Alltifrån nya sneakers till nytt rum nytt hem också! Vi flyttade in igår och mitt rum har redan fixats lite dock har inte alla möbler kommit än, det som är så skönt är att jag har så stort utrymme då mitt rum var en etta innan så har eget badrum m.m! Det som är mindre skönt är att fixa allt till så stort utrymme haha..Min säng blev fixad igår och små grejer men finns mycket kvar därav jag vart off med bloggandet! Men checka mina stan Smith gröna, länge velat ha dom men hitta aldrig perfekta storleken förens jag beställde dom på zalando.se! Super sköna och super snygga, vill att snön ska försvinna nu då den återvände och vill gå runt i sköna sneakers med vårsol och snygga outfits!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alla dagar är inte de bästa, ända sen mitt senaste inlägg angående min skönhetskorrektion så samma dag som jag var så ivrig och lycklig över att få äntligen en tid till Västerås hudklinik så fick vi ett samtal, ett samtal hem som gjort att denna vecka har bestått av att finnas där för mina nära och kära. En närstående har gått bort och detta var väl det som insåg att nu får jag vila lite ifrån bloggen för haft skolan som legat som en sten på axlarna dessutom. Som rubriken säger ibland behöver man en paus, jag behövde en veckas paus ifrån bloggen. Även fast jag älskar att blogga så har jag inte haft tid eller lust tills idag!

Likes

Comments

Har före haft fransförlängning men det var nog den värsta fansförlängningen jag haft, tappade fransarna och skadade mina egna, det var mer slöseri på pengar och slöseri på frustration. Men när man väl går nånstans där fransarna görs på rätt vis så ska det absolut skötas om! Mina tips och trix för att ta hand om fransförlängningen kommer här nedan:


Undvik produkter som har typer av oljor
Sminkborttagningen ska vara oljefri när man har fransförlängning, man ska helst undvika smink med oljor i också vid ögon området men då flesta sminkprodukter innehåller oljor så kan det vara svårt. Men skippa åtminstone sminkborttagning med olja i! För det läser upp limmet vilket resulterar att fransarna faller av snabbare än de ska.

Borsta borsta
Om man fixat fransarna så brukar man nästan alltid få med en liten borste hem, lite som en mascara borste men utan någon produkt på. Denna borste ska man använda morgon och kväll att bara borsta igenom fransarna försiktigt med! Efter bad så ska man vänta tills fransarna torkat och sedan borsta de!

Mascara big NO!!
Man får verkligen inte ha någon typ av mascara på fransförlägningen, dels för de flesta mascaror innehåller ämnen som löser upp limmet men också blir det jobbigt att ta bort mascaran från fransförlängningen och detta kan orsaka infektioner!

Inte dra av fransarna på egen hand
Fransförlängning kan absolut slita på fransarna om den inte sköts om som den ska, Drar man av fransförlängningen så drar man helt enkelt av sina egna fransar med så man måste låta fransarna få ramla av sig självt och inte dra av de på egen hand! Då kan jag nästan garantera att du inte kommer ha egna fransar kvar!

Likes

Comments

Att man kan vara nervös inför en skönhetskorrektion som inte är så "läskig" egentligen? Det är jag iallafall, hatar sjukhus mer än allt och imorgon blir det att åka till Västerås sjukhus för kontroll. Allt jag funderar på är om det ska tas blodprov så springer jag raka vägen ut, nej men nålar, doktorer, kontroll, sjukhus, sjukhuslukt är typ nummer 1 det värsta jag vet. Medan jag är nervös så är jag taggad, för det har vart en del av komplex jag haft i flera år och väntat två år på att göra korrektionen, men när dagarna närmar sig så blir man nervös. Speciellt när den görs i ansiktet och man är rädd för smärtan. Rädd för sjukhus överlag, ogillar sjukhus, så himla mycket.

Likes

Comments

Klicka in på NA KD och deras rea är riktigt Nice, det jag gillar med deras rea är helt klart att de ej har rea efter säsonger ex att när våren kryper fram så är alla vinter kläder ute på rea utan finns snygga vårkläder på rean också! Älskar NA KD's koncept och just därför tänkte jag tipsa om favorit plagg från rean!


OFF SHOULDER TIED SLEEVE
Som denna söta blus! Det jag gillar med blusen är att den kan vara perfekt för en gulligare typ av outfit men den kan vara riktigt "cool" till ett par svarta slitna jeans! Passar perfekt att klicka hem till våren och sommaren för endast ca 125 kronor!

THE LITTLE BLACK DRESS WITH A TOUCH OF SILVER

Alla behöver en BASIC klänning i garderoben som du jag när som, men det som gör en BASIC klänning mindre extremt BASIC är en liten detalj. Som på denna BASIC klänning så är det en dragkedja som detalj som inte gör klänningen extrem och håller den på gränsen till BASIC men ändå inte! Denna för ca 270kr slå till!!

THE BEIGE BOMBERJACKET

Nu är denna snygga bomberjacka på rea för endast 199kr, denna vill man verkligen klicka hem nu till vår då man kan matcha den med allt! Lätt favorit på rean!

HALTERNECK TOP

Denna topp kan jag helt klart tänka mig en varmare dag eller under något kavaj liknande, funkar med jeans men också men någon typ av kjol, jag skulle matcha denna topp med ett par svarta jeans och snygga sneakers ska det vara lite snyggare och uppklätt kanske ett par snygga boots med klack! Och denna goding kostar bara 299!

Likes

Comments