Alex Rey Flores

Denna grabben var med i Big Brother en kort tid sedan skickades han hem av Troy som då var maktspelare.
Tycker som många andra att Big Brother är jävligt drygt att se på när Alex inte är där.
Han var den som livade upp stämningen och gjorde programmet intressant efter att han berättade om sina kroppsliga förändringar. Man vill ju se det som är intressant och inte en bunke dryga deltagare som bara sitter och leder tråkiga konversationer. Vet inte om BB´s mål är att förlora tittare? isf har de lyckats!

Skicka in Alex i huset!!!

Ni som håller med mig sprid detta blogginlägg.

Peace, ✌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa

Idag har jag tatuerat 2 personer och mkt mer har jag inte gjort x)

Började att öva på att tatuera för inte sålänge sedan :) Har tatuerat 6 ggr sammanlagt och här är stjärnorna jag gjort och de andra har jag bara fyllt i :)

Likes

Comments

Hej igen allihopa..
Jag har varit slarvig med bloggandet ^^

Tänkte skriva lite om bigbrother eftersom jag halvdog när Mari-lene gick ut.

Jag och många andra tycker att bruden har fötterna på jorden och egenskaper som en bigbrother vinnare ska ha! Jag tycker BIGBROTHER ska ge henne en ny chans! Har snackat med henne i pm på Facebook och hon hade gått in igen om hon hade fått chansen! :) Rodney har ju varit med i bigbrother 2 ggr så nu kan de väl ge denna bruden en andra chans att komma tillbaka? ;)

Ni som håller med mig får gärna länka min blogg på olika sidor! :)

Mari-Lene's blogglänk

http://bigbrotherliv.blogg.no/

Likes

Comments

tjäna

Idag har man haft möte sedan så åkte man med morsan till hennes kille och hans barn. Denna gången får jag säga att jag är nöjd med morsans val :)

Orka inte skriva mer så kortfattade dagen :p godnatt :)

Likes

Comments

Gick upp kl 09.00 och tog medicinerna sedan kl 11.00 var det dags att tvätta. När jag hade tvättat klart kl 16.00 så blev det en snabb dusch.. var lagom svettig efter att ha sprungit från lägenhet till lägenhet. Sedan ställde jag mig vid spisen och gjorde käk. Efter jag hade käkat behövde jag vila en stund men de gick inte för ena grannen hade fest så gick bort till syster och la mig på soffan för hennes grannar väsnas inte :)

Likes

Comments