Header

Min kusin Leona fyller 10 idag! Var där på middag, jättemysigt var det och världens sötaste är hon!

Glass när det svenska sommarvädret är som bäst! Mummms😋

Vid vattnet med Dexi och mitt favoritgodis mm...

Jag har haft en så bra kväll! Min fina lilla kusin fyller 10 år idag och jag var och firade henne. Det bjöds på jättegod middag och massa gott. De bor så nära mig, tar 5 min dit, det är verkligen skönt och kul att ha familj så nära! Har även min faster i Solna vilket ligger relativt nära, 20 min med buss. Min familj är verkligen #1 för mig och det känns så kul att komma dem närmare, saknar däremot min mormor i Eskilstuna och min farmor i Turkiet...❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags var jag med och firade fina Nellie som fyllt 18!

Lördagen spenderade jag tillsammans med mormor, vilket är guld värt🙏 Vi tittade lite på dia-bilder, old school much?

Mina fina frukostskålar som var minst lika goda! Och mamma med lilla grisen😛❤

Hej fina! Hoppas ni haft en jättebra helg, det har jag! I fredagskväll åkte jag till Eskilstuna för att gå min kompis Nellies 18årsfest. Det var jättekul att få träffa Nellie och andra vänner jag inte träffat på länge.

Hela lördagen var jag med mormor och Dexter. Vi hade det jättemysigt, tittade på bilder, gick promenad och sånt. Åkte hem vid lunch igår och nu har jag en ganska ledig vecka, jobbar bara två dagar. Men det lär nog bli en hel del planering inför min(a) 18årsdag(ar), har en för kompisar och en för familj. Nu är det 6 dagar kvar!!! Excited😊

Likes

Comments

...BAM!🎾💥

Lär mig av den bästa

Påfyllning, ja vi gillar lime, citron och annat surt😋

Alltså shit vilket härligt väder! Spenderade denna sjukt fina sommarkväll på tennisbanan med pappa. Det gick relativt bra att spela, det var ändå 7 år sedan jag spelade sist, var liksom bara 11 år. Lite synd om pappa som är rätt duktig på tennis att spela mot någon på min nivå hehe. Tyckte dock det var askul ändå! Vi ska försöka spela minst en gång i veckan så jag blir lite bättre, sedan tänkte vi spela på semestern då hotellet vi ska till har tennisbana!😊 Förutom att spela tennis på kvällen var jag med familjen, jag köpte nya träningskläder från Adidas och de köpte en parasoll till vår uteplats. Resten av kvällen ska vi nog bara softa. Ha en fin kväll! Puss!

Likes

Comments

Morgondagens frukost med min fina faster💞

Bio med en kompis förra veckan

Jag och lilla Frasse

Vaknade imorse och åkte direkt till min faster som kom hem från semester i Turkiet igårkväll. Vi åkte och handla frukost som vi sedan åt hemma hos henne. Vi pratade och hade det jättemysigt, och innan lunchtid åkte hon iväg till Arlanda för att flyga till min andra faster i Portugal. Hade så gärna velat följa med, men det blir nästa gång!

Likes

Comments

Instagram@selinpandir