Hejhej! Söndag idag men faktiskt ingen söndagsångest vilket är skönt. Idag har jag inga planer förutom att jag ska på YinYoga ikväll. Ska även försöka börja tänka på vad jag ska packa för på fredag åker jag & familjen nämligen till London. Ska bi sjukt kul & jag måste börja packa jättetidigt för jag är alltid nojig att jag har glömt något & då känns de skönt att börja tidigt.

Kram!

Snart ska jag fika & då blir det mina häxgodisar som jag gjorde i veckan. Supergoda!!

Likes

Comments

Hejsan! Nu sitter jag i bilen mot Skövde för att spela bowling & äta. Som jag skrev igår så ska det bli jättekul & vi får väl se vilken placering jag kommer på i bowlingen, haha!!
Kram!

Likes

Comments

Hejhej! Hur har dina första skoldagar varit? Mina har iallafall varit bra! Redan massa tjat om nationella prov men. Igår fick jag även min nya mobil, en Iphone 6S. Såklart blev det en rosa. På bilderna syns det kanske dock inte att den är rosa men aja.

Helgens planer är följande: imorgon ska jag, Axel, alla våra kusiner på mammas sida, min moster, hennes kille & Kerstin spela bowling och äta på O´Learys i Skövde. Vi alla fick det i julklapp så det ska bli jättekul. Sjukt taggad på att vinna bowlingen iallafall, haha!! Sen är det Arsenal när vi ska äta så det blir ju perfekt att vi Arsenal-fans (jag & Axel) kan kolla på det också.

På söndag har jag inga planer förutom att jag ska på YinYoga på kvällen. Sjukt skönt.

Kram!

Likes

Comments

1. Var köper du dina kläder?

De flesta kläder jag har är nog från Ginatricot.

2. Vad har du helst på dig när du går ut & dansar?

Den frågan får jag nog svara blankt på eftersom att jag inte är en sån som brukar gå ut & dansa & så är jag ju under arton år också. Haha!!

3. Vad sover du i?

Jag sover i underkläder.

4. Hur ofta köper du kläder?

Jag köper inte kläder så ofta tycker jag. Jag köper väl någon tröja ibland. Sen är det klart jag köper mer kläder när man gör någon liten shoppingresa.

5. Vilken är den mest störiga artikeln i din garderob?

Det är nog någon gammal tjocktröja långt inne i garderoben som man egentligen vill ha men kommer sen på att man aldrig kommer använda den.

6. Vad gör du med kläder som du inte använder?

Jag brukar ge de till mina yngre kusiner.

7. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta?

Det är nog vita kläder överlag. Jag tycker att vita, framförallt T-shirts, kan se väldigt genomskinliga ut & det tycker inte jag om. Därför har jag typ bara gråa & marinblåa tröjor & T-shirts.

8. Vad känner du dig fin i?

Jag tycker att jeans och en vanlig tröja är fint men det är också fint med klänning & kjol.

9. Vad undviker du i klädväg?

Färg är något jag ofta undviker. Tråkigt men sant...

10. Vad saknar du i din garderob?

Jag saknar mer finkläder. Framförallt finare toppar till t.ex en kjol.

Ursäkta att vissa svar är vanliga bokstäver och andra svar är feta bokstäver men det går inte att fixa till det... Jättestörande tycker jag men hoppas det går bra att läsa ändå.


Likes

Comments

Hej! Imorgon går jag tillbaka till vardagen eftersom att skolan börjar igen... Känner inte alls för att börja så jag är inte så taggad men när vi väl kommit igång igen så vet jag ju att det går bra.

Idag har jag varit hos farmor & ätit lunch, spelat kort & fikat. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Ska försöka ta vara på de sista timarna som jag har jullov & sen kolla FARMEN ikväll. Äntligen har det börjat igen & ni som följt mig ett bra tag vet att jag älskar Farmen men för er som inte visste det så vet ni det nu, haha!

Har du börjat skolan?

Kram!

Likes

Comments