View tracker

AD-links: Kappa // Vila | Sneakers // Adidas Originals | Jeans // Julias gamla | Väska // H&M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

"Whether I'm wearing lots of makeup or no makeup, I'm always the same person inside." - Lady Gaga
"The best thing is to look natural, but it takes makeup to look natural." - Calvin Klein
"To me, beauty and makeup and color is like the finishing touch on everything." - Marc Jacobs

" Du borde testa att sminka dig mer naturligt " , " Blir inte folk chockade av att se dig osminkad? " , " Du borde sluta ha så mycket smink " , " Du lurar killarna när du sminkar dig sådär ", " Du är finare utan smink " , " Du tycker inte om dig själv, det är därför du sminkar dig så mycket ".

Hur många gånger har man inte hört dessa kommentarer? Varje gång svarar jag simpelt med att himla med ögonen, jag är rent ut sagt jävligt trött på att höra det här. Jag och otroligt många andra trivs bättre med en flawless bas och en bigass eyeliner med ett par perfekta lösögonfransar. Jag personligen är mer bekväm med mig själv sminkad, jag känner mig självsäker och nöjd med mig själv och det handlar inte om att jag MÅSTE vara sminkad, för det måste jag inte. Men tanken att gå till jobb/skola utan smink slår mig inte, jag känner mig naken och uthängd utan detta. Men jag har inga problem att gå till affären, gå på stan med kompisar osminkad - inte min favoritsyssla men jag kan göra det.

Jag har fått kommentarer som dessa ovan slängda i ansiktet i flera år - för jag var först i klassen med att börja sminka mig, våga gå ur den säkra boxen. Lärarna klankade ner mig, eleverna gjorde det också, men jag kunde inte brytt mig mindre för jag visste att jag gillade det.
Sålänge man själv är bekväm med sig oavsett smink eller inte så kör hårt. Skit i vad andra tycker, hade jag brytt mig om vad andra tyckte hade jag inte suttit här idag.

Jag hade lovat att slänga upp ett inlägg ang mina favoritprodukter och här är dem, slitna, älskade och favoriter atm. All-time fav foundation atm "Lumene oil-free foundation", favorit eyelinern all-time E.L.F och favorit läppennorna från MUS. De lämnar nog mig aldrig igen. Kommer slänga upp hudvårdsprodukterna i ett annat inlägg, nu tycker jag att ni alla kan ta och rocka lite ögonskugga och markerade läppar och skit i vad andra tycker - De är bara avundsjuka på din glow.

xx SS

Likes

Comments

View tracker

Personligen firar jag inte den här dagen som väldigt många andra gör, men det folk och speciellt sociala medier inte tänker på är att det är så otroligt många som inte firar fars dag. Självklart behöver man ingen anledning för att inte fira, men det är många som har det och det kan handla om bortgång, att man har blivit övergiven, att man själv har lämnat och på något himla vis tycker jag att det är fel av alla medier att trycka upp dessa dagar i ansiktet på en. Och det gäller även mors dag.

Det har gått många år sedan jag mötte min blick med honom men senast och sista gången det hände var det bara rädsla hos mig. Jag kommer aldrig glömma hur det svepte en lång hemsk kyla längs hela kroppen och jag var rädd. Man behöver inte älska sina föräldrar, det är faktiskt helt okej att inte göra det, det är det jag har fått lära mig under min uppväxt av både min egna mor och lärare. Man väljer inte att bli född, man väljer definitivt inte sina föräldrar och ingen är tvingad att älska dem.
Lyckligtvis tycker jag om den ena av dem och det är ju självklart min mor, hurrar henne på fars dag istället då hon gjorde ett bra jobb och tog både mor&far-rollen i föräldrarollen. Grattis på fars dag mamma.

-

Jag hade tänkt att lägga ut en bild på mig och min padre (sudda ut hans ansikte tho) men hittar verkligen inget fotoalbum så möjligtvis senare.

Likes

Comments

Jag är absolut ingen expert på politik, desto mindre expert inom politiken som inte tillhör Sverige. Men USA's presidentval påverkar inte bara USA, utan hela världen och därför tänker jag dela mina personliga tankar kring detta.

För mig är det sjukt, vidrigt och det gör mig illamående att från och med idag är presidenten Donald Trump. En person som ska på två rättegångar ang bedrägeri och våldtäkt, säger inte det en hel del? En person som ständigt klankar ner på kvinnor och sexuellt trakasserar dem, en person som tycker att homosexualitet är en sjukdom, en person som tycker att våldtäkter är okej, en person som tror att den globala uppvärmningen är en myt. Alla dessa frågetecken som poppar i mitt huvud, jag blir mörkrädd, det är vidrigt att det Amerikanska folket har röstat fram den här personen, det handlar inte om en vecka utan fyra år.
Jag har otroligt svårt att respektera någons åsikt när deras åsikt är att vara respektlös mot andras existens.

Jag anser att detta inte är två bra val av personer, men jag föredrar Clinton. Även hade det varit bättre om vi hade fått en första kvinnlig president. Clinton har cirka trettio års erfarenhet av politik, Trump har noll.
Jag kommer vara mörkrädd i fyra år framåt, det Obama har byggt upp kommer inte längre finnas kvar och vi går inte längre framåt i tiden, vi går bakåt och jag blir illamående av bara tanken. Och jag tror att det kommer bli ett tredje världskrig enbart för denna händelse. Ingenting kommer längre förvåna mig.

- Oavsett vad som händer idag går solen upp på morgonen och USA är fortfarande den största nationen på jorden, säger Obama.

Likes

Comments

​Ingen kan möjligtvis ha missat att mitt lilla bieber-fan sprängdes när det kom ut att Justin skulle ha konsert i Sverige! Minns att jag skolkade ifrån en ganska viktig lektion enbart för att köpa biljetter till den här konserten (Ber om ursäkt ifall någon fd.lärare skulle råka läsa det här), och paniken när jag inte fick tag i biljetterna och sedan såg att det blev en extrakonsert.. Ringde mor min och skrek att hon behövde rusa upp och köpa biljetter vilket hon gjorde (bästa mamsen).

Iallafall, dagen var kommen häromveckan - Mirja hade fått Golden Cricle bljetter utav sin mor därav kunde vi gå redan den 29, så nära stod vi och så underbar känsla i hela kroppen var det haha!! Var liksom magiskt att se en av mina idoler jag älskat och smått beundrat väldigt mycket sedan 2009.
Var en bra dag i Stockholm - slutade lite dåligt varav jag tog natt-tåget till Nässjö och blev  hämtad utav min finfina Julia och avslutade en hektisk natt på McDonalds.
Är så glad att jag har så fina vänner som alltid ställer upp under mina galna stunder och idéer. 

xx SS

Likes

Comments

Topp: HÄR / Skor: NLY Shoes / Jacka: H&M / Jeans: Dr Denim / Halsduk: Nelly
Sunnies: Hiddencult

.... with a touch of grey

Likes

Comments

Stockholm var k a o s men nu är jag på hemmaplan, vet inte hur länge det varar helt ärligt. Känner mig själv tillräckligt bra för att veta att mitt mående är på -5 nu och jag älskar att lämna den här staden vid dessa punkter.

Tänkte pyssla ihop ett nytt inlägg ang smink,hudvård och hårvårdsprodukter jag använder, vet att det var uppskattat sist och jag testar fan ALLT för min hy hatar mig till och från och mitt hår och jag har gått igenom mycket.. Men det kommer antingen ikväll eller imorgon!

Likes

Comments

Efter många om och men har jag fixat till det lite här på sidan! Ska bara införskaffa mig min nya kamera så är allting perfekt sen, har verkligen ingen ork alls att släpa runt på min klumpiga systemkamera som jag inte är så bra vän med längre! Så ska införskaffa mig en Sony Alpha är tanken..
Annars har det inte hänt jättemycket sen sist vi hördes, en tatuering har placerats på min kropp. Gjord utav Tim på Nadoo's ink. Texten är ifrån Alice Cooper - Only my heart talking, tycker det passade utmärkt precis under vänster bröst. Snackade senast igår om tatuering nummer två som bör pryda kroppen riktigt snart.

Lite ups och downs det senaste, men börjar ta sig, har en sak kvar att göra innan mitt psyke känner sig lite mer friare, men det kommer.. För jag ska må bra, det har jag inte bara lovat mig själv utan så många andra.Är inte kär längre, vilket är skönt, det tog på psyket det med. Så jag får väl skaffa mig en till kissekatt eller så..

Men vi hörs senare

xx SS

Likes

Comments

"Before I was found I felt like I could drain the ocean. Before I was found I didn’t wanna breathe out"

Spenderade kvällen på stranden med gamla kompisar, badade till och med!! snackat, skrattat så magen gör ont, de är så fina - på sitt egna sätt!
Kände mig levande ikväll, det var en bra känsla, imorgonbitti åker jag till Borås och gör nya minnen.

xx SS

Likes

Comments