Instagram@selmakav

Twitter
selmarelated

Nu har jag och min syster Alena varit ute med Caesar, en gammal Jack Russel hund och Märta en aning yngre Scnauser.

Vi promenerade längs Farsta Gård och lite vid stranden, jag lyckades få några bra bilder vilket är väldigt svårt med tanke på att hundar inte är jätte fotogeniska.
@ Farsta Lake

Det kommer även in lite bilder från dagen bara, min 'outfit' när jag var ute och sprang och även en urläcker bil (Range Rover - The Dream Car) som min granne har köpt!

  • 69 Readers

Likes

Comments

Hej Allihopa!
Förlåt för väldigt dålig uppdatering men nu blir det meeer ska man säga, kanske inte dagligt men ofta blir det!

Nu finns även länken till min blogg på instagram (@selma.kavaz) så förhoppningsvis ser fler att jag har en!

Outfit från några dagar sen!

  • 82 Readers

Likes

Comments

Hej! Jag heter Selma Kavaz och tycker att mitt liv är rätt så intressant, reser mycket och kommer från Bosnien. Bor i Stockholm och går på Vittra Södermalms Grundskola!

Idag är det måndag och som tur är har min skola två UF-dagar vilket betyder att den här perioden är slut och lärarna planerar nästa läsprojekt som börjar nu på onsdag. Så jag är ledig idag och imorgon.

Jag har startat upp dagen ganska snabbt, åt frukost med mamma och fixade mig på 10 minuter därefter stack jag iväg till centrum direkt där jag träffade på min friidrotts kompis Eira och hennes kompis. Sen var jag på bibblan lite och på Akademibokhandeln köpte jag tredje boken i The Maze Runner serien, The Death Cure! Filmerna är så himla bra och böckerna om inte bättre! James Dashner skrev de och om ni gillar The Hunger Games-Serien så rekommenderar jag de här stort!!


Här kan ni se dagens outfit. Tröja Ginatricot, Byxor Dr Denim Jeansmakers Str XS Lågmidjade, Väska från Italien!
Likes

Comments