Det vackraste stället i världen enligt mig, min favorit plats i världen.

Samma fina ställe som min mamma & pappa tog mig år 2000 💎 Inte mycket som har ändrats förutom kameran 💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

X EVERY DAY X

Längesen jag vet så jag ber om ursäkt. Som dom flesta vet så åker jag till Turkiet varje sommar & stannar där i ca 3 månader. Min pappa bor ju i Turkiet i en stad som heter Marmaris som ligger 1 timma ifrån Rhodos!! Snart är månaden slut och jag har fortfarande inte åkt.. vilket är väldigt konstigt för att vara jag..men nu så den 25/6 åker jag och A till Rhodos en vecka & sedan därefter så drar vi ner till Marmaris och stannar en vecka. Ska bli super skönt & kul. Blir nog inte min sista resa ner dit under sommaren men vem vet..


Ni har missat ganska mycket så tänkte att lite bilder kanske kan va kul! Fyllde 19 år den 15 Juni så har firat mig lite med familjen & extra familjen.


Likes

Comments

Lilla prinsessan

Likes

Comments

Är så glad att jag har dig i mitt liv. Du får mig att känna mig hel. Du får mig att skratta, du räddar mig alltid i mina värsta stunder, du finns alltid här för mig, du är kvar med mig även fast jag är deppig & knäpp. Du är underbar älskling ♡

Likes

Comments

Fredag spenderades med min älskade vän Anna! Vi tog några glas vin & snackade om allt. Skönt att ha någon som är så lik mig!
Bästa Anna

Likes

Comments