Header

Prova "Pick me up" för en mer söt smak eller Veggie Focus" för en fräschare smak. Mina två favoriter på Joe and The Juice! Och finaste mamsen såklart.

Middag i Kista, alla mina favoritingredienser tillsammans, MMM!

Så här ser det ut genom våra balkongfönstren och kommer göra i nästan ett år! :-(

Min favoritmåltid på dagen!

Det är ingen suprise att Moschino är lite special special...

Lunch på Wayne's i Vällingby, blev något lättare då vi skulle på kalas precis efter.

Från kalaset för min syssling Wilma som fyller 14 idag!✨🎉

Mamsens kusin och mina fina sysslingar!

Sooool, shopping, och jag är glad! :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är man fortfarande trött och sliten efter en helvetes vecka i skolan så är det mer än ok att skippa matlagning och köpta take out istället! Och sushi är ju aldrig fel. :-) Nu ska vi mysa ner oss med glass och titta på något bra.

Hoppas ni har en fin kväll!♥

Två bilder från idag. Dexis framför solnedgången, och ProPuds nya milkshakesmak, Cappuccino, ny favorit? Ja!

Likes

Comments

Idag träffade jag mamma för första gången på några veckor, saknat henne så mycket. Har dock gått i skolan hela dagen så vi hann inte umgås så mycket som jag hade velat. Men på eftermiddagen åkte vi och köpte glass och jordgubbar, och åkte hem till mormor och fika, så gott! Vid fem tiden åkte mamma hem till Stockholm igen, saknar henne redan jättemycket, men ska dit i helgen och vara med både henne och pappa, ska bli jättemysigt. Hoppas er tisdag varit lika bra som min. Kram!

Likes

Comments

Namnsdagar, är det något ni firar i era familjer? I min familj har vi alltid firat namnsdagar. Vi brukar uppvakta varandra med att fika och ge någon liten present. Idag är det min namnsdag, Josefin, mitt andranamn. Det visste ni väll inte att jag heter. ;-) Fick en el-tandborste, tulpaner och en triss från mormor, hur fin är hon inte?♥ Jag har jobbat under dagen och nu ikväll, för ett litet tag sedan, gjorde vi bananpannkakor med hallon, bland det gottigaste!

Nu ska jag skriva lite på en uppsatts jag har. Puss!

Likes

Comments

Hemma efter en mysig biokväll med Julia, Hanna och Julia! Som ni kanske förstått från rubriken var det Skönheten och Odjuret vi såg, som hade världspremiär igår. Om ni läste mitt inlägg där jag listade filmer jag ville se på bio var den här en av dem. Mina förväntningar var höga, men filmen levererade mer än så! Den var så fin, fällde nog en tår eller två. Dock så verkade den som en musikal(?), de sjöng genom hela filmen typ haha. Riktigt fin iallafall. Godnatt på er!❤

Likes

Comments

Instagram@selinpandir