Vuosi 2017 toi tullessaan paljon muutoksia. Vaikka kaikki muutokset olivatkin positiivisia ja toivottuja, niin mikään ei luonnollisesti tapahtunut sormia napsauttamalla, eli tämä vuosi oli samalla psyykkisesti melko raskas ja koetteleva.

Isoin muutos oli varmasti muutto virallisesti toiseen maahan. Vaikka olenkin viettänyt suuren osan viimeisestä kolmesta vuodesta täällä Bostonissa, oli Helsingin asunnostamme luopuminen ja toiseen kaupunkiin virallisesti asettuminen tietynlainen uuden sivun avaus elämässä. Myös viisumin saannin myötä asiat helpottui huomattavasti, koska minulla on vihdoin oikeus opiskella ja tehdä töitä.


Ajattelin listata muutamia asioita vuodesta 2017, sekä tavoitteita vuodelle 2018:


-Kihlautuminen. Menimme poikaystäväni kanssa kihloihin ensimmäisellä Las Vegasin matkallamme, tarkemmin ottaen Arizonan aavikolla.

- Sain monta uutta kaveria ja jopa pari hyvää ystävää, sekä Suomesta että Bostonista. Uusiin mahtaviin ihmisiin tutustuminen on yksi parhaista asioista asettuessa uuteen kaupunkiin.

- Löysimme kodin Bostonista. Tammikuussa löysimme mukavan kodin todella hyvällä sijainnilla. Matkalaukkuelämä hotelleissa ja Airbnb asunnoissa tuli vihdoin päätökseensä.

- Matkustin uusiin kiinnostaviin kohteisiin. Kävin ensimmäistä kertaa Las Vegasissa helmikuussa, ja tykästyin siihen niin paljon, että tein sinne toisen matkan heinäkuussa. Vierailin myös keväisessä San Franciscossa sekä kesän alussa suuntasimme pienellä porukalla Bermudalle. Molemmat olivat mielenkiintoisia kohteita.

- Matkustin myös ennestään tuttuihin kohteisiin. Maaliskuussa lähdettiin extempore viikonloppureissulle Tukholmaan parin tyttökaverini kanssa. Elokuussa puolestaan oli vuorossa aika äkkilähtö matka Dubaihin. Amsterdamissa ja Kööpenhaminassakin tuli käytyä, tosin todella pikaisilla visiiteillä. New Yorkiin matkustin vuoden aikana muutamaankin otteeseen, koska kotikaupungistamme on sinne ihan siedettävän pituinen ajomatka ja vielä nopeampi lentomatka.

- Vegaaninen ruokavalio tuli taas entistä tärkeämmäksi. Olen huomannut, että voin kokonaisuudessaan kaikista parhaiten noudattaen tätä ruokavaliota.

- Aloin ulkoilla entistä enemmän ja opin oikeasti nauttimaan siitä. Nämä viime päivien -15 asteen pakkasetkaan ei ole hidastanut, vaan olen silti tunnollisesti tehnyt kävelylenkkejä ulkona. Sää ei ole ongelma, jos on varustautunut asianmukaisesti.

-Innostuin uudestaan japanilaisesta ruoasta. Minulla oli pitkä tauko etenkin sushilla käymisessä, mutta aloin pitämään siitäkin taas hyvin paljon. Löysin Bostonista pari uutta hyvää japanilaista ravintolaa.


Missä epäonnistuin:


- En ehkä urheillut niin usein mitä olin suunnitellut, ja söin herkkuja (taas kerran) useammin mitä piti.

- Epäonnistuin aikatauluttamisessa. Helsingissä käydessä olisi pitänyt suunnitella aikatauluja paremmin, jotta olisin ehtinyt nähdä mahdollisimman monia ihmisiä samalla kertaa.

- Luin liian vähän kirjoja. Puhelimen selauksen sijaan iltaisin, haluaisin alkaa lukemaan jotain kiinnostavaa kirjaa.


Tavoitteita vuodelle 2018:


- Aloitan opiskelut Bostonissa tässä kuussa, joten tavoitteenani on pitää itseni mahdollisimman motivoituneena.

- Aloittaa tenniskurssi ja joogata useammin. Harrastin joskus nuorempana tennistä, ja olisi kivaa aloittaa se uudestaan. Joogan aloittamisestakin olemme puhuneet kaverini kanssa, joten vielä pitäisi löytää joku hyvä paikka siihen.

- Tehdä enemmän ruokaa kotona. Amerikkalaiseen kulttuuriin kuuluu runsas ulkona syöminen ja take-away. Vaikka rakastankin kokeilla eri ravintoloita, haluaisin kokata enemmän myös kotona. Olenkin suunnitellut pastakoneen ostamista, niin voin valmistaa suosikki pasta- sekä ravioliannokseni alusta alkaen kotona. Toivon kuitenkin, etten ihan niin paljon siitä innostu, että alkaisin syömään joka viikko vain pastaruokia..

- Haluaisin matkustaa ensi kesänä uudestaan Milanoon ja tehdä samalla matkalla roadtripin muutamaan muuhunkin Italian kaupunkiin. Ainakin Amalfi Coast ja Capri kiinnostaa kovasti.

- Pysyä aktiivisena. ​ Integroituminen, erilaiset tapahtumat ja uusiin ihmisiin tutustuminen on tänäkin vuonna listallani.

- Valokuvaus. Haluan kehittyä paremmaksi kuvaajaksi, ja suunnitelmissa on myös ostaa uusi, ammattimaisempi kamera.


Postauksen kuvat:: Hilla Miettinen

Selina

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Vaihteeksi puhelinkuvia viikonlopulta. Nykyään tulee lisäiltyä aika harvoin tällaisia kuvia, mutta nyt viikonloppuna ei kanniskeltu kameroita mukana missään, koska halusimme viettää Suomi-vieraamme kanssa rentoa viikonloppua kaikessa rauhassa ilman tarkkaa suunnitelmaa.

Perjantai-ilta meni kotona kokkaillessa, ja siirsimme keittiönpöytämme olohuoneen puolelle ikkunan eteen. Tehdään usein näin viikonloppuisin, on nimittäin ihanan tunnelmallista syödä kivojen maisemien äärellä.

Vietämme ensimmäistä kertaa joulua täällä Bostonissa ja halusimme tietenkin aidon joulukuusen kotiin tuomaan tunnelmaa. Ystäväni vinkkasi minulle joulukuusipalvelusta, mistä voi tilata mieleisensä joulukuusen ja myös joulupukkiasuun sonnustautuneen lähetin kuskaamaan kuusen kotiin asti pyörän kyydisssä.

Lauantai-aamupäivällä joulupukki lähettimme sitten saapui, ja pystytti kuusen olohuoneeseemme. Oli kyllä aika hauska ohjelmanumero. Samana päivänä satoi myös sopivasti ensilumi, ja pääsi kyllä heti joulutunnelmaan sen ansiosta. Kävimme vielä ostamassa vähän lisää joulukoristeita, ja loppupäivä meni kuunnellessa jouluauluja ja koristellen kotia joulukuntoon.

Sunnuntaina oli upea aurinkoinen päivä, ja kävimme aamiaisella lemppari kahvilassani Tattessa. Aamiaisen jälkeen otettiin kuumat chai lattet mukaan ja suunnattiin puistoon kävelylle. Koko kaupunki on herännyt ihan eri tavalla eloon kun satoi vihdoin lunta. Iloisia ihmisiä oli paljon liikkeellä ulkoilemassa, koirat juoksenteli tyytyväisenä lumessa ja lapset rakensi lumiukkoja.

Ylihuomenna lähdetäänkin jo New Yorkiin viettämään pidennettyä viikonloppua, varmasti kiva viikko taas tulossa.

Selina

Likes

Comments

Tässä olisi muutamia kuvia eiliseltä päivältä. Täällä tarkenee vielä toistaiseksi ihan hyvin villakangastakilla, mutta alkaa kyllä pikku hiljaa olla aika siirtyä toppatakkeihin. Nämä kuvat on ottanut hyvä ystäväni Hilla, joka saapui toissapäivänä tänne meidän luokse Bostoniin pariksi viikoksi vierailulle. Hilla on ammatiltaan valokuvaaja (ja todella hyvä sellainen) joten ohjelmassa tulee olemaan varmasti paljon kuvailua eri lokaatioissa.

Ensi viikolla tehdään viikonloppureissu New Yorkiin. Meillä on ollut poikaystäväni kanssa perinteenä käydä siellä aina joulukuussa, koska tykästyin ensimmäisellä kerralla niin paljon siihen joulunajan tuomaan tunnelmaan. Olemme onnekkaita kun Bostonista lentää Nyciin kätevästi alle tunnissa.

Tänään meillä on suunnitelmissa viettää Suomen itsenäisyyspäivää, ja ajattelimme mennä illalla drinkeille Top Of The Hub-nimiseen näköalapaikkaan, mistä on upeat näkymät Bostonin ylle.

Myöhemmin tällä viikolla on luvassa myös joulukuusen koristelua, koska meille saapuu joulukuusi launtaina. Siitä varmaan tulossa lisää myöhemmin, nimittäin sen verran huvittavalta (ja amerikkalaiselta) kuulostaa se tapa milä joulukuusi meille tuodaan.

Selina

Likes

Comments

Tässä olisi kuvia asustani muutaman päivän takaa. Ostin tämän takin nyt syksyllä, ja olen siitä asti käyttänyt sitä super paljon. Yleensä kaikki syys/talvitakkini ovat sävyiltään tummia, joten tällaisen vaaleamman takin hankkiminen yllätti myös itseni. . En tiedä, oliko syy sen tilaamiseen kamala jetlag vai mikä kumma päähänpisto, mutta olen kuitenkin tyytyväinen.

Tuli myös mieleen yksi asia, mistä on pitänyt mainita jo aikaisemminkin. Parin vuoden aikana, kun on tullut kuvattua enemmän ja vähemmän Bostonissa, olen kiinnittänyt erityisesti yhteen asiaan ihmisten käyttäytymisessä huomiota. Monet ohikulkijat jäävät odottamaan hymyillen (!) huomatessaan käynnissä olevan kuvaustilanteen, etteivät vaan pilaisi kuvaa kävellessään kameran edestä. Jokaisella kuvauskerralla myös vähintään yksi ohikulkija on tullut tarjoamaan kuvausapua, ja kysynyt haluanko kenties yhteiskuvan poikaystäväni/kaverini kanssa. Ihmiset ovat siis erittäin kohteliaita täällä, ja se vaikuttaa positiivisesti myös kanssaihmisiin.

Ihan täysin vastakohtaiset kokemukset Bostoniin verrattuna on Helsigistä. Helsingissä ollessani kuvaamme usein valokuvaaja-ystäväni kanssa, ja kerta toisensa jälkeen huomaamme kuinka osa ihmisistä jää ärsyyntyneen näköisenä tuijottamaan kuvaustamme, tai vaihtoehtoisesti mulkoilevat kävellessään ohi. Suhtautuminen on siis tähän(kin) asiaan varsin eri Helsingissä. En itse henkilökohtaisesti ymmärrä, mitä niin ärsyttävää voi olla julkisella paikalla kuvaamisessa, kun sen kuitenkin tekee niin ettei sen pitäisi tuottaa haittaa muille ihmisille.

Minulta kysytään muutenkin paljon Helsingin ja Bostonin eroavaisuuksista, joten voisin joskus tehdä ihan kokonaisen postauksen aiheesta, niitä eroavaisuuksia nimittäin on aika paljon.

Kivaa viikkoa kaikille!

PS. Minua voi seurata myös instagramissa @selinasofiia :)

Selina

Likes

Comments

Hyvää tiistaita! Päätin siirtää blogini tänne Nouw:iin, koska tämä on mielestäni monipuolisempi, sekä ulkoasua voi muokata vapaammin. Mielestäni tämä toimii myös mobiiliversiona paremmin kuin aikaisempi blogini. Toivottavasti olette samaa mieltä.

En ole päivitellyt vähään aikaan, koska oli kaikenlaista säätämistä USAn viisumiprosessin takia. Sain kuitenkin viisumini loppujen lopuksi aika nopealla aikataululla, ja palasin Bostoniin viikko sitten. Tuntuu uskomattoman hyvältä olla taas kotona.

Ilman kommelluksia ei kuitenkaan maahantuloni tälläkään kertaa mennyt, sillä juuri kun olin astumassa lentokentän ovilta ulos, matkatavarani haluttiin jostain syystä tutkia läpikotaisin. Virkailijoiden avatessa ratkeamispisteessä olevat matkaulaukkuni, he ihmettelivät muun muassa suurta käsilaukkujeni määrää (10kpl). He kysyivät, olenko viemässä niitä lahjaksi jollekin. Tuosta kysymyksestä kasvoilleni noussut järkyttynyt katse kuitenkin todisti, että olenkin vain viaton crazy bag lady, ja sain jatkaa matkaa. Näistä kommelluksistani lentokentillä voisi melkein kirjoittaa jo kirjan.

Nyt kuitenkin hetkeksi takaisin viime viikonloppuun. Päätimme lähteä muutamaksi päiväksi New Yorkiin viettämään myöhäisiä synttäreitäni. Tällä kertaa ohjelmaan ei kuulunut kaupoissa kiertelyä lainkaan, vaan lähinnä kävelimme ympäriinsä ja kävimme syömässä jokaisena iltana italialaista (voisin elää italialaisella ruoalla).

Sunnuntaina löysin super suloisen aamiaispaikan, missä nämä kuvatkin on otettu. Paikan nimi on Bluestone Lane, ja se sijaitsee Greenwich Avenuella. Tästä kahvilasta saa paljon erilaisia terveellisiä, sekä vähemmän terveellisiä vaihtoehtoja. Jokaiselle jotain. Ainut miinus on se, että paikka on aika pieni, kuten monet muutkin aamiaispaikat tuolla alueella. Kannattaa varautua jonottamaan tai vaihtoehtoisesti olla ajoissa paikalla. Voin suositella tätä kahvilaa kaikille Nycissä matkaaville.

Selina

Likes

Comments

Yleensä maanantait eivät ole mitään lempipäiviäni (eikä varmaan monelle muullekkaan), mutta tänään minulla on ollut hyvin levännyt olo. Minun piti alunperin lähteä viikonlopuksi pienellä porukalla Tukholmaan, mutta peruin sen viime hetkellä koska tunsin itseni vaan niin väsyneeksi. Oikeastaan koko tämän vuoden olen viilettänyt ties missä ja etenkin nyt kesän jälkeen on ollut todella paljon kaikkia asioita hoidettavana, joten kotona vietettyjä viikonloppuja ei ole oikeastaan ollut. Pahoittelen, jos tuo kuulosti valitukselta, mutta lähinnä tarkoitan sitä, että vaikka olenkin sellainen ihminen että pitäisi koko ajan olla tekemässä jotain ja olla menossa jonnekin niin välillä jokainen meistä vaan tarvitsee aikaa rauhoittumiseen.

Päätin, että viikonlopun voisin olla hyvällä omallatunnolla vaan tekemättä mitään. Tämä on itselleni aika iso lupaus, koska olen pitkään "kärsinyt" siitä, että minulla on ollut sunnuntaina tapana käydä kulunutta viikkoa läpi ja miettiä mitä on tullut sen aikana tehtyä. Koen suurta epäonnistumisen tunnetta jos olen tuhlannut päivänkin siihen etten ole saanut asioita aikaiseksi, tai tehnyt mitään kehittävää. Tätä epäonnistumisen tunnetta välttääkseni, olen aina pyrkinyt täyttämään jokaisen päiväni ohjelmalla. Epäilen, että tämä tietynlainen täydellisyyden tavoittelu on paljolti kytköksissä siihen, että olen aina pyrkinyt kontrolloimaan liikaa omaa elämääni pieniä yksityiskohtia myöten. Helposti myös ahdistun asioista mitä ei pystykään kontrolloimaan. Tiedän, että pitäisi elää hetkessä ja antaa asioiden mennä myös omalla painollaan mutta se on tarkkuuteen taipuvaiselle ihmiselle välillä haastavaa.

Tämä omaan elämään kohdistuva "kontrollifriikkeys" on kyllä vuosien mittaan onneksi vähentynyt paljon siitä mitä se joskus on ollut sillä mieheeni tutustumisen myötä huomasin, että "vastakohdat täydentävät toisiaan"-klisee voi joskus todella pitää paikkaansa. Vaikka meissä on paljon samaa, yksi huomattava eroavaisuus on se että hän on persoonana hieman rauhallisempi ja minä taas nollasta sataan sekunnissa - tyyppiä. Nyt vaan tuo levottomampi puoli minussa on taas voimistunut, kun olen tällä hetkellä yksin Suomessa ja hän puolestaan Amerikassa. Minulla on parhaillaan USA:n viisumiprosessi käynnissä, joten en voi vielä lähteä Suomesta sinne.

Tuli kyllä näiden päivien jälkeen huomattua, että kannattaisi useamminkin viettää rauhallista viikonloppua yksikseen. Nukuin pitkään, lenkkeilin, luin sisustuslehtiä ja pidin Sinkkuelämää-maratonin. Nyt levänneenä ja energisenä uuteen viikkoon! <3

Tukholma_2017.jpg

DDA71D72-6FB6-43E5-9126-B49373BF0F4A.jpg


Selina

Likes

Comments

Minulta löytyy aika lailla joka tilanteeseen sopiva laukku, mutta olin jo pitkään kaivannut mustaa, klassista ja vähän tilavampaa yksilöä kokoelmaani. Kuulostaa ehkä oudolta (tai hullulta) mutta pari vuotta siihen meni että tiesin tismalleen minkä haluan. En ole juurikaan heräteostos-tyyppiä, mitä tulee laukkuihin, koska en halua tehdä hutiostoksia. The laukku mihin sitten loppujenlopuksi päädyin on kaunis ja ajaton Celinen mini luggage.

Ilokseni huomasin, että Amsterdamissa on Celinen liike. Nyt piti vain toivoa että heillä olisi haluamani laukku oikeassa koossa, värissä ja materiaalissa. Ensimmäisenä iltana lähdimme vähän ennen kauppojen sulkemisaikaa uberilla kaasu pohjassa kohti Celineä, mutta perille päästyämme kauppaa ei kyllä näkynyt missään. Hetken aikaa ihmettelimme, missä se liike voi olla, mutta se sijaitsikin vieressämme olevassa De Bijenkorf - tavaratalossa.

Päästyäni laukkuhyllylle, siellä oli isot rivit haluamaani mallia, mutta tietenkin väärässä värissä. Onneksi kaikki värivaihtoehdot eivät olleetkaan esillä, joten ystävällinen myyjä kiikutti takahuoneesta juuri sen etsimäni yksilön. Hetken mietin parin eri nahkavaihtoehdon välillä, mutta päädyin grained leatheriin sen kestävyyden vuoksi. Pakko muuten antaa täysi kymppi asiakaspalvelusta; heti tarjottiin apua ja laukkuja tuotiin takahuoneesta ripeästi, mutta ymmärrettiin myös asiakkaan tarve tehdä ostopäätös rauhassa.

Minulla on ollut nyt viikon verran tämä laukku lähes päivittäisessä käytössä, ja olen ollut siihen super tyytyväinen. Grained leather oli loistava materiaalivalinta, sillä sitä ei tarvitse olla koko ajan varomassa toisin kuin taas smooth leatherista tehdyt laukut ottavat aika helposti osumaa itseensä. Valitsin laukkuni koossa mini, ja se on mielestäni sopusuhtaisen kokoinen vartalooni nähden. <3

luggage2.jpg

luggage.jpg


Selina

Likes

Comments

Amsterdam_2.jpg

Kävin muutama päivä sitten minilomalla Amsterdamissa ja ajattelin tulla jakamaan pari kuvaa sieltä. Tuli taas huomattua, että pari päivää ei riitä Amsterdamissa vierailuun, sillä tekemistä ja nähtävää on vaikka kuinka paljon. Täytyy ehdottomasti mennä uudestaan pidemmäksi aikaa ensi keväänä tai kesänä. Amsterdam on niin kaunis kaupunki, täynnä kauniita katuja, museoita ja ostosmahdollisuuksia. Pelkkien shoppailukatujenkin kiertämiseen menee jo helposti yksi kokonainen päivä. Mielestäni ehkä yksi mielenkiintoisimmista kaupungeista Euroopassa.

Mitään Amsterdam vinkkejä en tälläkertaa saanut kasaan kauheasti, mutta voin kyllä suositella alla olevassa kuvassa näkyvää, Cafe Georgette nimistä kahvilaa. Georgette sijaitsee osoitteessa P.C Hoofstraat 87A, samalla kadulla missä on muunmuassa lasitiiliseinän takana oleva Chanelin liike ja kaikki muut high end kaupat. Tässä kahvilassa istuskellessa saa myös paljon inspiraatiota, sillä siellä näytti hengailevan tyylikkäitä ihmisiä.

Kotiutin myös tältä matkalta yhden pitkään himoitsemani laukun, mutta siitä lisää vaikka huomenna. Hyvää loppuviikkoa kaikille! <3

amsterdam_1.JPG

Amsterdam_4.jpg

Amsterdam_11.jpg


Amsterdam_3.jpg


Selina

Likes

Comments

syksyinen5.jpg

Tässä kuvia viime viikonlopulta, kun olimme ystäväni kanssa kuvaamassa kaikenlaista uutta materiaalia tänne blogiin. Moni valittelee kesän loppumista, mutta itse olen jopa vähän odottanut syksyä ja tätä syysilman raikkautta. On myös piristävää vaihtaa kesämekot lämpimämpiin vaatteisiin, sillä rakastan syyspukeutumista. Villakangastakit, kaulahuivit, neuleet... kyllä kiitos! Kotiutin myös ensimmäisen syyshankinnan, nimittäin tuon burgundyn värisen takin. Miellän burgundyn vahvasti juuri syksyn väriksi, ja olenkin iloinen kun tuo väri löysi tiensä myös takkikokoelmaani. Nuo nahkasaappaat puolestaan ovat jo neljä vuotta vanhat mutta näyttävät edelleen uusilta. Tässä yksi hyvä syy siihen, miksi olen aina pitänyt laatuun panostamista tärkeänä. Pidän ajatuksesta, että ostamani tuote olisi elinikäinen. Nämä hintavammat hankintani ovatkin aina hyvin klassisia malliltaan, joten ne eivät myöskään mene pois muodista.

Itselleni syksy on ollut aina myös tietyllä tapaa uusi alku. Siinä missä muut tekevät uudenvuoden lupauksia, itse teen niitä syksyisin. Minulla on tällä hetkellä niin hyvä motivaatio päällä, että pystyn mihin vaan. Näille seuraaville kuukausille on myös luvassa isoja elämänmuutoksia ja super kivaa ohjelmaa, joten en voi olla kuin tyytyväinen tällä hetkellä. Seuraavat pari kuukautta on myös täynnä kaikenlaisia juhlia, sillä monella kaverillani synttärit osuu juuri näille kuukausille. Oma syntymäpäivänikin on lokakuun loppupuolella, saa nähdä missä vietän tätä vanhenemisen juhlaa tänä vuonna. <3

syksy_1.jpg

syksy1.JPG

syksyinen.jpg

Kuvat: Hilla Miettinen

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Selina

Likes

Comments

marina10.jpg

Hei taas! Lähdin pari viikkoa sitten vähän extempore lomalle Dubaihin. Alunperin olisi ollut tarkoitus lähteä Kreikkaan, mutta haluamamme hotelli oli täyteen bookattu.. Sitten sainkin idean Dubaihin lähdöstä ystävältäni joka oli myös siellä lomailemassa. Dubaissa on tällä hetkellä off-season aika kovan kuumuuden vuoksi, mutta tulipa sekin koettua. Ulkona oli lämpöasteita reilusti yli neljäkymmentä, sekä ilmankosteus niin korkealla, että ulkona ei kovin pitkiä aikoja pystynyt olemaan. Onneksi Dubaissa on paljon aktiviteetteja sisätiloissakin, ja tuli käytyä muun muassa Moskeijassa, Ferrari huvipuistossa, vesipuistossa, perhospuistossa sekä autolla aavikkoajelulla. Muutama kysyi minulta instagramissa, jos voisin tehdä erillisen postauksen kaikista aktiviteettivinkeistä, joten palaan tähän aiheeseen vielä kattavammin myöhemmin.

Nämä kuvat on otettu Dubai marinassa, mikä on yksi suosikki alueistani Dubaissa. Marinan vieressä on ostoskeskus, joten pääsi aina nopeasti sisälle viilentelemään kuumuudesta. Tuo hattu on kyllä enään muisto vain, sillä onnistuin unohtamaan sen lentokentälle. Nyt minulla on kyllä aikaa yrittää metsästää tuota samaista hattua nettikaupoista, sillä tänään kävi vähän hassusti kun K otti vahingossa meidän molempien avaimet mukaan töihin. Olen siis ollut kotona jumissa tämän päivän. Tilasin juuri Woltista salaatin lounaaksi, tällaisina hetkinä sitä arvostaa ruoan kotiinkuljetuspalveluita eniten.

Mukavaa viikkoa kaikille! <3

marina12.jpg


marina7.jpg

marina5.jpg


marina11.jpg


Selina

Likes

Comments