View tracker

Hej alla.

Idag så vaknade jag och tittade på julkalendern tillsammans med mamma och åt frukost, efter det så lockade jag hennes hår till Nobel.

Resten av dagen har gått åt att lyssna på musik, youtube och Teen Wolf.

Blev i te så långt inlägg idag men bättre något än inget alls, eller hur?!

Kram, Hanna xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla.

Idag är det andra december och andra avsnittet av årets julkalender släpptes, vill verkligen att den ska komma in till mitten av sagan och bli mer intressantare. Men på en mycket positivare sida så lämnade jag in kompletteringarna på en uppgift och svarade på de mest konstigaste frågorna någon sin, men nu är de strukna och avbokade och nu är det bara att fokusera på de som ligger i framtiden.

Efter det så tittade jag på youtube, lyssnade på musik och två avsnitt av Teen Wolf. Men nu ska jag gå och lägga mig för är så trött att jag nästan inte ens kan skriva detta. Vi ses imorgon, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

View tracker

Hej alla.

Idag är det första december och nedräkningen till julafton har officiellt börjat, 23 dagar kvar. Och samtidigt som mina favoriter på youtube filmar vad de gör under de här dagarna (vlogmas) och läger sen upp så tänkte jag göra det här fast i text format (även fast att jag skulle ha gjort det ändå, så ville jag göra dessa dagar till Blogmas)

Så idag vaknade jag klockan 7.00 utan att jag inte hade något speciellt att göra bara för att se första avsnittet av Selmas Saga som är årets julkalender, den var helt okej och kommer såklart titta på resten, och det kändes så konstigt för Björn Gustafson spelar morfar Otto och har inte sett honom i något sen Jönssonligan filmerna och innan det så var det Emil i Lönneberga. Öppnade adventskalendrarna och sen så tog jag det lugnt med serier innan det var dags och träna och snön hade fallit i ett tunt lager. Vi ses imorgon, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla läsare.

Blev lite sugen på att ändra lite här, kommer såklart fortfarande vara som förut men ville lägga upp lite annat som har mer med skönhetsprodukter och mode så här är första inlägget.


Alla mina nagellack än så länge.

Alla är från Depend, cracked effect i färgerna svart nr 5001 och turkosgrön nr 5011, neongul nr 35, orange nr 124, lila nr 202, svart nr 39, röd/orange nr 161, metal ljusblå nr 207

Long wear cherry chic, purple glitter, pink iridescent (alla tre från oriflame)

Missme nr.33, fick av vän (står inget på), står 17 rock hard pinking shear (boots)

Ciaté chinchilla, Nordic Cap green/grön, Nordic Cap blue/blå, Ciaté pillow fight

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost och to det lugnt, dagen spenderades med att titta på TW, youtube och lyssna på musik. Idag är sista november och imorgon börjar julkalendern, 2016 har gått så fort och kan inte förstå hur det har gått, fått nya vänner och nya möjligheter och jag hoppas att 2017 kommer bli mycket bättre (det är ju ändå 31 dagar kvar tills året är här och detta år har kommit till sitt slut). Ska gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt även fast jag inte har någonstans att vara, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och gjorde mig iordning för att åka in till skolan, idag fick vi sluta tidigare för vår lärare mådde inte så bra men jag och Wilma satt och pratade lite tills vi beslöt oss för att åka genom MC drive och sen till granngården och när vi ändå var där så släppte hon av mig nästan hemma. Väll hemma så tog jag det lugnt med musik och youtube tills det var dags för mig att göra maten; det blev ungspannkaka med bacon och lingon. Efter det så lyssnade jag på musik och tittade på Teen Wolf, men nu ligger jag i sängen och myser med Alfons och ska läsa lite i Girl Online Going Solo, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag lite senare än vanligt och tog det lugnt, idag var äntligen dagen då jag bestämde mig för att bädda om sängen och det var så skönt att krypa ner i den. Annars så var dagen till för att lyssna på musik, youtube och serier tills vi körde ett Cirkelfys pass. När jag kom hem så tittade jag på Sel och serier igen, nu ska jag läsa och sen så ska jag gå och lägga mig, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och åt frukost med familjen, jag tände första ljuset: "När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla är så glada att fira få advent". Efter det så tog jag det lugnt med musik, youtube och serie. Jag köpte så jag äntligen ska få se Danny, är så taggad och lycklig. Men när klockan slog 21 så blev jag väldigt uttråkad och gick och la mig för att läsa, så jag säger nu godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och tog det lugnt, tittade på serier och lyssnade på musik, sen var det dags för mat och kolla på Så mycket bättre för ikväll var det Danny's dag, så himla fint och alla gjorde så underbara tolkningar. Min bildtext och hans värmer i mitt hjärta och är så stolt över att ha honom där, nu ska jag gå och lägga mig för behöver sömnen, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Likes

Comments

Hej alla.

Idag vaknade jag och gjorde mig iordning för att åka upp på stan för ett möte och att köpa en julklapp men har några kvar, efter det så åkte jag hem där jag bytte om till träningskläder innan jag lyssnade på musik och tog det lugnt. Sen så gick jag ut till vägen och jag och mamma åkte och körde ett pass PowerHour, efter det så åkte vi hem, lagade mat som blev tacos och jag tittade på några avsnitt av Teen Wolf, nu ska jag gå och lägga mig, läsa lite och sen sova, godnatt.

Kram, Hanna xoxo

Före Efter

Likes

Comments