Header

Contains affiliate links

1 / 2 / 3 / 4 / 5 (överkast) / 5 (påslakan) / 6 / 7 / 8

Julen kommer allt närmare för varje dag som går och jag har ännu typ inte sagt vad jag önskar mig, min familj har vart på mig så mycket och jag kan förstå att det är jobbigt. Fastän jag själv gärna inte köper det de önskar sig, tycker det är kul att överraska med något som jag vet de skulle uppskatta. Samma för mig, det är ju inte speciellt kul att veta allt man ska få, även om man blir väldigt glad för innehållet.

Anledning till varför jag vart så extremt seg på att komma på vad jag önskar mig är för att jag helt enkelt har allt jag vill ha. Visst vill man väll ha mycket, men allt jag vill ha inom vad som är rimligt, det har jag. Jag kom iallafall på att jag vill ha ett nytt datafodral (2), min data är ju relativt ny så har inte införskaffat ett snyggt fodral än. Vill även ha ett par likadana skor som jag redan har, min älsklingar från Vagabond (6), de har blivit så slitna. :-( Behöver också ett nytt täcke för min 1,60-säng, täcket jag har nu är för 1,20-säng, och nya påslakan till det (5).

Jag kanske inte berättat det här på bloggen än, men jag har bokat uppkörning 9 januari och massa lektioner veckorna innan det och det lär ju kosta en del, så presentkort på körskolan (4) är aldrig fel! Sedan har önskat mig en vardagsjacka (7) för inte behöva använda Hollies hela tiden. Och en liten Augusti-berlock från Thomas Sabo (3)!

Har ni önskat er något speciellt i år? :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig, visst? Fick syn på alla klipp från Cypern igår när jag kolla igenom bilder i kameran. Så ikväll har jag klippt ihop en liten film med det jag hade, blev helt okej, men jag h-a-t-a-r låtarna man har att välja mellan, förstör liksom hela alltet. Hoppas ni tycker den är bra ändå! 

Ni kan gärna klicka i om ni tycker jag ska kombinera bloggandet med att vlogga, eller om ni tycker att jag bara borde hålla mig till bloggandet. ;-P Kram♥

Likes

Comments

Så juligt o fint

Bästa marknadsteamet!!

Julbord på Make Up store igår! Så kul att jag blev bjuden som bara jobbat där i en månad, bra avslut, var ju sista dagen! Åh, kommer sakna MUS så mycket, sta arbetsplatsen med bästa kollegorna!❤️ Allt var så fint iordning gjort och sååå gott, rullade hem haha.

Likes

Comments

Glöm inte Selin20 på Xbeauty.se t.o.m. 20/12

Mmmm pannkakor till frukost måste vara det bästa! Det blir lite tbt skoltiden då man fick pannkakor varje torsdag, alltså när man gick i lågstadiet var maten 10x bättre än vad den är gymnasiet, varför?

Gissa vart jag är nu... På tuben, som vaarje morgon. Det är nästsista dagen på praktiken idag, sen är det en vecka i skolan och sen är det JULLOV! Men idag är det julbord med jobbet, så kul att de bjöd med mig, en praktikant som bara varit där en månad. Jag har världens bästa praktikplats!😍

Likes

Comments

Bästa julklappen till den som vill ha naturligt långa, fina fransar! Ni har säkert hört talas om den förut, om inte...förbered er på en life changing-produkt; Xlash ögonfransserum! Jag har däremot bara använt den i snart 2 veckor och resultatet bör man se efter ca 5 veckor, men jag kommer ladda upp ett inlägg när det gått 5 veckor med före-och-efter bilder på mina fransar (runt 29 december). Folk omkring mig, familj och vänner, har använt den och har fått sjuka resultat, de har fått fransar längre och starkare än vad de någonsin haft. Min kusins hade gjort fransförlängning och tappade nästan alla sina fransar, så hon blev rekommenderad, av min mamma faktiskt, att använda Xlash, och hon fick tillbaka sina fransar och lite till! Mirakelprodukt!

På deras hemsida som ni hittar HÄR garanterar de upp till 40% längre fransar på 30 dagar, vem tackar ens nej till det? Innehållet är liksom ett unikt formula som inte bara vårdar, utan får dina fransar att växa längre och bli starkare. Och det blir bättre mina vänner, man kan kombinera med lösögonfransar och fransförlängning , så det fungerar för alla! Jag brukar applicera serumet där fransarna möter huden på kvällen efter jag rengjort ansiktet så det får verka under natten.

Ordinarie pris för serumet är 499:- men jag har en unik rabattkod till er som ger er hela 20% rabatt +fri frakt. Rabattkoden gäller inte bara på serumet utan för hela Xbeautys sortiment med köp över 299:- Det enda du behöver göra är att ange koden Selin20 i kassan (giltig tom 20/12).

I samarbete med Xbeauty

Xbeauty.se

Likes

Comments

Instagram@selinpandir

Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw