Sommaren verkar ta sina sista andetag för i år, eller så blir vi överraskade med en värmebölja i September pågrund utav en kass sommar. Men tänkte summera min sommar i lite bilder, för vad har jag egentligen gjort?

Unnade mig själv med dyrare kläder för att jag jobbade ihjäl mig under våren.. / Ätit ute mycket med min partner in crime

Har umgåtts med Lizzie (<3)

Har spenderat tid med mina två närmsta vänner otroligt mycket, de bästa jag har vid min sida.

Spenderade tid i både Göteborg och Stockholm, bodde på POP-house i Stockholm vid djurgården och fick lyssna på ABBA 24 timmar om dygnet.

Spenderade få timmar på stranden i min lilla stad och strosade runt på landsvägar för att hälsa på kossorna

Efter en kort period som vinröd i håret återvände jag till svart och kort hår. / Spenderat flertal nätter på gården och kollat på solnedgångarna för att fundera kring livet.

... Egentligen har det inte hänt så mycket. Jobbat, haft körtelfeber, sett Alice Cooper två gånger, spontantripp till Göteborg med Emma, fyllt år och haft drama i mitt liv. Jag hoppas verkligen att hösten blir okej.

Hoppas er sommar har varit fin och underbar <3

xo S

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå ni! Tyckte att det var dags att sätta mig ner i lugn och ro och skriva en orimlig radda om vad som har hänt det senaste, för det har ju hänt en hel del där min ork enbart orkat berätta 10%.

Vissa dagar det senaste har varit en mardröm för mig och mitt psyke, jag har vaknat mitt i natten blöt av svett och rädsla, skrikit av ångest mitt på dagen och det blev så mycket värre när jag visste att vi skulle behöva låta min bästa vän somna in. Mycket triggade igång och jag hade ingen ork att orka - om ni förstår vad jag menar? Jag behövde en paus ifrån min verklighet.
Så vi åkte till Göteborg, såg Cooper och jag fick se Tommy igen. Min stora idol, bästa vän och räddare i nöden. Oväntat fick jag även träffa honom redan i Göteborg och resterande av bandet, inklusive Alice Cooper himself. När jag kramade Tommy hejdå brast det, jag grät så mycket utav lycka och kände mig lycklig för första gången på ett år, klart jag har varit lycklig innan det men ni vet när man gråter av lycka och inte kan sluta? Den lyckan har jag inte känt på evigheter!
Bara 10 timmar senare var vi i Stockholm för show nummer två, som avslutades på Hard Rock Café i Sthlm, jag hade det så fint trots fem timmars sömn hela den veckan, och det hände ju såklart otroligt mycket mer som jag behåller för mig själv och kanske slinker in i min framtida bok, men tills vidare är det mitt egna minne. (<3)

.... Sedan kom vi hem, verkligheten kom tillbaka och min bästa vän somnade in den 1 augusti, jag höll mig upptagen med jobb, undvek att känna min ångest och klarade mig helt okej - Tills det slog mig att snart ska jag börja plugga igen, och då kröp den lilla ångesten upp för benen igen. Efter över ett års ledighet ska jag ta tag i min utbildning, och jag har ALDRIG haft problem med skolan - ämnesmässigt. Men att skaffa bekanta, socialisera mig, få bästa vänner för livet. Det har jag aldrig varit bra på och när jag hör ordet skola får jag en klump i halsen, men jag har lovat mina nära att klara det här och ta en badass examen som vi kan fira innan jag ska försöka ta mig till modeskolan i Milano.

Jag har stora drömmar, och jag ska börja kämpa igen. Mode är mitt stora intresse, skönhet är en passion och jag vill mer än allt annat få göra det jag drömmer om. Och ni ska självklart hänga med, ni som finns kvar!

xo S

Likes

Comments

Jumpsuit - H&M (fick av Arijana, älskar<3) / Shoes - Adidas Superstar / Bag - Mom's / Sunnies - Ur&Penn

  • Filed under: LOOKS

Likes

Comments

SWEATER - MissGuided / Skirt - H&M / Bag - Mom's / Shoes - Rebecca Stella

  • Filed under: LOOKS

Likes

Comments

Hej lovies!!

Fixade mina naglar i torsdags och gud vad jag är nöjd!! Stället jag fixade de på heter Louise Nails, tipstips att gå dit. I övrigt umgås jag konstant med Lizzie och gosar, promenerar och njuter av hur fin tillvaro jag har trots det svåra, ska sätta mig och ha ett lite chattychatt om livet senare när hon inte är här, finns så mycket att berätta.

Vi hörs snart babes. xo S

Likes

Comments

Top - Zara / Skirt - Zara / Heels - NLY / Sunnies - ASOS

  • Filed under: LOOKS

Likes

Comments

Fixandet i mitt rum fortsätter och nu är min säng uppgraderad med nytt täcke, nya påslakan, nya kuddar och känner mig som en prinsessa i sängen (<3). Dessutom tror jag att det finns mer kärlek än sängen just nu, man vet aldrig.. Återstår väl helt enkelt..

Har just nu en vovve i mitt lilla liv på besök som fyller dagarna med lycka och spring, och det är inte långt kvar tills jag börjar plugga igen efter ett bra tag off! Ska bli spännande att se vad hösten har att erbjuda.

xo S

Likes

Comments

Faux fur - VERO MODA / Sunnies - ASOS

Heej gänget! Igår/inatt stod jobb på schemat så när brevbäraren väckte mig runt 10 imorse var jag inte så himla glad, men paket är ju alltid kul så det får vara - somnade ju trots om till halv två..

Idag står IKEA på schemat, ska inhandla lite saker till mitt sovrum som jag håller på att göra om och ikväll ska jag spackla väggar är tanken.. Kommer såklart uppdatera resultat senare om det är intressant :-)

Hoppas ni får en fin tisdag, xx S <3

  • Filed under: LOOKS

Likes

Comments

Photo by: Westermark Richard - RaWpix

Håll käften, rent ut sagt. Håll käften. Jag är så himla trött på att vissa personer påpekar andras brister som inte är några brister, hänger ni med? " Du borde inte prata så öppet om dittan och dattan " , " Du borde inte ligga med hen ", " Du förstör ditt rykte såsom du håller på ", " Jag har också gjort så, jag vet att man ångrar sig ". "Du borde inte lägga ut så vågade bilder ". Ursäkta mig, men jag är inte du. Vi pratar STÄNDIGT om att man ska få vara sig själv i dagens samhälle, men när du är du så knäpper det till i någons skalle att de ska rätta dig, prata för dig, tro att de känner dig bättre än vad du gör, och komma med den klassiska kommentaren vi alltid får höra någon gång varje vecka, månad eller halvår - " Jag har gjort det du har gjort, jag vet att man ångrar sig ". Det jag personligen är så j*vla trött på är att folk ska snacka om rykten hit och dit, det är MIN kropp, det är MINA beslut, det är MITT liv, så jag förstår verkligen inte varför folk jämt ska lägga sig i.

Vill du ligga med hen, gör det. Vill du prata öppet om det, gör det. Vill du dansa hela natten, gör det. Vill du lägga ut en bikini/underklädsbild, GÖR DET. Vill du äta glass till middag, do it.

Jag har aldrig vågat stå upp för mig själv, men det är slut med det nu. För jag är så himla trött på hur andra människor beter sig mot mig personligen och andra. Vi är personliga individer, vi har rätt till att göra misstag - Men i stunden är det inget misstag om det är det vi vill, så håll käften.

Likes

Comments

Latest..

  • Filed under: LOOKS

Likes

Comments