Hej alla.

Idag vaknade jag först 20 minuter över 7 men bestämde mig för att det var lite för tidigt så somnade om och vaknade då 20 i 10, låg i sängen och tittade på gårdagens Melodifestivalen, åt frukost, spelade Uno och ställde MIG frågor till varandra. Jag och Matilda tog tåget tillbaka till Örebro, 2:à klass var slutsålt så vi fick köpa för 1:à klass istället.

Väll hemma så tog jag det lugnt med musik och att titta på The Flash: säsong ett är nu klar och ska snart börja på säsong 2. Nu ska jag gå och lägga mig och gå tillbaka till det normala och vakna vid halv 9, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och städade rummet och gjorde mig iordning, tittade på dagens avsnitt av TVD, packade väskan och åkte upp på stan för att äta lunch på Rosali Deli med Matilda, tig tåget från central till Kungsör där Mathilda väntade på oss.

Vi åkte hem till henne där vi spelade Just Dance, hälsade på hos deras marsvin: Ariel, Tingeling och Tjorven, åt mat, spelade Hedbanz och gissade tv serier och barnprogram, Mathildas föräldrar överraskande henne efter midnatt med en "raket" som sprutade ut konfetti, hade frågor quiz och gjorde oss iordning, nu ska vi gå och lägga oss, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag vid den vanliga tiden som jag alltid gör, tog en tallrik grekisk yoghurt, kesella, blåbär och banan. Tittade på några avsnitt av The Flash.

Kan inte vänta tills imorgon, kommer bli super. Men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag, tog det lugnt, lyssnade på musik, tittade på fjärde shrek, åt en hamburgare och tittade på youtube, började titta på The Flash: som faktiskt är riktigt bra - är på avsnitt 5 nu.

Johanna och jag åkte upp på stan och såg The Great Wall på bion, väldigt komplicerat att ha vanliga glasögon och 3D-glasögon samtidigt. Filmen var helt okej, satt bara och funderade hur regissören kom på idén men fick inget svar på frågan.

Ska snart gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt med youtube, frukost, musik och film: tittade nästan klart på Shrek den tredje - har typ en kvart kvar , bakade en kladdkaka för att fira mamma, bytte om och körde Linus Box pass, duschade och efter det åkte vi till mormor och morfar för att de ville bjuda mamma och oss på trerätters.

Super gott och trevlig kväll med början med skål och sen bara att njuta av den goda maten och pratat.

Klockan började ticka framåt och det var dags att åka hem, godnatt.

Grattis Mamma <3

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt, åt frukost och lyssnade på musik, tittade på youtube och bara slappade i sängen.

När en dag är så här lugnt så blir det inte så himla mycket skrivande...

Men kvällen så bestämde jag mig förr att titta på Shrek och Shrek 2 på original språket och det är så konstigt att höra Shreks riktiga röst...så efter denna så har jag bara två kvar, så efter den här så ska Hagge och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt med youtube, åt frukost, lyssnade på musik, tittade på 21 & Over som är en super bra film, åt mat, tog det lugnt, åkte och rånade cirkelfys med mamma, kom hem och duschade, tittade på AHS och youtube och höll på med mobilen, nu ska jag läsa lite och sen gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost med mamma och pappa, bytte om och åkte ner och körde ett cirkelgym pass, kom hem där jag tog det lugnt med datorn och AHS.

Mina naglar går hela tiden sönder så nu är det riktigt korta och vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra för att de ska stanna vid den längden jag vill ha dem utan att de ska gå av varje gång jag gör något.

Men på andra noter...jag åkte upp på stan och möte Matilda för att se A Cure for Wellness, helt okej film för pengarna och inte en av de värsta jag har sett så om FU inte har sett dem så skulle jag föredra att du gjorde det, kom hem och åt mat, lyssnade på musik och är så trött att jag var nära på att somna i soffan, så jag säger godnatt så ses vi imorgon.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och gick ner för att äta frukost, skaffade ett Netflix konto (äntligen, så nu är jag förbered för sista mars), tog bussen upp på stan och köpte födelsedagspresenter, åkte hem där jag tittade på youtube och AHS, åkte och firade Jill och Andreas där vi också tittade på mello, åkte hem igen där jag tittade klart på säsong ett av AHS, men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och gjorde mig iordning för att åka upp på stan gör ett möte, efter det så åkte jag hem och tog det lugnt med youtube och musik, åkte och körde mello spinning, åt mat, duschade lyssnade på musik, tittade på youtube, tittade 30 minuter av The Purge: Anarchy för blev trött så jag satte på musik och nu tittar jag på youtube och sen ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments