uncategorized

Idag är det verkligen sommar ute & mina föräldrar har åkt till landet & solar grillar & badar & lilla jag är påväg till jobbet! Men jag ääälskar verkligen mitt sommarjobb!! Det är så roligt, jobbar i en kläd & väskaffär! Denna sommaren ska jag bara jobba så mycket som möjligt! På lördag åker familjen till Stockholm till stockholmlägenheten och ska spela golf, träffa min bror som bor där nu & bara ha semester!

Likes

Comments

Contains affiliate links Outfit

//Inlägget innehåller adlinks//

Ofta tänker man att köpa en hel festoutfit kostar väldigt mycket pengar men, nu när det finns så mycket rea och om man letar från olika sidor kan man verkligen få ihop en snygg festoutfit för ett väldigt bra pris! Denna outfiten är väldigt billig om man tänker på att du har 6 stycken produkter. Allt detta kostar bara 789 svenska riksdaler.

Body-99kr / väska-169kr/ kavaj-174kr / sko-149kr / smycke / kjol-49kr/ l-149kr

Likes

Comments

uncategorized

Älskar alla dessa sakerna, tycker sånna här västar är superfina, såhär om det är en vår/sommardag och man behöver nåt över axlarna, då är en sån här superfin tycker jag!! Toppen, skorna och byxorna tycker jag verkligen om också! Inte tillsammans men det här är faktiskt produkter jag ev. vill köpa! Om du med tycker något är fint så kan du bara klicka på bilderna så kommer du till hemsidan där du kan köpa varan!

(Inlägg innehåller adlinks)

Likes

Comments

uncategorized

Var så sjukt himla trött imorse när jag vaknade. Jag tror det kommer nu när jag slappnar av efter Norge-resan med. Låg typ flera dagar back i sovtimmar efter den resan haha så nu känns det väldigt skönt med helg. Idag ska jag baaaara vila och göra klart en redovisning som jag nästan redan är klar med så det är perfekt.

Åt en supergod frukost med massa frukt och bär, mumms! Hoppas ni får en mysig dag:)

Likes

Comments