Hej derude.. første indlæg..

I går var jeg på Gavnø til julebazar, en årlig tradition jeg har med min farmor. Jeg elsker at tilbringe tid med mine bedsteforældre og værdsætter dem virkelig. Så at bibeholde sådan en tradition betyder meget.

Sidste år fik min farmor konstateret kræft .. Jeg har altid set op til hende, så da jeg sidste år fik denne triste nyhed at vide, gik det op for mig hvor meget jeg egentlig sætter pris på "de gamle". Jeg har hele tiden prøvet at se fremad, og tænke på hun nok skal klare den, hvilket hun også gjorde. I starten af 2016 fik vi at vide hun var kræft fri. Det var en kæmpe lettelse. Jeg nyder derfor hvert sekund i selskab med min farmor, og ligeså min farfar. Og sætter pris på dem.. Min farfar var dog ikke med på Gavnø til julebazaren, fordi det er ikke rigtig ham, at skulle gå og kigge på nisser og andre nips-ting.

Der var rigtig mange mennekser til julebazaren, næsten alt for mange. Man gik rigtig tæt, og det var ikke altid lige let at komme til. Nogle af boderne havde ikke rigtig noget med jul at gøre, og det synes jeg er rigtig ærgerligt, da jeg synes, at det ødelægger stemningen lidt.. Men det var hyggeligt nok at gå rundt derude trods alt. Vi købte ikke rigtig noget ud over en pose brændte mandler, som jeg iøvrigt elsker (heheh). 

Efter vi havde været på Gavnø tog jeg med hjem til F&F, og tilbragte resten af eftermiddagen med dem. Vi lavede ikke det vilde, men slappede bare af og sludrede om diverse ting.

- Selina

Likes

Comments