Hej alla.

Idag så vaknade jag och åt frukost innan jag var tvungen att cykla upp på stan för ett möte, efter det så cyklade jag hem...
Här hemma så tog jag det lugnt med att lyssna på musik, titta på youtube, åt mat och tittade på The Giver som är en så himla fin och underbar film - känner för att läsa boken just nu (originalspråk) bara för att jag vill ser om jag kommer gilla den: vet redan att det är några olikheter.
Nu ska jag gå och lägga mig för ska upp imorgon vid en skaplig timme, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla.

Idag så vaknAde jag och tog det lugnt, tittade på youtube, lyssnade på musik, tittade på J W och första avsnittet av säsong åtta på TVD, åt mat, fikade och tittade på 4 J.G's Spill your guts or fill your guts. Nu är det nog dags att gå och lägga mig för ska göra något imorgon, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag så var den en lugn dag med att gå runt i mjukiskläder och bara lyssnade på musik och tittade på youtube, höll lite på med skolgrejer.
Jag fick göra kvällsmaten i dag till mig och pappa och det blev ris och kyckling med curry sås. Forsatta titta på youtube och bara ta det lugnt. När mamma inte är hemma så får man ha Alfons i sängen :). Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag så var det en väldigt seg morgon med att man vaknade en timme tidigare än vad jag behöver för att duscha men det positiva med det var att man fick frukost framdukat.

Efter allt detta så tog jag bussen in till skolan, där man nästan sitter som ett frågetecken under andra lektionen. Men äntligen var det dags att åka hem. Väll hemma så lyssnade jag på musik och tog det lugnt innan det var dags för yogan, när jag kom hem så tittade jag klart på säsong ett av Stranger Things och behöver nu vänta till nästa år. Men nu måste jag nog sova, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag så blev det en liten mys frukost: te och rostade mackor med björnbärsmarmelad. Efter det så tog jag det lugnt med att lyssna på musik och tittade på Friends, efter en stund så var det dags att äta mat och iväg på cirkelfysen. När vi kom hem så tog jag det lugnt igen med musik, youtube och Sofias änglar.
Nu ska jag gå och lägga mig för det är skola imorgon, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag hände det inget intressant, gick runt i myskläder/pyjamas och bara lyssnade på musik, youtube och Friends. Har hittat ett spel som är lite beroendeframkallande men ändå väldigt roligt: Best Fiends Forever.

Ska nog gå och lägga mig och försöka få morgon dagen lite mer produktiv, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag så vaknade jag och mamma för vi skulle köra ett cirkelgym pass, efter det så åkte vi hem och jag gjorde mig iordning samtidigt som jag lyssnade på musik och tittade på youtube.
Åkte och firade Pontus som fyllt 18 år, vi fikade och tog det lugnt. Vi åkte hem för mamma skulle bort.

Kvällen närmade sig och vi lagade pizza, efter det så tittade jag på youtube, lyssnade på musik och väntade på att Johanna skulle komma över, vi tittade på The Lost WorldOf Jurassic Park och hade snacks och bara myste.

(Mark Ferris gillade min tweet)

Ska gå och lägga mig nu för klockan är fem över ett, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

​Hej alla.

Idag var det ingen lektion inplanerat så då kan man passa på att gå till skogen och ta en del bilder på naturen nu när löven ändrar färg och faller till backen. När jag kom hem så lyssnade jag på musik, tittade på Jurassic Park ///, tog det lugnt.

Fixade maten tillsammans med Oscar och mamma, det blev fläskige och pommes, när vi hade ätit så gick vi till varsina ställen och bara tog det lugnt, jag fortsate med att titta på youtube och komma ikapp med några serier: Stranger Things och Friends.

Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo 

Likes

Comments

Hej alla.

Idag var det ingen lektion planerad men paragrafen skulle vara in lämnad så satt och jobbade lite med den. När jag var klar med den och hade lämnat in den så tog jag det lugnt och kollade klart på Oliver Twist, och sista äventyrs videon från J och O's äventyr i Sthlm, lyssnade på musik.

Klockan rullade på och det var dags för att köra Cirkelfys och sen titta lite på Friends och youtube och bara ta det lugnt. Godnatt.

Kram, Hanna xoxo

  • 13 readers

Likes

Comments

​Hej alla.

Idag vaknade jag och tog en dusch innan jag tog med mig frukost upp på rummet och tittade på Friends. Sen var det dags att ta bussen till skolan för att träffa gruppen och diskutera lite om uppgiften, i slutet så blev det väldigt långtråkigt så jag övade på att rita vidd vart det nu kom ifrån men hade kul och täckte nästan ett helt A4. När vi äntligen slutade så gick jag till mormor och morfar och tog det lugnt innan jag tog bussen hem igen, väll hemma så tog jag det lugnt med att titta på Friends, lyssna på musik och såklart tittade på J och O äventyr video från Sthlm (nästa kommer imorgon). Åt mat och gjorde en del till den här kursens uppgift där hela uppsatsen ska vara inne vid sluted av månaden typ för sen börjar nästa delkurs. Så trött men ska kanske läsa lite i All the bright places, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments