Postad i: Home

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Home

Likes

Comments

Postad i: Looks 2017

Hat - H&M / Cardigan - NELLY / Top - BIKBOK / Jeans - CROCKER / Shoes - H&M
Photo by  @ Richard Westermark

Nu har jag börjat sakna sommaren redan, ska det vara vinter kan det likaväl vara snö ute istället för regn och blås. Så vore skönt med en sista minuten till värmen men det lär ju faktiskt inte hända på ett bra tag.
Denna outfiten är iallafall ifrån Alice Cooper konserten i Stockholm, såg i princip likadan ut i Göteborg fast med ett svart linne så inte värt att visa båda :-)

//

Well, I knew this day would come and here it is. I miss the warm days and in my opinion if it's going to be winter it should be snow outside and skip the rain and wind. Would be lovely with a last minute to the heat but that won't happen anytime soon I guess..
Anyhow, this outfit is from Stockholm when I saw Alice Cooper in Stockholm, I looked the same in Gothenburg but I had a black top instead. :-)

Likes

Comments

Postad i: Everything

Söndag, helgen glider mot sitt slut och jag har spenderat min helg med Mirnel (i vanlig ordning) samt under veckorna det ekat här inne tatuerat mig, varit med min mamma när hon har gaddat sig och fikat, dvs inte mycket spännande egentligen.
Kom nyss hem ifrån ett kort arbetspass men en lång natt, så ska avsluta söndagen tidigt med plugg ikväll och en skön spa-kväll, det behövs verkligen.

//

Sunday, we're saying goodbye to the weekend and I've spent my weekend with Mirnel (like usual) and these last couple of weeks I've got myself a new tattoo, joined my mom in the studio when she did her tattoo and been drinking a lot of coffee. Just got home from a short shift at work but it's been a long night so I'll end this Sunday early with some studying and a really nice spa-night.

xoxo <3

Likes

Comments

Postad i: Looks 2017

Coat - VILA // Top - NELLY // Pants - GINATRICOT // Bag - Mom's // Shoes - H&M // Scarf - H&M

​Yesterdays outfit turned out like this! Trying to stay pretty casual but still look good when it's this time of the year, touching everything up with a nice scarf.. 

Like you guys can see I've almost deleted all my posts here, because I wanted a clean new start so now I'll focus on fashion, my own thoughts about the world and sometimes a random shitty post about my work or something like that. And I'm not sure yet if I'll write in english or not but a lot of my close friends only understands english so.. But maybe I'll do both. 

xoxo S <3

Likes

Comments

Postad i: Written by hand

Män är rädda för kvinnor som har sex som män. Såfort vi kör deras spel så ändras reglerna direkt, och helt plötsligt vill de gosa, pussas och träffas igen, hade vi däremot velat gosa, pussas och träffas igen så hade de kört över oss.
Det är mycket utav att man vill ha det man inte kan få, och när kvinnor har huvudrollen i spelet blir männen helt plötsligt mållösa och vill ha det kvinnorna sägs vilja ha.

Det pratas sällan positivt om kvinnor som tar det de vill ha, eftersom att dessa kvinnor stämplas som slampor, horor, idioter och vidriga, det är inte bara stämplar från män, utan det kommer oftare från kvinnor än vad det gör från män. Det borde vara en självklarhet utan fördomar att en kvinna kan dra ifrån en man runt fyra på morgonen efter sex utan att det ska bli en stor grej utav det, för varför skulle det vara så att mannen har slängt ut dem direkt efter sex? Kvinnor har makt, vilja och lust samt rätten att ligga med vem de vill, hur de vill och när de vill - utan några konstigheter. Så ja, det är klart att kvinnor kan ha sex som män, vi är nästan bättre på det.

Personligen kan jag tycka att det är väldigt komiskt att man träffar en man som blir rädd för mig, en kvinna som kör deras spel. Det handlar mer om lust än känslor, kyssar innebär mer känslor skulle jag vilja påstå.
Jag tycker absolut inte att det är fel att folk håller sig till någon de dejtar eller har ett förhållande med, men då måste det börja finnas mer respekt bland de som finner mer lust än känsla.

Tycker ni att det är en självklarhet att kvinnor kan ha sex som en man?

Likes

Comments

Postad i: Written by hand

Vi lever i en stund där förhållanden och äkta kärlek är sällsynt. Dejting är inte en självklar sak längre, det handlar enbart om hook ups och vänner med förmåner - vi träffas genom Tinder, Instagram, Twitter och övriga dejtingappar, slänger in ett snyggt meddelande och befinner ni er i samma stad så ses ni förmodligen inom 30-60 minuter. Ni börjar prata, lär känna varandra, faller för varandra men slutar upp som främlingar återigen, för i dagens samhälle är det en tabu att vara i ett förhållande, det är ett brott att falla för någon.

Som person går du numera ut på krogen, försöker få hem någon som du förmodligen aldrig kommer prata med igen och lyckas du inte så ringer du ett fyllesamtal till din gamla kärlek och fyllesmsar dina gamla ligg. Det vore dumt att gå hem ensam, antingen är du för pryd eller för tråkig. Är du personen som blir fyllesmsad eller uppringd på fyllan är du den som är dum i huvudet om du går tillbaka, men det som inte förstås är att den kärleken som tillkommer är förmodligen den enda kärleken som ges.

Även personerna som är bundna till någon annan bryter mot reglerna, raggar upp någon oskyldigt, kysser någon och drar hem någon. Personen som blir hemdragen vet förmodligen inte att den som dragit hem den har lovat sin kärlek till någon annan. Skyll aldrig på personen som blir hemdragen, ofta vet man inte. Personen som har lovat sin kärlek till någon annan borde hålla sitt löfte, klarar du inte av att hålla löftet ska du inte lova bort dig, förhållanden, förlovningar och giftermål slängs hit och dit, som en fotboll på ett plan där spelarna är okontrollerade.

Är det verkligen såhär det är? Är förhållanden sällsynta idag? Om inte, vart har den gömt sig?

Likes

Comments