Hej på er,
Halloween närmar sig och i varje hörn verkar det numera stå en clown. Hur känner ni inför denna våg av "killer clowns" personligen tycker jag att det är väldigt otäckt och skrämmande. Det otäcka är ju att man inte vet vem det är som gömmer sig bakom masken man vet inte om det är någon som bara hängt på "trenden" och klätt ut sig för att göra sig lite rolig eller om det faktiskt är någon som är ute efter att skada dig och det skrämmer mig. Sen som en äkta hönsmamma gör det inte saken bättre. Jag har alltid varit lugn med att släppa ut min 7 åring själv här i området vi bor i och det har alltid funkat bra. Hon är med sina kompisar och i bland cyklar de iväg till lekplatsen en bit bort och är där och leker. Men nu iom denna våg av clowner lite här och där så vågar jag knappt låta henne vara ute själv längre. Bara tanken på hur rädd hon skulle bli och vilka spår det skulle sätta i henne om det hoppade fram en "killer clown"  när hon är ute och leker. Eller vad som skulle kunna hända om en sådan clown skulle börja jaga henne när hon cyklar..
ja bara tanken på det gör mig kallsvettig och sömnlös på nätterna.
Har någon av er råkat ut för någon clown om inte hur skulle ni reagera om ni gjorde det?

Jenny-Anne

Likes

Comments

Hej,

I dag sov vi länge här i dag och det var behövligt. Sen jag fick de två sista barnen så har det liksom blivit att jag vaknat flera ggr på natten. Är väl lite modersinstinkter det där man vaknar för och se så att allt är bra med de små, går upp flera ggr på natten för att bädda om de täcket som ändå kommer sparkas av inom 5 min. Så idag var det väldigt skönt att somna om vid 05.00 och sova vidare till klockan var 10.00 men sen fick kidsen nog och ville ha frukost. Efter det har vi mest tagit det lugnt här, lyssnat på musik och pratat. 7 åringen tröttnade ganska fort på oss vuxna och gick ut och cyklade med kompisarna i stället.

Det märks verkligen att hösten kommit och att vintern är så smått på väg för fy vad kallt det varit ute i dag.

Nu blir det snart kvälls passet här med bad,saga osv och senare blir det Falk på Tv.

Ha de gott..

Likes

Comments

så sitter då även jag här som en uttråkad gröngöling som mitt i denna grå vardagen kom på att jag börjar blogga. yes det verkar ju vara väldigt inne just nu och totalt knasigt att jag skulle börja blogga då jag är totalt oerfaren inom detta område men jag har iaf alltid tyckt om att skriva och varit ganska bra på det. Så sagt och gjort efter att kollat runt en del på andra hemsidor (vilket inte gjorde mig klokare) så är jag nu här med MIN blogg:0) haha lite stolt känner jag mig iaf så nu är bara frågan hur jag skall fortsätta detta bloggande och hur jag skall bygga upp bloggen. Är ju en del jobb.

Kanske ni har ngt bra tips på vad man kan blogga om, bloggar ni själva, hur tycker ni att en blogg skall vara uppbyggd. Nu skall jag smälta allt detta framför tv:n en stund innan det blir sängen. Min kära familj tröttnade på att jag tillbringade kvällen här framför datorn så de ha redan lagt sig och snarkar just nu som små söta grisar i sina sängar. 

Jenny-Anne


Likes

Comments