X by Seliné X, X EVERY DAY X, X LIFE IN DIFFERENT WAYS X

Försöker ta tag i saker nu innan allt är för sent, ju mer jag stannar inne så blir det svårare att ta sig ut.. och allt går i en ond cirkel. Blir alldeles för mycket tankar. Är jobbigt just nu men försöker iallafall och det är väl bra. Vissa dagar går det bara inte och allt känns hopplöst. Svårt att tänka på annat då. Livet är orättvist men finns inget man kan göra förutom att acceptera det. Har ju haft problem med maten ett tag nu. Varje gång jag fått ångest eller mått dåligt har jag tryckt i mig saker, hetsäter liksom. Trycker i mig vad som helst. Därför jag gått upp i vikt så jäkla mycket och det tar kål på mig. Hatar verkligen mig själv för det! Men kan ju inte kontrollera det.. Sen efter ett tag så vet jag att jag slutar äta och då går jag ner i vikt igen. Då slutar jag äta helt, kanske äter en gång om dagen och mår dåligt efter ätit. Just nu längtar jag efter den perioden.. vilket inte är så bra men hellre det än det här hetsätandet. Jag vet inte vad jag kan göra eller vad jag behöver för hjälp men en sak vet jag och det är att jag behöver hjälp. Psykiatrin säger att den enda som kan hjälpa mig är jag själv.. men jag vet inte hur.

Inte nog med den psykiska ohälsan jo tyvärr har jag haft problem med huvudvärk i några år och migrän anfall. Nu den senaste tiden har jag börjat blöda näsblod ganska ofta så ska till doktorn för att träffa en neurolog. Får se vad det är, behöver ju inte vara farligt men bra att få reda på det så snabbt som möjligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen förkyld med migrän... inte så kul men det är bara att vila och dricka te 🤒
Jobb imorgon! Taggad är jag men hoppas jag känner mig bättre annars blir det lite jobbigt 😅

Myser med vovven & ska väl snart börja med maten!
På lördag ska vi till mamma & käka gott 👌🏼

Funderar på att börja med smink inläggen igen! Vi får se!

Men ni får ha det bäst så länge så hörs vi snart 💋

Likes

Comments

Längesen jag skrev men mycket har hänt sen senast. Både bra & dåliga saker.

Vi har en hund här hemma nu och hon heter Daisy och är världens mysigaste hund. Hon är 3 år och är en Chihuahua! Det enda hon vill göra är att mysa och bli kliad 😍

Har börjat jobba lite på Gränden vilket känns skönt. Nu ska jag söka jobb på lite olika ställen. Men har fortfarande funderingar på om vi ska flytta till Turkiet.

Just nu är väl inte livet på topp, känner ju att jag börjar må sämre igen vilket inte är så bra. Är trött på att må såhär och hatar att det kommer tillbaka varje år. Vet inte vad jag ska göra längre. Vill ju må bra liksom! Vem vill inte. Vet ju att man inte alltid kan må bra men jag gräver liksom ner mig under jorden och har hemska tankar varje dag om saker som man inte ska tänka på.
Sen känner jag mig så jäkla ensam också.

Ska försöka blogga lite så jag har något att göra om dagarna iallafall!

Ni får ha det bäst.
Puss & kram

Likes

Comments

Det vackraste stället i världen enligt mig, min favorit plats i världen.

Samma fina ställe som min mamma & pappa tog mig år 2000 💎 Inte mycket som har ändrats förutom kameran 💋

Likes

Comments

Likes

Comments

X EVERY DAY X

Längesen jag vet så jag ber om ursäkt. Som dom flesta vet så åker jag till Turkiet varje sommar & stannar där i ca 3 månader. Min pappa bor ju i Turkiet i en stad som heter Marmaris som ligger 1 timma ifrån Rhodos!! Snart är månaden slut och jag har fortfarande inte åkt.. vilket är väldigt konstigt för att vara jag..men nu så den 25/6 åker jag och A till Rhodos en vecka & sedan därefter så drar vi ner till Marmaris och stannar en vecka. Ska bli super skönt & kul. Blir nog inte min sista resa ner dit under sommaren men vem vet..


Ni har missat ganska mycket så tänkte att lite bilder kanske kan va kul! Fyllde 19 år den 15 Juni så har firat mig lite med familjen & extra familjen.


Likes

Comments

Lilla prinsessan

Likes

Comments

Är så glad att jag har dig i mitt liv. Du får mig att känna mig hel. Du får mig att skratta, du räddar mig alltid i mina värsta stunder, du finns alltid här för mig, du är kvar med mig även fast jag är deppig & knäpp. Du är underbar älskling ♡

Likes

Comments