View tracker

Tjena! Igår va det mammas födelsedag så jag tog ut henne på lite käk. Från mig fick hon massage och ett assnygg "eva attling" liknande halsband som hon blev fett nöjd med!! Sen tillbringades mån och tisdag med råplugg har en redovisning och tenta snart och med tanke på att jag reser så mycket behöver jag verkligen planera in när jag ska göra vad. Svinigt nöjd med mina julklappar och jag valde att slå in dem i modetidningar istället. Rött är inte min färg och jag typ hatar allt jultrams så är svinnöjd med resultatet nedan. Annars är på g till praktiken åhh känner mig såå klar men dt är bara lite kvar. Tränade ute på verandan idag vilket känns så fräscht och andas in skön luft sen kunna stretcha ute. Yes det är alltid sista kraftansträgningen som räknas. Lite att se framemot är en pågående diskussion om att åka till götet så det skulle v fett och sen ska jag självklart träffa jt i jönköping snart det ska bli fett. Ok nu ska jag pwnapa innan praktilen vi har möte på morgonen alltid på onsdagar! Typ behandlingskonferens.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 21 readers

Likes

Comments

View tracker

Yes! Har kurrat ett nytt youtubeklipp till er som jag hoppas får er att kicka lite👌🏻👽 annars så va linköping awsome. Sigge och jag käkade svingod mat shoppade gick ut ah en massa. Nu plugg i människosyn och etik för har hemtenta snart och på fredag uppsala fett taggad. Ha det så gott nu babes

  • 35 readers

Likes

Comments

View tracker

Älskade finisar har åkt hem nu lelle och lillan så nu är jag all by myyyy seeeeelf dont wanna nä men känner mig som en lämnad hund. Nu är det spelkväll med familjen! Lelle har varit här i en vecka och jag har fått så mycket kärlek och är taggad om två veckor ska jag till uppsala och göra fem nya gaddningar och träffa alla mysisar. Och otroligt taggad på helgen då sigge och jag ska göra linköping! Ha dt gott

Ganska kul med spegeln på gymmet vill ha fen där bumbahhn men nedanför är verkligheten härlig men ej stor

  • 58 readers

Likes

Comments

Jag försökte med träningsvideo hur många gr som helst men nä. Vi åkte till dollarstore varpå jag köpte canvas två doftljus till mig och mamma och sen en ljuslykta skitsnygg! Ska fota! Yes 😘

Likes

Comments

Jarå imorse hade jag bestämt mig att jag skulle prova en övning som jag har sett på insta shiiit va jobbigt typ plankan fast gåendes. Tycker dt ser ut som det går assakta men för mig gick det i 120;) idag blev jag klar med min uppsats och det firas med gym och dollarstore i västervik. Typ ett mini ullared! Måste ju underhålla lelle med någonting. Imorgon har jag möte med min lärare på praktikplatsen för ett utvärderingsamtal och sen jobb. Jag får nog behålla lelle under helgen så det är gött! Allt går som på räls och livet leker. Tack för lässtunden puss. Kan göra en haul på dt jag köpte sen👌🏻😌🎈👽

Xoxo

Likes

Comments

Hey på er! Jag har inte varit närvarande men har uppdaterat lite skoj på youtube. Jag ligger helst kvar i sängen eftersom det snöregnar ute. Snön har lagt sig och jag är så sjukt stolt att jag dom är så snål förra veckan köpte mina fodrade Dr Martens för 2000kr!!! Sjukt men de är feta och mitt exs nörderier med märkesgrejer har tyvärr smittat av sig. Min csn plånbok gråter stacakrn. Men nu i det här äckelvädret e dt kung!

Jag har inte kunnat sova inatt drömde att en av eleverna dödade mig så ah jag tror dt är för att jag är så svinigt taggad på imorgon efter att ha jobbat tre dagar i rad! Imorgon kommer min lilla ängel hit tindra och hennes mamma lelle. Åhhh lelle är min andra lunga så jag är så sjukt tacksam för att jag ska få andas igen och ser framemåt två månaders baby spy ÖVERALLT!!

Sen har jag verkligen insett hur viktigt det är att ha saker att se famemåt. Jag och en hmm kompis🙈 tar in på hotell veckan efter i Linköping då det ska ocskå bli så himla nice👌🏻

Sen är jag klar med min rapport vill bara att lelle ska titta igenom den innan jag skickar in den.

Yes livet rullar, jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men snön lyste upp ganska mycket igår på väg hem från praktiken i skogen så den får gärna stanna ett tag!
Just dt den sista bilden ska tatueras in och oj den står för många saker👽

Nej nu gym! Puss

  • 78 readers

Likes

Comments

Idag blev det svettigt som tusan. Intervaller med både jogging,cykel osv. Sen körde bröst och ben. Och nu är jag slutt

  • 89 readers

Likes

Comments

Tja! Igår jobbade jag 12h pass så hej kom och hjälp mig. Hahha. Jag drar till gymmet nu på en gång och sen drar och solar för att jag blir så sjuuukt deppig när det är såhär grisigt väder. Sen har jag fått på menyn en lapp av mamma där hon ber mig laga middag idag ska bli en portion med texas chiligryta coming up mamsen!

Ska även göra en vlogg och plugg. Ska försöka ta det lugnt...hehe kommer nog inte göra det men ska försöka.

Ska ta en bild på gymmet där jag gymmar också så ni får se hur det ser ut, jättelitet och sunkigt men är ganska säker att det är bara jag som faktiskt gymmar där. Har lagt ut lite beten åt resterande mänsklighet som kommer ner dit i the Cave men mina vikter ligger alltid kvar. Aja puss på kinden så länge så hörs vi!

Likes

Comments

Jag sitter just nu på bussen till hjältevad till praktiken sviiiiinsur. Alltså på torsdag ska jag åka och konsultera om pstav eftersom jag har så grov pms det e galet. Jag gör allt som brukar göra mig glad men nä jag hugger och känner mig helt slut. Just nu vill jag bara ligga i sängen kyssas, ha sex och äta glass med doftljus. Yes det är dagens läge.

Men jag är ändå taggad på praktiken! Måste plugga på min rapport också! Har i uppgift att skriva en 10sidors rapport på praktiken och förbereda en redovisning på min praktikplats som jag ska redovisa inför klass och allas handledare. Fett kul jag älskar ju att hålla föredrag.

Sen nurå har jag skaffat mig en vlogg🙈
Haha ah men det är en kul grej det jag dock inte visste va att det finns gamla klipp på samma konto där jag är en liten fjortis och sjunger. Aja det bjuds det på och galenskaper. Tycker inte jag har fått någon speciell respons hittils men jag tycker dt är kul och jag tror dt syns. Ska försöka göra ett nytt klipp på onsdag alltså imorgon;)

Ta hand om er!

  • 89 readers

Likes

Comments