Header

För er som inte visste så har jag haft diabetes sedan jag var 5 år gammal, alltså har jag haft det i 11 år nu. Tidigare i veckan var jag i Umeå på läkarbesök, och där fick jag veta att mitt HBA1C hade alldeles för höga värden, så höga att jag egentligen skulle ha blivit inlagd. När jag fick veta att jag låg så dåligt till och när min läkare sa att de började bli oroliga över mig och att detta faktiskt är livsfarligt bröt jag nog ihop inombords, för ett tag kändes allt hopplöst. Men efter ännu tidigare händelser i veckan, så visste jag att jag kan förändra min situation. Jag och min familj har nu bestämt oss för att klara detta, jag ska få ner mitt blodsocker inom en vecka annars skulle jag inte ta mig från sjukhuset. Men vi ska klara det trots att jag skäms för min sjukdom, att kolla mitt blodsocker, ta en spruta inför folk och att jag inte får dricka vanlig dricka som dom flesta andra gör, så måste jag eftersom det är detta som krävs för att jag ska kunna fortsätta leva.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter det som hände i fredagskväll har jag nu spenderat hela dagen på akuten, känns skönt att det inte var någon skelettskada. Men det visade sig vara en blödning och något med en benhinna, så jag får linda och äta alvedon samtidigt som jag får dras med kryckorna ett tag till. Annars har väl helgen funkat ganska bra, for ut och grillade igår med massa härliga människor.
Känns så fruktansvärt skönt att det bara är en månad kvar till skolavslutningen nu, ska bli så skönt att få slappna av och bara ha kul!Har ju satt in löshåret också!

Likes

Comments

Har nu landat efter att bra påsklov, spenderade nästan hela lovet i Sorsele hos farmor, och umgicks med Stina. Drog till Ammarnäs lördagkväll, tanken var att vi skulle sova där men eftersom vi hade skjuts hem till Sorsele så åkte vi hem och det var nog så skönt att vakna upp i Sorsele. Skolan är igång igen, men det känns faktiskt ganska skönt eftersom att det inte är mycket kvar nu. Gjorde klart sista NO-nationella igår, så nu är det över. Annars har jag varit hurtig de två senaste dagarna och varit ute på pw och sprungit, tänkte ta en vilodag idag, men for iväg på gymmet en sväng, och det var lika bra för skönt var det.

Likes

Comments

Har packat allt klart nu, så nu väntar jag bara på att Stina ska höra av sig, sen åker vi till Sorsele. Hunnit färga håret idag, känns skönt att ha det gjort eftersom det inte är länge kvar tills jag sätter in hårförlängningen. 


Likes

Comments

Kom hem från en bra helg i Arjeplog och Sorsele igår, den har bestått av skoterkörning, kusiner och har hängt massor med Stina. Idag har jag i stort sett bara packat om eftersom att jag åker tillbaka till Sorsele imorgon kväll, där blir jag till lördag, och sedan far jag och Stina till Ammarnäs senare under lördagen. Känns skönt att få komma bort från Lycksele, och ska bli mysigt att få fortsätta rå om farmor. Igår när jag kom hem så låg det två paket och väntade på mig, innehållet ser ni här:

Likes

Comments

Äntligen hittade jag åt mina inläggssulor för min hålfot, så nu efter cirka två veckors vila har jag äntligen tränat igen, utan att få ont.


Likes

Comments

Eftersom att min syster är det absolut bästa jag vet så har vi nu äntligen bestämt att vi ska göra en syskontatuering. Den kommer bestå av en text och Julias årtal, sen tvärtom för henne. Kommer nog att placera min på baksidan låret mot knävecket, och förhoppningsvis sitter den innan sommaren!

Likes

Comments


Så skönt med fredag igen! Förra helgen blev en riktigt bra helg i Sorsele, hann vara i stugan, umgås med pappa, Nina, farmor och Stina. Födelsedagen blev firad både hos mamma och pappa, vilket var kul. Klarade skoterkortet i tisdags och gjort bort ännu ett nationellt prov. Nu väntas en lugn och skön helg!

Likes

Comments


Imorgon gör jag sista nationella i svenska, sedan packar jag klart allt för att kunna åka till Sorsele direkt efter skolan på fredag! Fick ett sms om att jag har skrivningen till skoterkortet på måndag, så får bli lite plugg i helgen också.

Likes

Comments