View tracker

Hej alla.

Idag blev jag väckt av pappa och Oscar, gick ner för att äta frukosten, tog det lugnt med att lyssna på musik, titta på youtube och tittade på The Prince & Me.

Efter en stund tog jag och Pappa en promenad och vi märkte inte att tre älgar hade sprungit över vägen bakom oss där vi gick. När jag kom hem så tog jag en dusch och gjorde mig iordning.

Gästerna började anlända en efter en och nu sitter jag här och alla har gått hem.

Så ska ta det lugnt och njuta och ta några beslut.

VI ses imorgon.

Kram, Hanna xoxo

Pappa och Oscar väckte mig med sång och frukost på sängen.

Jag och pappa tog en promenad... vi möte en kvinna som sa att bakom oss hade det sprungit förbi 3 älgar och vi som hade skämtat om att se några.

Helt otroligt....JAG ÄR 20 ÅR!!

Två XL muggar och 400kr av Marianne, Bosse, Lollo, Fia, Svea och Mattias

En OBH artist wave maker, 500kr, en alkoholfri och mousserande vin av mormor och morfar

En instax mini 8 blå plus film av familjen Lejerskog/Englund (med hjälp av mig, betalade för halva)

Ett presentkort på spahuset av Jill, John, Johanna och Andreas

1000kr och en chromecast av familjen (får bestämma mig om jag vill behålla den eller byta den mot en Apple Tv, ni får se framöver vad jag väljer)

Fantastic Beast and Where to find them av A-C och Ture

Tårtan för dagens kalas och en del av gårdagens fika, men ikväll så bjöd vi på hamburgare istället.

Likes

Comments

Hej alla.

Idag så vaknade jag och åt frukost, gjorde mig iordning och allt var frame och redo för kalaset. övningskörde, pappas sida kom och firade mig och efter det så tog jag det lugnt med youtube, musik och spela the sims. Vi ses imorgon.

Kram, Hanna xoxo

Dagens frukost bestående av apelsinjuice, earl gray te i min HP mugg, ägg och bacon och en talrik äpple yoghurt.

Min outfit idag - Linne: GinaTricot kjol:H&M tights: svarta 70d naglar: The One Long wear nail polish - cherry chic, oriflame

Övningskörde ner till coop för att köpa lite lätt.

Alla mina packet som jag fick idag.

Av Camila m. familj så fick jag det här lilla ihop plock, bestående av: Rituals - The ritual of sakura foaming shower gel - organic rice milk & cherry blossom, sweet flower garden shower cream - vilda sommar rosor, Röhnisch hårspray, benefit - dew the hoola soft-matte liquid bronzer for face, nail art stripes, och två ögonskuggsborstar

Av mina farbröder med familj så fick jag: presentkort på hela stan, ett Rituals set inkluderat the ritual of sakura foaming shower gel och softening rice scrub - organic rice milk & cherry blossom

pengar och en bukett tulpaner av farmor och farfar

Fikat för idag (tog bilden efter att alla hade tagit vad det ville ha), nobleskakor och bullar som farmor bakade, Milk & white chocolate cookies,Triple chocolate cookies och Millionaires' shortbread som jag bakade från Tanya Bakes

Rulltårtan som mamma gjorde.

Övningskörde igen för att handla allt som vi behöver för imorgon.

Likes

Comments

Den 11 December 2016 så gillade Tanya den här tweeten

Den 16 oktober 2016 så började Jamie följa mig

Den 24 November 2016 så gillade och svarade Jennifer Niven mig

Den 17 Januari 2017 gillade Louise den här tweeten

Den 18 Januari 2017 gillade Louise den här tweeten

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tittade på youtube och tog det lugnt med musik och bara slappade.

Efter en stund så beslöt jag mig för att se Home Alone och Home Alone 2, första gången jag såg dem men skrattade så mycket så de blir definitivt filmer jag ska se under julen.

Vi åt mat, tittade på Deadpool och mamma målade naglarna. Ska läsa nu och sen sova, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

  • 15 readers

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och typ somnade om igen, vet inte riktigt vad som hände. Åt frukost och tog det lugnt med musik, youtube och tittade på Hotel Transylvania 2.

Efter ett tag så gjorde vi pizza och morfar kom över så jag, morfar, Oscar och pappa åt pizzan, mamma blev borttagen till Strike av sina gamla arbetskollegor.

Kvällen rullade på och den slutade med att se allt förutom ca. 30-40 minuter av filmen Seven. Nu ligger jag i sängen med Alfons liggande i min fåtölj, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

  • 15 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej alla.

Idag vaknade jag och gjorde mig iordning för att åka och ha en gruppintervju för jobb på media markt, tyckte det gick ganska bra för att vara första intervjun jag någonsin haft tidigare, så nu är det bara och vänta på att de ringer igen.

Åkte hem och bakade den allra sista kakan som jag skulle baka tills på söndag. Tittade på youtube och lyssnade på musik, Johanna kom över en stund och vi satt i soffan och bara pratade, kvällen slutades med att titta på Hotel Transylvania, ska nu gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

  • 19 readers

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost, tittade på det nyaste avsnittet av Teen Wolf och grät vid en scen, tittade också på ett avsnitt av The Vampire Diaries, duschade, tog det lugnt med att lyssna på musik och bara slappa, åt mat, mamma skjutsade ner mig för att köra Linus Box pass mot Pia, kom hem, duschade, tittade på youtube.

För att förklara för mina Fb vänner och berätta för dig som läser detta, i fredags så var jag på något som heter Jobbchansen på arbetsförmedlingen där jag hade en liten lätt intervju med media markt och idag ringde dem att jag skulle komma in på en annan intervju så vi får se vart detta leder men jag håller tummarna. Och för det så skriver jag detta med ny lockat hår så att lockarna genom natten ska bli lite mer naturliga, så jag säger godnatt.

Kram, Hanna xoxo

  • 33 readers

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och började baka två av de tre sorterna som jag ska servera på söndag. När allt var klart och bortstädat så tittade jag på Ghost Busters och lyssnade på musik, fick till mamma för att sen åka iväg på spinning. När vi kom hem så var det dags för att äta lasagne och ta det lugnt. Nu ligger jag i sängen och tittar på brittisk jul genom tiderna på SVT, sen ska jag sova så...godnatt.

Kram, Hanna xoxo

  • 20 readers

Likes

Comments

Hej alla.

Idag så läste jag i den åttonde Harry Potter boken, tittade på youtube, lyssnade på musik och planerade fikat för söndagen.

Efter det så åkte jag och mamma och tränade och jag tog det lugnt, när jag kom ut från duschen så såg jag att Peder Fredricson vann radiosportens jerringpris, helt otroligt det bevisar verkligen att hästsport är svår och behöver lyftas fram, nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta läsa i Harry Potter, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

  • 15 readers

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag, åt frukost och iväg för att träna, efter det passet så åkte vi hem, jag duschade, gjorde mig iordning och lyssnade på musik och tittade på youtube innan Johanna kom över, vi pratade lite och tittade på Jurassic World efter att hon hade åkt hem så spelade jag Sims 4, åt kvällsmat och tittade på youtube. Nu ska jag läsa i den åttonde Harry Potter boken. Godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Juste såg detta spel på game stop, vågen i fredags och var så när på att köpa det men behöver spara pengar

  • 16 readers

Likes

Comments