Hur ska man tacka nej till en mumsig semla och kopp kaffe mamma fixat efter skolan? Och jag som skulle vara nyttig..men fy va gott det är. Skoldagen gick faktiskt relativt snabbt inställd lektion och därför sluta vi tidigare, sitter nu och bloggjobbar lite! Ska dricka klart kaffen och börja bli produktiv för en massa plugg idag, som vanligt och skolan har precis börjat nu efter lovet och ändå en hög med massa. Stress..

Typ omöjligt att undvika sådant hära gottigt

Likes

Comments

Hittade min militär mönstrade "jacka" i garderoben igår. Hade glömt bort att jag ens hade den haha! Det får bli dagens outfit och svarta jeans, måndagar är inte till för att vara fixad. Snart dags att möta bellan och cykla till skolan, känns ju lite Risky för är super halt ute..

Likes

Comments

Söndag redan snacka om söndagsångest, sitter med en massa plugg och världens migrän. Ibland vet man inte vart man ska börja ang plugget sen så är det ju jobbigt när datan strular..Måste dock säga att jag övningskörde otroligt bra, inte för att skryta eller så men det gick ju galant. Under körningen så köpte jag med mig frappe och belönades för är så duktig, nej men brukar göra sådana enligt mig "små fel" som glömma blinkersen m.m men idag gick det hyfsat bra! Fått tid för min skönhetskorrektions kontroll också Wiho, taggad är man ju men checkade på youtube hur operationen av skönhetskorrektionen gick till och blev typ rädd :( såg ju bra läskigt ut..

Så jag ang mat..

Likes

Comments

Mina öron lever på att ständigt ha musik i, kan gå med hörlurarna i utan att ens lyssna musik. Bara för är så van. Denna oldie jag lyssnar på nu, är sinnes bra. Dags att ta en sväng och övningsköra snart så måste peppa skallen med bra musik 😉

Atm in my ears- Young Dro-F.D.B


Likes

Comments

Om det är något jag inte klarar mig utan så är det brun utan sol, jag ser ut som ett spöke är seriöst vitare än snö naturligt och med mörkt hår på skallen så känner jag mig inte levande när jag är en blekis. Så just därför fick jag bomba mig med brun utan sol idag för skrubbade bort hela igår haha! Nog om det, dagen har vart super skön. God middag också och bara en massa vila, det är skönt faktiskt.

Inga lösögonfransar idag eller foundation?? Fy avskyr att inte ha lösisarna eller foundation på, ansiktet känns så tomt och ögonen så små. Jaja trots allt lördag att proppa med massa smink orkade jag icke

Likes

Comments