View tracker

...
Det är okej att reagera när du känner en doft som påminner om honom, just den där speciella doften, hans doft.
Det är okej att reagera när du ser någon som liknar honom, och innerst inne hoppas på att det är han.
Det är okej att vara rädd för att gå vidare, se honom träffa en ny, se honom gå vidare och klara sig utan dig. För innerst inne önskar du att han inte gjorde det, men samtidigt vill du visa att du klarar dig utan honom.

Det kommer komma en punkt där du inte längre reagerar på hans doft, det kommer vara vilken doft som helst för dig.
Det kommer komma en punkt där du inte längre märker av hans existens och närhet, och du kommer inte längre vara rädd för att träffa honom. Och du kommer klara dig utan honom, du kommer inte längre vara ledsen.

Alla går igenom hjärtesorg, det är en livsnödig erfarenhet. Du kommer gå igenom det flera gånger, och det kommer göra lika ont varje gång, och du kommer tro att det inte finns något stopp för smärtan, MEN. Det går över, du blir självständig igen, och du behöver inte honom. Jag kände hans doft idag.

Likes

Comments

View tracker

Fotade Emma samtidigt som vi knäppte lite outfitbilder idag, tycker att de blev så himla fina och hon är ju så fin själv!
Tänkte dela med mig av några stycken samtidigt som jag säger godnatt, så godnatt fina ni <3

Likes

Comments

View tracker

BODY: H&M || PANTS: NELLY -here - || SHOES: NELLY || JACKET: VINTAGE || SUNNIES: HIDDENCULT

God eftermiddag hjärtan, partypinglor med mera!
Såhär har jag sett ut idag, vädret klarnade upp precis som jag hoppades på, kunde stå utan min jacka utan att frysa ihjäl så jag njöt av solstrålarna ordentligt. Ska strax slänga i mig lite käk sen ska jag dra mig mot Jess och ha mig en trevlig kväll, har varit tok för längesen jag hade kul en fredag, så nu är det min tur!

Festa lugnt ikväll allesammans eller ha en mysig kväll! Kramar <3

Likes

Comments

God morgon alla fina, äntligen fredag!
Har ni några roliga planer för helgen? Min helg är så oplanerad den bara kan bli, är endast vaken såhär tidigt för att jag ska åka och äta lunch med Jessica om någon timme, så ska börja fixa mig alldeles strax. Tråkigt väder ute idag.. Grått, fuktigt och kvavt, tråkigt när man ska fota men får hoppas att det klarnar upp tills dess.

Sitter just nu och myser med en kopp te och har lilla Ambrosius i knät, funderar på livet och slänger in ett par gamla outfitbilder för att fylla ut inlägget.
Hörs senare <3

Likes

Comments

Jag sitter hela tiden och försöker komma på någonting att skriva om, något som kan röra till någonstans där inne. Men just nu känner jag ingenting, samtidigt som jag känner så himla mycket. Allting handlar hela tiden om att vara positiv, att vara en optimist, men är det verkligen mänskligt att vara sådan hela tiden? Eller är det bara ett ytterskal som snart kommer att brytas? Det är 2017 och folk hoppas på att de har fått nya personligheter, att dem inte är samma person som de var sekunden innan klockslaget ändrades till det nya året. Jag tror på förändring och möjligheter, det gör jag, men sakerna som hände 2016 kommer inte att försvinna. De faktum att mitt hjärta blev krossat två gånger, att jag blev utnyttjad, förstörd psykiskt och fysiskt, det försvinner inte bara för att 2016 är över.

Alltid har jag fått höra att mina drömmar är omöjligt stora, personerna som säger det här vågar inte kämpa för sina egna drömmar, och det är sorgligt. Efter allting jag har fått gå igenom vägrar jag låta någon eller något trycka ner mig under ytan igen. Så tack till min såkallade far, snubben som låg med mig när jag sa nej, personen som förstörde min mamma och varenda människa som har tryckt ner mig under min tid här på jorden. Ni har fått mig att kämpa mer än någonsin.

Likes

Comments

- Länge leve högstadiet, en tjej trodde jag var kär i hennes kille så hon kastade en såndär ärtpåse man har på idrotten i ögat på mig. Vi har inte pratat sen dess.

- För ett tag sedan visade det sig att jag raggade på två bröder, hade inte den blekaste om att de ens var släkt (Don't even think about it med din snirkliga kommentar, alla raggar på flera personer.)

- Mina inspirationer är Dolly Parton, Madonna, JLO samt min mamma.

- När jag gick på dagis sa de att jag var empatilös (vägrade säga förlåt efter ETT bråk)

- Förra vintern halkade jag och smällde sönder mitt knä i en brandtrappa, ramlade en vecka senare och smällde i samma ben, mitt ben har varit skevt sen dess.

- Jag dras till musiker, tydligen.

Likes

Comments

Ljudet utav kramsnö måste vara det lugnaste ljudet som finns, för varje steg jag tog på denne mark så knarrade det. Lugnet spred sig in i hörlurarna samtidigt som jag hade Dansa i regnet på högsta volym.
I ett osminkat tillstånd drog jag på mig rocken och ett par sneakers och gick ut i pyjamasen, vem skulle se mig 02:18 mitt i natten till onsdagen, för det var inte en enda kotte ute iallafall.

Kramade ihop snöbollar och kastade ut mitt i ingenmansland, dansade till musiken i lurarna och andades den friska luften som bara finns när det är snö ute eller när det har varit storm. Kände mig inte längre gråtfärdig, kände mig inte längre så panikfylld, och det var en skön känsla som sköljde sig över kroppen.
Det enda som fanns ute var jag, ljudet utav natt-tågen och min musik samt naturens egna ljud, det var fint. Nu kan jag vara lugn när jag bäddar ner mig.

Godnatt fina ni <3

Likes

Comments

Spenderat min morgon med kattmys och tittande på SKAM, försöker verkligen ge serien en chans men förstår inte allt hysteri över den heller. Är lite 50/50 över vad jag tycker och tänker, Noora är ju dock helt klart favoriten som hos de flesta, och Sana! Love them.

Ska alldeles strax börja sminka mig och sedan påbörja min Vlogg, gå ut och fota och kanske boka tvätt-tid, inte det mest händelserika men sådana dagar finns ju med.. En sväng förbi gymmet får det bli också.
Vad ska ni göra idag? Oavsett vad önskar jag er en fin Tisdag, kramar <3

Likes

Comments

Fick hem den här dammtussen idag ifrån H&M, älskarälskar!!
Har varit ute efter en fakepäls så otroligt länge men varje gång jag har hittat någon jag tycker om så har den varit slut i min storlek eller något annat dylikt.. Hittade den här i REA(!!)-kategorin och kände att om jag inte klickar hem den nu så kommer jag ångra mig, och idag kom den hem och är totalförälskad.

Har storleken 36 i min, lite oversize men det är så jag tycker att den är snyggast, kan knappt vänta tills jag får gå ut nu för att använda den.. Har några fotoplaner i huvudet också, kanske hinner med det imorgon.
Nu ska jag titta klart på mitt avsnitt sen så ska jag lägga mig tidigt for once, kramar <3

Likes

Comments