View tracker
View tracker

Ni har inte missat snön? Inte jag iallafall och kan mer än gärna säga att jag inte vart taggad över den heller, halt och kallt och nej bara inte min favorit årstid helt enkelt. Trots att jag är ett vinterbarn. Att jag också alltid börjar mina inlägg om saker jag hatar är ju inget ovanligt, men väderrapporter från lilla Västmanland är snö som ingen taggat efter. På checklistan idag är det number one att plugga naturkunskap då man har prov imorgon, as kul. Eller inte.

Likes

Comments

View tracker

Att höstlovet snart är slut? Inte peppad alls, kanske skulle behöva förlänga lovet med några veckor till. Sen att man har prov en måndag efter lovet är stort nej där med och då snackar vi inte ett litet prov utan tre timmar, och onsdagen samma vecka är det naturprov vilket innebär dubbel stress x2, nej inte kul. Hoppas ni känner av min stress i detta inlägg, eller bara jag som stressar i onödan? Jag vet inte filosofiskt.

Dagen idag har iallafall vart SKÖN och då menar jag det, bara vilat hela dagen och livet hade vart ännu lättare om emina kunde svara i telefon *skrivet till henne* men ändå, Kanske blir det McDonalds ikväll för är så galet sjukt sugen på en frappe, måste ladda inför söndagsångesten jag lär ha imorgon.

Likes

Comments

Sammanfattande Ons,Tors,Fre
Mat, fotboll, fina vänner, bilkörning m.m!

Likes

Comments

Trend nr 1.
Sådana här tröjor? Vet ej vad det är för material riktigt men gah nej, nej man ser ut som en ugnsbakad lax speciellt när den är rosa. Hatar sådant tyg också så jag vet ej "inte min fashion zon" men kanske finns folk som rockar dessa tröjor men jag, Nah


Trend 2.
Chokers, detta är en trend som faller mig i smaken delux! Älskar tröjor med inbyggda chokers eller bara fina chokers halsband, piffar lätt upp en tråkig outfit dessutom! Diggar, finns dock olika chokers modeller men dessa är nog lätt favorit!

Trend 3.
Over knees! Dayuuuum vad jag älskar denna trendiga typ av sko, skor som går över knäna och har införskaffat mig sådana såklart! Dock vill jag gärna ha ett par med en liten tjockare klack, super snyggt och så blir jag nån cm längre så kort som jag är!

Likes

Comments