Header

Hej på er!! Måndag idag, var så sjukt trött idag när jag vaknade och försov mig halvt och hann då inte äta frukost. Skoldagen gick fort iallafall, inte några speciellt jobbiga lektioner.
Efter jag slutat drog jag och Mohammed och käkade glass. Vid den här tiden förra året så åt vi årets första glass tillsammans från Sibylla i folkparken, så vi valde att göra det i år igen haha.
Men vädret är ju så skönt idag, helt sjukt verkligen. Har verkligen njutit.

Skulle egentligen gymmat idag, men varken Ebba eller min syster kunde joina och jag känner mig ovanligt trött idag så det får bli någon annan dag.

Just nu ligger jag iallafall och lyssnar på en podd & läser lite bloggar, ska snart käka lite för är verkligen hungrig! Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello Hello! Tydligen var det våffeldagen idag, såg flera mystorys idag av våfflor men trodde det bara var en slump att alla bara åt det idag haha. Men då gjorde jag iallafall våfflor med mamma och åt, det var svin gott. Skit längesen jag åt det! Senare träffade jag Ebba eftersom att jag ska sova hos henne. Efter ett tag kom Mohammed och var en stund med oss innan han skulle åka till jobbet. Ebba och jag tog sen en promenad till Hemköp och köpte lite gott, vi satte oss ner på vägen hem och snackade massa. Det har skit skönt.
Vi kom nyss hem iallafall och lyssnar på musik. Vi ska senare kolla på gamla Disney filmer, det är ju ett måste! Hoppas ni iallafall har en fortsätt trevlig lördagskväll, puss

Likes

Comments

Jag är den tjejen som började sminka sig tidigt, det var ju något som var så intressant och coolt. Min syster var väldigt intresserad ut av smink på den tiden, jag minns att hon brukade sminka mig och sen hade vi en photoshoot haha. När jag var liten var det bästa som fanns när någon fotade mig, då var det en fördel att min syster var foto intresserad. Jag var så självsäker då, gjorde min egna grej, för jag var ju skit cool.

Men åren gick och ju äldre jag blev ju mer sjönk mitt självförtroende och ju äldre jag blev så brydde jag mig mer om vad andra folk tyckte. Då kom den tiden, där jag gjorde saker för att synas och framför allt bli accepterad. När jag gick i 7an hade jag väldigt mycket lager smink och en brutal mängd push-up. Inget av det är fel men jag använde det av fel anledning, jag ville att alla skulle kolla på mig och tycka om mig.

Jag minns en jätte jobbig händelse, detta är dock inget som rör mig idag. Men jag hade lagt ut en bild på Instagram, lite bröst syntes för det var jätte viktigt. En liten del ut av min bh hade vikts sig, men det var inget jag ens såg. Sen går jag in på ask och ser att en kille jag känner har lagt ut den bilden på mig. Inte för att han tyckte att jag var snygg, utan för att förnedra mig såklart. För det var det man skulle göra på ask. Han hade då ringat in där min bh vikts sig och skrivit "för mycket push-up". Det inlägget hade 50 likes minns jag, och det var väldigt mycket för att vara en "normal" person på ask. Jag kollade igenom liksen och det var så mycket människor jag kände och visste vilka de var. Kommer ihåg hur mycket jag grät av det, allt jag ville var att vara omtyckt. Men don't get me wrong jag har inget agg emot den här killen, man var bara omogen i 7an. Och det värsta som skulle kunna hända var att gå till skolan utan smink, det var nog det största problemet jag hade. Jag skulle nog hellre skolka ifrån skolan är att gå till skolan utan smink. Men jag gjorde det en gång och fick så mycket komplimanger och fick till och med höra att jag var stark och modig som att det egentligen var en stor grej? Jag försökte bara gömma mig och verka vara en persons om jag egentligen inte ens var. Jag ville inte att den riktiga Selina Jensen skulle synas för hon var ful och tråkig.

Sen 7an har jag alltid kämpat med mitt självförtroende, att inte ta åt mig av vad andra säger men vi lever samtidigt i en värld där det är så kul att lägga näsan i blöt. Jag har skitit i att ta på mig vissa kläder för jag visste att mina VÄNNER skulle säga något, och det fuckar mitt huvud för dina är dom som ska stötta dig. Jag har än idag problem med sånt här, jag har alltid kämpat med det men ingen har sett det för jag har alltid varit den som låtsas att hon är bekväm i sig själv. Jag har fortfarande dagar då jag mår skit över mitt utseende, men det har blivit mycket bättre med åren. Jag tror att alla jag träffar eller alla jag känner missuppfattar mig helt, för jag har alltid varit den personen som sätter på en mask och leker att hon är självsäkrast på hela jorden och mår skit bra. Jag har alltid haft den utstrålningen att jag inte bryr mig om vad någon säger, att jag älskar mig själv så mycket och är så positiv. Men ändå har jag varit den lilla osäkra tjejen med självskade beteende och ärr på armen och ligger och gråter hela tiden för hon bara vill bli omtyckt. Men nu tycker jag att jag är skit snygg utan smink, min favorit egenskap med mig själv är att jag är smart. Inte 1+1 smart men gatusmart, jag ÄLSKAR det med mig själv. Tycker också att jag kan vara rolig ibland och jag har en väldigt utstrålande energi. Jag är också den personen som pratar överdrivet mycket till den punkten där folk säger att de har slutat lyssna, fast det är dock deras förlust. Håller du inte med, bitch you're missing out men det spelar ju ändå inte någon roll vad någon annan tycker ;-)

Likes

Comments

Hello Hello. Sorry för att jag inte har bloggat på 2 dagar, men jag har haft så mycket o göra. Känner att antigen har jag inget plugg alls eller allting på en gång, finns inget emellan.

Har bara en lektion idag, så struntade i att gå på den för att stanna hemma och plugga. Ska försöka plugga så mycket jag kan idag sen gå ut ikväll.
Sitter nu iallafall och äter frukost och lyssnar på podcast. Kommer blogga mer idag, hörs sen puss

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag blir det ingen skola för mig, vaknade upp och kände mig hängig och sjuk och klarade inte bara av att ta mig till skolan. Har dock börjar drömma konstiga drömmar, kommer ihåg 3 stycken från inatt i detalj nästan, är det normalt? Har på den senaste tiden också drömt konstiga saker om min pojkvän, och förstår inte varför.. aja. Ska iaf försöka få lite plugg gjort idag när jag ändå är hemma. Det är inte så mycket som behövs göras men ändå skönt att kunna lägga allting åt sidan. Vi hörs senare, puss

Likes

Comments

Jag har alltid varit en sån person som är jätte inriktad på någonting inom en kort tid sen blir jag uttråkad och hoppar till nästa sak. Jag har flera gånger varit till och från träning, vilket jag egentligen inte förstår varför med tanke på hur skönt det egentligen är. Men nu har jag börjat igen och jag hoppas verkligen att jag fortsätter. Har dessutom dunder tränings buddies som kan hålla på engagerad. På så sätt som många sätter mål i sin träning att t ex träna upp rumpan, eller bygga mer ryggmuskler så ska mitt mål vara att fortsätta. Don't get me wrong, jag har ju såklart en drömkropp som jag strävar efter men jag vill verkligen få mig själv in i rutinen. Det här är verkligen det jag vill lägga mest energi på för det gör mig så jävla glad.

Likes

Comments

Hello Hello...
Tänkte då berätta lite om min dag, eftersom att for once så gjorde jag någonting. När jag vaknade så hade min familj gjort frukt sallad, så vi satta oss på terassen eftersom att vädret var så fint och åt det som frukost tillsammans.
Senare åkte jag in till stan för att ta en fika med min kompis Hanna. Vi satt och snackade ett tag och framför allt om Malmö då jag faktiskt ska flytta dit i sommar. Nu är jag hemma och ska antagligen träffa min bffffffff Ebba.
Är inte alls taggad på skola imorgon. Ny vecka innebär att behöva plugga. Har dock egentligen inte alls mycket plugg vanligtvis, det är ganska chill trots att samhäll har ett ryckte för att vara en plugglinje. Men ska dra till gymmet imorgon så det är jag dock taggad på- skriver jag samtidigt som jag äter en kaka min syster köpt hem:)!
Ha det bra iallafall, puss

Likes

Comments

Jag tycker alltid att de första inlägget på en blogg är det stelaste, men jag vill ändå berätta om vem jag är. Jag heter Selina Jensen, bor i Norrköping är 16 år och fyller snart 17. Det var ju de basic tråkiga sakerna man alltid måste slänga in. Men vem är jag då? Jo jag är hon som är för social blandat med hon som älskar att skriva. När jag var liten som skrev jag som små böcker på familjedator, och jag var fan kunglig. Så då är ju en blogg bra att ha. Men jag är också hon som planerar dåligt, men detta gör jag för skojs skull i hopp om att någon ska läsa och vara intresserad.

Jag är väl också en ganska deep thinker, det låter verkligen så grovt men jag sitter jätte gärna med en kopp kaffe och en cigg samtidigt som vi pratar om hur stort universum är. Om Hasse och Klas låg på den där festen i fredags rör inte mig så mycket. Men don't get me wrong, älskar att höra om drama. Jag vill på min blogg skriva om mina tankar, hur jag ser på saker och något jag bara funderat över under dagen. Jag vill ju gärna veta om någon håller med, eller kanske inte gör det. Men samtidigt vill jag också berätta om min vardag, sånt måste man ju slänga in. Jag hoppas iallafall att det är någon som tycker detta verkar intressant, vi hörs du!

En bild från fredags då jag min pojkvän och vänner bowlade, tyckte den såg cool ut.

Likes

Comments