Header

Hej! Jag heter Seidato, men det fattar du säkert redan från min header, mitt användarnamn och alla andra tusen sätt jag har sagt det. Antar att det är bra att mitt första inlägg i min nya blogg är en liten description av mig, det blir liksom en initiation ceremony. Skit bra!

Okej. Jag bor in en liten stad som heter Halmstad, vissa skulle inte säga att Halmstad är en liten stad men det är lite svårt att uppskatta den om man någonsin har varit en större stad där det faktiskt finns folk som inte ser ut som your average Ebba (googlade vanliga svenska namn lol). Jag har alltid känt att jag vill komma härifrån och att nåt större väntar på mig utanför Halmstads stängsel, men det kan vi skriva om någon annan gång.

Jag är 14 år gammal men fyller snart 15 i november. High five om alla dina vänner mobbar dig också och säger att du är liten bara för att du fyller år sent på året, liksom JAG ÄR FAKTISKT LIKA GAMMAL SOM DU DET FATTAS BARA NÅGRA MÅNADER OKEJ. För ett år sen valde jag att förvandla mitt afro till dreadlocks mostly pga Chescaleigh och systrarna Lejonhjärta- infinite locspiration. Jag gillar mina locs men vissa dagar mer än andra, ibland saknar jag the fro :/

Jag har ganska skum musiksmak, lyssnar på det mesta bara det inte är typ jätte touchy feely/sad/rock. Är också ett stort fan av kpop - yes du hörde rätt - jag gillar att lyssna på koreanska pojkar som har på sig eyeliner och alldeles för tajta byxor som sjunger om allt mellan himmel och jord. För mig är det mer om själva musiken än texten som de sjunger. Faktumet att jag inte har den blekaste aningen om vad de snackar om gör det enklare att bara digga med i musiken. Man behöver liksom inte överanalysera vad de snackar om. Jag har bara varit på en kpop konsert (BTS förra året) men vanligtvis är "1080p Eng sub" det närmaste jag kommer komma någon grupp. It's sad, I know. 

​Jag bestämde mig för att skapa den här bloggen när jag insåg hur mycket jag faktiskt har att säga om världen och livet. Man kan ju inte alltid ha djupa konversationer irl med alla man möter och då är ju en blogg fantastiskt! Jag hoppas att ni som orkar läsa min blogg kommer gilla vad jag skriver, förhoppningsvis blir den här bloggen ett bra ställe att verkligen utrycka vem jag är och det är ju alltid kul. 

Ha det bra, så ses vi nästa gång!

​                                                     

S E I D A T O 
Likes

Comments