View tracker

En fin helg spenderades med massa gott folk. Fredagen var en mysdag med Emmy. Lördagen vart det mat med bästa tjejerna Emmy och Michelle. När vi var påväg till hem och öppnar dörren har mamma och Emmy planerat en överrasknings fest för mig så vart helt chockad. Mina nära och kära. Roliga drickspel och man var ju inte direkt nykter.. senare drog vi ut på krogen vilket var väl trevligt med lite dans.

Likes

Comments

Saknar dig så mycket bara.. och att inte veta om det någonsin kommer bli bättre gör det jobbigare. Hoppas jag inte får börja om från början. Vill bara att det ska vara du och jag utan tankar och utan osäkerhet. Vill ha dig och ingen annan. Vill att du ska vilja ha mig så som jag vill ha dig. Vet att man inte kan styra vad man känner men känns ju som att du känner något och något räcker för mig. Vill inte att du ska vara osäker. Vill inte att du lämnar mig eller att du väljer bort mig. Vill att du försöker och att du ger det en chans från botten av ditt hjärta. För jag tror på oss.. och jag skulle göra allt för att vara med dig.


Hade du velat höra min röst hade du ringt, hade du velat skriva hade du skrivit, hade du velat träffa mig hade du frågat, hade du velat ha mig så hade du redan vart min.

Inga ursäkter, inga lögner, inga frågetecken.

Likes

Comments

Som dom flesta vet så har jag varit hos min pappa i Marmaris, Turkiet i 17 dagar. Under jullovet.

Helt okej jullov saknade såklart mamma, Emmy och A väldigt mycket men klarade mig. Fick träffa pappa och min lillebror och resten utav släkten. Saknar dom redan.

Nu har skolan börjat och vardagslivet. Helgen har varit helt okej i fredags träffade jag Jasse som kommit tillbaka från Argentina. Sedan kom Amanda vi drog till Tuna Park en stund senare tog vi ett glas vin och spelade finns i sjön haha. Därefter kom Eric och vi drog och hämtade Emmy i Västerås och käka lite McDonalds ;)

Lördagen spenderades hemma under dagen och senare mot kvällen gick jag och mamma ut för att ta en drink sedan drog vi hem och A följde med och sov hos oss väldigt mysigt.

Söndag idag och den är alltid seg som vanligt. Fick mysa lite på morgonen och senare blev det Pretty little liars. Nu ska jag förbereda mig för sängen imorgon är det skola ..

Likes

Comments

View tracker

Livet är inte alltid så bra. Depressioner varje år, värst på vintern. Finns inte mycket att göra åt saken. Måste acceptera denna livsstil och hoppas på att det går över. Att ligga hemma varje dag, att inte ha orken till att göra någonting, förstöra för sig själv, att se allt från en negativ sida. Vem orkar med sånt? Att tappa allt, att inte förstå varför det blir såhär. Jag fattar verkligen inte varför. Jag har tappat hoppet helt. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Vad finns det att göra ens? När det känns som att jag har försökt med allt! Vart ska jag ta vägen? Vad ska jag göra mer? Ge upp? Har ont inom mig och vet inte hur jag ska bli av med smärtan. Vad gör man när allt verkar hopplöst? Är det slut nu? Är 18 år varför kan jag inte vara som alla andra? Må som de flesta ungdomar gör? Varför går det i en ond cirkel.. vem kan hjälpa mig eller hur kan jag hjälpa mig själv.

Likes

Comments