'Cause if the whole world was watching I'd still dance with you
Drive highways and byways to be there with you
Over and over the only truth
Everything comes back to you


Jag inte är tillräcklig för den personen jag älskar mest av alla, han jag är kär i.

Det är jobbigt när man kommer på sig själv, av att känna sig så misslyckad och värdelös - för det är inte kärlek det länge handlar om, det är olycklig kärlek. Den jobbigaste av alla kärlekar. För mer än 2 år sen miste jag en väldigt nära vän, killen som kom att berätta för mig att han var kär i mig - jag hade aldrig tänkt på oss på det sättet vilket kom att förstöra våran vänskap, det gick inte längre. Jag hade fått förklarat att killen jag älskade lika mycket som min egna bror, som visste allt om mig och som alltid prioriterade mig hade något för mig som jag inte hade för honom. Hur skulle jag då veta att jag idag skulle vara olyckligt förälskad i honom? Killen jag bara såg som en vän.

Dem gångerna jag inte kan hålla mina tårar inne och bara brister av det här brukar pappa alltid säga "kär är något man känner när man blir, man kan aldrig förutse sådana känslor för någon. Dem kommer när dem kommer". Han har rätt, men det jobbigaste av allt är att jag kom på det för sent när han inte längre fanns kvar.

Det känns som jag har gjort allt, men misslyckats med allt. Det är inte längre kul att göra sakerna jag gillade att göra, för allt jag påminns av är honom. Han kommer alltid åt mig, som ingen annan kan, fastän han inte längre finns med mig.


Om jag ändå kunde känt hur fruktansvärt kär jag är i den här killen lite tidigare, när han förklarade sina känslor för mig hade det förmodligen varit vi idag. Men allt som finns kvar idag, är ensidig kärlek och en krossad själ. 


Ibland undrar jag om jag någonsin kommer kunna sluta tänka på honom. Allt känns så värdelöst utan honom i mitt liv, jag är liksom inte hel. Jag har försökt så många gånger, att känna något för någon annan, men det är som en sköld runt om mig som gör att det inte går. En del av mig hoppas på att det kommer en dag då jag helt plötsligt känner något för någon annan. Men den andra delen kommer aldrig sluta hoppas på oss. 


Du kommer alltid vara min nr.1 


Likes

Comments

I tisdags tyckte jag att jag var frisk nog för att äntligen få göra något detta lov. Åkte ner till Stockholm för att umgås med släkt och vänner. Nu är jag hemma igen, kände att jag behövde helgen till plugg jag ligger efter med.. Hur som helst fick jag med mig lite smått och gott som förhoppningsvis kommer dämpa skolstressen lite -


Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw