Header

uncategorized

Just nu känns det som dagar bara blir dagar. Alla mina veckodagar ser verkligen nästan likadana ut och jag gillar det inte. Samma hela tiden, jag blir uttråkad, jag hinner inget annat att gå upp stressa sönder, åka till skolan & bli helt trött, sen hem vila, plugga, äta sova? Alltså allvarligt haha, har ju häst några dagar i veckan men ibland känns det knappt som att jag hinner med det heller. Det är för mycket. Ska träna snart sen plugga sönder hela kvällen för jag har inte börjat & har prov imorgon så det ser verkligen inte ljust ut för min del.

Likes

Comments

uncategorized

Vilken dag, jag älskar dessa dagarna med fotbollsturneringar!! Åh alltså det gick godkänt, alla spelade jättejättebra men tyvärr var grupperna lite ojämna idag, vad jag tycker så var 3 bra klasser i samma grupp vilket då ledde till att andra i andra grupper går vidare & då blir det ju lag som är värda att iaf gå vidare lite som åker ut direkt, aja mycket roligt iallafall!!😃😃 Nu mååste jag börja plugga till Juridik&Spanska.

Likes

Comments

uncategorized

Gick upp 7.30 idag för morgonpromenad + intervall träning, börjar äntligen känna mig hyfsat frisk nu, ingen feber & endast Putte lite förkylning, tyvärr har pappa blivit väldigt sjuk men riktigt hög feber så jag hoppas det inte smittar mig igen..

Nu har jag varit ute på en timmars PW bland löven, hösten är här känns det som, skönt att snart lämna Sverige & åka till Barcelona! Ska hem nu, äta frukost sen åka till stallet & träna med Lexus, & kolla vilken sötis som ville mysa på promenaden😻🐱

min supergoda frukost, en smoothie med kiwi, äpple, avokado, spenat, mjölk, havregryn, frön & mango! Mumms

Likes

Comments

uncategorized

Världens bästa dag!! Nu kan man tro att jag har gjort något sjukt denna dagen men jag har verkligen nästan bara varit hemma i min mysiga säng & lyssnat på musik, pluggat, myst med min hund & varit med mina föräldrar😃😃Nu ikväll var tanken att vi skulle åka till våra kusiner men jag har fortfarande lite plugg kvar & Pappa har blivit sjuk så det är bara Mamma som åker så ska jag vara hemma med Trasslis också! Världens godaste middag köpte dom också!!😻😻

Likes

Comments

uncategorized

Idag har vädret varit lite grått, inte grått hela tiden som tur är😻 Vädret gör så mycket om hur livet är tycker jag, det perfekta vädret för mig är när man har långa byxor & någon lätt jacka, faktiskt inte när det är 35 grader, dör ju haha. Två prov denna veckan, så pluggpluggplugg, statistiskt så sänker sig alla ett steg i betygskalan i matte 2 så nu måste jag jobba på alltså!

Likes

Comments

uncategorized

Idag har jag haft fullt upp ända fram tills nu så jag har inte hunnit plugga, äta, eller någonting alls faktiskt, inte bra men nu ska jag äta lunch med familjen sen ska jag försöka göra några mattetal för jag har prov på Onsdag & sen ett annan prov på Fredag, sen nästa vecka har jag också 2 prov & sen löper det bara på, så jobbigt. Det var väldigt mysigt i stallet idag med, red i ca en timma & det gick jättejätte bra så det är kul! Nu har jag även bestämt mig att efter denna tiden nu med bara pluggpluggplugg golf & stallet så ska jag börja träna mer igen, så nu på Måndag ska jag köra ordentligt så jag slipper åka på massa förkylningar & sånt, blir aldrig sjuk när jag tränar!

Likes

Comments

uncategorized

Idag är det lördagsfirande igen för mina föräldrar, kan aldrig fira för mycket, grattis igen till er! Har pluggat mycket idag, även i bilen påväg till Göteborg & innan golfen, golfen gick väldigt bra idag så jag är nöjd, ska snart försöka vila lite & ta nya tag för imorgon!

Likes

Comments

Instagram @selinafredin