Header

Jag är 14 år och har cheerleading-uppvisning i Ungdomens hus. Massa ska dit. Alla man känner. Innan jag ska uppträda är jag nervös, nervös för att göra bort mig. Jag och mitt lag är klara, nu kan vi slappna av och dansa. Mina bästa vänner från klassen är där för att stötta och ha kul med mig. Vi alla dansar. Plötsligt känner jag någon bakifrån ta runt min midja. Jag vänder mig om och det är en kille i min ålder, han säger inget, utan tar tag i mitt huvud och kysser mig. Jag backar och ramlar in i någon bakom mig. Killen vänder sig om till sina killkompisar som står och hurrar, skrattar och börjar klappa honom på ryggen. "Fan vad kung du är, en cheerleader!" säger en av hans kompisar. Sedan gick de, han hade gjort vad han skulle. Kysst en av oss cheerleaders. Jag äcklas, äcklas av hur vidrigt han och hans killkompisar betett sig. Jag fick aldrig ens en ursäkt. Men jag vet att min kropp finns för min skull och inte för någon annans.

Jag stöder den här kampanjen till tusen! Det är viktigt att visa hur många vi är som blivit utsatta för sexuella trakasserier och påminna samhället att det inte är okej. Ja, det svårt att återberätta sina sanningarna men du är stark och tillsammans är vi starkast. Jag blir både imponerad och rörd av att läsa allt under hashtaggen #meetoo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag på scenen ;-P

Kom ihåg de här akterna till i vår när avsnitten släpps, så sjuka och roliga

När ens mamma ser 10x bättre ut än en själv haha

Smörstekta tigerräkor med sallad, hemmagjord guaca (avokado, citron, trocamare) och mozzarella, det är så gott! / Noccos ”nya” Melon crush är så god, om man gillar melonsmak såklart. Var skeptisk till den innan, gillar ju inte deras Caribbean :/

Kom hem 12 på natten igår, var helt slut, gjorde rent ansiktet, borstade tänderna och slängde mig direkt i sängen. Var på Talang i Älvsjömässan på kvällen, satt i publiken under sista auditionavsnittet. Det var roligare än vad jag trodde det skulle vara, men så sjukt långt. Tror vi var där i 4 timmar. Skulle liksom vakna 6 idag! Kom iallafall upp och iväg till skolan. Hade bara en redovisning på retoriken, efter den lektionen slutade jag för dagen.

Har precis kommit hem och överväger att stanna inne resten av dagen. Måste ändå förbereda mig inför ett möte jag har efter skolan imorgon, wish me luck!❤️

Likes

Comments

"Dagen handlar om att pröva nya vägar och att inte vara rädd för att göra fel. Alla är barn i början, även du så acceptera att det kommer finnas de som är bättre än vad du är. Kvällen bjuder på en rolig hobby." - ELLE, Dagens horoskop (Lejon)

Likes

Comments

- På Vida Pole i Kungsan

När solen var framme idag satte vi oss i Piren

Lunch hemma, lax-älskare ;-) / Brabra låt

Den här lördagen har varit super! Låg kvar i sängen länge imorse, så skönt. Åkte till min faster ganska omgående för att på förmiddagen dansa pole dance inne i stan, studion heter Vida Pole. Det var kul, men jag kände mig sjukt osmidig och svag. Det ser så mycket lättare ut än vad det är, och man måste vara så stark. Efter dansen möttes vi av solen (vädret verkar inte kunna bestämma sig?) sedan åkte vi till Piren och tog varsin dricka.

Nu ligger vi under varsin värmefilt i soffan framför Vänner med massa gott och bara myser. Hoppas ni haft en fin lördag❤️

Likes

Comments

Som rubriken lyder... Känner veeerkligen för att stanna i sängen idag. Åt frukost i mysigaste morgonrocken framför Vänner imorse, det var så mysigt att jag glömde bort tiden och fick sprinta till tuben. Jag hann till skolan i tid! Var bara en +läraren i klassrummet när jag kom??

Nu sitter vi på lektionen och tittar på en film som jag såg i ettan på gymnasiet😩 Die Welle, har ni sett den? Alla som gått beteendeinriktning har eller kommer garanterar att se den, typisk skolfilm.

Om jag är piggare ikväll ska jag på en kompis 19års fest, ska hem och vila efter skolan, samla lite energi. Ha en bra fredag! Puss.

Likes

Comments

Instagram@selinpandir

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw