Header

//Inlägget är tidinställt\\

Notes - en utav de mest använda apparna i min telefon, direkt när jag har tankar som stör mig eller när jag ska förbereda mig för något skrivs allting ner där. Samt mina inköpslistor som jag ändå glömmer bort inom fem sekunder, men de ligger där och speciellt tankarna som kommer när jag är osäker på livet.

"För några timmar sedan låg jag pressad mot honom och kände hans skäggstubb mot min axel, tryggheten ropade att allting var okej, att jag itne behövde få panik. För saker kändes okej, han var mer än okej." - Det är en anteckning som finns där, eller ja, ett utdrag ur en text. Sedan har vi en typisk lista ala Séline ska åka bort " deo, smink, trosor, parfym, laddare, hörlurar, TANDBORSTE osvosv ", tandborste med stora bokstäver för jag är expert på att glömma den och får alltid köpa en ny. När jag spenderade mitt halvår i Stockholm köpte jag en ny tandborste varje gång jag åkte upp, dvs 2-3 gånger i månaden. Irriterande.

Grejen är den att anteckningarna blir min trygghet, alla mina hemligheter, inköpslistor och packlistor finns där. Men samtidigt försöker jag på något vis kombinera en blogg jag vill göra till modeblogg ihop med mina tankar, för jag tycker inte om att läsa om "idag har jag gjort..." utan mina tankar har mer värde än vad jag har gjort, för oftast har jag varit på gymmet eller tryckt i mig småsnacks ifrån kylskåpet i alldeles förstora pyjamasbyxor.

Jag vet att jag hade ett inlägg uppe, som numera är borttaget om att jag var förvirrad ang min dejt jag hade. Jag vågade fråga, vi tar det som det kommer. Det känns bra, jag gick ur min comfortzone x 100 när jag frågade det, men nu i efterhand känns det så bra att veta.. Istället för att behöva undra. Det här är ett typiskt pladderinlägg jag har ibland, delar med mig om mina snurriga tankar för att visa vem jag är ibland, vi alla har för mycket tankar någon gång ibland - och det har jag lite för ofta 01:55 en natt till onsdagen.

Skriver ni ner era tankar? Jag har en bok också, som ligger där i mitt sängbord. Det är väldigt befriande att kunna skriva ner alla tankar man har, även fast det bara är du som läser det - så är det en bra känsla i kroppen. Berätta gärna om ni skriver ner era galna tankar och idéer. Kramar och godnatt <3

Likes

Comments

- inlägget innehåller adlinks

1/2/3/4/5/6

Gult, en utav vårens kommande trender. Hade absolut inte tackat nej till de gula pumpsen, skulle matcha snyggt med svarta slitna jeans och något svart linne i tunt material!! Väskan klickar jag med glädje gärna hem, men får avvakta och se hur sugen jag är på den inom en vecka kanske.. Har en vana vid att ändra mig ;-)

Gult kan vara så himla snyggt om man matchar det rätt, har lite svårt själv för färgen på mig men på andra är den fantastisk. Vill ha någon klänning liknande Kylies på bilden, fast neongul.. Hmm..

Likes

Comments

BODY: BIKBOK || PANTS: H&M || SHOES: NELLY
#nouwoutfit

Hej hjärtan, tisdag och jag är faktiskt redo att lägga mig ner i sängen och inte kliva upp på några dagar.. Känner mig väldigt mosig i huvudet och har förmodligen inte fått så värst mycket sömn. Imorgon är det vilodag från gymmet (hoppas jag, måste lyssna på kroppen iallafall) och då ska jag faktiskt strunta i allt och bara gotta mig i sängen :-)

Blev småsur innan, elektroniken och jag är inte bästa vänner just nu - 10-15 bilder blev suddiga från idag, varav ca 30 tog vi, datorn kraschar stup i kvarten och är överhettad så är lite lättad över att några bilder blev ok! Hoppas ni har en fin kväll, xx.

Likes

Comments

JACKET: VINTAGE || SHIRT: H&M (similar here!) || PANTS: EMMA'S (similar here! ) || SHOES: NELLY (similar here! ) || MARBLE CLUTCH: H&M

God kväll babes, hoppas ni mår bra!
Dagens look bestod utav läder, läder och mockaboots! Me like, matchade simpelt ihop med en skjorta och enkel sminkning. Har spenderat mesta delen utav dagen på gymmet idag och är helt slut, tänkte mest titta in och slänga upp min outfit. Ska uppdatera bättre imorgon och framöver, men har inte mått så bra och prioriterar mitt välmående före allt annat för att slippa gå in i väggen återigen. Glöm inte att ta hand om er själva och varandra, det är lätt att glömma bort sig själv framförallt. Hoppas iallafall att skolstarten har varit ok för er som började idag och att alla andra får ett bra lov eller vad ni nu håller på med, haha kramar <3

Likes

Comments

Jag kan inte gråta.

Du läser i tidningar - Hur du kommer över någon, och bland alla tips finns det alltid " Gråt, det blir bättre ", eller om du mår dåligt och får höra " Släpp bara ut det, det blir alltid bättre när man gråter ut det ". Men jag kan ju inte gråta, blir det inte bättre för mig då?

Förr grät jag, men bara om bägaren rann över och oftast var det stress inblandat, ibland hjärtesorg. Förra året rann bägaren över så pass mycket att jag slutade gråta, jag kunde inte mer och det var pågrund utav hjärtesorg. Jag har gråtit en gång sedan april 2016 och det var pågrund utav min pappa, jag försökte gråta häromdagen för jag höll på att få ett sammanbrott - men jag slutade för att det gjorde ont i ögonen. Ni hör ju det låter, är det verkligen normalt? Ja, det är det. Alla gråter inte, alla visar inte sorg som känsla, vissa tar ut det i ilska - genom bråk, på gymmet, tjafs. Du är inte onormal för att du inte kan visa sorg.

Vissa gånger har jag försökt att gråta, bara för att känna mig mänsklig. Som i söndags, jag försökte verkligen att gråta eftersom att mina känslor är en bergodalbana, jag träffade en kille jag varit intresserad av ett tag och det gör mig stressad. För jag vet inte om han vill ses igen, är intresserad eller någonting. Istället för att gråta blev jag irriterad på mig själv, gick till gymmet och körde ett boxningspass - och det är det enda som har funkat för mig. Boxningspassen är mina gråtstunder.

Alla gråter inte, punkt.

Likes

Comments

Sent godmorgon ifrån en sliten Séline! Hoppas ni hade en mysig/partajig/skön fredag igår, min slutade sent därav sent uppvak..

Vet inte riktigt vad den här SOLIGA lördagen har att erbjuda, Robin ringde och frågade om jag skulle med ut - så är det aktuellt fortfarande blir det nog min prio1 idag. Vill ha en lugn dag där jag avslutar med spa-kväll för.... MITT BADRUM ÄR ÄNTLIGEN KLART!!! Det är nog min största anledning till att jag har varit off här, har varit sur, grinig och väldigt stressad över badrummet samt mina egna känslor som är lite oklara, mer om det sen.

Nä men nu måste jag börja fixa mig, även om jag inte går ut med Robin så ska något mysigt hända idag! Kanske träna lite, vad ska ni göra? Hoppas ni får en bra dag oavsett, kramar

Likes

Comments

Måste bara uppmärksamma min otroligt fina vän Emma! Fick fota och sminka den skönheten igår, sprid alltid lite extra kärlek till de du tycker om!

xx

Likes

Comments

God morgon allesammans, torsdagsmorgon och tror de flesta inte är så peppade på att veckan börjar ta slut.. Vet att det är lov i Jönköping just nu, är osäker på resterande utav landet däremot.

Penicillinet har fått mig att må riktigtriktigt dåligt, så jag ska bara spendera dagen hemma ofrivilligt. Ta en lugn dag och sedan ha spakväll för att stå på båda fötterna imorgon istället, därav tänkte jag passa på att visa hur jag såg ut igår - väldigt casual med toppat utav en bohemisk blus. Invigde mina nya skor också, kallt om fossingarna? Svar ja, men det var det värt.

Hoppas er torsdag är mysig oavsett skola, jobb eller ledighet. Kramar <3

Likes

Comments

Random selfie innan jag åkte, nöffnöff. // Frukostmenyn 14.30 i Göteborg. // Och när tankarna flög omkring på gymmet bland en typisk gymselfie.

" Det känns sådär att komma hem från skratt och ett konstant leende på läpparna till att vilja bryta samman. Jag passar inte in här, jag passade perfekt in där " - Ord som ekade i mitt huvud när jag stod på gymmet igårkväll.

Hemkommen från Göteborg, flertal magiska timmar spenderade och jag hade det bra, otroligt bra faktiskt! Det var skönt att komma bort, ta en paus från livet här. Numera hemma i stressen, tröttheten har stigit mig över huvudet, sovit i flertal timmar och igår somnade jag otroligt tidigt, har nog inte somnat så tidigt på flera månader. Jag känner mig väldigt lugn trots att stressen jagar mig, men jag tror att allting blir bättre när jag inte har byggarbetare och hantverkare här varje dag i flera timmar, jag saknar lugnet hemma.

Inga bilder är i princip tagna i Göteborg, för jag spenderade inte min tid på Avenyn eller Andra Lång. Jag valde att lägga ifrån mig telefonen och bara njuta av stunden, otroligt välbehövligt. Jag hoppas att er helg var underbar och att er måndag började bra, kramar. <3

Likes

Comments