Hej alla.

Idag tog jag det lugnt med att titta på youtube, äta frukost och så tittade jag för första gången på Zootropolis och den var faktiskt super mysig. Jag fixade iordning allting och cyklade sen till jobbet.

Gick in lite tidigare för att hälsa på Wilma som gjorde sin första dag idag, så jag råkade missa vilken linje jag skulle vara på men antog att jag skulle vara på L11 och hålla på med Björkens Pepparkakor. Blev så himla trött och stressig efter första rasten och blev på ett humör som inte var så trevligt men efter andra rasten så mådde jag lite bättre. Båda linjerna blev övertagna av nattskiftet.

Mamma och Oscar kom och hämtade mig och vi åkte hem, men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt i sängen med att titta på lite youtube, gick ner och fixade en lyx frukost ("äggröra" med bacon och två rostade mackor med ost), tittade vidare på lite youtube och bara tog det lugnt. Jag fixade iordning allting och lagade det jag ville ha i matlådan för ikväll.

Jag cyklade till jobbet, var på L10 idag igen tillsammans med Isabelle, vi höll på med havreflarn och körde det hela tiden - byte bara märke men samma smet, vi körde ända tills vi hade tre minuter kvar för nattskiftet tog över båda L10 och 11, för L12 stod still för att chokladvändaren inte fungerade, cyklade hem och där är vi nu, är helt färdig och ligger i sängen och skriver detta, ska nu bara lägga huvudet på kudden och blunda, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt, hoppade in i duschen och fixade frukost, tittade på de två nyaste avsnitten av Teen Wolf, tittade på youtube och sen var det dags att förberedda sig och göra sig iordning för att cykla till jobbet.

Var på L10 idag men den var avstängd när vi kom så vi fick bulka en del kakor som stod på en pall och sen klockan 17 ungefär så startade körningen, vi körde Havreflarn men fick stänga av i ca. 30 minuter för att rensa upp och fixa lite, hade andra körningar att köra (som inte var så många) men hann inte, vi (Jag, Sanna och Isabelle) han bara köra de 7 pallarna som var kvar att köras och sen så städade vi och förberedde inför morgon dagen. Hjälpte till lite på de andra linjerna också.

När jag kom hem så gjorde jag mig iordning och nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt innan jag cyklade mer till mormor och morfar för att ta hand om Habibi innan de kommer hem imorgon. Där nere så tittade jag på tv och avsnittet som går över till de nya säsongerna av Morden i Midsummer.

Jag cyklade hem där jag tog det mera lugnt med youtube och tittade på några avsnitt Catfish innan det var dags för mat, efter maten så satte jag på The Amazing Race s28 på datorn för att Tyler Oakley är med i den. Önskar jag hade alla säsonger på dvd (julklapp?, födelsedagspresent?)
Så efter det så ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade vi och tog det lugnt, åt frukost framför tvn innan vi körde två omgångar mastermind och jag vann båda. Vi gick upp på mitt rum och kollade på The Maze Runner och åt lite snacks och efter det så gick jag med henne till bussen för att hon skulle hinna med ett tåg hem till sig.

Jag tog det lugnt med musik, youtube och kollade på ett avsnitt av Undercover Boss US. Åt varma mackor i sängen medan jag kollade på lite 1D intervjuer men nu är jag så himla trött att jag ska gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag klockan halv 5 och åt frukost och packade väskan, cyklade till jobbet efter att jag hade ätit frukost.

Fredrik försov sig så Magnus fick åka och hämta honom, så vi visste inte riktigt vart vi skulle vara, L11 var helt avstängd. Så jag, Elin och Agnes mixade tills Fredrik sa till mig och gå och hjälpa L10, där kördes det Sondeys havreflarn och havrekakor (tyska) och det krånglade en aning så vet inte hur många gånger vi fick ropa på Jimmy att stänga av, hade en efterlängtad rast och sen på det igen, sen tog EM över och jag cyklade hem så fort jag bara kunde, bytte om och cyklade till bussen.

Möte Mathilda vid södra, tog en ficka hemma hos farmor och farfar innan vi gick lite på stan, åt mat på Hellas och sen såg vi American Assassin på bio, tog bussen hem där vi tog det lugnt och pratade men nu ska vi gå och lägga oss, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag klockan halv 5 och var sådär så mamma var snäll nog att skjutsa mig till jobbet.

Och det blev ju så himla mycket skönare där (inte), jag var på linje 11 med Elin och Sanna och körde Calas karamellpinnar och lockmaskinen krånglade var 10:de minut, fick en dosa som tryckte igång ett larm ifall någonting hände så skulle Fredrik komma men varje gång något hände så var han i rop avstånd så fick inte använda den, när vi hade kört färdigt alla pallar så bulkade vi resten av smeten (som visade sig vara 3 smetar), blev lite kaos och när klockan var så pass att nästa skift kom så kände man sig så dålig för att man bara lämnade dem med kaoset men jag kunde ju inte stanna kvar hela tiden och hjälpa till även fast jag skulle ha velat gjort det.

När jag kom hem så tog jag det lugnt, åt mat och ska nu gå och lägga mig för är så trött och det kommer att vara en rolig dag imorgon så vill vara så pigg som möjligt, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag provade jag att vakna en kvart senare än vanligt och det funkade rätt så bra faktiskt men går tillbaka till original tiden då det bara är två dagar kvar att vakna så här tidigt på en hel vecka.

Jag cyklade till jobbet där jag var på L11 med Sanna och William, först bulkade (kakor i kartonger som sen ska användas någon annanstans) karamellpinnar och efter det så förberedde vi linjen och körde Berthas karamellpinnar, vi hade bara två linjer igång och pepparkakorna bytte linje efter andra rasten och då hjälpte jag till med och sätta dit locken för hand, när det var klart där så bytte de tillbaka linje och fortsatte och jag gick tillbaka till L11.

När jag kom hem så tog jag det lugnt med musik och bara slappade, tog en skön dusch. Efter maten så reserverade jag biljetter för bion på fredag, tittade för första gången på Hocus Pocus efter alla denna fundering fram och tillbaka och den var helt värd att se men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Ja när man inte tar någon bra bild som funkar på bloggen så får man söka en inspirerande citat på Google.

Idag vaknade jag som vanligt vid den tidigaste tiden jag någonsin kan tänka mig att vakna, ska nog ha klockan på en extra kvart och snygga mig närmare tiden då jag behöver åka för att få så mycket sömn som möjligt. På jobbet så var jag på L11 med Sanna och Agnes och vi tog över nattskiftet och körde klart smeten av Ica basics pepparkakor, efter första rasten så förberedde vi oss och byte sort till Berthas Havreflarn där vi lyckades köra 41 pall totalt (blev två mer än vad det egentligen skulle men vad annars skulle man göra) och i väntan på att smeten skulle ta slut så kom andra skiftet och tog över och de fick (håller på nu: stänger av snart) med vaniljekrans.

Juste skrev på ett nytt kontrakt som varar tre till veckor och sen får vi se vad som händer, jag cyklade hem och tog det lugnt och nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag halv 5 och tog det lugnt innan jag tog på mig och fixade allting som jag behövde ha led mig, åt en lätt frukost innan jag cyklade till jobbet.

Jag och Agnes fick först uppdrag över att städa det som inte var gjort och efter det så mixade vi, bytte av L11 och 12 och efter det så gick vi på rast, efter rasten tyvärr så mådde inte Agnes så bra så hon åkte hem, så när det var dags för andra bytet så var det jag och Krille som bytte av linjerna. Efter andra rasten så istället för att mixa så hjälpte jag L11 med att städa och köra fram och bort saker, tömde kartonger och allt. Andra skiftet var för få så L11 stängdes av när vi slutade och vi städade och fixade iordning allting.

När jag kom hem så tittade jag klart på THG: Mockingjay part 2, tittade på nyaste avsnittet av Teen Wolf och lyssnade på musik innan vi åkte iväg och tränade. När vi kom hem så åt vi mat framför tvn och efter det så duschade jag, tittade på en halv youtube video innan det var dags för mig att krypa ner i sängen, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments