Hey alle

Siden dette er mit første indlæg, vil jeg egentlig bare vise jer nogle af de julegaver som jeg fik den 24. og den 23. december og andre som jeg selv har købt <3


billede 1:

Pungen er fra Calvin klein og har en super dejlig størelse. Jeg kan ikke selv lige når de er for små, men bestemt heller ikke hvis de er alt for store. Så jeg syntes dette er en perfekt størelse. Der er også plads til en helt masse kort.

uret er fra Daniel Wellington og jeg har selv valgt farverne. Jeg fik også et sølvarmbånd fra Daniel Wellington med, som er super enkelt, lækkert og let.

Brillerne er faktisk nogle føtex-briller som omkring de 100,-

Jeg fik også et gavekort til wunderwear, som man altid kan bruge.


Billede 2:

Den øverste halskæde er fra Victoria garber i sølv, som jeg også selv har valgt. Den er meget simpel og kan gå til det meste.

Den anden halskæde er fra Pilgrim som jeg har fået af min dejlige kusine. Der er en masse små diamanter på, som giver et rigtig feminint look, hvilket jeg super godt kan lide.

den tredje halskæde er rimelig lang og lidt "Voldsommere" end de andre, men jeg syntes det giver et rigtig godt spil sammen med de to andre halskæder <3

håber i kunne bruge det til noget.

- Seline xoxo

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments