View tracker

Hej på er!

Nu har jag precis köpt solid sound biljetter till mig o mina vänner! Är såååå taggad! Älskar solid sound verkligen och de ska bli så kul i år💃
Jag har även bokad en spraytan för min syster i studentpresent och spraytanen kostade bara 250 kr. Ska också börja göra spraytan där!
Idag kom även inbjudningskorten för våran bal så jag ska tillbaka till skolan strax och dela ut dom. Balen ska också verkligen bli kul! De är dock lite stressigt med allt, klänning och all planering, men de är så värt de.
Vi hade även våra sista nationella prov idag, hur de gick vet jag inte men det är så skönt att de är över! Nu kan man bara ta de lugnt resten av dagarna i skolan! Slutade 10.10 på nationella och meningen var att vi skulle in klockan 13.10 igen när vi har mentorstid. De va därför jag skrev att jag snart ska tillbaka till skolan, för att jag kände att de va mer värt att åka hem under tiden.
Efter jag har delat ut inbjudningarna så ska jag och mamma ta en tur till centret och kolla lite på somriga kläder haha, har dock redan gittat min klänning inför skolavslutningen men de är alltid kul att kolla runt lite🌸👏🏻

Puss & kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Ställde klockan på 9 imorse, vaknade dock halv. Gick upp och duschade och åt frukost. Ska börja jobba vid 11 idag och eftersom jag ska in till Uddevalla ikväll så ville jag hinna duscha innan så jag inte behöver stressa sen när jag slutat. Slutar 4 och ska ta 7 tåget in nämligen.

Idag så är de ju Valborg vilket är väldigt kul. Är så taggad inför ikväll. Kommer säkert bli jätte kul!
Nu så måste jag blåsa mitt hår och lite annat men uppdaterar er lite mer sedan om upplägget inför ikväll!

Puss & kram

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag sovit till och från hela dagen. Jag har inprincip bara legat i sängen och pratat med Jennifer i telefon.
Jag vaknade runt 11 sedan ringde jag Jennifer en snabbis och berättade om gårdagen. Sedan gick jag och la mig, tror jag hann kolla på 5 avsnitt av the kardashians tills jag tröttnade och ringde Jennifer igen. Sen dess har vi pratat och sovit men inte lagt på. Våran relation när vi pratar med varandra i telefon är lite annorlunda så att säga.
Saken är den att jag har verkligen inte ont av att bara ligga och inte göra något idag. Det är verkligen en slappis söndag för mig. Imorse när jag vaknade upp så var jag väldigt bakis så jag har inte orkat göra något heller. Har kommit så långt så att jag orka gå upp och göra chokladbollar åtminstone. Antar att dagen kommer fortsätta för min del i sängen med mina chokladbollar och the kardashians.


Gårdagen igår var väl sådär om jag ska vara ärlig. Jag och några vänner åkte till smögen på någon fest. När vi kom dit så nådde de väl inte riktigt upp till mina förväntningar. Så var jag gjorde va att dricka mig redigt full och hoppas på att klockan snart skulle bli 2, för de var då som våran skjuts skulle komma.
Om jag ska vara ärlig så längtade jag bara hem till Jennifer och få äta chips och dipp men så blev de inte tyvärr för jag däckade i bilen påväg hem och vaknade upp hemma hos mig.
I helhet så var det ju trevligt igår eftersom att Linn va med och vi hade inte träffats på 2 veckor. Men man kan ju säga såhär att bättre fester har man ju varit på.

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej på er!

Anna Selander heter jag. Jag är 15 år och bor i Tanumshede. Till sommaren flyttar jag till Uddevalla då jag också börjar gymnasiet. Tänkte att skaffa en blogg vore en kul sak, så man senare kan kolla tillbaka på alla minnen.
Har haft blogg innan och ångrar mig så mycket att jag tog bort den. Hade så gärna satt mig ner och läst igenom allt man skrivit under åren. Så nu kör jag på igen och hoppas att jag inte tröttnar allt för snabbt.

Puss & kram

Likes

Comments