Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt i sängen med mobilen innan jag gick ner och åt frukost med familjen innan jag och pappa åkte ut till mberg för att köpa mors dags present som blev ett nytt mobilplånbok.

Kom hem och gjorde mig iordning och lyssnade på musik. Alex, farmor och farfar kom över på middag och tårta och det var mysigt. När de hade åkt hem så spelade jag lite musik och tittade på Arrow men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost och tittade på youtube, lyssnade på musik innan jag bytte om till bikini, satte upp mitt hår i en bulle och la mig på trädäcket och solade framsidan och baksidan i nästan 50 minuter med musik i ören tills det blev för mycket för min lilla hjärna så jag gick upp på mitt rum och slappade.

Åt en hamburgare och en korv som lunch/kvällsmat. Gick upp på mitt rum igen och spelade musik innan jag satte på live-versionen av Skönheten och Odjuret (riktigt bra film, pyttelite som var annorlunda från originalet annars stämde varje lilla scen) med Emma Watson, Emma Thompson och Ian McKellen som de stora namnen som jag kände igen från annat. Åt två varma mackor som kvällsmellis och lite godis och dricka till filmen men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost ute och efter det så packade jag väskan och packade in allt i bilen för att åka hem igen, vi stannade lite vid blomsterlandet och Jysk innan vi kom hem till mormor och morfar där jag duschade och slappade framför tv:n innan jag cyklade upp på stan för att träffa Alex och Oscar och sätta OS vid en bänk inrangera svartån med en varsin glass förutom Alex som tog mat.

Cyklade hem där jag tittade på youtube och lyssnade på musik innan jag tog kvällsmat och så Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, sen gick jag och la mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost ute tillsammans med mormor och efter det så bakade vi riktigt goda choklad muffins av ett recept som mormor hittade på under tiden som vi sen körde i en muffins maskin som är faktiskt riktigt smidig och söt. Blev lite "solbränd" på armarna och halsen/bröstet.

Vi gick en promenad och plockade liljekonvaljer och lite hundkex och när vi kom tillbaka så fikade vi lite och sen så tog jag det lugnt i sängen, åt kvällsmat, gjorde oss en varsin San Fransisco - min alkoholfri (grönt sugrör) och tog det lugnt framför tv och tittade lite på The Truman Show - riktigt bra film med Jim Carrey. Spelade 3 omgångar jazz där mormor vann 2 och tärning 2 där mormor vann båda omgångarna. Nu tittar vi på tv och sen ska vi hå och lägga oss för hemfärd imorgon, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag väckte mormor mig vid 5 i 11 och vi skulle typ åka vid 11 så det blev snabba tag med frukost och packa in till bilen för att sen bära oss av först till mberg där vi gick lite och tog en lunch/kvällsmat på Bellini, vi åkte hela vägen till Dollar Store i Hallsberg och hittade en del.

När vi kom fram till stugan så packade vi in alla grejer och tog en fika med två grannar, tog det lugnt innan vi satte oss på bryggan och solade lite medan en av våra andra grannars barnbarn badade i sjön som var runt 15 grader. Vi tog det mer lugnt med att lösa sudoku, bäddade sängen och tittade på tv, nu ska jag läsa lite och sen är det dags att sova, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag hade jag klockan ställt på kvart i 7 så jag tog det lite lugnt i sängen innan jag bytte om och gick en rask 24 minuters promenad, åt en rejäl frukost innan jag tog det lite lugnt innan jag cyklade med mamma till Marieberg för att fixa några ärenden och tog varsin en Mc Donalds glass. När vi kom hem så gjorde jag ett teoritest, åt god mat och tränade lite på altanen med mamma, hoppade in i duschen och packade väskan.

Cyklade hem till mormor och morfar där jag tittade på nyheterna om bombningen i Manchester under Ariana konserten och det tar så mycket på mig då jag såg henne för bara ca 15 dagar sen och min kusin var i Manchester samtidigt och gick på fotboll. Åt lite rabarberpaj innan jag cyklade upp på stan som jag nästan aldrig är på efter klockan 22 så detta känns lite konstigt men ändå helt otroligt häftigt.

Nu sitter jag på SF och väntar på att se den femte POTC, är så taggad och den kommer bli så grym och att den kommer ha en känsla av de tre första. Alla som jobbar har pirat hatar och det är så himla coolt. Efter den så ska jag cykla hem och sova över hos mormor och morfar så det här blir det sista för mig för filmen börjar vid midnatt och är ca 2h lång, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag när jag vaknade så tittade jag på mobilen innan jag gick ner och fixade frukost och tittade på ett youtube klipp. Gjorde mig iordning och gick en promenad med mamma innan jag kom hem och lyssnade på musik, duschade och tittade på först Guardians of the galaxy.

Gjorde mig iordning och cyklade upp på stan med pappa, köpte godis och dricka och cyklar till bion för att köpa biljetter, såg Guardians of the galaxy vol 2 och den var faktiskt helt otroligt roligt, de hade cutouts av Baywatch i förberedelser och jag tog kort tillsammans med Zachary som ni såg innan på bild och en på Dwayne bara för att det var lite roligt. Vi cyklade hem där jag lyssnade på musik och planerade inför att jag vill gå ner i vikt. Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

P.s morgondagens inlägg blir lite senare än vanligt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost och efter det så spelade jag Sims 4 och lyssnade på musik innan jag gjorde två par varma mackor och åt ute på altanen innan jag och mamma satte oss ute på gräset och "solade" lite, Alex kom över och vi fikade och pratade om allt möjligt och om våran resa som vi ska göra ner till honom i sommar.

Pappa kom hem och vi åt kött och klyftpotatis och hade det skönt innan de tittade på hockey och jag satt i sängen och tittade på youtube, Alex åkte hem och jag gjorde mig iordning för att gå och lägga mig, vet inte riktigt vad jag ska göra ev läsa lite eller så bara släcker jag allt och stänger ögonen för att sova, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt i sängen och spelade lite Sims 4, gick ner och lagade mannagrynsgröt och åt det ute på altanen. När jag var klar så gick jag upp till mitt rum och tog det lugnt. Lyssnade på musik och hjälpte mamma med kvällsmaten.

Jag tittade på youtube, åt nudlarna och woken och bestämde mig för vad jag skulle göra för något intressant ikväll när mamma och pappa var på födelsedagsfest och Oscar var på en fest i Askersund och det kom inte som en chock då jag valde att titta på Arrow och äta chips och dricka läsk. Nu håller jag på och gör mi iordning så jag kan sen gå och lägga mig och sova, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost samtidigt som jag spelade lite Sims, gick en promenad med mamma i det finna vädret, när jag kom hem igen så lyssnade jag på musik och spelade ännu mera sims.

Jag gjorde iordning rummet för att Johanna skulle komma över och vi åt lite glass och tittade på Flood, när hon åkte hem så gick jag ner och åt kvällsmaten. Jag och mamma vattnade ute i trädgården innan vi satte oss ner i soffan och tittade på TV, del ett av Kennedy var ikväll och så tittade jag lite på Knight and Day innan jag gjorde mig iordning för att gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments