Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt, åt frukost och tittade på datorn, jag fixade pannkakor som matlåda imorgon.

Pappa skjutsade mig till jobbet och idag innan vi körde igång så hade vi möte om nya körningen som kommer att köras med start imorgon fram tills januari, så vi får se hur det kommer att gå imorgon då de ska prova. Nya körningen är displayer till 7 olika länder (över 7000 displayer ska göras). Så vi kör en sort på varje linje (3 sorter, L10-12) och så ska de packas ner i displayer för hand och sen iväg till lagret.

Men idag så körde jag och Minna på L11 Victoria pepparkakor (finska i 1,2l burkar). Pappa och Oscar hämtade mig från jobbet och nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt med frukost och att titta på de två senaste avsnitten av The Flash så att man inte kommer att ha så mycket efter att man kommer hem från London men just nu ser det bara ut som om det bara kommer att vara Arrow men det kommer bli en paus efter den 8/12 tills vet jag inte än men då har jag gått om tid.

Jag packade väskan och tog bussen till jobbet, där jag var på L11 tillsammans med Minna, vi körde först klart på finska pepparkaks körningen innan vi sen bytte till kvarnvingens pepparkakor (plast burk) som krånglade så mycket i både burkmaskin, vikten (för att burkmaskinen krånglade) och nere i palleteringen med att den stannade för som känns som varje liten grej. Men precis vid sista rasten så var vi tvungna att stänga av då oljan var slut och lastbilen kom när vi stämplade ut för att åka hem. Så vi fick förbereda och sen mixa sondey tyska en hel del (vi var typ 5-6 st, som höll på med sin egen pall). Blev hämtad i feta spöregns väder och nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Efter att ha haft lång helg sen 12.30 i fredags tills att man blir väckt imorse klockan 8.30 och frågar om man kan komma in och jobba em skiftet och då ör det bara att förbereda sig men då min cykel fortfarande inte är fixad (kommer bli det innan London för ska fixa mobilen innan det) så fick man ta sig en promenad till busshålsplatsen och ta bussen och inte ens åka mer än 2 minuter men skulle ta för långt tid att gå.

Var och hjälpte till och rensade upp lite på L10 då de hade kört fyrkantiga burkar så gick jag, Sandra och Dennis till L12 och bulkade chokladflarn resten av kvällen så att Samhall har för imorgon och vi bytte av Kondis båda rasterna.

Innan jag åkte till jobbet så tog jag det lugnt och tittade på två avsnitt av Arrow, men nu är jag hemma från denna jobbdag och ska krypa ner i sängen och släcka lampan, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt, städade rummet och bara slappade.

Ska ju till London nästa vecka så när mamma kom hem och sa att Islands största och farligaste vulkan under namnet Öraefajökull (som jag inte kan uttala tyvärr) var aktiverad och att den kan få utbrott när som helst blir man ju orolig då senaste gången en vulkan på Island fick utbrott så ställdes många flyg in i hela Europa för att askmolnet var för farligt och den här är värre så man vet inte riktigt vad som kommer att hända men vad jag har läst så verkar det inte hända under de här dagarna men att eventuellt att vi kanske inte kommer hem...men det är bara och vänta och se, tycker mer synd om alla som bor nära vulkanen då den inte har varit aktiverad i ca 300 år så har ju folk stadgat sig rejält och nu när jag var inne så hade två andra vulkaner också visat vara aktiva.

Men nu ska jag gå och lägga mig och sen är det väll bara att håla ögonen öppna på alla nyheter som kommer att komma under denna vecka och nästa, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tittade ut genom fönstret och såg detta. Jag åt frukost och gick upp på mitt rum och tittade på youtube och Holiday Joy innan jag gjorde mig iordning och tog bussen ner till mormor och morfar. Där tog jag det lugnt framför tvn, vi åt mat och fikade och sen skjutsade morfar hem mig där jag tittade på en youtube video och två avsnitt av Once Upon A Time som kom ut igår.

Men nu ska jag gå och lägga mig för har en del att göra imorgon och då betyder det att jag behöver gott med sömn för att klara av dem, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost vid köksbordet för vi fick visst besök av morfar som ville ha sig en kopp kaffe, efter att han åkte hem så spenderade jag en stund på mitt rum med att lyssna på musik, titta på youtube, tittade runt online på vad jag ska köpa mig i London men tror att en del är ett måste men väldigt mycket kommer nog bara vara ett som jag hittar där nere.

Jag höll på med datorn fram tills det var kvällsmat som blev fläskfilé, bea och sötpotatis pommes (första gången och vet inte riktigt vad jag tycker om det). Tittade lite på tv med familjen, tittade på A Christmas Prince som var en ny Netflix film som precis hade kommit ut. Mamma var så snäll och masserade mig en stund för var så stel att när jag bara rycker på ryggen så knakar det till, men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och cyklade till jobbet där jag var på L12 tillsammans med Sandra och Hampus och höll på med havrebamse men det blev en sen start så vi han bara förbereda nästa körning kom.

När jag kom hem så tog jag det lugnt, åt kvällsmat och fick skjuts ner till träningen där jag körde ett pass med Helene och Annica. När jag kom hem så tog jag en dusch och tog det mer lugnt, men nu kan jagnästan inte skriva då mina ögonlock ramlar ihop så jag gjorde mig iordning och gick och la mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och cyklade till jobbet där jag började på L11 tillsammans med Minna och John och körde Berthas pepparkakor i lådor men när den körningen var klar och de skulle byta till Björken, då slängde jag kakor i brännbart, hjälpte Sandra med plåtburkarna och efter en stund kom Natalie och hjälpte oss och hjälpte till på L11 då det blev lite kaos.

När jag kom hem så var jag så trött att när jag låg i sängen så ville jag bara blunda och somna en stund innan jag och mamma åkte till träningen, men nu är jag så trött att jag ska gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag som vanligt och gjorde mig iordning för att cykla till jobbet, var på L11 och körde först kvarnvingens pepparkakor och sen bytte vi till Swits med paketeringen krånglade på båda men vi behövde inte stänga av en enda gång så det var positivt, jag var tillsammans med Minna och Micke.

När jag kom hem så pratade jag lite med mamma och pappa och efter det så gick jag upp på mitt rum och gjorde en hel del saker, tittade på några avsnitt av OUAT och The Flash men nu ska jag gå och lägga mig för somnar snart, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag tidigt och gjorde mig iordning för att cykla till jobbet. Idag började jag med att göra Sondey mix men gick över och hjälpte L12 för de körde pepparkakor i plåtburk och de var 4 st utan mig (det behövs, en som väger, en som pallar, en som sätter lock och sen en som ställer burkar för inget av de funkar som ifall vi skulle ha kört vanliga) och lilla jag fick plasta in alla halvpallar som var klara och köra ut dem på lagret och så hjälpte jag L11 om det blev stopp, blev så glad över att de andra skiftet kom och tog över för man började känna sig lite stressigt men så känner man sig ju också väldigt elak med att bara lämna ett kaos.

När jag kom hem så myste jag lite med Alfons och lämnade in en aktivitetsrapport till arbetsförmedlingen om vad jag gjorde förra veckan. Tog det lugn och åt kvällsmat med mamma, läste lite körteori, räknar ner tills vi åker till London (16 dagar och 8 timmar kvar) men nu ska jag gå och lägga mig så jag är ganska pigg inför imorgon, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments