Header

Igår kom Sophie och vi bakade frallor och schackrutor. När vi var klara gick vi ut och fotade och hade picknick. Imorgon kommer Engla och vi ska nog göra någonting på dagen och sen ska hon sova här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I helgen var jag på skärgårdsfesten med Sophie, Sarah, Engla och Aurora. Var ett tag sen nu men har inte hunnit blogga om det förrän nu. Vi såg i iallafall Frans, Timbuktu och lite av Ison och Fille. Vi hade väldigt kul!

Likes

Comments

Igår åkte jag båt till en ö för att tälta där med Sarah och Sophie. Det var mysigt och vi tränade lite på kvällen. Idag var vi på Tosia och det blev bara en snabb runda sen tog vi tåget hem igen. Men det var kul och några karuseller blev det iallafall.

Likes

Comments

Igår sov jag och Hannah hos Sophie. Vi hade en riktig städdag för att fixa lekstugan till en hundkoja. Vi tog ut allt som stod där inne, skurade och putsade rutorna. Nu är det bara att måla om den som är kvar. Vi la in madrasser och sen sov vi där inatt vilket var väldigt mysigt. När vi var klara åkte vi till trummenäs och badade även fast det regnade och var väldigt kallt.

Likes

Comments

Jag och Sophie var ute och tränade och sen fixade vi i hästhagen tills lovet då vi ska hyra hästar tillsammans. Nu är det bara några dagar kvar i skolan och snart åker klassen till Göteborg för att gå på Liseberg och universeum.

Likes

Comments

Nu är det så varmt ute, jag och Engla låg ute och solade i 3 timmar! Blev inte alls brun istället röd som jag alltid blir. I helgen ska jag, Sarah, Sophie och Engla till sommarstugan för att sola och bada. Hoppas bara att det är lika fint väder då. Här är några bilder som jag, Emma och Sophie tog härom dagen.

Likes

Comments

Igår gick jag och Hannah och pluggade på espressohouse och sen sov hon hos mig. Idag hade vi sovmorgon vilket var skönt!

Likes

Comments