Header

Godmorgon fredag! Sovmorgon idag, + att jag slutar tidigt. Myys. 

Likes

Comments

ANDRA MARS. Det är kallt, men ändå finns det en liten känsla av att våren är påväg. Mitt klädval idag gestaltar lite vår faktiskt, framförallt skorna.

Min tröja är från Gant, och skorna kommer från Hm.

Likes

Comments

Semlans dag. Mysigt, eller? Jag tycker att semlor är helt okej, inte de bästa jag vet men fortfarande gott. Annars? Vi spenderade gårdagen här hemma med lite fikamys, jag tränade & sen hände det inte så mycket mer. Det är ungefär så som läget är just nu, jag ligger bara i sängen & unnar mig en kopp te. Men men, nog om det. Nu väntas plugg.

Kram på er.

Likes

Comments

Inför starten av denna veckan köpte jag mig en kalender och lite pennor - sånt som behöver fyllas på ibland. Jag tycker kalendern var så himla söt, håller ni inte med? Och den passar så bra ihop med den lilla penn asken.

Båda är köpta på Lagerhaus. X

Likes

Comments

Något av det roligaste som finns måste väl ändå vara att komma hem med lite nya fräscha växter? Som ni vet så älskar jag ju blommor. Tycker det är superkul att fixa ihop lite egna buketter osv, så nu har jag lite att fixa med denna mysiga söndag. X

Likes

Comments

Kvällen i bilder. Stort tack till Little Jinder som gjorde denna konserten oslagbar. TACK. Detta kan jag leva länge på.

Likes

Comments

Hej! Det blir en snabb uppdatering, men nu är vi iallafall påväg in mot lokalen där konserten ska vara i. Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi mer imorgon! X

Likes

Comments