Bilder från arkivet.

Tankarna går i högvarv just nu, vad gör jag, hur mår jag, vem är jag?
Det känns inte rätt just nu och jag har insett hur mycket jag har sumpat för just en person i år, som bara har behandlat mig som skit egentligen. Hur många chanser jag har sumpat för att jag valde honom. Men man är ung, och dum - himla dum faktiskt.

Hösten gör mig väldigtväldigt velig, jag gillar inte mörkret men jag gillar färgerna. Jag är rädd för mörkret, ångesten kommer fram när man minst anar det och snart så kommer samtalet som jag fruktar varje gång. Samtalet som ger mig lite utav en dödslängtan. Det är sjukt att en människa jag delar blod med kan förstöra mig så mycket. Det är inte normalt, men det har ju aldrig varit några konstigheter för den här personen att förstöra min riktiga familj i åratal. Men ångesten finns, och den kommer verkligen jaga mig den här vintern -för i år har det varit riktigt jobbigt.

-

(Jag vet att bloggen står otroligt stilla just nu, ber om ursäkt - och jag ska ändra på det. Men jag sover hela dagarna och det är oftast mörkt när jag kommer upp. Ska gå upp i tid, fota och fixa bra inlägg åt er. Tack för tålamodet.)

xx SS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Firade Arijana en sväng igår innan jag tog mig en sväng hem och gosade ner mig i sängen framför Prince in Bel-Air i många oväntade timmar. Idag är det Arijanas födelsedag och önskar henne stort grattis på 28 (vi ska förneka det senare) års dagen! 

Kvällen har däremot spenderats med Jessica och nu väntar jag på mat och ska fortsätta kolla på serier och film resterande av lördagen. xx SS

Likes

Comments

Topp // BIKBOK ||| Byxor // Nelly.com

Hej sweeties! Stressiga dagar har passerat och jag ligger nu (tyvärr) ångestfylld och stressad i sängen, har en film som surrar i bakgrunden medan jag snart ska krypa ner ordentligt. Har spenderat dagarna på arbetsförmedlingen, jobbmässan och blivit förbannad på AF, men i veckan ska jag gå och dela ut lite CV och söka massa jobb så det blir en liten "jobb"-vecka.

Imorgon (idag) ska jag väl tatuera mig, om inget förhinder händer eller så! Blir den femte som pryder min kropp sedan. Tänkte att jag skulle slänga ut ett inlägg om dem senare, samt göra en uppdaterad produktlista på favoritsmink, parfymer, hudvårdsprodukter samt hårvårdsprodukter! Tycker själv att det är ganska intressant att läsa om och de flesta jag känner är intresserade av skönhet så tycker det passar bra!

Hoppad er vecka har börjat bra så hörs vi mer imorgon.
xx SS

Likes

Comments

​Ingen kan möjligtvis ha missat att mitt lilla bieber-fan sprängdes när det kom ut att Justin skulle ha konsert i Sverige! Minns att jag skolkade ifrån en ganska viktig lektion enbart för att köpa biljetter till den här konserten (Ber om ursäkt ifall någon fd.lärare skulle råka läsa det här), och paniken när jag inte fick tag i biljetterna och sedan såg att det blev en extrakonsert.. Ringde mor min och skrek att hon behövde rusa upp och köpa biljetter vilket hon gjorde (bästa mamsen).

Iallafall, dagen var kommen häromveckan - Mirja hade fått Golden Cricle bljetter utav sin mor därav kunde vi gå redan den 29, så nära stod vi och så underbar känsla i hela kroppen var det haha!! Var liksom magiskt att se en av mina idoler jag älskat och smått beundrat väldigt mycket sedan 2009.
Var en bra dag i Stockholm - slutade lite dåligt varav jag tog natt-tåget till Nässjö och blev  hämtad utav min finfina Julia och avslutade en hektisk natt på McDonalds.
Är så glad att jag har så fina vänner som alltid ställer upp under mina galna stunder och idéer. 

xx SS

Likes

Comments

Veckan avslutades med go-häng och lite partaj - vilket var ett himla bra avslut då jag varit lite nere den här veckan trots att saker börjar bli bättre så har vi alla dåliga dagar! Men har köttat på ändå och ska kommande vecka ta nya tag, söka fler jobb, gå till arbetsförmedlingen (usch), fota massvis och lunch mitt i veckan ute som lite vardagslyx.

Som de flesta vet avslutade jag mina kurser i skolan och är numera helt tom men ska ta nya tag och börja på skolan i Kalmar jag pratade om för några veckor sedan, ska bli så skönt att få en ny start men tillsvidare är jag sysslolös tills januari men det ska jag ändra på!
Hoppas er vecka har varit kalas så hörs vi senare xx SS

Likes

Comments

​Bloggen har ekat tomt i snart två månader, därav tänkte jag berätta om min sommar. En utav de bästa och sämsta somrarna i mitt liv - men som jag ändå kan dela med mig utav.

Sommaren kom tidigt till Sverige i år, värmeböljan började redan i April-Maj och det var omöjligt att sova om nätterna så istället satt man med en cigg hela natten och hade långa mobilsamtal och konversationer med vänner. Jag har haft flertal dejter och små flörter i sommar, vissa har bådat gott och andra inte, jag har kommit över W totalt och lärt mig att leva utan honom, jag har fått otroligt bra kontakt med Julia igen som jag även såg ta STUDENTEN!! Jag har fått träffa min allra största idol - Tommy Henriksen TVÅ gånger, i Sverige och i Danmark som blev en spontantripp för vi hamnade på V.I.P listan, jag har stått på scen med Alice Cooper(!!!!) och festat ihjäl mig på spelningar och haft the time of my life.
Stannat ute till sent på stranden och lyssnat på härlig musik, tagit mig spontantrips till  Stockolm och Göteborg - Träffat mina underbara vänner samtidigt som jag har hunnit tatuera mig fyra hela gånger.

Jag tänker inte låta det negativa som hände i sommar förstöra det positiva - Och med det positiva från i somras välkomnar jag hösten i hopp med mindre negativitet och skriver mig löftet att jag ska satsa på bloggen nu när jag är ledig i tre månader framåt.  Minst.

xx SS

Likes

Comments

Stockholm var k a o s men nu är jag på hemmaplan, vet inte hur länge det varar helt ärligt. Känner mig själv tillräckligt bra för att veta att mitt mående är på -5 nu och jag älskar att lämna den här staden vid dessa punkter. Mina känslor härjar hejvilt nu, vet inte vad jag känner, vet inte vad jag ska känna, vet inte hur jag vill ha det.
​Jag vet alltså inte ett piss och det stör och gnager mig otroligt. Men det löser sig, det gör det alltid och jag ska fan visa vad jag vill också, så jävla pissigt trött på att hålla mig undan från saker jag vill ha och uppnå.

Tänkte pyssla ihop ett nytt inlägg ang smink,hudvård och hårvårdsprodukter jag använder, vet att det var uppskattat sist och jag testar fan ALLT för min hy hatar mig till och från och mitt hår och jag har gått igenom mycket.. Men det kommer antingen ikväll eller imorgon!

xx SS

Likes

Comments

➸ Twitter
selinebye