Imorse fick jag frågan om jag bara tänkte göra 1 inlägg på bloggen o sen sluta.. ;) Det är såhär att jag inte kunnat uppdatera bloggen för jag har inget wifi här i Frankrike än och därmed kan jag inte blogga med min dator. Nu blir det ett kort genom min mobil istället! Jag har alltså varit här i mer än en månad, kom precis tillbaks från att varit hem och fixat tandställningen och träffat alla nära och kära. De senaste veckorna har varit en jobbig period för mig, jag tycker att allt känns så annorlunda. Får aldrig träffa mina vänner känns det som. Och tyvärr har jag fått lov att bryta kontakten med vissa personer helt då de fått mig att må för dåligt, blir extra svårt när man verkligen gillar dem. Förändringar är jobbigt. Men om vi ska lyfta upp det positiva så är jag såå stolt över mig själv som fixat att flyga ensam, det är jobbigt för jag är liksom uppvuxen i lilla Vansbro. Då blir man ganska stressad när man kommer till värsta flyplatsen i Paris, haha! Dessutom måste jag säga att jag har fått rida mycket pleasurehästar här på Kings Valley, och måste nog erkänna att mina två favorithästar är pleasurehästar. Det är nog något ni inte förväntade er!

Ni som känner mig vet att jag är en väldig känslig person och ibland kan jag vara alldeles för negativ, men nu ska jag försöka ta tag i mig själv o göra saker jag länge velat testa och gå vidare från förra kapitlet. Det ska nog göra att leendet kommer på plats igen.

Mer uppdatering kommer så fort jag får wifi! Resultat från European Youth Cup, inlägg om mitt mående, och även en Youtube kanal är på G. Stay tuned!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För er Som inte märkt det kom jag med i det svenska ungdomslandslaget i Westernridning. Det innebär att jag har fått chansen att tävla European youth cup med laget i Frankrike. Här hemma är det fullt upp med förberedelser, städning, packning och fix med veterinärbesiktning, men nu har jag äntligen fått en lugn stund i soffan med godispåsen i högsta hugg!

Ännu en god nyhet är att jag kommer stanna i Frankrike ungefär ett halvår som beridarelev på kings valley ranch. Är så otroligt lycklig över att ha fått detta jobb, det är verkligen en once in a lifetime chance. Dock känns det jobbigt att lämna allt här i Sverige, alla människor och även min häst som får följa med hem igen efter tävlingen. Men jag skulle ångrat mig om jag inte gjort detta och jag kommer både lära mig massor och växa som person. Att bo i Frankrike själv är ju inte så bara.

Tidig Lördag morgon rullar transporten från Eldforsen till Växjö där hela laget ska träffas och spendera en natt. Där packas det om och resten av resan åker lagets fem hästar i en hästlastbil tillsammans och vi lagmedlemmar i en minibuss. Jag kommer att ha med min häst QC chex, som även kallas Queen. Söndag åker vi mot Tyskland och vilar en natt på en ranch. Måndag kväll räknar vi med att vara framme på tävlingsplatsen i Frankrike. Tisdag och Onsdag blir det träning. Det är massor av mönster jag vill hinna rida igenom på väldigt lite tid, så det blir tufft! På fredagen börjar tävlingen med de individuella klasserna, då ska jag gå in i en Trail, en Hunt seat och en western riding för att vara förberedd inför cupen. Lördag och söndag börjar cupen med lagtävlingar. Jag kommer att representera Sverige i Reining, Ranch riding, Western riding, Trail och Hunt Seat Equitation! Reining är det jag tycker är roligast så det ser jag mest fram emot, men samtidigt är Queen väldigt duktig på Ranch riding. Western riding är det lite nervöst inför då jag inte tävlat det så mycket, men har fokuserat mycket på den grenen på sistone så ser fram emot att få gå in i den och visa vad jag lärt mig!

Vill tacka våra coacher Josefin Odeberg och Moa Nyman som gjort tävlingen möjlig och till Marita som gett mig jobbet som beridarelev. Skickar även ett stort tack till DesignHannah som sytt en snygg showjacka till mig, och även ställer upp och lånar ut filtar och diverse saker som jag saknat inför tävlingen.

Håll utkik på min facebook för länk till livesändning från tävlingen, kommer vara svårt att hinna uppdatera bloggen under tävlingen men resultat kommer ut direkt på facebook och förhoppningsvis här när tävlingen är slut. Troligtvis kommer det en presentation om mina hästar och en uppdatering om jobbet här om några veckor. Ha en bra dag!


Likes

Comments