Go morron !

Idag är det lördag och jag är jätte trött ! Jag vaknade kl 8 !! what?! Jag har legat i sängen hela dagen och kollat de två sneaste avsnitten av Geordie shore. Jag gick upp i tio minuter och gjorde frukost och hoppade tillbaka i sängen och kollar på säsong 10 av keeping up with the kardashians.

Reality tv är mitt liv, tycker det är lite konstigt dock hur det kan vara underhållande att se någon annans liv. Geordie shore är typ som Paradise hotel enligt mig, Det handlar om ett gäng ungar som bor i ett hus tillsammans och festar och bråkar. Min absoluta favorit är ju så klart Charlotte ! Hon är så himla skön ! Och gud så fin hon har blivit.

Nu följer jag kardashian systrarna och äter banan plättar. Super gott och nyttigt faktiskt. Det är pricis vad det låter gjort på 1 banan och 2 ägg ( ibland tar jag i vanilj socker)

Have a nice day !


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hej ! Nu är det äntligen Fredag och inga mer nationella de närmsta dagarna. Jag har haft ett nationellt prov i svenska läsa och ett i skriva. Det första provet skulle läsa olika texter ( artiklar, noveller osv ) och sedan svara på frågor om dem. Provet höll på i två timmar så det var inte så farligt. Det sista provet där man skulle skriva höll på från 8:20 till 11:30 vilket är lite jobbigare. Vi skulle välja en slags text, så om ett skulle vara ett inlägg eller en artikel och sedan fanns det olika ämnen att välja mellan. Jag valde att skriva om social fobi så man fick hjälp av de texterna vi hade läst proet innan så man hade något att gå på. För mig personligen var det väldigt nervöst och sitta där och tvinga fram " insperationen" att skriva. Jag började med att flödes skriva och sen hade jag massa osammanhängande stycken och bara ploppa in dem i ett dokument i slutet och fin slipa.

Mitt tips till nationella prov:

1.Ha med något att äta ! ( jag hade två musli bars höll mig pigg och fick lite kickar när jag kände jag fastande)

2.Vatten ! Förmodligen det viktigaste att ha med sig för det höll mitt fokus på topp och kände mig vaken.

3.Ta det lungt det är ändå inte hela betyget som är beroende på de nationella proven. Dem är bara en liten del i ditt betyg.

4.Flödes skriv !! få ned massa skit på datorn eller pappret bara börja skriva då kommer du igång och börjar resonera i din text.

Så det var några av min tips som funkar för mig på prov!

Hade gött !

Likes

Comments

Jag satt igår efter skolan och kände mig stressad och ängslig över nationella provet i svenska som var idag! Jag fick ett plötsligt ryck och ville skruva av sängbenen, så jag drog av allt täcke och flippa över sängen och tog bort dem. Nu har jag flyttat om lite i mitt rum och sover nu på min säng på golvet och det är rätt så nice! 👍 Jag är inte klar ännu men när jag har fått iordning på allt ska jag visa lite för och efter bilder. 

Jag har också kmmit i någon konstig fas att jag vill bli vegan !? Men måste börja smått så får börja med att inte äta kött i skolan och har tatt bort gris ur min kost helt nu. Mitt mål är att äta veganskt men det tar nog ett tag. Just nu som ni ser på bilden är en sallad jag slängde ihop nu på kvällen och lite te. Salladen innehåller 1. avokado 1.champinjon lite gurka och skagenröra! Detta är min "go to" snack/frukost super nyttigt med bra fetter och det mättar bra ( förutom skagenröran med den är istället för dressing) Lite dubbelmoral att jag sitter och skriver om hur jag vill bli vegan och äter röra med räkor! 

Men det var allt för mig idag! Hade gött ! 

Likes

Comments

Hej ! 

Nu sitter jag på min säng hos min mamma och försöker att inte få panik över nationella imorgon 😓.

I helgen var jag hos min pappa som bor halvtid i Malmö och i Göteborg. Jag är där varannan helg. Men så här såg min helg ut . Inget särskilt var ute och sprang satt ute i solen och var på Emporia. 

Emporia är en jätte stor köpcenter som ligger i Malmö, Hyllie. Älskar att vara där, många unika affärer. Just denna gången gick jag i på HM och kollade lite på deras coachella kollektion, gick in Sephora. Men det bästa var ju Ben n Jerry disken dem har !! What ?! Jag tog en cinnamon buns milk shake 🙏 Så jävla god!. Tog lite bilder och var nära på att skriva ett helt inlägg bara om Bj shaken.

Jag åkte direkt efter skolan till malmö i Fredags och kom hem ganska sent i söndags till mamma ( typical! ). Det är ungefär så här mina helger går till när jag bor hos pappa.

Hade haj ! 

Likes

Comments

Jag har mängder med foto uppgifter en som innebär att ta ett fler tal bilder utomhus och gör det till ett kollage och det ska ha ett tema, mitt tema hade jag tänkt vara solnedgång eller kvälls bilder och ha med ljus från typ gatlampor bilar m.m För att få bra bilder när det är mörkt ska man ha långsam slutare och då kan du få den effekten där bil ljusen ser ut som ljusslingor på vägarna.

Detta är mitt läge just nu sitter på min säng och kollar på the 100. Det är en serie som är jätte bra men konstigt nog har inte många hört om den. Jag får skriva ett inlägg senare om den 😜


Detta är en av mina test bilder jag tog på solnedgången eller ialla fall molnen. Övning ger färdighet!

Hade ! ✋

Likes

Comments

Nu är påsklovet slut och jag är jätte rädd att falla tillbaka som jag lämnade skolan innan lovet. Jag har varit så stressad och fylld av ångest de senaste tre veckorna in för Nationella prov och vanliga prov och prestations ångest. Jag bröt ihop under sista veckan så det behövdes verkligen ett lov.

idag har det varit andra dagen efter lovet och jag gör allt jag kan för att inte komma efter. Idag har jag planerat på att plugga så jag gick förbi hemmakväll och köpte marabou med tuc 🙏 och popcorn med caramel och cheddar ❕❔ whaat. Faktiskt är det jätte gott 👍


Hade haj !! ​

Likes

Comments

Mitt första inlägg! Jag har bloggat "on and off" från när jag var 13 och skrev vad jag gjorde varje dag och hur jag inte skrev något 😳.

Jag tänker mig att detta är min blogg som jag skriver när jag känner för det och för att jag tycker det är roligt och inte är ett tvång. Jag går i gymnasiet första året. Jag går estet estetik och media och det är kurser i foto, photohop, after effects , premier och lite andra adobe program. 📷🎥💻

Jag gillar att ta bilder och " photoshoppa" göra filmer och då tänkte jag mig att jag akn få använding av det i en blogg kanske även en youtube kanal. Men jag vill börja med att blogga och visa mina bilder och se hur jag tycker om det. 

Så jag kommer blogga om mig själv och mina intressen, min utbildning , foto, photoshop ja lite vad jag vill och gillar. 

Ha de gött ! HAJ !😁 

Likes

Comments