Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost samtidigt som jag tittade på youtube, gjorde teoritestet två gånger och var så nära på att bli godkänd båda gångerna. Tittade på första Transformers, åkte till mormor och fikade, körde Linus boxning pass, åkte hem och åt mat, duschade och tittade på den andra Transformers - Revenge of The fallen, tittade på datorn och gick och la mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog en liten lätt frukost - ville så ha varm oboy med grädde så det var det jag gjorde och det blev så gott så, efter det så tittade jag på Arrow tills det var dags att cykla och möta mamma för att gå på en promenad. När jag kom hem så lyssnade jag på musik och städade rummet lite lätt, tittade på youtube och åt kvällsmat, gjorde ett teoritest som var så nära på att lyckas. Kvällen spenderades med att äta chips och choklad och titta på The Mummy, nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost, tittade på lite youtube innan jag bestämde mig för att bygga ett hus på The Sims 4 - själva plan lösningen är klar (förutom rummen) och sen är det bara att dekorera det så att det ser lyxigt ut. Åt lite lunch och lyssnade på musik innan det var dags och göra sig iordning för att följa med Johanna till stallet och kolla på henne när hon red Cach. När jag kom hem så åt jag kött och potatisgratäng och efter det så lyssnade jag på mer musik och tittade på Arrow, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och gick ner för att äta frukost. Jag och mamma åkte och handlade lite på blomsterlandet och jag övningskörde, åkte hem till mormor och morfar för att ta hand om Habibi, när vi kom hem igen så fixade jag iordning våfflor medan resten höll på ute i trädgården och fixade lite, jag cyklade iväg till affären för att köpa svarta sopsäckar, när jag kom hem igen efter det så lyssnade jag på musik, tittade på youtube och kollade runt på datorn om vad jag ska köpa i Sthlm när jag väll åker dit. Åt mat och tog det lugnt med att titta på Arrow men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tittade på Arrow innan det var dags att köra kompisfys mot Annica, åkte hem till mormor där jag åt lite lunch/mellis och hängde med Habibi, gjorde mig iordning för att åka och fira farfar som fyllde år idag, när jag kom hem så tittade jag på Arrow igen, men ska gå och lägga mig efter detta avsnitt gör det börjar bli sent, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag blev en lugn dag som började med frukost, fixade i ordning med skrivbordet och garderoben, tittade på Arrow och åt lite lunch, tog bussen till mormor och morfar, fikade och tittade på tv, åt pizza och tittade på Let's Dance, åkte från dem efter klockan 23 och hämtade och lämnade en del tills jag nu är i badrummet och gör mig iordning för att gå och lägga mig, är så trött att jag mig inte orkar titta på ett till avsnitt av Arrow...godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Vaknade och åt frukost tillsammans med pappa, tittade på youtube, lyssnade på musik, tittade på s6e9-10 av Teen Wolf igen...åt mat, lyssnade på musik samtidigt som Oscar hjälpte till att få in byråerna i garderoben och jag efter det så gjorde jag iordning allting som jag än så länge kan göra, kvällen slutades med att jag nu sitter i sängen och tittar på Harry Potter and the philosophers stone och efter det ska jag krypa ner och sova, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tittade på lite youtube, åt frukost och tittade på Now You See Me 2, lyssnade på musik och fixade med kläderna - tog ut dem från garderoben och in i byråerna på sina nya platser, åkte ner med mamma och körde Linus boxpass, när vi kom hem igen så åt jag pannkakor och duschade, lyssnade på mer musik och tittade på Pitch Perfect 2, nu ska jag läsa och sen är det dags att sova, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt, fixade frukost och tittade på youtube, lyssnade på musik och bara tog det lugnt, gick till affären och köpte ett paket smör och pantade flaskor så vi inte har något kvar i garaget.

Efter allt detta så tog jag det lugnt i sängen och tittade på Now You See Me, Paper Towns och Fantastic Four medan jag åt kvällsmaten, bestämde med Mathilda när hon skulle komma ner och kollad affärer i Sthlm som vi skulle kunna handla i, men nu ska jag gå och lägga mig - tror inte jag orkar läsa något så godnatt.

Kram, Hanna xoxo

P.s hade ingen bra bild från idag och orkade inte leta fram någon på Google

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost, tittade på youtube och lyssnade på musik, gick en liten sväng för att vänja in mina nya skor, hela dagen förutom vid klockan 17 så gick jag runt i myskläder och bara njöt, tittade på den klassiska Beauty & The Beast och en film som jag har tänkt att jag ska se men aldrig kommit dit ännu vilket är skumt och den filmen var Hook - älskar Peter Pan och Steven Spielberg regisserade den vilket är två anledningar till att jag skulle ha sett den mycket tidigare än vad jag nu gjorde. Bytte om till träningskläder, åt mat och åkte och körde måndagens pass av cirkelfys och efter det så åkte jag hem och duschade och slutade kvällen med att titta på Letters To Juliet - Gud vad jag gillar den filmen. Sen efter det så är det dags att gå och lägga mig och eventuellt läsa lite (beror på vad klockan blir), godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments