..Är bloggar som kopplas till dessa punkter

Det perfekta livet bloggen
Jag hatar att läsa bloggar där alla bilder är med högsta kvalitén och där man varje dag står utanför i outfits och modellar, känns så perfekt och för mycket. Inte nog med de perfekta bilderna som är tagna av proffsfotografer och som ständigt syns på bloggen så kan jag inte sluta avsky där folk bara skriver om hur perfekt allt är och inte yttrar sig det minsta om sina åsikter

En blogg utan nån karaktär
En blogg ska skrika "hej välkommen till min värld" men klickar man in på bloggar som verkligen inte yttrar sig alls efter nån karaktär så blir det bara tråkigt? Att konstant läsa om typ inget nästan lite "sluta skolan nyss hejdå" och så ät nästa inlägg "äter flingor" Säger mig inget och ser detta oftast hos unga nybörjar bloggare där bloggen blir en status tillslut..

En blogg med färgstark design
Går jag in på en blogg som är bökig med 20 olika färger i designen eller en blogg med tusen emojis eller olika färger på texten så klickar jag bort bloggen direkt, finns inget värre. Vissa bloggar är så färgstarka att man måste sätta sig ner och inte få huvudvärk

Bloggaren som bara sponsrar
Jag älskar att sponsra eller se andra bloggare sponsra men INOM VISSA RAMAR. Vissa bloggare skriver konstant om samarbeten och sponsring så bloggen blir tillslut super tråkig

En blogg som inte har en klick av vardag
Jag hatar att läsa bloggar som bara handlar om en kategori, ex en matblogg som bara skriver om en och samma sak och det är mat. Gillar att alltid läsa om en klick verklighet och vardag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen började med att klockan plinga klockan 7 och det var dags för mig att vakna för jag och Becca skulle döma Innebandy matcher från 9.30 till 11.20! Efter det blev det att åka raka vägen hem och bara lägga sig i sängen och komma fram till hur mycket som ska göras i plugget, druckit så mycket kaffe idag också så känns som jag aldrig kommer somna så kanske ska vara väldigt produktiv idag då? Bli klar med all plugg och vara i fas, så jag slipper tänka på det framöver men finns inge en chans att man typ kan göra massa inlämningar på en timme utan tar såklart typ 1 timme att göra 1 inlämning, seeeegt

Ni har väl inte glömt att ni fått i samarbete med Amaze.se 15% rabatt? Checka inlägget nedan!

Aja måste ta nya selfies

Likes

Comments

Amaze.se

Med samarbete med Amaze så får ni hela 15% rabatt om ni använder er av rabattkoden:

amazesejla

Vi snackar om en möjlighet för ER att klicka in på deras webbshop och hitta sådana fantastiskt vackra smycken som skriker "Vill köpa" och klicka ner det i kundvagnen och få 15% rabatt, eh ja tack???? Och inte nog med den rabattkoden så gäller den inte i endast fyra dagar utan hela 30 dagar så rabattkoden är tillgänglig till 27 Februari!

Hur grymt!
När jag gick in på Amaze.se och fick se deras fantastiska smycken så ville jag plocka hem varenda en, bling bling och glamour känner jag. För en smyckesälskare och modeälskare så är Amaze.se rena himlen!

När jag snackar bling och glamour så ser jag dessa armband i huvudet, dessa armband är inte de ända som är riktigt snygga på webbshoppen men lätt en av de armband som jag fastna för! Finns i guld, rose, och silver samt matchande örhängen till såklart finns!
Ni måsteeeeee checka in
armbanden för hallå vem vill inte ha dessa runt handleden!

Och örhängen, har nog aldrig skådat ett par örhängen så fina som dessa och detta menar jag. Varför kanske ni undrar det är ju för de är så "classy" men ändå med sån glans och elegans om man kan säga så. Dessa var också örhängen som jag fastna mest för, dessa kan användas till vardags med en enkel outfit eller till en party outfit och dessa i öronen så blir det en perfekt festligare typ av smycke!

Men checka in dessa, hur fina halsband som helst som ni hittar på webbshoppen såklart, Så enkla men ändå så fina. Finns massa andra fina halsband men blicken fastna på dessa, att ha en enkel skjorta och något fint på halsen är aldrig fel och enkla halsband är såklart fint. Man vill inte gå runt med fetaste kedjan och känna sig som nån rappare eller så, att ha dessa halsband + choker hade också vart rejält snyggt!

Amaze.se det är dit NI ska kika in innan rabattkodens slut! Klart man klickar hem något därifrån med en RABATTKOD på köpet? Hur värt och att kolla in deras smycken är värd ALL tid!

Så kom ihåg
RABATTKOD: amazesejla
Giltighet: 27 Februari

Och vill inte glömma fördelarna med Amaze.se

1. Fraktfritt om du handlar för 199kr
2. En låg prisgaranti för smycken
3. 1 leveransdag om man beställer innan 16.00

Likes

Comments

Kommer ett dunder inlägg ikväll något jag tror NI mina läsare kommer uppskatta, Gash så håll utkik, och ska jag ge er en hint om inlägget som kommer ikväll så säger jag bara..
Håll utkik om du älskar bling bling

Likes

Comments

Fransarna ska äntligen fixas på Måndag! Bestämt mig för att göra volymfransar och går runt och bara längtar efter att få fransarna fixade, så skönt. Att man typ kan vakna och trivas utan smink också! Sparar tid också, så bokat tid nu för fransförlängning på Måndag!

Åh har ätit ute nu två dagar i rad för blev sushi igår men kunde ej motstå Max och deras gott så blev Max idag! Men ibland måste man unna sig..notera "bara ibland" hahah..

Bloggen består typ av mat bilder atm men det är ju inge fel med det. Mat är både gott men också fint att titta på så spela roll

Likes

Comments