View tracker

Hej på er! tänkte köra en liten update för er här. Nu har jag äntligen blivit så frisk i från körtelfebern att jag får börja träna lugnt igen och det känns så himla skönt att äntligen få pyssla med någon aktivitet igen.Dock så lägger jag ridsporten på hyllan nån månad till, men tills dess blir det simning och gymmet för min del. Det är mycket som prioriteras undan nu en tid då jag måste ta tag i så mycket efter skolan med bland annat körkortet och plugget just nu, därför kanske jag är frånvarande här på blogg fronten med.Men tro mig jag har varken glömt bort er eller min blogg. Kramar


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej, idag var jag med skolan på saco mässan i sthlm.Vilket inte blev så lyckat för min del då jag inte hittade det jag sökte efter och dagen har bara varit allmänt dålig. När jag lämnade mässan blev dagen mycket bättre och nu sitter jag här åter igen med plugget....Men det är bara att bita i det sura äpplet och få bort det som trycker på axlarna. Hoppas ni i alla fall haft en bra dag, kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

1. I Santorini med familjen var ju helt underbar.Den grekiska ön var super vacker. Maten var god, vi skrattade massor, badade ,solade & åkte runt i santorini till huvdstan på ön o till två stränder. En riktig lyckad resa.

2. Resan till Marbella med min pojkvän.Den blev helt i mot vad jag förväntade mig och denna resa blev super lyckad! Vi badade tillsammans, solade, drack ,åt gott och gick i affärer. Fotade massor! Njöt och höll oss väldigt mycket till den närmaste hamn staden.Där det åkte runt sport bilar, lamborghinis och ferraris osv. Det fanns affärer som versace och samtidigt som bershka.

3.Alla gånger jag varit i sthlm i somras med Evelina o Sandra.det har varit väldigt mysigt varje gång. Måste jag säga! + När jag och Evelina badade i utomhusbadet, det var riktigt kul! Vi glömde bort tiden i vattnet.

4.Mitt sommar jobb, trivdes riktigt bra! Hade det riktigt kul under min jobb dar, samtidigt som hårt jobb med stress.Så har det passat mig bra.

5.Alla nätter jag sovit med min pojkvän.Älskar att somna o vakna brevid den som betyder mest.

6. Beyonces konsert ,sååklart!

Kram

Likes

Comments

Hej på er! Nu sitter jag här återigen med plugget och skriver klart en inlämning för i kväll. Samt pluggar på mitt körprov och Filosofi prov. Det känns som om jag nästan bara nu förtiden uppdaterar er om plugget ,men det var varit otroligt mycket nu i trejan måste jag säga! Sen nu när jag pluggar för körkortet blir det såklart dubbelt på skolan.Så det är vad min fritid går åt till just nu. Resten av veckan händer det inte speciellt mycket förutom att jag ska på risk 1 an , gå på en kör lektion och gå på ett till teori pass.Sen får jag helt enkelt se vad som händer mer i veckan , kram


Likes

Comments

1.om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den vara? Att vakna upp bredvid min pojkvän och inse att vi var i Maldiverna/Bahamas & sen gå ut till stranden för att bada och inse att alla våra vänner var där med.

2.Om du hör ordet perfekt, vad/vem förknippar du med det? Beyonce

3.favoritplagg just nu? Min mjuka polotröjan som är rosa från ginatricot, hur mysig som helst är den.

4.favoritplagg på man?
Hmm, det finns mkt fint. Men fina stickade tröjor är alltid mysigt.

5.beskriv en egenskap du gillar speciellt hos män , t ex mörk röst, synliga ådror?
Jag gillar när man har en " manlig röst" alltså inte för mörk , men ändå mörk. Sen föredrar jag långa killar.Det finns mkt att skriva som är najs o inte, men jag nöjer mig såhär.

6.myskväll eller utekväll? Säger myskväll, då jag inte gått ut jätte mkt. Men tror det kmr bli ändring på det mot våren pdg av alla studentskivor osv.

7.vad är det mest romantiska nån kille gjort för dig?

Oj det finns många saker.min pojkvän gav mig jätte fina och stora rosor på min senaste födelsedag & ett armband , samt ett kort som han skrivit. ( då var vi inte tsm ännu) sen är det massa mer saker han gjort för mig som är helt amazing ❤️

8.vad är din passion? Hästar,träning , skönhet&Mode.

9.om du vore känd och tjänade massa pengar, vad hade du velat jobba med? Designer, youtuber eller något inom skönhet.

10.vad är du mest tacksam för? Hur jag lever idag med min familj och allt de gjort för mig

11.nämn 5 ögonblick du aldrig kmr glömma
? 1.När jag satt på takets uteservering i Barcelona o insåg vilken underbar stad jag hamnat i.saknar 2.första gången vi åkte hem med vår hund och jag sjöng vaggvisor för han i bilen för han var rädd. 3.nicki minajs konserten. 4.när jag bröt benet o åkte ambulans , då stöttade min mamma mig hela tiden. 5.första gången min pojkvän sa jag älskar dig.

12.vilken är den största förändringen du gjort med dig själv på 5 år?
Börjat sminka mig, bygga upp min kropp om och om med träningen (pgd av skador osv.) utvecklat min personlighet genom att inse vad jag förtjänar samt självförtroende. + har haft tandställning

13.Favorit resturang? Jag tror det är vapino , för det är så fräscht och maten är god. Miljön man sitter och äter sin mat i är väldigt cozy med.

14.Vart tror du att du befinner dig om 10 år? Jag är förhoppningsvis gift, har ett fint hem och ett jobb som jag trivs med!

15.Vad har du på dig förnågot just nu? Det jag har på mig är min favorit morgonrock som är blå.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej,idag har jag pluggat hela förmiddagen och sen firat fars dag med min familj hos min farmor & farfar, sen innan middagen körde jag bil och det gick väl sådär! ibland går allt super och i bland lite mindre bra,men så är det.Nu sitter jag här med lite chips och laddar för lite mer plugg, kram

Likes

Comments