Header
View tracker

Likes

Comments

View tracker

Som det Sherlock-fanet jag är var vi såklart tvungna att gå förbi 221 Baker Street ;)

Likes

Comments

View tracker

Idag var vi på "Afternoon Tea" på The Shard. Vilken view alltså! Men för mig som är höjdrädd så vart det lite läskigt i början att komma upp på de höga höjderna. I vilket fall - a must-see, när det gäller London.

Likes

Comments

Känns helt underbart att vara tillbaka i London igen. Jag känner mig verkligen hemma, och den första dagen har bjudit på en massa soligt väder (!?). Lovely.

Likes

Comments

View tracker

Väska från Mulberry.

Äntligen är allt packat och klart! Det dröjer inte länge nu innan vi är på plats på flygplatsen, men innan dess ska jag gå på öppethus på två olika gymnasieskolor. Mysigt!

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan! Med solen skinandes utanför fönstret sitter jag nu i köket och försöker få i mig lite frukost, vilket resulterade i en smoothie, te och yoghurt. Supergott! Annars då? Med mig är det bra. Skolan är igång igen och det känns helt okej, jag har en känsla av att den här terminen kommer gå fort.

Idag blir det nog en lugn söndag med läxor och planering inför morgondagen. Puss /S

Likes

Comments

..Om 11 dagar åker jag till London! Yay. Ska bli superkul att hälsa på släkten igen, och även shoppa lite nytt såklart.

..Om 47 dagar ska jag på konsert! Little Jinder är det som gäller och jag längtar väldigt mycket.

..Slutligen, 113 dagar tills lilla jag fyller 16. Helt galet att jag faktiskt får börja övningsköra då, haha. Men det ska nog gå bra! Har även gymnasievalet framför mig som just nu bara känns som ett stressmoment, men med tiden går det nog över.

PUSS /S


Likes

Comments

Hej hjärtan. Visst är det kallt ute nu? Tror det var -11° senast jag kollade. Usch! Har även lyckats få en rejäl förkylning på mig.. Inte alls kul. Men trots det tänkte jag pigga upp med lite sommarbilder nu i vintermörkret! Dessa tog jag på min senaste Greklandresa. Puss!

Likes

Comments