Älskar att skrolla på instagrams finaste flöden, enligt mig är dessa kontona såå bra och har så fina bilder! Jag gillar konton som har bilder där man tänker"hur ens?????" Alla bilder & hela flödet är så fint! Love

Likes

Comments

uncategorized

GODMORGON! wow kan inte hålla uppe mina ögon, klockan är 05.30 och vi ska snart sätta oss i bilen och köra till huvudstaden! Vi ska inte vara borta så länge bara 5 dagar ungefär, under dessa dagarna ska jag ha min första semester(äntligenlivetägeryaaaas!!) vara med min bror som nu mera bor i Stockholm och huvudsakligen spela golf. Detta är en "golfresa" kan man säga för alla i min familj lirar så då brukar vi åka upp till stockholmslägenheten som ligger på en golfklubb och vara där i några dagar varje år. Nu ska jag packa det sista och sen hoppa in i bilen, ska även försöka mig på att göra någon slags video/vlog/film grej ifrån stockholmsturen så får hoppas att det går vägen, ha det fint!

Såhär ser stället ut där lägenheten är, ääälskar det!

Likes

Comments

uncategorized

Idag är det verkligen sommar ute & mina föräldrar har åkt till landet & solar grillar & badar & lilla jag är påväg till jobbet! Men jag ääälskar verkligen mitt sommarjobb!! Det är så roligt, jobbar i en kläd & väskaffär! Denna sommaren ska jag bara jobba så mycket som möjligt! På lördag åker familjen till Stockholm till stockholmlägenheten och ska spela golf, träffa min bror som bor där nu & bara ha semester!

Likes

Comments