Alla behöver någon att prata med, skratta med och som fuldansar med dig när du mår riktigt dåligt. Som tar spontanutflykter 05 på morgonen för att jag har fått en foto-idé och som bara lyssnar när jag berättar att jag har fallit för någon som är så otroligt komplicerad att jag inte vet hur jag ska hantera det.

Alla behöver någon, och jag är expert på att pusha iväg folk - men hon stannar alltid. Det viktiga är inte att ha många vänner, utan att ha en ordentlig du älskar. En liten uppskattning till Emma såhär på söndagskvisten <3

Kramar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min klumpiga sida har återigen stigit fram i rampljuset, min kamera är kaputt. Eller ja, mitt objektiv är och därav har vi en ENOOORM ursäkt till att jag kommer vara lite mer off (än vanligt). Fotar mycket med Emma, men hon har praktik just nu och det går mer tid till det, men snart fotas det som vanligt och förhoppningsvis kan jag låna min mormors kamera eller något ;-)

Något ska vi lösa iallafall, annars har jag turen att jag snart kan skaffa en ny lur iallafall! Så istället för ett kläd/smink-inlägg flashar jag musiken jag spelar på repeat atm, både gammalt och nytt - föredrar gammalt som folk redan lyssnat sönder på (hehe)

Likes

Comments

Kappa: MISSÄY || Jeans: CROCKER || Klackar: NLY SHOES

Fredag och Jönköping bjöd på sol <3 Så uppskattat att kunna strosa runt på gatorna i öppna klackar och en tunn kappa. Ni tänker förmodligen som mig när ni ser bilderna ovan " Men Séline-Sanna, varför postar du så gräsliga bilder, där du 1: har hår i hela ansiktet. 2: Ser ut som att du nyss kommit ifrån 4-dagars festival i nyllet " - Det ska jag berätta simpelt: Vill inte lämna er tomhänta.

Annars bjöd dagen på massa fika, gå ärenden och njuta av varenda solstråle! Ikväll ser det ut som att mina planer är inställda - därav ska jag försöka fota lite, äta gottigott och mysa framför filmer. Hoppas ni får en bra kväll! Kramar <3

Likes

Comments

source: tumblr.com

Hemkommen, död och ont i varenda muskel. Snabbtränade igår och körde längre pass idag med Emma, sprang runt och gjorde lite ärenden och planerade morgondagen - helt okej dag.
Vädret lovar sol och jag hoppas med tummar och tår på att det stämmer, för imorgon är det fikastund med Emma, och om jag känner oss rätt föredrar vi uteservering med skitsnack före att sitta inne och knöka bland alla andra. Fotafota och göra mer ärenden, fredagen blir bra och på kvällen ska jag träffa en annan filur.

Ikväll vill jag bara bädda ner mig i sängen med en hög utav filtar, trycka i mig glass och kolla på någon värdelös klyscha till film och somna tidigt helst - men där kan jag drömma vidare, för det är tvättahåret-dag. Så vi hörs imorgon istället lovies <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

- inlägget innehåller ad-links

1/2/3/4/5/6/7/8/9/10/11

Studenten 2017, året de flesta 98:orna och möjligtvis yngre samt äldre tar studenten! Har samlat ihop några vita klänningar åt er från NELLY, kan dock anta att de flesta har beställt hem massvis med vita klänningar alla redan för att hitta just den rätta att springa ut i :-)

Personligen skulle jag föredra simpelt på studenten, tycker inte att man ska ha massa glitter och paljetter utan en ganska simpel klänning.. Gå all in på balen istället säger jag ;-) Mina favoriter är nummer 3, 7 och 6. Nummer sex är mer glittrig och har spetsdetaljer som jag vet att många gillar därav alternativen. Glöm för guds skull inte att ha sköna skor, ni kommer inte vilja ha klackskor efter några timmar, möjligtvis låg klack - så självklart har jag tips HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, R & HÄR

Den här klänningen är från Nelly, tyvärr slutsåld men älskälskar ryggen så mycket. Ska användas mycket i sommar trots att den hängde bakom stängda dörrar hela förra sommaren (haha.. typiskt). Har en till som är väldigt fin i ryggen, kanske ska sälja någon utav dem? :-) Får se..

Happy shopping <3

Likes

Comments

Contains affiliate links
I DON'T WANNA GO TO SCHOOL, I JUST WANNA BREAK THE RULES

SET: HÄR (tyvärr slutsålt, but still)

Godmorgon hjärtan, hoppas att ni mår bra! En dag närmre fredag iallafall <3

Gårdagen bestod utav bästiskramar, dans till 70-tals klassikers och glass till middag. Fotade hela natten - har blivit lite utav min grej att göra det efter 01-snåret av någon anledning.. Det där med sömn är ju inte min grej. Hur som helst mår jag bättre nu och jag hoppas att ni alla mår bra också.

Kramar Séline.

Likes

Comments

Ensam, lämnad och sårad. Orden som ekade i mitt huvud när jag kände tårarna bränna innanför ögonlocken " Lilla flicka, visa dig aldrig svag för någon karl " - mormor.

Innanför dörren brast det, jag trodde aldrig att den smärtan skulle upprepa sig någon gång. Förra året räckte gott och väl. Det värsta är att han fortfarande är definitionen utav perfektion i mina ögon. Anledning nummer 1 att det gör så ont: Han låter någon annan göra det här beslutet, inte han, inte jag, inte vi. Återigen jagar mitt förflutna mig - mitt förflutna avgjorde det och det är det som gör ont. Fan ta mig och mitt förflutna viskade jag i telefonen samtidigt som jag blev tröstad.

Snälla hjärtat mitt - läk fort.

Likes

Comments

Contains affiliate links

- inlägget innehåller ad-links

Tisha: ALICE COOPER 2012-MERCH

God morgon för min del, vid 15-snåret bestämde jag mig för att vakna till liv utav att solen sken rakt in i ansiktet. Somnade och vaknade till fågelkvitter så det säger väl på ett ungefär när jag somnade igår.. ;-)

Har fått så himla mycket inspiration till att fota igen, så himla kul! Drog fram min gamla band-tisha från en COOPER-spelning 2012 och fotade lite inatt. Tillhör vårens trender med band-tishor återigen så varför inte utnyttja det som ett plus i kanten! Andra bandtröjor kan ni hitta HÄR, HÄR, HÄR och HÄR .
Sen kan jag ju personligen tycka att det är lite sådär att folk går runt i bandtröjor med band som de inte ens lyssnar på, eller aldrig hört talas om.. Eller ens gillar musiken. Men det är ju upp till var och en, happy shopping.

Min söndag blir laundry-day, hoppas ni får en mysig eftermiddag och kväll.
Kramar <3

Likes

Comments