Hej på er,
nu var det verkligen längesedan jag uppdaterade här så mycket har hänt sedan dess. Bla har jag tagit upp mitt sömnads intresse ännu mer än tidigare. Ni ser lite av det jag sytt här på bilderna. Fler bilder finns på min instagram som är Hilasdesign kolla gärna in den. Sen har vi firat både jul och första Maj här. Hur firar ni första Maj? själv har just första Maj alltid varit väldigt speciell för mig då det varit en klar signal om att våren är här och sommaren är på intåg. Vi brukar alltid gå på majbål och tända grillen den första maj. Det är så mysigt när man tänder grillen första gången för säsongen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej,
nu är höstlovet slut och vardagen igång här igen. Satt och funderade lite igår som jag ofta gör på kvällarna när barnen är nattade och kom på att vi är ju väldigt nära jul nu med allt vad det innebär.
Jag vet inte vad ni tycker men visst är det såhär på hösten/ vintern när det är mörkt behöver man få skämma bort sig lite extra då och då😊
Det finns ju väldigt många olika boxar på nätet att beställa. Igår fick jag ett litet paket från glossybox. Nu är det ju så att som 4 barnsmamma finns ju inte tiden där riktigt att lägga en riktigt snygg makeup varje morgon så då är det ju extra kul med riktigt bra produkter när man väl står där och skall göra sig lite extra fin. Ni ser på bilderna vad jag fick i mitt paket men vill lyfta fram vissa produkter lite extra. Bland annat rengöringsmjölken från UNANI. Det är en mild rengöringsmjölk med naturliga oljor som renar och skyddar huden och efteråt känns huden så mjuk. Nästa produkt  är handsprit.  Jag har ju alltid varit lite emot handsprit om det inte används inom vården ex men nu fick jag prova en som heter MERCIHANDY,  det är en handgel med små mjukgörande pärlor så när man använder sen blir händerna supermjuka till skillnad från annan handsprit som torkar ut. Sist är det läppstiften jag fått jag tycker de är jättebra  då de återfuktar läpparna och gör de mjuka sen att det är snygga färger för ju inte saken sämre😊🖒
Premunerar någon av er på någon kul box?

                        Jenny-Anne

Likes

Comments

Hej,
denna veckan har barnen höstlov så det är fullt upp hela tiden här. Av någon anledning fungerar ju barn så att de vill göra så mycket som möjligt på en dag medans jag känner att en slappedag skulle sitta fint😆

Vi har ju varit sjuka i perioder här och det märks verkligen att det går mycket just nu. Jag har ju haft turen och klarat mig ganska bra nu när de andra varit sjuka men nu när det är höstlov då var det tydligen min tur. jag är megaförkyld och har värsta huvudvärken för att inte tala om tröttheten. spelar ingen roll hur mycket kaffe jag häver i mig...tröttheten den består😪
Men  vi var iaf på bio igår med de små och det gillade dom. Det är något speciellt med att gå på bio..känslan liksom. I morgon funderar jag på att ta med de stora på bio och lite shopping om jag känner mig lite piggare vill säga.
Nu skall jag snart ge mig ut och handla hem lite mat. Det märks att det är lov och mamma är sjuk..haha då töms kyl och skåp ganska fort.

Likes

Comments

Hej,
jag har inte lagt upp något på ett tag här för tiden har helt enkelt inte funnits men jag  hoppas att jag skall bli bättre på att hitta  tid till att blogga då jag tycker det är väldigt kul.
Det märks verkligen att hösten är här nu, det är kallt, regnigt, och mycket mörkare nu än innan framförallt på morgonen märks det tycker jag. Sen alla dessa virus som avlöser varandra här hemma. Mina barn har sista tiden varit mer sjuka än friska. Allt från feber till halsfluss och vattenkoppor har de åkt på och finns det något värre än och se sina små älsklingar sjuka och så står man där och kan inte göra så mycket. Denna veckan som kommer har barnen höstlov så då får de kurera sig ordentligt. Igår kom dottern hem med en igelkott hon gjort.

Likes

Comments

Hej på er,
Halloween närmar sig och i varje hörn verkar det numera stå en clown. Hur känner ni inför denna våg av "killer clowns" personligen tycker jag att det är väldigt otäckt och skrämmande. Det otäcka är ju att man inte vet vem det är som gömmer sig bakom masken man vet inte om det är någon som bara hängt på "trenden" och klätt ut sig för att göra sig lite rolig eller om det faktiskt är någon som är ute efter att skada dig och det skrämmer mig. Sen som en äkta hönsmamma gör det inte saken bättre. Jag har alltid varit lugn med att släppa ut min 7 åring själv här i området vi bor i och det har alltid funkat bra. Hon är med sina kompisar och i bland cyklar de iväg till lekplatsen en bit bort och är där och leker. Men nu iom denna våg av clowner lite här och där så vågar jag knappt låta henne vara ute själv längre. Bara tanken på hur rädd hon skulle bli och vilka spår det skulle sätta i henne om det hoppade fram en "killer clown"  när hon är ute och leker. Eller vad som skulle kunna hända om en sådan clown skulle börja jaga henne när hon cyklar..
ja bara tanken på det gör mig kallsvettig och sömnlös på nätterna.
Har någon av er råkat ut för någon clown om inte hur skulle ni reagera om ni gjorde det?

Jenny-Anne

Likes

Comments

Hej,

I dag sov vi länge här i dag och det var behövligt. Sen jag fick de två sista barnen så har det liksom blivit att jag vaknat flera ggr på natten. Är väl lite modersinstinkter det där man vaknar för och se så att allt är bra med de små, går upp flera ggr på natten för att bädda om de täcket som ändå kommer sparkas av inom 5 min. Så idag var det väldigt skönt att somna om vid 05.00 och sova vidare till klockan var 10.00 men sen fick kidsen nog och ville ha frukost. Efter det har vi mest tagit det lugnt här, lyssnat på musik och pratat. 7 åringen tröttnade ganska fort på oss vuxna och gick ut och cyklade med kompisarna i stället.

Det märks verkligen att hösten kommit och att vintern är så smått på väg för fy vad kallt det varit ute i dag.

Nu blir det snart kvälls passet här med bad,saga osv och senare blir det Falk på Tv.

Ha de gott..

Likes

Comments

så sitter då även jag här som en uttråkad gröngöling som mitt i denna grå vardagen kom på att jag börjar blogga. yes det verkar ju vara väldigt inne just nu och totalt knasigt att jag skulle börja blogga då jag är totalt oerfaren inom detta område men jag har iaf alltid tyckt om att skriva och varit ganska bra på det. Så sagt och gjort efter att kollat runt en del på andra hemsidor (vilket inte gjorde mig klokare) så är jag nu här med MIN blogg:0) haha lite stolt känner jag mig iaf så nu är bara frågan hur jag skall fortsätta detta bloggande och hur jag skall bygga upp bloggen. Är ju en del jobb.

Kanske ni har ngt bra tips på vad man kan blogga om, bloggar ni själva, hur tycker ni att en blogg skall vara uppbyggd. Nu skall jag smälta allt detta framför tv:n en stund innan det blir sängen. Min kära familj tröttnade på att jag tillbringade kvällen här framför datorn så de ha redan lagt sig och snarkar just nu som små söta grisar i sina sängar. 

Jenny-Anne


Likes

Comments