Hej 
Idag är mina kusiner här jag tycker det är rätt så jobbigt när det springer runt och leker det är 2 kilar som heter Vinston och Vilgot och så är det en bäbis som heter Maja.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag ska vi åka till LERK och hoppa en pay and jump med Skylark. Kan bara ta med henne för tar vi med två ponnyer så blir Skylark så jobbig och kan inte koncentrera sig för hon ska bara ropa på den andra ponnyn så nu i början när hon ska lära sig att åka ut på tävlingar så får hon åka själv.

Igår skulle jag ridit Elvira men hon ville inte komma. Hon var jätte sur så jag fick tag Skylark istället, sedan hann jag inte rida på kvällen när pappa var hemma så mamma kunde hjälpa mig att fånga Elvira för mamma va tvungen att åka och handla så jag och Freja åkte med.

Skulle köpt ett bett på hööks men då hade de inte det i rätt storlek så mamma får beställa det på datorn istället.

Hoppade 90 cm med Skylark igår. Skulle egentligen inte hoppat igår men jag ville testa o se bara så vi hoppade bara det hindret.

mamma jobbar hela helgen annars hade jag åkt til grästorp och hoppat Elvira. Får åka en annan tävling istället.

Vi ska åka på semester efter sommaren. Det ska bli kul. Våra kompisar ska följa med också.
Någon som vill låna mina ponnyer en vecka och rida så de inte står helt still en vecka? 

Nu är det snart sommarlov!! det ska bli skönt! då kan jag rida mycket

Likes

Comments

Idag har jag ridit Skylark på gräsbanan. Igår blev ensilaget klart så nu kan vi rida där igen tills nästa gång vi ska göra balar

Skylark var jätte duktig idag. Hon hoppade allt jag ville, jag tror hon vill fälttävlans häst.

Idag fick elvira vila men imorgon ska båda rida

Hoppas snart vi kan hämta hem Rödluvan så jag kan rida henne med. Hoppas hon har föl i magen veterinären ska kolla om hon har det innan vi ska hämta hem henne

Nu har vårat sista får lammat förra veckan så nu kommer de inte komma lamm till efter jul. I år föddes första lammen på Frejas födelsedag den 3 januari. Jag fick med lamm på min födelsedag och Wilmer med och Harry så alla fick lamm när de fyller år 

Våran hund har fått valpar med så om ni vet någon som vill ha är det bara att säga till det är tjejor alla. Mamman är bordercollie och pappan finsk lapphund. De har blivit valpar i hemlighet bara Stella och ice visste det.

Mamma filmade när jag hoppade idag men hon får lägga in filmen imorgon eller sent ikväll för pappa jobbar så mamma måste kolla alla djur och ge mat och vatten och lägga alla barn och det tar jätte lång tid.

Likes

Comments

Jag hade gjort något så jag inte kommit in på bloggen på jätte länge. Nu har mamma äntligen fixat så jag kommer in.

Nu har jag jätte mycke att skriva.

Det roligaste som hänt är att jag fått en till häst. En ponny som är 5 år och hon heter Menai Skylark. Mamma kalla henne Flicka men jag kallar henne mest Skylark.

Hon är welsh och kom till Sverige för några månader sedan hon har inte gjort så mycket tidigare men lär sig snabbt och är väldigt snäll.
Visst är hon fin! I helgen ska jag ha med henne på tävling, fast eftersom hon är unghäst får hon inte rida i vanliga klassen där det är omhoppning så jag ska rida i en annan klass som är att man bara ska ta sig runt utan att riva eller stanna. 


Nått jätte tråkigt som hänt är att Rödluvan, våran c-ponny förlorade sitt föl så det lever inte. Han va jätte fin! Vet att mamma har kort på fölet så kanske ni kan få se han. Rödluvan är hos hingst nu så hoppas jag hon får föl nästa år och att det går bra. Nu fick hon 5 veckor för tidigt 


Elvira hat varit halt sedan vi gick omkull på hopptävling men äntligen är hon bra så nu har jag satt igång henne och är jätte snäll än så länge. 

Ska föröka skriva mer sedan.


Hej då

Likes

Comments

Hej

På alla hjärtans dag! jag hoppas ni får en rolig alla hjärtans dag om vi vill berätta nogot som ni har gort så kan ni skriva detDet här är min mormors hund valp

Likes

Comments