Började dagen med att åka till skolan men har verkligen inten motivation att va i skolan och mådde inte riktit bra så åkte hem en stund och sen for jag och ebba ti stan bara för att.
Har int gjort så mycket men klockan fyra kom jag till jobbe, sitter justnu och äter och sen ska jag väl rör mej mot sandras. Åker troligen ut ikväll så helt vanlig då idag också.
Men imorgon är det tidig väckning, ska baka lite på jobbet före ja åker till skolan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 34 Readers

Likes

Comments

Godmorgon, min dag började lite segt med väckare ställd på klockan sex. Fixa mej lite och sen åkte jag och mamma tills jobbet. Sitter justnu och äter lunch före jag ska spring iväg till banken och sen till skolan. Skulle inte alls ha lust att far ti skolan för har bara en lektion..
Kanske åker i jobb efter skolan också eller om jag kanske hittar nån vän att umgås med!

  • 36 Readers

Likes

Comments

vardag

Gokväll allesammans!
Igår vakna vi alla upp hos matts efter bara nån få timme sömn, pga en bra fredag kväll. Jag och sandra fick lite brottom eftersom Vanessa hadd födelsedags kaffe klockan 2.
Sen då jag kom hem umgicks jag bara me mamma och hadd en mysig kväll me lite räkning innom jobbet, eller hon försökte lära mej haha..
Idag steg jag upp väldigt tidigt, åt lite frukost och sen började vi städa.
Fixa supergod mat åt mej och mamma nu ikväll också, insåg att jag fortfarande lyckas med mat om ja faktist vill.
Sandra va här just också en stund men nu har hon åkt hem för jag ska riktit just börja sova så jag orkar upp till jobb och skola sen!

Likes

Comments

vardag

Började dagen med en snabb sväng via jobbet fören jag tog bussen till skolan. I skolan måla jag o emma bara ett "staket" och int så myki mer, sen for jag tillbaka till jobbet i nån timme tills sandra dök upp och vi for på stan en sväng. Är just nu hos Matts på lite drickas. Och imrn blir e kaffe hos vanessa eftersom hon fyller!

Likes

Comments

vardag

Hejsan! Nu har det varit tyst här ett väldigt bra tag, har bara inte haft nått intressant att säga antar jag.
Men börjar få lite rutiner igen, är tillbaks i skolan fastän jag inte kan göra allt men försöker åtminstone. Har börjar jobba hos mamma lite igen också vilket är rätt kul faktiskt!
Men igår var en rätt kort men ändå jobbig skoldag... Sen var jag ut en liten stund före jag åkte hem och läste på ett matteprov som jag har idag.

Fixade också gelnaglar själv för första gången igår, blev inte helt nöjd men det funkar, övning ger färdighet!

Men nu måste jag konsentrera mej lite mer sitter nämligen på finska lektion då vi har läsämnen varje torsdag.
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Idag har de inte hänt nåt alls förutom att jag och Emil var ut med katterna. Egentligen är dom innekatter eftersom jag och Emil bodde i höghus då vi fick katterna. Men idag var dom ut för första gången på evigheter och dom förstod absolut ingenting haha.


Men tror jag ska gå och sova helt snart för sov dåligt inatt och har sjukt mycke mensvärk också.. så inte vart så jätte bra dag idag annars heller.

  • 69 Readers

Likes

Comments

Börjar va längesen jag har skriv nu, men det är för att just inget har hänt.. Men idag har jag vart med Anton hela dagen och sen for vi efter Matts och for på lite "halloween shopping" hittade äntligen ansiktsfärg för ifjol hadd dom absolut inget här inne i stan. köpte också två ögonskuggor från H&M som var på rea för 2€/st! Riktigt nöjd faktiskt. Är så hiimla taggad på halloween!

Minns inte vad färgerna på ögonskuggorna heter tyvärr för glömde alla saker hos anton :/

Men nu ska jag ta kväll och kolla en film eller nåt, godnatt!

  • 85 Readers

Likes

Comments

vardag

Idag på dagen har jag vart med Emil, sökt halloween inspiration och bara chillat (surprise...) Men sen kom Anton hit och vi sku bara far ti butiken lite snabbt men slutade med att vi hamnade hos Matts där Sandra också var. Då ha jag äntligen fått va ut lite, känns bra för är tillbaks på benen nu men får fortfarande inte anstränga mej..
Men nu ska jag ta natten ska upp rätt tidigt för att åka och ta bort stygnen, jeeij! Godnatt!

Likes

Comments

Hej på er! Vakna före klockan sju idag eller måst vakna upp då och ta medicin men kuna int somn om, ska väl ta de som ett täcken på att jag börjar bli friskare! Och sen de ha jag bara sutti vid datorn och int gjort nåt spec.. Sandra kom hit på lunch så jag kasta ihop lite pasta och ostsås, nu far hon på jobb före hon kommer hit ikväll också.

  • 91 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! Min morgon började bra, Emil är hemma idag också så vi lagade en ordentlig frukost. Frukost är annars min favoritmåltid och därför har jag börjat bli hungrig varje morgon. Annars blir det nog bara en ligg-i-sängen-dag igen! Men imorgon kommer faktiskt Sandra hit och håller mej sällskap så då får jag nåt att göra!

  • 93 Readers

Likes

Comments