråkigt men så är det ibland.

Kram!

Likes

Comments

Nu känns det verkligen som att det börjar bli ljusare ute. Idag har det varit vårväder hela dagen, Inga moln på himlen, sol & inte för kallt. Jag tycker det känns jättebra att det går mot ljusare tider för februari är en månad som jag inte alls tycker om.

Idag har jag inte gjort något vilket jag tycker är skönt när man har lov. Kanske ska göra något i helgen men inget som är spikat.

Kram!

Likes

Comments

Hejhej! Hoppas ni mår bra. Jag mår iallafall bättre vilket är sjukt skönt.

Idag är det första dagen på sportlovet fast dock, har ju jag varit hemma en vecka innan så det blir nästan två veckors lov för mig även fast jag var sjuk hela förra veckan så är det skönt, haha! I veckan har jag iallafall inget planerat typ. Vi får se vad som händer. När har du sportlov? (Om du går i skolan såklart)

Kram!

Likes

Comments