Hej!

Som det står i min profilbeskrivning har jag 1 (snart 2!!) katter här hemma. Tänkte berätta lite kort om min nuvarande och kommande kisse. Våran katt som vi har här hemma köpte jag och min sambo våren 2013. Han är en ragdollblandning på snart 3 år. Vi kände redan när vi skaffade honom att vi i framtiden ville skaffa en till katt som sällskap och lekkamrat men vi ville vänta några år innan vi tog på oss mer ansvar. Han var trots allt vår första katt och även om min sambo har växt upp med katter i sin familj så blir det nytt när det endast är ens egna ansvar.


Nu känner vi oss redo för en till liten familjemedlem och för ca en vecka sedan besökte vi en ragdolluppfödare som vi hade haft kontakt med. Allt gick jättebra och vi tingade en liten pojke som kommer att flytta in hos oss i Januari. Han är bara 7 veckor idag så han måste stanna hos mammakatt ett tag till. Vi är så otroligt förväntansfulla och spända över att få hem honom snart! Förvänta er en hel del söta kattungebilder i framtiden ;)


Vår nya lilla ulltuss :)


Och våran kisse som vi har här hemma :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Röd Lace up Body HÄR  / Grå Glam Favourite Knit HÄR /Fake fur jacket HÄR / Vit Homerun Sweater HÄR / Svart Lacing top HÄR


Likes

Comments

Detta blir då mitt första inlägg!

Är 23 år och lever tillsammans med min sambo och 1 (snart 2!!) katter i Småland. Tog nyligen examen i företagsekonomi/marknadsföring. Att resa är det bästa jag vet och träning, kläder, skönhet är även det något jag gillar. Kommer dela med mig av ovanstående och lite allt möjligt i denna blogg.

Likes

Comments