Till vardags

​Hej på er alla söta som kom till att klicka på denna länk för att ta del av mitt liv. 

Dagen började med att jag aldrig gick och la mig, haha. Eller jo, jag sov allt som allt i en timme inatt. Det var tänkt att jag, Mimmi och Sabina skulle dygna vilket är något jag inte gjort på länge,  och sedan åka till Gröna Lund tidigt. Det slutade med att jag var den enda som inte lyckades sova mer än en timme. Jag slumrade till någon gång mellan sista avsnittet av Gossip Girl säsong 1 eftersom att jag kollar om, igen. 

Sen åkte jag, Mimmi och Sabina till Fridhemssplan där vi mötte upp Julia och drog till Gröna Lund. Vi var där till halv sex, då jag mötte upp mamma min och åt en mysig middag (den ni ser på bilden). Mamma hade lovat mig Moules Frittes (pommes, musslor och aioli) vilket jag ÄNTLIGEN fick idag, haha. Sen gick vi vidare till vår favorit creeperia på Söder.

Just nu sitter vi i varsin soffa och halvsneglar på EM finalen. Jag har precis skrivit klart mitt CV och personliga brevet eftersom att jag imorgon ska och söka nytt jobb, sååå kul!! Berättar mer om det imorgon, nu håller jag på att somna sittandes i soffan så ska nog se klart förlängningen av matchen och sedan göra mig klar och gå och lägga mig. 

Vi hörs imorgon. Kram på er, och godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Till vardags

Hej på er alla godingar!

Eftersom att jag tycker det är så jävla (förlåt för min svordom) kul att publicera och dokumentera mitt liv speciellt under sommaren så tänkte jag att jag ska starta en blogg att ha under iallafall sommaren, sen får vi se vad som händer efter. Syftet är iallafall att jag inte ska behöva publicera var enda liten bild på min instagram utan att ni ska få se en hel del här istället så slipper alla bli drabbade :).

Likes

Comments