Header

Hejsan på er!! Nu är jag hemma ifrån Danmark. Kom hem för några timmar sen, hade en jätte bra helg. Tycker bara att det är lite jobbigt att säga hejdå till pappa, men jag mår bra!!

Iallafall,
Fick med mig 3 sminkprodukter som jag varit lite nyfiken på.
Först köpte jag The porefessional primer ifrån benefit. Jag har hört mycket bra om den & sett många reviwes om den. Den är väldigt populär, det finns hundratals videos om denna på youtube, så är jätte taggad på att testa den!!

Sen fick jag också med mig Lock-It foundation ifrån Kat von D & jag har verkligen varit så nyfiken på den här och funderade länge på att beställa den. Men jag vågade inte för att det är svårt att se online vilken färg som passar ens ansikte, och tycker inte detta är en foundation som du kan ta fel färg på sen beställa en ny bara sådär eftersom att priset är en aning högre än vanliga "drugstore" foundations.

Sist fick jag med mig Mac's prep + prime (fix +) & den här kände jag verkligen att jag behövde prova. Den är såååå populär och kände mig lite tvingad till det haha, så jag lär se om den här förtjänar den hypen den fått eller får.

Det var allt jag fick med mig, resan var mest för att umgås med varandra och fira mina föräldrars 25 års bröllopsdag, så inte att shoppa haha. Men ni får ha det så bra så hörs vi, puss ❤️

Likes

Comments

Hej på er!! Idag tog jag, mamma & min syster Isobel tåget till pappa i Köpenhamn. Det var mamma & pappas 25 års bröllopsdag i Onsdags så vi åkte ner idag för att spendera helgen här.
Vi kom hit runt 7 tiden, då gick vi till hotellet och tog det lugnt. Vi har också ätit middag, vi åt på ett ställe som hette tony's. Verkligen jätte god mat, var så hungrig.
Nu ligger iallafall Isobel & jag på vårat hotellrum, vi gör typ ingenting och ska väl sova snart.
Hörs, puss

Likes

Comments

Hej på er, idag tänkte jag skriva en review på Aztec Secret Indian Healing Clay. Detta är alltså en slags lermask som rengör din hud på djupet. Jag har problem med finnar lite till och från, och den här hjälper verkligen när det är illa. Det coola med denna är att du kan känna din hud dra ihop under processen (masken stelnar). Jag har läst andra personers recensioner där de har skrivit att de har haft riktigt grov acne och denna produkt är den enda som har hjälpt.

Den hjälper inte bara för finnar utan den jämnar också ut huden, vilket jag har märkt genom att min syster har kommplimenterat min hud massor vilket hon aldrig gör hahahha. Jag har också läst i recensioner att den tar bort acneärr. Man får allt detta positiva i en liten burk som också håller en evighet, för ett billigt pris. En svensk sida du kan köpa denna på är craycray.se HÄR , för priset 149kr

Hur du använder den:

Produkten är i "puderform" så det du gör är att ta en skål och tar 1 msk av din healing clay. Sedan tar du 1 msk äppelcider vinäger och blandar det. Applicera det på ditt ansikte, jag brukar ha det på i 20 minuter. Sedan sköljer du av det med varmt vatten.

Efter du tagit av den så kommer din hud antagligen se lite röd och flammig ut, det är inget farligt, det är normalt. Det kommer att gå bort efter ett tag!

Jag hoppas att det här hjälpte någon själ där ute. Ni får ha det så bra, puss!

Likes

Comments

Okej det var längesen jag skrev här, skäms väl en del. Men har inte haft så mycket att säga, har dock nu massor med idéer och är så taggad.
Idag iallafall tog jag en fika med min pojkvän, han skulle till Bråvalla och vi ville träffas lite innan bara för att prata och ha det mysigt. Jag ska dock inte på Bråvalla, jag har blivit en sån tråkig person, verkligen. Tror det beror på att jag inte tycker om folk så mycket mer, jag har länge känt att alla människor vill mig bara illa. Jag har då backat ifrån människor, men vissa har faktiskt gjort mig illa, omedvetet.
Jag umgås inte med människor längre, endast min pojkvän och 2 vänner som jag har. Har under tidens gång byggt upp en mur runt mig själv, jag vill inte att människor ska komma nära den och såra mig. Har blivit allt för privat. Har alltid varit öppen och lagt min tillit i andra människors händer och berättat allt om mitt liv och mina problem. Jag vill inte ha det längre, jag vill inte att någon utifrån som redan inte är nära mig, ska komma för nära. Det här är ju något som jag måste jobba på med mig själv, men det är så svårt.

Likes

Comments

Idag gick man ut grund skolan då, har väl riktigt blandade känslor. Känns skönt att börja något nytt i livet men att lämna skolan man är bekväm i och sin klass och sina vänner känns hemskt. Ändå så är det riktigt skönt med sommarlov, även fast jag halvt tog eget sommarlov i Januari och mest bara slappat i skolan sen dess haha.

Är dock ganska nöjd med mina betyg, det här halvåret har varit riktigt tufft för mig, mycket som har distraherat mig ifrån skolan vilket har lett till mycket skolk. Thank god att de har tagit bort frånvarotimmarna ifrån betygspappret hahahaha. Ni får iallafall ha det så bra så hörs vi. puss puss.

​Mina fina. 

Likes

Comments

Har nu 3 gånger försökt att starta om på min blogg. Tycker det är fett kul att blogga, har gjort det sen jag gick i 4an (med 100 olika bloggar) men jag kan suga på att uppdatera.

Jag tänkte iallafall börja skriva här igen, har faktiskt ganska många inläggsidéer, so stay tuned ;)

Ni får iallafall ha det så bra, puss 💗

2 på mig och min fina Victoria

Likes

Comments