file:///storage/emulated/0/Download/TheGreatestShowman_trailer2_1280x720.mp4

Har du inte gjort det, gå å se den. Riktigt grym film, The greatest showman :)
Bio två dagar i rad och två jätte bra filmer, men så olika. Gemensamt superbra musik i båda filmerna.Skönt koppla av med bio, imorgon blir starten på
förberedelsen för min flytt till nybyggd lägenhet ner mot havet. Ska bli skönt med nytt o fräscht och slippa all insyn jag har nu. Kul att planera o handla nytt. Min supersköna soffa måste jag dock göra mig av med den är för stor till nya lägenheten.
Ska köpa en ny grå i sammet som kommer göra sig bra i mitt vardagsrum, visst är den snygg? Va hem till en väninna som hade den..... sååå skön o fin.

Ha en fin kväll 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är så glad att jag fick växa upp till Ted Gärdestads musik 🎶

Igår var jag å såg filmen om hans liv, ja va helt slut när jag gick därifrån, gråtit en skvätt o hade en känslostorm inombords.

Man måste nog varit med under den här tiden för att förstå filmen, vi är ju många som var där och har så många minnen som förknippas till musiken.

💕


Likes

Comments

Likes

Comments

Ikväll har jag chattat med en kompis som är på Mallis och en annan vän i Spanien och ännu en väninna hemma i Sverige, alla pratar vi om framtiden vad vi ska göra när vi ses, vilka länder vi ska resa till vilket vin vi ska dricka vilka träningsresor vi ska åka på. Vi planerar framåt, tänk att det för alla är ganska svårt att leva i nuet vad vi än gör och var vi ön är.

Dagen har annars varit lugn o skön, började med att lura hjärna att le med att spela några av mina favoritlåtar, ni vet väl att ni kan styra era känslor med att manipulera hjärnan, det har jag lärt mig av hjärnforskare Mouna Esmaeilzadeh som själv är en riktig "dopamin nörd" som hon själv säger. ☺ sen blev det en härlig pw som jag avslutade med att träffa en annan vän på en kaffe.

Planterat blommor och planerar hur jag ska ha de på min altan, hoppas på sommar i åtminstone 2 månader till iallafall. Åker till Visby i helgen med jobbet, är visst den sk Stockholmsveckan, kul är att se alla fina båtar och äta Gotlands goda glass. Party får andra stå för ..... glass o jobb för mig 😆 olika är livets lott ...haha ☺

Jag är en kass bloggare, men skönt att skriva lite ibland.


Tjing ☺


Likes

Comments

Ikväll håller vi tummarna ✊ jobbar så får springa å jaga nät emellan varven för att hålla mig uppdaterad......hejja Brynäs 👏👏👏

Likes

Comments


Sånt här tycker jag är intressant och spännande, att inte allt är uppfunnet att det finns en otrolig potential i världen. Vissa tänker vem faan bryr sig och andra som jag vill bara vara med om all utveckling därför vill jag leva så länge som möjligt för att få uppleva förändringar och nya spännande saker.

Ett av många bra avsnitt i Framgångspodden jag kan rekommendera är avsnitt 110 med Mouna Esmaeilzadeh vilken fantastisk människa, lyssna och lär om du är intresserad av vilka fantastiska möligheter det finns med vår knopp och kropp

Här kommer ett utdrag ur VA;

"Facebook var bara början. Mark Zuckerberg har en ambitiös plan för att dominera techbranschen när smartphones och bildskärmar dör ut – och en ny spännande era tar vid.

Steg ett är att utveckla teknologi i framkant, steg två är att utveckla produkter baserat på den tekniken och steg tre är att bygga ett ekosystem som används av externa utvecklare och bolag för sina egna verksamheter och affärer.

Zuckerberg ska utmana jättar som Google och Apple genom att skapa ett ”parallellt universum” för appar och verktyg som inte kommer att vara beroende av vare sig Android- eller iOS-operativsystem. Det skriver Matt Weinberger på Business Insider.

När Facebook nu lanserar första steget i en stor satsning på AR [Augmented Reality] går de i krig mot resten av techindustrin, genom att leda den trend som spås leda till döden av smartphones inom en snar framtid.

”Det har saknats en plattform för AR och i dag börjar vi att bygga den plattformen tillsammans”, säger Mark Zuckerberg och tillägger att även andra fysiska apparater kommer att bli överflödiga.

"Vi behöver inte en fysisk TV längre. Vi kan köpa en ’TV’-app för en dollar, rikta den mot väggen och kolla. Det är faktiskt rätt så otroligt när du tänker på hur mycket av de fysiska [prylar] vi har inte egentligen behövs”, säger han till USA Today.

Chefsforskaren på Facebook-ägda Oculus Research säger AR-glasögon kommer vara mainstream redan om fem år.

När fysisk och digital verklighet blandas och integreras vill Zuckerberg att Facebook skall vara navet i varje interaktion och transaktion – skriver Matt Weinberger i Business Insider.

Zuckerberg börjar prata om ”direct brain interface”, det vill säga möjligheten att interagera med den digitala världen med tankens kraft. Men det ligger än så länge väldigt långt in i framtiden. "

Att det ligger långt in i framtiden TROR den person som skrivit den här artikeln men det handlar nog mer om vem som knäcker nöten, så himla spännande utveckling, vi använder ju trots allt bara en minimal del av hjärnans kapacitet.

Det blir alltid som man tänkt sig, eller aldrig ....men vill du så fortsätt ändå.....det har jag lärt mig idag , så va noga med vad du tänker 💖Likes

Comments

Det va en gång för länge länge sedan när kaviaren mötte ägget å ägget delade sig, då hände det fantastiska mina två hjältar blev till, mina fina söner 🌸
Idag har de vuxit ikapp mig å är två fina män. Familjen å vänner viktigaste i livet 💝

Fredag å sista rycket med föräldrarnas hus som sålts har varit ett stort projekt en tid, sorterat, packat, rensats mm men idag sista knorren innan överlämnade,  yeaaa 😀

Likes

Comments

Ibland är de jobbigt att vara en superwoman, jag behöver en superman ibland att luta mig emot som klappar om och som säger att allt ordnar sig och som fixar och donar utan att jag behöver tänka och organisera allt, men min superman har inte hittat mig än så. just nu är de bara kavla upp armarna och "keep on moving" . Jag kan allt jag är en "Superwoman" yeahhh whoop whoop ☺ 💪👊


Likes

Comments

​Mavala lacken kan man lita på, alltid lätt att måla med bra hållbarhet, också Isadora top lack på det. Inte så hotta och trendiga märken kanske, men tro mig jag har provat de flesta lack och de här två håller väldigt hög kvalité ☺

Likes

Comments